25 rezultatų ieškant "kitais"

Vištienos ir baklažanų suktinukai

Baklažanus nuplaukite, nupjaukite kotelį ir supjaustykite plonomis riekelėmis. Pabarstykite druska ir palikite 5 min.Baklažanų juosteles apkepinkite gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių ir padėkite ant popierinių servetėlių, kad susigertų riebalų perteklius. Vištienos krūtin..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sviestas

Sviestą išsukti iki purumo. Grybus patroškinti savo sultyse, kol grybai nusausės. Įdėti sutrintus svogūnus ir išmaišyti. Gautą masę dėti į sviestą ir išmaišyti. Sviestą tinka naudoti su sumuštiniais su kumpiu ar kitais patiekalais. Tinka puošti agurkų griežinėliais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Sūris su silke

Į išsuktą margariną sudedama sukapoti silkė, svogūnas, marinuotas agurkas, pertrinta varškė, garstyčios, pasūdomą ir įberiama šiek tiek cukraus. Išmaišyta masė suformuojama keturkampiu ir atšaldoma. Paduodant dedama į lėkštę su kitais sūriais. ..

Recepto vertinimas: 0

Agurkinė su inkstais

Inkstus perpjaukite išilgai, išmirkykite, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite. Pavirę 10 minučių, vandenį nupilkite, inkstus išplaukite, vėl užpilkite šaltu vandeniu ir virkite dar 5 minutes. Po to susmulkinkite ir sudėkite juos į puodą. Liežuvį (geriausiai ver..

Recepto vertinimas: 4

Mišrios salotos su grybais

Silkę išmirkyti ir susmulkinti mažučiais gabaliukais. Visus kitus produktus taip pat smulkiai sukapoti ir sudėjus į salotinę išmaišyti. Grietinę išmaišyti su druska, pipirais, kitais norimais prieskoniais ir užpilti ant salotų. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 3

Grybų salotos su bulvėmis

Grybus ir bulves supjaustyti ir suberti į indą. Grietinę išplakti su norimais prieskoniais ir sumaišyti su grybais ir bulvėmis. Kiaušinį ir pomidorus supjaustyti riekelėmis ir sluoksniuojant vienus su kitais sudėti ant viršaus, papuošti žalumynais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos Margoji lysvė

Agurkus supjautyti kvadratėliais, pomidorus plonomis riekelėmis, ankštpipirį ir ridikėlius šiaudeliais. Daržoves sumaišyti ir dėti į salotų lapais išklotą salotinę. Grietinę paplakti, pabarstyti druska, krapais, kitais norimais prieskoniais, išmaišyti ir užpilti ant daržovių. Vi..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Obuoliukas“

Sviestas išsukamas, į jį sudedami ištrinti tryniai su cukrumi. Želatina 40 minučių brinkinama ir ištirpinama 1 stiklinėje skysčio. Obuoliai nuplaunami, nusausinami ir, išėmus sėklalizdžius, sutarkuojami tiesiog į išsuktą sviesto ir trynių masę. Maišant sudedami kiti priedai, tar..

Recepto vertinimas: 0

Silkė majoneze

Silkę išmirkyti, išskrosti, nulupti, pašalinti kaulus, supjaustyti įstrižais gabalėliais ir sudėti į silkinę, sudarant vieną didesnę silkę. Ją užpilti majonezu, pakraščius apibarstyti storoku pjaustytu svogūnų laiškų sluoksniu, viršų papuošti kietai virto kiaušinio griežin..

Recepto vertinimas: 5

Pavasaris

Rūgštynes supjaustome juostelėmis,obuolius - šiaudeliais. Pienių lapus 30 min pamirkome sūriame šaltame vandenyje, supjaustome juostelėmis. Viską sumaišome su majonezu ir jogurtu, užbarstome pienių žiedlapiais ir kitais žalumunais...

Recepto vertinimas: 0

Pienių žiedų aptepas

Varškę ištrinam su cukrumi, druska, pienių žiedlapius sudedame į varškę ir permaišome. Tepame ant krekerių ar vaflių. Aptepą galima paskaninti ir kitais priedais : pipirais, česnaku, svogūnų laiškais, paetražolėm...

Recepto vertinimas: 0

Aviena, marinuota su garstyčiomis

Česnako skilteles nulupame, sugrūdame ir sumaišome su visais kitais komponentais, išskyrus mėsą. Mėsą supjaustome gabalėliais, sudedame į marinatą ir 1-2 valandoms padedame šaltai. Susmeigiame mėsą ant iešmų ir kepame įkaitintame grilyje maždaug 15 minučių. ..

Recepto vertinimas: 0

Aviena su daržovėmis

Avieną supjaustome kubeliais. Česnakus sugrūdame, sumaišome su kitais prieskoniais, aliejumi, užpilame ant mėsos ir gerai išmaišome. Uždengiame ir marinuojame tris valandas. Paprikas išvalome, supjaustome gabalėliais. Svogūnus nulupame, supjaustome ketvirčiais. Išgrie..

Recepto vertinimas: 0

Vištų kulšelės, marinuotos su jogurtu

Vištų kulšelės keliose vietose įpjauname ir įtriname druska bei citrinų sultimis. Paruošiame marinatą. Svogūną ir česnaką smulkiai sukapojame ir sumaišome su kitais nurodytais produktais. Vištieną laikome marinate ne trumpiau kaip 12 valandų (galima ir ilgiau). Prieš ..

Recepto vertinimas: 0

Krevetės, keptos su mangų padažu

Nustatome vidutinę kaitrą ir keptuvėje be riebalų paskrudiname sėklas ir pipirus. Kartu su uoginėmis paprikomis sumalame į miltelius. 8 medinius iešmus pamirkome šaltame vandenyje. Suveriame ant jų krevetes. Įtriname jas prieskonių mišiniu ir apšlakstome alyvuogių aliejumi. ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių suflė

Sūrį sutarkuoti. Paimti gilų ugniai atsparų indą, ištepti jį sviestu (apie 15 g), o kraštus pabarstyti 2 šaukštais sūrio. Indą pastatyti į šaltą patalpą. Į puodą supilti pieną, įdėti į jį lauro lapelius, virti ant silpnos ugnies 30 minučių. Susmulkinti saldžiuosius ra..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški kalafiorai (Ramintos)

Pakaitinkite ghi kol jis taps skaidrus. Įberkite kmynų sėklas ir trumpai pamaišykite, kol pasklis jų aromatas. Sudėkite miltelių pavidalo prieskonius ir vieną sykį permaišykite. Sudėkite imbierą, druską ir kalafiorus, trumpai pamaišykite. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir troškin..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai sausainiai su marmeladu (Ramunės)

Bulves sutarkuoti burokine tarka, sumaišyti su miltais ir visais kitais produktais. Iškočioti 1 cm lakštą, išspausti sausainius ir iškepti. Iškeptus aptepti marmeladu ir suklijuoti poromis. ..

Recepto vertinimas: 0

Gurmaniškas mėsos kepsnys (Jūratės)

Susmulkinti česnako skilteles ir įmaišyti į mėsos faršą kartu su kitais prieskoniais, trupučiu druskos ir keliais šaukštais grietinės. Špinatų lapus susmulkinti ir pakepinti svieste kartu su smulkintais graikiniais riešutais. Į kepimo formą sukrėsti paruoštą faršą, ant jo sud..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos eskalopas su apelsinais ir raudonėliu

Pirmiausia pagaminkite padažą. Nulupkite keletą apelsino žievės riekelių, atidėkite. Nupjaukite apelsino viršų ir apačią, nulupkite, įpjaukite membranas, kad liktų tik minkštimas, išimkite sėklas. Šiuos veiksmus atlikite taip, kad skystis varvėtų į dubenėlį. Supjaustykite min..

Recepto vertinimas: 4

Amerikietiškas obuolių pyragas

Šiek tiek daugiau nei pusę tešlos iškočioti ir iškloti skardos dugną bei šonus. Įdaras Nulupti ir supjaustyti gabaliukais obuoliai sumaišyti su cukrumi, krakmolu, vanile, cinamonu ir kitais pageidaujamais paskaninimais - sudedami ant išklotos tešlos. Kita tešlos dal..

Recepto vertinimas: 3

Troškinta jaučio širdis

Širdį įdedame į šaltą vandenį, kad ištekėtų visas kraujas. Širdį perpjauname per pusę, pašaliname riebalus ir gyslas. Šoninę supjaustome šiaudeliais ir susmaigstome juos į širdį. Svogūnus nulupame ir supjaustome kubeliais. 2 šaukštus smulkintų svogūnų pakepiname svieste i..

Recepto vertinimas: 3

OBUOLIŲ SALOTOS SU DŽIOVINTOMIS SLYVOMIS

Per nakti mirkytos slyvos, isemus kaulelius, smulkiai supjastomos ir sumaisomos su tarkuotais obuoliais bei kitais priedais.Paduodamos placiose taurese...

Recepto vertinimas: 0

Ryžių mišrainė su krabų lazdelėmis

Agurką, papriką, krabų lazdeles ir kiaušinius supjaustyti kubeliais. Ryžius išvirti (virti 15 - 20 minučių) ir atšaldyti. Viską sudėti į vieną dubenį (tarp igridientų ir kukurūzus) ir išmaišyti su majonezu. Pagardinti druska ir pipirais. Valgyti galima ir vieną, ir su k..

Recepto vertinimas: 4

Razinų pyragas

Istrinti margarina su cukrumi ir be pertraukos trinti, sudeti kiausinius bei ismaisyti su kepimo milteliais miltus. Ismaisyti su kitais komponentais, sudeti nuplautas ir nusausintas razinas, gerai ismaisyti. Kepti 90min. 175C temp. Iskepus pabarstyti cukraus pudra. (Renata)..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: kitais