Miltai, miltň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Miltai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/87

Tortas "Angeliukas"

Mai┼íytuvu i┼íplakti kiau┼íinius, cukr┼│, grietin─Ö ir krakmol─ů. Miltus sumai┼íyti su amoniaku ir smulkiai sukapoti su margarinu. Tada sumai┼íyti su plakiniu ir gerai i┼íminkyti. Te┼íl─ů padalinti ─» 7 lygias dalis, plonai i┼íko─Źioti ir kepti. Kar┼ítus biskvitus apipjauti pagal tortin─Śs dyd─». K..

Recepto vertinimas: 0

Cikorij┼│ apkepas su grybais

Supjaus─Źius cikorijas, ap┼ílakstyti par┼źg┼ítintu vandeniu. Svog┼źn─ů supjaustyti, pakepti. Grybus i┼ívirti pas┼źdytame vandenyje, supjaustyti juostel─Śmis, sumai┼íyti su svog┼źnais. ┼á─» mi┼íin─» sumai┼íyti su cikorijomis, ─»d─Śti trynius ir i┼íplaktus baltymus, pas┼źdyti, ─»berti pipir┼│ ir gera..

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai su graikiniais riešutais ir šokoladu

Produktus lietiniams blynams i┼ímai┼íykite mikseriu. Keptuv─Ö ─»kaitinkite ir i┼ítrinkite aliejumi. Blynai desertui turi b┼źti sausi, tod─Śl trynimui naudojamas popierin─Śs servet─Śs gabal─Ślis, suvilgytas aliejuje. Kelis ┼íauk┼ítus te┼ílos (ji turi b┼źti riebios grietin─Śl─Śs tir┼ítumo) u┼żpi..

Recepto vertinimas: 0

Riestainiukai

Sod─ů i┼ímai┼íyti grietin─Śje ir supilti ─» var┼ík─Ö. Visk─ů gerai i┼ísukti, sud─Śti vanilin─» cukr┼│, i┼íplaktus kiau┼íinius ir, sud─Śjus sausas, ┼ívarias aguonas bei miltus, minkyti te┼íl─ů, truput─» mink┼ítesn─Ö negu makaronams. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti ir stikline i┼íspausti skrituliukus. I┼í j┼│ ma..

Recepto vertinimas: 0

┼Żuvies kukuliai

┼Żuv─» sumalti. Svog┼źnus supjaustyti, sutarkuoti mork─ů. I┼ímirkyti duonos riekes ir sumai┼íyti su ┼żuvies far┼íu, svog┼źnu, prieskoniais. Suformuoti kukulius ir virti piene. I┼ívirus kukuliams ─»d─Śti tarkuot─ů mork─ů, prieskoni┼│ ir dar patro┼íkinti. ..

Recepto vertinimas: 0

DUONOS KEKSAS

Kiausiniu tryniai issukami su cukrumi, sumaisomi su issijotais dziuveseliais, suberiami prieskoniai, supilamas istirpintas margarinas, paskiausiai imaisomi isplakti baltymai. paruosta tesla sukreciama i forma ir kepama vidutinio karstumo orkaiteje. Iskepes ir formoje atvesintas keksas apipilamas sok..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su lašinukais

La┼íinukus, mork─ů ir petra┼żol─Śs ┼íakn─» supjaustyti. M─Śsoje padaryti ─»pjovas, ─» kurias ─»d─Śti la┼íinuk┼│, mork─ů, petra┼żol─Śs ┼íakn─». M─Śs─ů ─»trinti druska ir pipirais. Tada m─Śs─ů suri┼íti ir pakepti. Po to ─»d─Śjus duonos plutos, patro┼íkinti. I┼í─Śmus m─Śs─ů, ─» pada┼ż─ů ─»pilti vanden..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota jautiena su lašinukais

M─Śs─ů sud─Śti ─» duben─» ir apibarstyti prieskoni┼│ mi┼íiniu, u┼żpilti acto. Taip m─Śs─ů palaikyti 3 dienas. Tada prismaigstyti la┼íinuk┼│, suri┼íti. Po to pakepinti, ─»pilti marinato ir patro┼íkinti. ─« pada┼ż─ů supilti vandenyje plaktus miltus, grietin─Śl─Ö, pagardinti marinatu, pakaitinti ir pe..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena, kepta su šalavijais

Ver┼íio i┼ípjovas nuvalome, nuplauname ir nusausiname. ─« plastikin─» mai┼íel─» suberiame miltus, po vien─ů dedame i┼ípjovas ir gerai apvoliojame miltuose. Duben─Ślyje i┼íplakame kiau┼íin─» su pienu. Kitame duben─Ślyje sumai┼íome d┼żi┼źv─Śs─Ślius su susmulkintais ┼íalavij┼│ lapeliais. Apvo..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas "Juodukas"

Sviest─ů i┼ítirpinti, i┼ítrinti su cukrumi, supilti kakav─ů su vandeniu ir u┼żvirti. Pus─Ö stiklin─Śs ┼íios mas─Śs nupilti, o likusi─ů - at┼íaldyti, supilti ─» duben─Śl─». Suberti miltus, kepimo miltelius, ─»d─Śti trynius, bakalie, likusi─ů mas─Ö. Visk─ů i┼ímai┼íyti, supilti konjak─ů, i┼íplaktus b..

Recepto vertinimas: 0

Uog┼│ ir migdol┼│ pyragas

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 180┬░C temperat┼źros. Sviest─ů su cukrumi ir vaniliniu cukrumi i┼íplakti iki purios mas─Śs. Po vien─ů ─»mu┼íti kiau┼íinius. Miltus sumai┼íyti su maltais migdolais bei kepimo milteliais ir pakaitomis su pienu sud─Śti ─» kiau┼íini┼│ ir sviesto mas─Ö. Te┼íl─ů sukr─Śsti ant rie..

Recepto vertinimas: 0

Bulvi┼│ kotletai

Isvirkite bulves. Nulupt─ů svog┼źn─ů supjaustykite smulkiais kubeliais ir apkepkite su 2 saukstais sviesto, kol suminkst─Śs. Suberkite kruopas, "Veget─ů", ─»pilkite 250 ml vandens ir troskinkite 10 minu─Źi┼│ ant silpnos ugnies. Palikite atv─Śsti. Kiausinius isplakite su druska ir miltais. Bulves nul..

Recepto vertinimas: 0

┼áokoladiniai bu─Źinukai su lazdyn┼│ rie┼íutais

Dideliame dubenyje suplakite sviest─ů, vanil─Ö, cukr┼│ ir kiau┼íin─» iki balk┼ívos ir tir┼ítos mas─Śs. ─«mai┼íykite miltus, lazdyn┼│ rie┼íutus ir kakavos mitelius ir suminkykite stand┼żi─ů te┼íl─ů. Suformuokite i┼í te┼ílos rutul─» ir suvyniokite j─» ─» pl─Śvel─Ö. Atv─Śsinkite ┼íaldytuve 1 valand─ů..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai keksiukai su abrikosų uogiene

Sokolada istirpiname su sviestu. Kitame dubenelyje issukame trynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Atvesusia sokolado mase sumaisome su kiausiniu mase, ipilame balzamo. Maisydami dalimis supilame issijotus miltus su kepimo milteliais ir isplaktus baltymus. Tesla sudedame i aliejumi pateptas formel..

Recepto vertinimas: 0

Baland─Śliai su var┼íke

─« i┼ívirt─ů biri─ů ry┼żi┼│ ko┼í─Ö sud─Śti trint─ů var┼ík─Ö, jmu┼íti kiau┼íin─», ─»berti druskos ir cukraus. Supilti grietin─Ö ir i┼ímai┼íyti. Kop┼źsto g┼ź┼ż─Ö apvirti pas┼źdytame vandenyje. Ant kiekvieno kop┼źsto lapo u┼żd─Śti paruo┼íto ─»daro, suvynioti, pavolioti miltuose ir pakepinti..

Recepto vertinimas: 0

Ry┼żi┼│ apkepas su obuoliais

I┼íverdama biri ry┼żi┼│ ko┼í─Ś. Obuoliai supjaustomi skiltel─Śmis, i┼ípjaunami s─Śklalizd┼żiai. Kiau┼íiniai i┼íplakami su trupu─Źiu pieno. ─« riebalais i┼ítept─ů ir miltais pabarstyt─ů skard─ů ar apkepo ind─ů 2-3cm sluoksniu sudedama ry┼żi┼│ ko┼í─Ś. Ant jos suberiami pjaustyti obuoliai, u┼żberiama..

Recepto vertinimas: 0

Salotos ┬äGardum─Ślis┬ô

Kiau┼íini┼│ trynius i┼ítrinti su cukrumi ir suberti miltus. ─« mi┼íin─» supilame kar┼ít─ů pien─ů. Mai┼íant kaitiname, kol pradeda tir┼ít─Śti. Tada perko┼íiame, pridedame vanilinio cukraus. Kriau┼íes supjaustome skiltel─Śmis ir sudedame ─» duben─» su mirkytomis razinomis ir u┼żpilamos vaniliniu pada..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su r┼źkyta m─Śsa ir ┼íonine

I┼í milt┼│, sutrupint┼│ mieli┼│, cukraus, sviesto, alyvos, kiau┼íini┼│, 1/8 l drungno vandens i┼íminkyti te┼íl─ů ir palikti kilti (2 kartus). Ant miltais pabarstytos lentos i┼í te┼ílos i┼íko─Źioti 40x60 cm dyd┼żio 3mm storio lak┼ít─ů ir perkelti j─» ant riebalais i┼íteptos skardos. Lak┼íto viduryje..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynukai su ry┼żiais

Virtas bulves sumalkite ir sumaisykite su kiausini┼│ plakiniu, ry┼żiais, prieskoniais bei miltais. Is teslos formuokite blynukus, apvoliokite miltuose ir kepkite orkait─Śje. Blynukus galima valgyti vienus su grietine arba prie m─Śsos. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su serbent┼│ kremu

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 180┬░C temperat┼źros. Kiau┼íini┼│ trynius atskirti nuo baltym┼│. Trynius iki purios mas─Śs i┼ísukti su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Plakant po vien─ů supilti 4 ┼íauk┼ítus kar┼íto vandens. Ant tryni┼│ mas─Śs persijoti milt┼│, krakmolo, kepimo milteli┼│ bei kakavos milteli┼..

Recepto vertinimas: 0

VELYKINĖ ANGELŲ DUONA

I molini dubeni suberkite miltus ir viduryje padarykite duobute. Sutrupinkite mieles, sumaisykite su sauksteliu cukraus pudros, istirpinkite 50 ml drungno pieno ir supilkite i duobute. Su dalimi miltu sumaisykite tirsta tyre. Palaikykite siltoje vietoje 10-15 min., kol tyres pavirsius sutrukines...

Recepto vertinimas: 0

Krepšeliai su uogomis

Miltus suberiame ant lentel─Śs kaubur─Śliu, viduryje padarome duobut─Ö.─« j─ů sudedame nedideliais kubeliais sukapot─ů sviest─ů, suberiame cukr┼│, drusk─ů, ─»pilame 30 ml vandens, ─»mu┼íame kiau┼íin─». Lengvai, pir┼ít┼│ galais u┼żminkome te┼íl─ů. I┼í jos padarome rutul─» ir suvyniojame ─» maistin─..

Recepto vertinimas: 0

ĖRIENOS KEPSNYS

Itrinkite mesa prieskoniais bei zolelemis, susukite ratu ir padekite ant kepimo skardos. Sonkauliukus apvyniokite folija, kad neapdegtu. Aptepkite mesa aliejumi ir kepkite 170 laipsniu temperaturoje orkaites apacioje apie 2 valandas. Kepdami kartkartemis apliekite mesa aliejumi.Paruoskite padaza: su..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena su baravykais

M─Śsa i┼íverdama prieskonini┼│ dar┼żovi┼│ sultinyje, supjaustoma gabaliukais ir u┼żpilama i┼ítro┼íkintais sultinyje ┼ívie┼żiais ar d┼żiovintais baravykais, su pakepintais svieste svog┼źnais, miltais. Paskaninama grietine. Patiekiama su virtomis bulv─Śmis ar bulvi┼│ ko┼íe. ..

Recepto vertinimas: 0

Gryb┼│ sriuba su kukulai─Źiais

I┼í margarino, kiau┼íinio trynio, milt┼│ , skys─Źio druskos ─»mai┼íyti te┼íl─ů ir 30 minu─Źi┼│ j─ů palaikyti. Kapotus grybus i┼ítro┼íkinti su strypeliais supjaustytomis prieskonin─Śmis dar┼żov─Śmis.Bulves i┼ívirti vandenyje arba sultinyje. Joms baigiant virti, ─» sultin─» suleisti 2 ┼íauk┼íteliais ..

Recepto vertinimas: 0