Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/97

MORKŲ PYRAGAS SU KMYNAIS

Kiausinius istrinti su cukrumi. Soda ir citrinos rugsti sumaisyti su miltais, suberti kmynus, sugrustus gvazdikelius ir gerai ismaisyti. Forma istepti sviestu, supilti paruosta tesla ir kepti vidutinio karstumo orkaiteje apie 40 min. Pyraga is formos isimti tik atvesusi...

Recepto vertinimas: 0

Torero viščiukas

Viščiuko filė ir šlauneles kepinti alyvų aliejuje, kol susidarys skrudi odelė. Apipilti baltuoju vynu ir mėsos sultimis, įdėti pomidorų padažo ir troškinti tol, kol mėsa suminkštės. Garnyrui patiekti šviežius grybus, keptus ant grotelių, pomidorus, keptus be luobelės ir sėklų,..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių vyniotinis su daržovėmis (Jūratės)

Išvirtas bulves sumaigyti. Įmušti kiaušinį, įberti miltų. Tešlą padėti ant lininio rankšluoščio, iškočioti. Ant viršaus dėti paruoštų daržovių masę ir susukti vyniotinį. Viršų patepti grietine, apibarstyti saulėgrąžomis ir, įdėjus į sviestu pateptą skardą, kepti or..

Recepto vertinimas: 0

Įvairiaspalvis pavasariškas vyniotinis

Tešlai miltus persijoti į dubenėlį. Viduryje padaryti įdubimą, į jį įmušti 1 kiaušinį (kitas liks vyniotiniui aptepti), įpilti actą, sviestą, įberti druskos. Dalį miltų įmaišyti šakute pradedant nuo vidurio. Maišant po truputį įpilti 50 ml drungno vandens. Minkyti rankomis ..

Recepto vertinimas: 0

Aviena mairūno padaže

Mėsą sudėti į verdantį vandenį, pasūdyti, sudėti prieskonius ir virti 1 valandą. Dalį mėsos sultinio perpilti į kitą indą ir jame išvirti garnyrui skirtas morkas, pastarnokus ir bulves. Pagaminti padažą: svieste pakepinti miltus, įpilti sultinio ir 5 minutes pavirti. Paskaninti ci..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitiniai lietiniai

Abrikosus nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus ir supjaustykite griežinėliais. Užpylusi romu, pusvalandį palaikykite. Trynius plakite su medumi ir žiupsneliu druskos, kol masė sutirštės. Suberkite persijotus miltus, supilkite pieną ir gerai išmaišykite. Suberkite kepi..

Recepto vertinimas: 0

Sausainėliai su kava

Sviestą išsukame su cukrumi ir kiaušiniais Įmaišome kavą ir cinamoną. Po truputį įmaišome su kepimo milteliais sumaišytus miltus. 1 vai. tešlą laikome šaltai. Ant sviestiniu popieriumi išklotos skaros formuojame sausainius ir medine balanėle ispaudžiame griovelius. Kepame 170° C te..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai pyragėliai

Žalios morkos ir salierai supjaustomi juostelėmis, o likusios daržovės griežinėliais. Paruošotos daržovės užpilamos grietine, į kurią įspaudžiama citrinos sulčių, pridedama cukraus. Tada salotos sudedamos į salotinę ir papuošiamos gražiai supjaustytais vaisiais bei daržovėmis...

Recepto vertinimas: 0

Gaidys su raudonuoju vynu

Gaidį supjaustyti j 6-8 dalis. Svogūnus ir česnaką nulupti ir supjaustyti kubeliais. Šoninę supjaustyti plonais griežinėliais, paspirginti keptuve ir perdėti į dubenėlį. Į riebalus, kurie liko keptuve, įpilti aliejaus, sudėti mėsą ir apkepti. Apibarstyti druska ir pipirais, išimti..

Recepto vertinimas: 0

Petražolių makaronai

Petražoles nuplaukite, nusausinkite ranksluosčiu ir smulkiai supjaustykite. Kiausinius ir petražoles isplakite dideliame dubenyje. Sudėkite miltus, druską, pipirus, įpilkite 100 ml vandens. Viską gerai ismaisykite, kad nesusidarytų gumuliukų ir tesla būtų vientisa. Puode užvirinkite vand..

Recepto vertinimas: 0

Žemuogių sriuba

KiauÅ¡inių tryniai iÅ¡trinami su cukrumi ir užplikomi puse verdančio pieno. Visą laiką maiÅ¡ant, užvirinama, o sutirÅ¡tėjus atvėsinama. Žemuogės pertrinamos pro sietelį, praskiedžiamos virintu vandeniu ir sumaiÅ¡omos su trynių mase. Baltymai iÅ¡plakami su trupučiu miltinio cukraus, Å..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su pomidorais

Nuvalytus ir supjaustytus grybus bei svogūną pakepinti svieste, įberti miltų ir dar kepinti, kol miltai paraus. Įpilti nuoviro, įdėti grietinės, patroškinti ir pasūdyti. Pomidorus supjaustyti lygiomis skiltimis, dalį jų patroškinti su grybais. Likusias iškepti atskirai ir sudėti ant ..

Recepto vertinimas: 0

Krovainis

Miltai suminkomi su krauju ir druska. 2—3 val. tešla laikoma šiltai. Po to daromi nedideli kepaliukai ir kepama kaip duona. Žemaitiškas patiekalas. ..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai saldainiai

Riešutai, kakava, cukrus ir vanilė sumaišoma su kondensuotu pienu, sviestu ir romu. Masė palaikoma 10 minučių, daromos apvalios bulvelės, kurios pavoliojamos tarkuotame šokolade. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių bifšteksas

Isvirti morkas, petražolės saknį ir pertrinti per sietelį arba sumalti kartu su virtomis bulvėmis. Į masę įmusti kiausinį, suberti žirnelius, virtus ryžius ir ismaisyti. Is teslos formuoti bifsteksus, juos apvolioti miltuose, kepti su įkaitintu margarinu. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Desertas " Vaivorykštė"

Aviečių uogos sutrinamos ir supilamos į plakamą grietinėlę, sudedama ištirpinta želatina,cukrus ir dar plakama iki vienalytės masės. Šaltalankio uogos blanširuojamos per sietelį.Į plakamą grietinėlę sudedamas uogų sirupas, cukrus, ištirpinta želatina. Šokoladiniam kremui: ..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušės šokolado padaže

Nuluptos kriaušės perpjaunamos pusiau, išėmus sėklides, su prieskoniais išverdamos pasaldintame vandenyje. Išvirusios kriaušės apdžiovinamos ir sudedamos į plokščią pusdubenį. Į verdantį pieną supilami su cukrumi ištrinti kakavos milteliai ir šaltame piene ištirpdytas krakmolas..

Recepto vertinimas: 0

Ananasiniai kukuliai

Iš persijotų miltų, suplaktų kiaušinių, druskos ir pieno užminkoma tešla. Ji sumaišoma su ananaso gabalėliais. Šaukšteliu daromi nedideli kukuliukai ir verdami įkaitintuose riebaluose, kol pasidaro rusvai auksinės spalvos. Prieš patiekiant apibarstomi miltiniu cukrumi. ..

Recepto vertinimas: 0

Å okoladiniai ledai

Kiaušinio trynius ištrinkite su cukrumi, atskieskite karštu pienu, sumaišykite su grietinėle ir vanile, ir maišydami pakaitinkite iki 80 laipsnių. Šaltame vandenyje išmirkykite želatiną, užpilkite karštu pienu ir maišykite kol ištirps. Tada supilkite šį ruošinį į pieno ir kiauš..

Recepto vertinimas: 0

Grybų pudingas

Grybus sukapoti ir kartu su svogūnu sumalti mėsmale. Į maltus grybus sudėti išsuktą sviestą, kiaušinių trynius, įpilti skysčio, įberti džiūvėsėlių arba miltų, pasūdyti. Paskiausiai įmaišyti išplaktus kiaušinių baltymus. Masę sudėti į riebalais pateptą, džiūvėsėliais ..

Recepto vertinimas: 0

Kefalės su burokėliais

Šaukšte sviesto patroškinti svogūną. Supilti sultinį, grietinėlę ir ištrinti. Užvirinti, pagardinti pipirais, druska. Kitame puode išleisti šaukštą sviesto ir sudėti supjaustytą burokėlį. Troškinti maišant, kol suminkštės. Žuvis supjaustyti gabaliukais. Pašlakstyti citrinos ..

Recepto vertinimas: 0

Vaniliniai rageliai

Sukapotus riešutus sumaišyti su varške. 3 trynius išsukti su cukrumi, dėti vanilinį cukrų, ištirpytį sviestą, miltus ir užminkyti tešlą kaip makaronams. Tešlą iškočioti į apvalų lakštą ir supjaustyti į 16 dalių. Ant kiekvienos uždėti varškės su riešutais ir susukti ragel..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su agrastais ir kiviais

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Ä® jį suberti sutrupintas mieles ir iÅ¡ trupučio cukraus, pieno bei miltų paruoÅ¡ti įmaiÅ¡alą. Jį 15 min. laikyti Å¡iltai, kad pakiltų. Tuomet supilti grietinę, aliejų, suberti druską ir suminkyti vientisą teÅ¡lÄ..

Recepto vertinimas: 0

MORKOS TEŠLOJE

Morkas apvirti pasudytame vandenyje, nulupti ir isilgai supjaustyti vidutinio storio juostelemis. Is kiausiniu, grietines ir miltu uzmaisuti tesla, iberti sauksta smulkiai supjaustytu petrazoliu lapeliu arba puse saukstelio kmynu, pasudyti, gerai ismaisyti. Morkas pavolioti tesloje, deti i gerai ika..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti grybai garstyčių padaže

Grybus ištroškinti. Miltus ir kapotą svogūną pakepti ant sviesto įpilti sultinio ir aštriai pagardinti prieskoniais ir garstyčiomis. Grybus sumaišyti su padažu ir dar 5 minutes patroškinti. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0