Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/92

Biskvitinis vyniotinis su ananasų ir grietinėlės įdaru

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti iki purios masės. Įberti 4 šaukštus cukraus ir plakti, kol masė pasidarys labai standi. Trynius išplakti su 4 šaukštais šilto vandens, 4 šaukštais cukraus, 1 pakeliu vanilinio cukraus be..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGĖLIAI SU SŪRIU

Is miltu riebalu, sviesto ir tupucio vandens uzminkyti tesla, pasudyti. Tesla turi buti kociojama. Tesla iskocioti 2 mm storio ir supjaustyti kvadrateliai 8x8 cm. I vidu pabarstyti tarkuoto parmezano ir pyragelius sulenkti trikampiu, smarkiai uzspausti kampus.Pyragelius kepti karstame aliejuje...

Recepto vertinimas: 0

Bulvinės širdelės

Iš skaldytų kukurūzų kruopų, cukraus ir pieno išverdame košę. Jei reikia, galima įpilti truputį vandens. Virtas bulves sumalame. Į jas sudedame kukurūzų košę, sviestą (arba margariną), įmušame kiaušinį. Miltų beriame tiek, kad tešlą galima būtų iškočioti. Išminkome teš..

Recepto vertinimas: 0

Svogūnų sriuba

Svogūnus supjaustyti ir svieste kepti, kol pagels. Tada užberti miltų, sumaišyti ir dar pakepti. Užpilti karštu sultiniu, gerai išmaišyti. Jei sriuba per tiršta, ją dar praskiesti. Užvirinti ir virti 15 minučių. Įdėti druskos, pipirų, lauro lapelių. Batono riekutes supjaustyti ir i..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta su kilkėmis ir citrina

Iš mėsos išpjaustyti sausgysles ir ją prismaigstyti lašiniukų, supjaustytų plonais pailgais gabalėliais. Kilkės susmulkinti ir sumaišyti su tarkuota citrinos žievele, supjaustytais petražolių lapeliais ir actu. Mišiniu įtrinti mėsą, įdėti ją į sandariai uždaromą indą arba į..

Recepto vertinimas: 0

Ąsotis (boba)

Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui, tik ji turi būti minkštesnė. Pakilusi tešla sudedama į riebalais pateptą ąsotį. Kai dar kartą pakyla, su ąsočiu statoma į krosnį ir kepama apie 1 val. Iškepus ir atvėsinus, ąsotis sudaužomas, šukės atsargiai nurenkamos ir išmetamos. K..

Recepto vertinimas: 0

Svogūnai su ryžiais

Svogūnus nulupti, nupjauti viršų, išskobti vidų, nuplikinti verdančiu vandeniu, pasūdyti. Išimtą svogūnų vidų supjaustyti ir pakepinti riebaluose. Ryžius perpilti verdančiu vandeniu, užpilti pienu ir išvirti. Kietai virtus kiaušinius susmulkinti ir sudėti į ryžius. Sudėti pake..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Svietą, cukrų ir medų ištirpinti. Supilti į miltus, įmušti kiaušinius, suberti prieskonius, razinas. Viską gerai išmaišyti. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistensijos. kepam apie 45 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis plokštainis

Į miltus įtarkuoti margariną, įmušti kiaušinius ir supilti grietinę. Užminkyti tešlą. Iš jos padaryti 2 skardelės formos blynus. Vienu iškloti miltais pabarstytą skaldelę. Ant viršaus tolygiai paskirstyti išsuktas su cukrumi su žievelėmis sutarkuotas citrinas ir uždengti antru ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti obuolių kukulaičiai (Jūratės)

Išvirtas bulves sutrinti, įmušti kiaušinį, įberti miltų, truputį druskos, išminkyti tešlą. Obuolius nulupti, supjaustyti kiekvieną į 4 dalis, išimti sėklalizdžius, apšlakstyti citrinos sultimis. Formuoti iš bulvių tešlos kukulius, į kiekvieną įdedant po obuolio skiltelę. Ge..

Recepto vertinimas: 0

Ugnikalnis

Visus ingridientus sumaišyti kartu. Kepti 200 C temperatūroje apie 45-50 min. Išėmus vėsinti apie 5-10 min. Baltas glajus: visus ingriedientus gerai išplakti su mikseriu iki vientisos masės. Glajų užpilti ant atvėsusio pyrago ir palaukti kol sukietės. Ant viršaus užberti smulkintus ri..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių boba

Obuolius nuplauti, nulupti ir supjaustyti plonomis juostelėmis. Ištirpinti dalį sviesto ir ištepti juo kepimo formą. Likusią dalį išplakti kartu su kiaušiniais, cukrumi, miltais, kepimo milteliais. Formos dugną iškloti sausainiais ir ant jų suberti obuolius, užpilti plakinį. Kepti 40 ..

Recepto vertinimas: 0

Bretaniškas pupelių troškinys

Iš vakaro pamirkyti pupeles. Smulkiai supjaustyti šoninę, svogūną ir česnaką. Visą tai pakepinti svieste, tada supilti pomidorų padažą ir maišant suberti miltus. Kai viską gerai išmaišysite ir miltai įgaus rusvą atspalvį nuimkite nuo ugnies. Per naktį mirkytas pupeles verdame an..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitiniai - jogurtiniai bokšteliai su kiviais ir avietėmis

Orkaitę įkaitinti iki 200-225°C temperatūros. Nutarkuoti citrinos žievelę. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir su 2 šaukštais šalto vandens elektriniu maišikliu didžiausiu greičiu išplakti iki standžių putų. Plakant po truputį suberti 80 g cukraus bei pusę tarkuotos žie..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su mangais

Miltus supilame į dubenėlį ir viduryje padarome kauburėlį. Į jį sutrupiname mieles ir sumaišome su trupučiu miltų, pieno ir šaukšteliu cukraus. Dubenėlį uždengiame ir paliekame 15 min. pastovėti. Kiaušinius sumaišome su likusiu cukrumi ir pienu bei grietine (šaukštą grietinės..

Recepto vertinimas: 0

Svogūninis padažas

Dviejose stiklinėse vandens ištirpinti gabaliuką sauso buljono. Svogūnus supjaustyti ir pakepinti ant sviesto. Pakepus įberti šaukštą miltų. Supilti paruoštą sultinį. Užvirti. Tada suberti cukrų, supilti išspaustas citrinos sultis ir dar kartą užvirti. Padažą patiekti atskirame i..

Recepto vertinimas: 0

Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba

Kopūstą supjaustyti, patrinti su druska ir sudėti į sultinį. Supjaustytą morką, petražolės šaknį, svogūną pakepti svieste ir sudėti į sriubą. Tada sudėti supjaustytus obuolius. Kai daržovės bus beveik išvirusios, miltus pakepti svieste, sudėti pomidorų tyrę, išmaišyti ir su..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės

Pienas pašildomas, sumaišomas su mielėmis, miltais. Viskas išminkoma ir pastatoma, kad pakiltų. Kai pakyla, įmaišoma su cukrumi sutrintų trynių, sviesto, druskos, tarkuotos citrinos žievelės. Tešla išminkoma ir pastatoma šiltai. Kai pakyla, padaroma bandelių ir kepama ant sviestu iš..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių vyniotinis su kumpiu

Bulves sumalti ir suminkyti su miltais, riebalais, rūgusiu pienu, tryniais ir druska. Baigiant minkyti įmaisyti isplaktus baltymus. Teslą iskočioti ant riebalais istepto pergamentinio popieriaus ir įdėti į skardą. Kepti, kol gražiai aprausvės. Kumpį smulkiai supjaustyti ir sumaisyti su pa..

Recepto vertinimas: 0

Imbiero kubeliai su Å¡okoladu

Orkaitę įkaitinti iki 175-200°C temperatūros. Sviestą arba margariną išsukti su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Po truputį suberti imbierą ir įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei šokolado drožlėmis ir po šaukštą dėti į sviesto ir kiaušinių masę. Razin..

Recepto vertinimas: 0

Riebaluose kepti plikytos tešlos riestainiai

250 ml vandens, druską, sviestą ir cukrų užvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo viryklės. Iš karto suberti visus miltus ir maišyti, kol susidarys vientisa tešla. Puodą vėl padėti ant viryklės ir kaitinti maišant, kol susiformuos lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis tešlos gn..

Recepto vertinimas: 0

SALDAINIAI SU MIGDOLAIS

1-oji mase: istirpiname sviesta, suberiame sauksta miltu, pakepiname. Pilame cukru, piena ir maisydami viriname, kol mase bus vientisa. Atausiname. Mase suplakame. Plakdami, po truputi pilame puses citrinos sultis. Plakame tol, kol mase pasidarys puri.2-oji mase: per sieteli pertriname varske. Ideda..

Recepto vertinimas: 0

KARŠIS ALUJE

Nesupiaustyta zuvi pasudykite, apibarstykite maltais pipirais ir kepkite svieste. Baigiant kepti, sudekite svoguno griezinukus, petrazoles saknele, smulkiai supiaustyta saliera, sutrintus pyragi dziuveselius, kvapiuosius pipirus ir lauro lapa. Zuviai iskepus, supilkite alu ir dar troskinkite. Padaza..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS SU PUPELĖMIS

I miltus, sumaisytus su kepimo milteliais, sudeti margarina, grietine, cukru, imusti kiausini ir kapoti tol, kol neliks sausu miltu. Suminkyti tesla, iskocioti ir deti i riebalais patepta skarda. Kepti 20-35 min. Iskepta plokstaini atvesinti ir aptepti dzemu. 12 val. mirkytas pupeles nuvarvinti, uzp..

Recepto vertinimas: 0

Å okoladiniai irisai

Grietinėlė įkaitinama 18-20 cm skersmens puode. Šokoladas smulkiai sutrupinamas, su cukrumi ir kakavos milteliais įmaišomas į grietinėlę ir 4-5 minutes pavirinama. Verdant nepaliaujamai maišyti, nes tyrė gali prisvilti. Forma išklojama plėvele arba rūpestingai ištepama aliejumi. Šok..

Recepto vertinimas: 0