25 rezultatų ieškant "kitais"

Stintos su jogurtu

Vieną aitriąją papriką perpjauti ir išvalyti sėklas. Susmulkinti ir išmaišyti kartu su kitais prieskoniais. Prieskonių mišinį išmaišyti su jogurtu bei nuluptomis ir susmulkintomis česnako skiltelemis. Išvalytas stintas sudėti į aliejumi pateptą kepimo indą, užpilti marinatu ir a..

Recepto vertinimas: 0

Grybų , mėsos ir ryžių apkepas

Gabalėliais supjaustytus grybus, mėsą ištroškinti su prieskoninėmis daržovėmis ir kitais prieskoniais. Pasūdytame vandenyje išvirti birią ryžių košę. Formą patepti riebalais, į ja suberti ryžius (daugiau kaip pusę) taip, kad uždengtų formos dugną ir sieneles. Vi..

Recepto vertinimas: 0

Grybų, mėsos ir ryžių apkepas

Gabalėliais supjaustytus grybus, mėsą ištroškinti su prieskoninėmis daržovėmis ir kitais prieskoniais. Pasūdytame vandenyje išvirti birią ryžių košę. Formą patepti riebalais, į ją suberti ryžius (daugiau kaip pusę) taip, kad uždengtų formos dugną ir sieneles. Viduryje padaryt..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių lazdelės su sūriu

Miltai supilami ant lentos, dedamas sutrupintas margarinas ir sutrintos bulvės, pabarstoma druska ir greit suminkoma tešla. Iškočiota tešla supjaustoma siauromis juostelėmis, aptepama kiaušiniu ir, storai užbarsčius tarkuotu sūriu, kepama orkaitėje. Lazdelės duodamos prie vyna, ar patie..

Recepto vertinimas: 0

Grybų salotos su bulvėmis

Grybus ir bulves supjaustyti ir suberti į indą. Grietinę išplakti su norimais prieskoniais ir sumaišyti su grybais ir bulvėmis. Kiaušinį ir pomidorus supjaustyti riekelėmis ir sluoksniuojant vienus su kitais sudėti ant viršaus, papuošti žalumynais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos Margoji lysvė

Agurkus supjautyti kvadratėliais, pomidorus plonomis riekelėmis, ankštpipirį ir ridikėlius šiaudeliais. Daržoves sumaišyti ir dėti į salotų lapais išklotą salotinę. Grietinę paplakti, pabarstyti druska, krapais, kitais norimais prieskoniais, išmaišyti ir užpilti ant daržovių. Vi..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Obuoliukas“

Sviestas išsukamas, į jį sudedami ištrinti tryniai su cukrumi. Želatina 40 minučių brinkinama ir ištirpinama 1 stiklinėje skysčio. Obuoliai nuplaunami, nusausinami ir, išėmus sėklalizdžius, sutarkuojami tiesiog į išsuktą sviesto ir trynių masę. Maišant sudedami kiti priedai, tar..

Recepto vertinimas: 0

Silkė majoneze

Silkę išmirkyti, išskrosti, nulupti, pašalinti kaulus, supjaustyti įstrižais gabalėliais ir sudėti į silkinę, sudarant vieną didesnę silkę. Ją užpilti majonezu, pakraščius apibarstyti storoku pjaustytu svogūnų laiškų sluoksniu, viršų papuošti kietai virto kiaušinio griežin..

Recepto vertinimas: 5

Pavasaris

Rūgštynes supjaustome juostelėmis,obuolius - šiaudeliais. Pienių lapus 30 min pamirkome sūriame šaltame vandenyje, supjaustome juostelėmis. Viską sumaišome su majonezu ir jogurtu, užbarstome pienių žiedlapiais ir kitais žalumunais...

Recepto vertinimas: 0

Pienių žiedų aptepas

Varškę ištrinam su cukrumi, druska, pienių žiedlapius sudedame į varškę ir permaišome. Tepame ant krekerių ar vaflių. Aptepą galima paskaninti ir kitais priedais : pipirais, česnaku, svogūnų laiškais, paetražolėm...

Recepto vertinimas: 0

Braškių pagardas

Braškių pagardas. Suplakite plaktuvu (blenderiu) 50g braškių (gali būti net ir šaldytos) su 10g cukraus pudra. Šaldytuve uždarame inde galite laikyti keletą dienų. Barškių pagardą galite vartoti vieną, su naminiu pienu, nes tikro pieno parduotuvėje jau nebėra, patiekti su ledais, š..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių balandėliai

Nuskustas bulves ir morkas stambiai sutarkuoti. Porus, salierą, kiausinius susmulkinti. Ryžius užpilti verdančiu vandeniu, palikti ismirkti, o atvėsusius sumaisyti su visais kitais produktais, suberti prieskonius. Kopūstų lapus paruosti kaip paprastiems balandėliams, įjuos dėti bulvių įd..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų, šoninės ir pievagrybių salotos

Sumaišome padažui skirtus produktus ir palaikome 30 min., kad įsigertų. Jeigu norime, kad padažo būtų daugiau, įpilame 2 šaukštus vandens. Didesnius salotų lapus dedame ant salotinės dugno. Mažesnius lapus sumaišome su kitais produktais, išskyrus šoninę, ir sudedame į kitą duben..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui. Varškė gerai ištrinama su sviestu, mušama po vieną kiaušinį, dalimis beriamas cukrus ir gerai ištrinama, kad būtų vientisa masė, tada suberiamas vanilinis cukrus, nuplautos razinos ir miltai. Kai užminkyta tešla pakyla, iškočiojamas ..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su grybais

Grybus užpilame nedideliu kiekiu šilto virinto vandens ir pamirkome pusvalandį. Grybus išgriebiame, nuvarviname, susmulkiname. 30g. sviesto įkaitiname keptuvėje, supilame brendį, sudedame grybus ir, nustatę silpną kaitrą, pridengą troškiname 25 minutes. Paruošiame bešamelio padažą...

Recepto vertinimas: 5

Pikantiški kalafiorai (Ramintos)

Pakaitinkite ghi kol jis taps skaidrus. Įberkite kmynų sėklas ir trumpai pamaišykite, kol pasklis jų aromatas. Sudėkite miltelių pavidalo prieskonius ir vieną sykį permaišykite. Sudėkite imbierą, druską ir kalafiorus, trumpai pamaišykite. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir troškin..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai sausainiai su marmeladu (Ramunės)

Bulves sutarkuoti burokine tarka, sumaišyti su miltais ir visais kitais produktais. Iškočioti 1 cm lakštą, išspausti sausainius ir iškepti. Iškeptus aptepti marmeladu ir suklijuoti poromis. ..

Recepto vertinimas: 0

Gurmaniškas mėsos kepsnys (Jūratės)

Susmulkinti česnako skilteles ir įmaišyti į mėsos faršą kartu su kitais prieskoniais, trupučiu druskos ir keliais šaukštais grietinės. Špinatų lapus susmulkinti ir pakepinti svieste kartu su smulkintais graikiniais riešutais. Į kepimo formą sukrėsti paruoštą faršą, ant jo sud..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos eskalopas su apelsinais ir raudonėliu

Pirmiausia pagaminkite padažą. Nulupkite keletą apelsino žievės riekelių, atidėkite. Nupjaukite apelsino viršų ir apačią, nulupkite, įpjaukite membranas, kad liktų tik minkštimas, išimkite sėklas. Šiuos veiksmus atlikite taip, kad skystis varvėtų į dubenėlį. Supjaustykite min..

Recepto vertinimas: 4

Amerikietiškas obuolių pyragas

Šiek tiek daugiau nei pusę tešlos iškočioti ir iškloti skardos dugną bei šonus. Įdaras Nulupti ir supjaustyti gabaliukais obuoliai sumaišyti su cukrumi, krakmolu, vanile, cinamonu ir kitais pageidaujamais paskaninimais - sudedami ant išklotos tešlos. Kita tešlos dal..

Recepto vertinimas: 3

Troškinta jaučio širdis

Širdį įdedame į šaltą vandenį, kad ištekėtų visas kraujas. Širdį perpjauname per pusę, pašaliname riebalus ir gyslas. Šoninę supjaustome šiaudeliais ir susmaigstome juos į širdį. Svogūnus nulupame ir supjaustome kubeliais. 2 šaukštus smulkintų svogūnų pakepiname svieste i..

Recepto vertinimas: 3

Pienių žiedų aptepas (Ramunės)

Varškę ištrinam su cukrumi ir druska. Pienių žiedlapius sudedame į varškę ir išmaišome. Tepame ant krekerių arba vaflių. Aptepą galima paskaninti ir kitais priedais : pipirais, česnaku, svogūnų laiškais, petražolėmis ir t.t. ..

Recepto vertinimas: 0

Minkšta biskvitinė tešla (Klasikinis pyragas)

Sviestą išsukti iki purios masės, pakaitomis po truputį suberti cukrų ir įmušti kiaušinius. Suberti druską, vanilinį cukrų ir tarkuotą citrinos žievelę. Supilti romą arba ryžių degtinę. Į šią masę įmaišyti su kepimo milteliais sumaišytus ir išsijotus miltus. Pieną supilt..

Recepto vertinimas: 4

"Mandra" kiaušinienė (Ilmučio ir Veronikos) (foto)

Duoną supjaustome smulkiais kubeliais ir apkepame keptuvėje, kad būtų traški. Supilame į dubenėlį, kad atvėstų. Pomidorus supjaustome griežinėliais. Sūrį sutarkuojame. Kiaušinius išplakame ir supilame į keptuvę. Šiek tiek pakepame ir suberiame ant viršaus duonos kubelius. ..

Recepto vertinimas: 0

KEPENŲ KUKULIAI

Keptas kepenis tris kartus permalti mesmale, sumaisyti su kitais recepte nurodytais produktais ir palaikyti apie valanda, kad isbrinktu dziuveseliai. Tada is mases padaryti nedidelius kukulius ir sudeti juos i verdanti mesos sultini arba darzoviu sriuba.Virti, kol kukuliai iskils i pavirsiu...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kitais