25 rezultatų ieškant "kitais"

Stintos su jogurtu

Vieną aitriąją papriką perpjauti ir išvalyti sėklas. Susmulkinti ir išmaišyti kartu su kitais prieskoniais. Prieskonių mišinį išmaišyti su jogurtu bei nuluptomis ir susmulkintomis česnako skiltelemis. Išvalytas stintas sudėti į aliejumi pateptą kepimo indą, užpilti marinatu ir a..

Recepto vertinimas: 0

Grybų , mėsos ir ryžių apkepas

Gabalėliais supjaustytus grybus, mėsą ištroškinti su prieskoninėmis daržovėmis ir kitais prieskoniais. Pasūdytame vandenyje išvirti birią ryžių košę. Formą patepti riebalais, į ja suberti ryžius (daugiau kaip pusę) taip, kad uždengtų formos dugną ir sieneles. Vi..

Recepto vertinimas: 0

Grybų, mėsos ir ryžių apkepas

Gabalėliais supjaustytus grybus, mėsą ištroškinti su prieskoninėmis daržovėmis ir kitais prieskoniais. Pasūdytame vandenyje išvirti birią ryžių košę. Formą patepti riebalais, į ją suberti ryžius (daugiau kaip pusę) taip, kad uždengtų formos dugną ir sieneles. Viduryje padaryt..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių lazdelės su sūriu

Miltai supilami ant lentos, dedamas sutrupintas margarinas ir sutrintos bulvės, pabarstoma druska ir greit suminkoma tešla. Iškočiota tešla supjaustoma siauromis juostelėmis, aptepama kiaušiniu ir, storai užbarsčius tarkuotu sūriu, kepama orkaitėje. Lazdelės duodamos prie vyna, ar patie..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos ir baklažanų suktinukai

Baklažanus nuplaukite, nupjaukite kotelį ir supjaustykite plonomis riekelėmis. Pabarstykite druska ir palikite 5 min.Baklažanų juosteles apkepinkite gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių ir padėkite ant popierinių servetėlių, kad susigertų riebalų perteklius. Vištienos krūtin..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sviestas

Sviestą išsukti iki purumo. Grybus patroškinti savo sultyse, kol grybai nusausės. Įdėti sutrintus svogūnus ir išmaišyti. Gautą masę dėti į sviestą ir išmaišyti. Sviestą tinka naudoti su sumuštiniais su kumpiu ar kitais patiekalais. Tinka puošti agurkų griežinėliais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Pavasaris

Rūgštynes supjaustome juostelėmis,obuolius - šiaudeliais. Pienių lapus 30 min pamirkome sūriame šaltame vandenyje, supjaustome juostelėmis. Viską sumaišome su majonezu ir jogurtu, užbarstome pienių žiedlapiais ir kitais žalumunais...

Recepto vertinimas: 0

Pienių žiedų aptepas

Varškę ištrinam su cukrumi, druska, pienių žiedlapius sudedame į varškę ir permaišome. Tepame ant krekerių ar vaflių. Aptepą galima paskaninti ir kitais priedais : pipirais, česnaku, svogūnų laiškais, paetražolėm...

Recepto vertinimas: 0

Braškių pagardas

Braškių pagardas. Suplakite plaktuvu (blenderiu) 50g braškių (gali būti net ir šaldytos) su 10g cukraus pudra. Šaldytuve uždarame inde galite laikyti keletą dienų. Barškių pagardą galite vartoti vieną, su naminiu pienu, nes tikro pieno parduotuvėje jau nebėra, patiekti su ledais, š..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių balandėliai

Nuskustas bulves ir morkas stambiai sutarkuoti. Porus, salierą, kiausinius susmulkinti. Ryžius užpilti verdančiu vandeniu, palikti ismirkti, o atvėsusius sumaisyti su visais kitais produktais, suberti prieskonius. Kopūstų lapus paruosti kaip paprastiems balandėliams, įjuos dėti bulvių įd..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų, šoninės ir pievagrybių salotos

Sumaišome padažui skirtus produktus ir palaikome 30 min., kad įsigertų. Jeigu norime, kad padažo būtų daugiau, įpilame 2 šaukštus vandens. Didesnius salotų lapus dedame ant salotinės dugno. Mažesnius lapus sumaišome su kitais produktais, išskyrus šoninę, ir sudedame į kitą duben..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui. Varškė gerai ištrinama su sviestu, mušama po vieną kiaušinį, dalimis beriamas cukrus ir gerai ištrinama, kad būtų vientisa masė, tada suberiamas vanilinis cukrus, nuplautos razinos ir miltai. Kai užminkyta tešla pakyla, iškočiojamas ..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su grybais

Grybus užpilame nedideliu kiekiu šilto virinto vandens ir pamirkome pusvalandį. Grybus išgriebiame, nuvarviname, susmulkiname. 30g. sviesto įkaitiname keptuvėje, supilame brendį, sudedame grybus ir, nustatę silpną kaitrą, pridengą troškiname 25 minutes. Paruošiame bešamelio padažą...

Recepto vertinimas: 5

Aviena, marinuota su garstyčiomis

Česnako skilteles nulupame, sugrūdame ir sumaišome su visais kitais komponentais, išskyrus mėsą. Mėsą supjaustome gabalėliais, sudedame į marinatą ir 1-2 valandoms padedame šaltai. Susmeigiame mėsą ant iešmų ir kepame įkaitintame grilyje maždaug 15 minučių. ..

Recepto vertinimas: 0

Aviena su daržovėmis

Avieną supjaustome kubeliais. Česnakus sugrūdame, sumaišome su kitais prieskoniais, aliejumi, užpilame ant mėsos ir gerai išmaišome. Uždengiame ir marinuojame tris valandas. Paprikas išvalome, supjaustome gabalėliais. Svogūnus nulupame, supjaustome ketvirčiais. Išgrie..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški kalafiorai (Ramintos)

Pakaitinkite ghi kol jis taps skaidrus. Įberkite kmynų sėklas ir trumpai pamaišykite, kol pasklis jų aromatas. Sudėkite miltelių pavidalo prieskonius ir vieną sykį permaišykite. Sudėkite imbierą, druską ir kalafiorus, trumpai pamaišykite. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir troškin..

Recepto vertinimas: 0

Amerikietiškas obuolių pyragas

Šiek tiek daugiau nei pusę tešlos iškočioti ir iškloti skardos dugną bei šonus. Įdaras Nulupti ir supjaustyti gabaliukais obuoliai sumaišyti su cukrumi, krakmolu, vanile, cinamonu ir kitais pageidaujamais paskaninimais - sudedami ant išklotos tešlos. Kita tešlos dal..

Recepto vertinimas: 3

Troškinta jaučio širdis

Širdį įdedame į šaltą vandenį, kad ištekėtų visas kraujas. Širdį perpjauname per pusę, pašaliname riebalus ir gyslas. Šoninę supjaustome šiaudeliais ir susmaigstome juos į širdį. Svogūnus nulupame ir supjaustome kubeliais. 2 šaukštus smulkintų svogūnų pakepiname svieste i..

Recepto vertinimas: 3

Pienių žiedų aptepas (Ramunės)

Varškę ištrinam su cukrumi ir druska. Pienių žiedlapius sudedame į varškę ir išmaišome. Tepame ant krekerių arba vaflių. Aptepą galima paskaninti ir kitais priedais : pipirais, česnaku, svogūnų laiškais, petražolėmis ir t.t. ..

Recepto vertinimas: 0

Minkšta biskvitinė tešla (Klasikinis pyragas)

Sviestą išsukti iki purios masės, pakaitomis po truputį suberti cukrų ir įmušti kiaušinius. Suberti druską, vanilinį cukrų ir tarkuotą citrinos žievelę. Supilti romą arba ryžių degtinę. Į šią masę įmaišyti su kepimo milteliais sumaišytus ir išsijotus miltus. Pieną supilt..

Recepto vertinimas: 4

"Mandra" kiaušinienė (Ilmučio ir Veronikos) (foto)

Duoną supjaustome smulkiais kubeliais ir apkepame keptuvėje, kad būtų traški. Supilame į dubenėlį, kad atvėstų. Pomidorus supjaustome griežinėliais. Sūrį sutarkuojame. Kiaušinius išplakame ir supilame į keptuvę. Šiek tiek pakepame ir suberiame ant viršaus duonos kubelius. ..

Recepto vertinimas: 0

KEPENŲ KUKULIAI

Keptas kepenis tris kartus permalti mesmale, sumaisyti su kitais recepte nurodytais produktais ir palaikyti apie valanda, kad isbrinktu dziuveseliai. Tada is mases padaryti nedidelius kukulius ir sudeti juos i verdanti mesos sultini arba darzoviu sriuba.Virti, kol kukuliai iskils i pavirsiu...

Recepto vertinimas: 0

VARŠKĖS KUKULIAI

Varske pertrinti, ismaisyti su dalimi sviesto ir kitais nurodytais produktais. Gerai isminkyti, suformuoti kukulius ir isvirti pasudytame vandenyje. Isgriebti, apiberti svieste pakepintais dziuveseliais. Tiekti su grietine...

Recepto vertinimas: 3

OBUOLIŲ SALOTOS SU DŽIOVINTOMIS SLYVOMIS

Per nakti mirkytos slyvos, isemus kaulelius, smulkiai supjastomos ir sumaisomos su tarkuotais obuoliais bei kitais priedais.Paduodamos placiose taurese...

Recepto vertinimas: 0

Ryžių mišrainė su krabų lazdelėmis

Agurką, papriką, krabų lazdeles ir kiaušinius supjaustyti kubeliais. Ryžius išvirti (virti 15 - 20 minučių) ir atšaldyti. Viską sudėti į vieną dubenį (tarp igridientų ir kukurūzus) ir išmaišyti su majonezu. Pagardinti druska ir pipirais. Valgyti galima ir vieną, ir su k..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: kitais