Obuoliai, obuoliň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Obuoliai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/obuoliai-obuoliais/2

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

SLYVŲ IR OBUOLIŲ UOGIENĖ

Obuolius nulupti ir isimti seklas, supjaustyti. Isimti slyvu kauliukus. Viska apibarstyti cukrumi ir palaikyti 8 val. kambario temperaturoje. Po to viska virti apie 20 min. Karsta uogiene supilstyti i stiklainiukus...

Recepto vertinimas: 4

Blynai su obuoliais

Miltai sumai┼íomi su ┼íiltu pienu ir miel─Śmis, ir pastatomi, kad i┼íkilt┼│. Po kurio laiko pridedame druskos, sviesto ir kiau┼íinius, i┼ímai┼í─Ö v─Śl paliekame, kad toliau kilt┼│. Obuolius supjaustome riekel─Śmis ir kepant blynus, riekeles d─Śliojame i┼í vienos pus─Śs blyno. Skanaus ..

Recepto vertinimas: 1

Mielin─Śs te┼ílos obuoli┼│ pyragas su sviestu

Pien─ů pa┼íildyti. Miltus sumai┼íyti su 50 gramais cukraus ir suberti ─» duben─Śl─». Kaubur─Ślio viduryje padaryti ─»dubim─ů. ─« j─» sutrupinti mieles, supilti ┼íilt─ů pien─ů, pamai┼íyti ┼íakute ir u┼żdengti. 20 minu─Źi┼│ palaikyti ┼íiltoje vietoje, kad ─»mai┼íalas pakilt┼│. Obuolius nupl..

Recepto vertinimas: 3

Var┼ík─Śs, moli┼źg┼│ ir obuoli┼│ apkepas (J┼źrat─Śs)

Kiau┼íini┼│ tryniai i┼ísukami su cukrumi, ─»beriama malt┼│ kalendros gr┼źdeli┼│, cinamono, druskos, sudedama gerai su sviestu i┼ísukta var┼ík─Ś ir dar viskas i┼ímai┼íoma. Moli┼źgas stambiai sutarkuojamas. Obuoliai nulupami, supjaustomi nedideliais gabal─Śliais. ─« var┼ík─Śs mas─Ö sudedami moli..

Recepto vertinimas: 5

Keptas kalakutas ─»darytas obuoliais

Kalakut─ů i┼ívalyti, i┼ítrinti druska,patepti sviestu , prikim┼íti nulupt┼│ su i┼ípjautais viduriais obuoli┼│. Apipilti trimis ┼íauk┼ítais vandens. Kepti kar┼ítoj orkait─Śje, laistyti kas 10 min , i┼ísiskyrusiomis sultimis. Kalakutas i┼íkep─Ös, kai ┼íakut─Ś lengvai smeigiasi ─» m─Ś..

Recepto vertinimas: 1

Obuolių marmeladas

Obuolius nulupti, isimti seklalizdzius, supjaustyti skiltelemis, sudeti i puoda, apibarstyti cukrumi ir 24 vai. laikyti kambario temperaturoje. Susidariusias sultis nupilti ir virti, kol liks puse turio. I sultis sudeti paruostus obuolius ir maisant virti 20 min. Isvirusi marmelada sukresti i stikla..

Recepto vertinimas: 2

Anties ┼ílaunel─Śs su keptais obuoliais

Bulves su lupenomis virti 10 min., nusunkti ir nulupti. ┼álauneles pabarstyti druska ir pipirais, pakepinti ─»kaitintame aliejuje ir sud─Śti ─» form─ů. ─îesnak─ů ir svog┼źnus smulkiai supjaustyti ir apkepinti aliejuje ir kartu su bulv─Śmis, gvazdik─Śliais bei lauro lapeliais, sud─Śti prie ┼íla..

Recepto vertinimas: 1

Obuolių pyragas apglaistytas šokoladu

I┼íplakti kiau┼íinius, suberti cukr┼│, ─»pilti i┼ítirbdyt─ů margarin─ů, suplakti. ─«pilti 1 stiklin─Ö pieno, miltus, vanilin─» cukr┼│, kepimo miltelius, i┼ímai┼íyti. Pagamint─ů te┼íl─ů supilti ─» form─ů, sud─Śti apluptus ir supjaustytus obuolius ir kepti orkait─Śje 150 laipsni┼│ temperat┼źroj..

Recepto vertinimas: 4

Rojaus obuoliukai cukruje

Nepernokusius obuoliukus gerai nuplauti, nukarpyti vaiskocius ir 2 - 3 min. blansiruoti verdanciame vandenyje. Po to skubiai atvesinti saltame vandenyje. Is vandens, 900 g cukraus ir cinamono isvirti sirupa. I atvesusi sirupa sudeti obuoliukus ir 10-12 vai. palaikyti. Tuomet virti 10 min. ir vel pal..

Recepto vertinimas: 4

RAUGINTI OBUOLIAI

Juoduju serbentu sakeles supjaustome 3-5 cm ilgio siaudeliais, jais isklojame indo dugna, tada dedame eile obuoliu, vel serbentu siaudelius ir vel obuolius. Uzviriname vandeni, iberiame cukraus, druskos, uzpilame obuolius, kad marinate butu 8 cm daugiau...

Recepto vertinimas: 4

Obuoli┼│ ir lin┼│ s─Śmen┼│ blynai

Dideliame dubenyje sumai┼íykite miltus, maltus lin┼│ s─Śmenis, cukr┼│, kepimo miltelius, drusk─ů, cinamon─ů ir muskato rie┼íut─ů. Kitame inde i┼ísukite atskirtus kiau┼íini┼│ trynius, miltus ir sviest─ů. Supilkite ─» milt┼│ mi┼íin─». Susmulkinkite obuolius, suberkite juos ─» te┼íl─ů, i┼ímai┼íykite. ..

Recepto vertinimas: 4

Saldūs sumuštiniai su obuoliais

Batona supjaustykite riekutemis ir aptepkite sviestu. I dubeni supilkite atsaldytus kiausiniu baltymus. Baltymus plakite ir palaipsniui i juos pilkyte cukraus pudra. Nulupkite obuolius ir sutarkuokite stambia trintuve. Sumaisykite obuoliu mase su cukrumi, cinamonu ir aptepkite (nesigailedami mases) ..

Recepto vertinimas: 5

Silk─Ś su obuoliais ir majonezu

Silk─Ö supjaustot ir sudedat ─» silkin─Ö. Ant vir┼íaus sluoksniais dedate obuolius sujausytus kubeliais( ar pagal fantazij─ů), ir svog┼źnus. U┼żd─Śti majonezo. Papuo┼íti ┼żalumynais. Skanaus (Dalia)..

Recepto vertinimas: 0

Var┼ík─Śs apkepas su obuoliais

Kiau┼íini┼│ trynius nuo baltym┼│ atskirti. Trynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi i┼íplakti. Sud─Śti ─» mas─Ö var┼ík─Ö ir grietin─Ö ir visk─ů gerai i┼ímai┼íyti iki vientisos mas─Śs, tada suberti man┼│ kruopas ir miltus ir toliau mai┼íyti. Obuolius nulupti, i┼íimti s─Śklides ir supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliu pyragas

Paemi miltu ir ipili juos i puoda, i puoda ipili cukraus ir ipili vandens, maisai tesla tol kol ji pasidarys tirsta. Paskui nuplauni obuolius saltame vandenyje ir nusausini su svaru ranksliuosciu kad neliktu ant obuolio vandens. Ipili tesla i skarda ir ant teslos padedi obuolius. Obuolius reikia det..

Recepto vertinimas: 1

Kiaulienos i┼ípjova su obuoliais (Ramun─Śs) (foto)

Kiaulien─ů supjaustykite skersai raumens skaidul┼│ ma┼żdaug 2 cm plo─Źio riekel─Śmis, sumai┼íykite su sojos pada┼żu ir palikite kokiai valandai. Obuolius nulupkite, i┼íimkite s─Śklalizd┼żius ir supjaustykite stambiomis juostel─Śmis. Miltus duben─Ślyje sumai┼íykite su druska. Aliej┼│ ─»kaitinkite k..

Recepto vertinimas: 0

Kokosinis pyragas su obuoliais ir kriau┼í─Śmis

Margarin─ů i┼ítriname su cukrumi ir kiau┼íiniu, supilame grietin─Ö, suberiame kokoso dro┼żles (3 ┼íauk┼ítelius paliekame), gerai i┼ímai┼íome. Te┼íl─ů sukre─Źiame ─» margarinu i┼ítept─ů ir likusiomis kokoso dro┼żl─Śmis pabarstyt─ů kepimo form─ů. Ant vir┼íaus sudedame citrinos sultimis pa┼ílakstytas ..

Recepto vertinimas: 3

SORŲ KRUOPŲ APKEPAS SU OBUOLIAIS

Isverdame tirsta soru kruopu kose, atvesiname. Kiausinius istriname su cukrumi ir sumaisome su kose. Obuolius nulupame, isimame seklalizdzius, uzpilame cukrumi, cinamonu, sudedame sviesta ir patroskiname, kol suminkstes. I paruosta apkepo inda dedame eile koses, eile troskintu obuoliu, eile koses.....

Recepto vertinimas: 3

Obuolių sultyse troškinta višta

Vi┼ítien─ů nuplauname, nusausiname ir supjaustome porcijomis. ─«triname druska ir pipirais. Paruo┼ít─ů vi┼ítien─ů apkepiname svieste, apibarstome miltais. ─«dedame gr┼źst─ů ─Źesnak─ů, lauro lapel─», suberiame susmulkintas petra┼żoles, alyvuoges, supilame obuoli┼│ sultis ir sultin─». Tro┼íkiname 20..

Recepto vertinimas: 4

Mielin─Śs spurgos su obuoliais

Miel─Śs i┼ítrinamos su ┼íauk┼íteliu cukraus, sumai┼íomos su pa┼íildytu pienu, supilami su cukrumi i┼íplakti kiau┼íiniai, druska, prieskoniai ir stambiai sutarkuoti nulupti obuoliai. I┼íminkius pastatoma ┼íiltai, kad pakilt┼│. ─« ─»kaitintus riebalus te┼íla dedama riebaluose pavilgytu ┼íauk┼ítu. I┼..

Recepto vertinimas: 3

Austriškas obuolių pyragas

Suminkyti miltus, aliej┼│, vanden─» ir drusk─ů. I┼í─Śmus i┼í dubens, rankomis minkyti tol, kol te┼íla nelips. Suformuoti rutul─», plonai aptepti aliejumi, u┼żvo┼żus pa┼íildytu dubeniu palikti pastov─Śti 1 valand─ů. Razinas pamerkti rome. Keptuv─Śje i┼ítirpdyti sviest─ů, sud─Śti d┼żiuv─Śs..

Recepto vertinimas: 4

─«daryti obuoliai

Sokolada sutarkuoti, kondensuota piena suplakti su grietine. I puoda ipilti vandeni ir suberti cukru, kai uzverda tas vanduo sudeti isskobtus obuolius (ju negalima pjaustyti, tik isimti seklas. Obuolys turi buti su kiauryme per viduri...) ir pakaitinti tol kol suminkstes ir gales valgyti su saukste..

Recepto vertinimas: 4

Gaivios silk─Śs salotos obuolyje (Ramun─Śs)

Obuolius perpjauname pusiau ir i┼ískobiame. Kiau┼íinius ir silk─Ö supjaustome kubeliais, susmulkiname obuolio mink┼ítim─ů ir sumai┼íome su majonezu. Jei reikia, ─»beriame druskos. ┼áia mase ─»darome obuoliukus. ..

Recepto vertinimas: 5

MANŲ KRUOPŲ BLYNELIAI SU OBUOLIAIS

I manu kose imusti kiausinius, suberti miltus, pasaldinti, paskaninti cinamonu ir gerai ismaisyti. Jei mase labai kieta praskiesti pienu. Obuolius nulupti, sutarkuoti burokine tarka ir sukretus i kose ismaisyti. Formuoti nedidelius blynelius ir kepti. Valgyti su grietine ar uogiene...

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14