Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/74

Troškinta marinuota jautiena

Nupjauname mėsos plėveles. Mėsą nuplauname, nusausiname ir, kol gaminsime marinatą, įdedame į indą, kuriame marinuosime. Gaminame marinatą. Į puodą sudedame visus marinatui skirtus produktus, pakaitiname, kol užverda, ir atvėsiname. Ant mėsos užpilame pravėsusio marinato ir palieka..

Recepto vertinimas: 5

VIRTA ANTIS GRYBŲ PADAŽE

Isdarineta nepjaustyta antis uzpilama karstu pasudytu vandeniu ir verdama neuzdengta, kol suminksteja. Baigiant virti, sudedamos pakepintos prieskonines darzoves.Padazui nuplauti grybai isverdami mazame kiekyje vandens, supjaustomi juostelemis ir patroskinami su smulkiai supjaustytu svogunu saukste ..

Recepto vertinimas: 0

Gardūs sojos kepsniukai

Kepsniukus valandą pamirkinti vištienos sultinyje, išplakti kiaušinį su ''Vegeta'', pipirais ir čili, apvolioti kepsniukus, ir po to pavolioti džiūvėsiuose, ir taip kokius tris kartus, kad kepsniukai gerai būtų apsupti tešlos.Įkaitinti keptuvį ir iškepti kepsniukus, gerai apkepti, ka..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir mėsos vyniotinis

Bulves nuplauti ir išvirti su lupenomis. Atvėsinti, sumalti. Paruošti įdarą. Mėsą permalti kartu su pakepintais aliejuje, smulkintais svogūnais, įberti pipirų, druskos. Ant medinės lentos išminkyti bulvių masę su kiaušiniais, miltais, druska (kaip "žemaičiams.) Tešlą..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Bulves sumalame mėsmale. Įminkome trynius, druskos, muskato riešuto, kepimo miltelius, džiūvėsėlius, miltus. Baltymus išplakame ir įmaišome į tešlą.Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą svogūną, sumaišome su apkeptais batono kubeliais. Imame dalį tešlos, į vidurį dedame ke..

Recepto vertinimas: 0

Rudasis grybų padažas

Miltus sausai pakepinti. Įkaitintuose riebaluose apkepinti šiaudeliais supjaustytas prieskonines daržoves, pridėti pomidorų tyrės, įpilti rudojo sultinio (išvirto iš pakepintų kaulų) ir viską pavirinti. Norint, kad padažo spalva būtų gražiai rusva, galima pridėti deginto cukraus, i..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka su krienais

Lydekas išdaryti, sudėti į sūdytą, papipirintą, verdantį vandenį. Bulves supjaustyti ir sudėti į virti prie lydekų. Sutarkuoti krienus. Kai žuvis ir bulvės bus išvirusios, neišgaravusį sultinį nupilti į atskirą indą, o bulves ir lydekas perkelti į kitą (gilią emaliuotą keptu..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai ''Šokoladiniai rateliai''

Is sviesto, kiausinio, cukraus ir miltu uzminkome tesla. Ja 1 val. laikome saltai. Tuomet iskociojame 0,5 mm storio laksta ir formuojame ziedo formos sausainius. Kepame 150-170 C temperaturos orkaiteje.Iskepusius sausainius atvesiname. Puodelyje istirpiname sokolada su pienu. Jo pripildome sausainiu..

Recepto vertinimas: 0

Kavos tortas su plakta grietinėle

Sviestą ištirpinkite ir palikite atvėsti. Kiaušinius, druską ir cukraus pudrą išplakite inde karšto vandens vonelėje, kol sutirštės. Tada dubenį su plakiniu perdėkite į šalto vandens vonelę ir plakite, kol masė atvės. Paskui suberkite persijotus miltus ir nuolat maišydamos pilkit..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis paryžietiškai

Žuvies filė įtrinti druska ir pipirais. Įdėti į formeles. Keptuvėje išlydyti sviestą ir 5 minutes jame kepinti svogūnus bei grybus. Nenuėmus keptuvės nuo ugnies įberti miltus, likusią druską ir pipirus bei silpna srovele supilti grietinę. Maišyti kol sutirštės. Masę išpilstyti..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybių sriuba

Pievagrybius supjaustyti ir 30 g sviesto patroÅ¡kinti su svogÅ«nais. Tada suberti miltus, supilti karÅ¡tą sultinį ir virti 6 minutes. Paskui supilti grietinę, pabarstyti druskos, pipirų, petražolių. Duoną supjaustyti ir pakepinti. Tada suberti į sriubą.  ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai su aguonomis ir kakava

Miltus kapoti su margarinu, berti cukrų, dėti trynius, užminkyti tešlą ir įdėti į šaldytuvą. Ištrinti sviestą, įdėti trynius ir išplaktus baltymus, du kartus permaltas aguonas ir gerai išmaišyti. Aguonų kremą sudėti ant išpjautų tešlos skritulėlių ir kepti orkaitėje, kol ..

Recepto vertinimas: 0

KOPŪSTŲ MALTINUKAI

Kopusta supjaustyti stambiais gabalais, isvirti pasudytame vandenyje. Istraukus nuvarvinti vandeni, sumalti mesmale ir nuspausti skysti (kaip ruosiant cepelinus nusunkiamos tarkuotos bulves). Suberti virtus ryzius, pabarstyti druskos, pipiru, supilti dziuveselius, imusti kiausini ir isminkyti. Sufor..

Recepto vertinimas: 0

ŠIRDELĖS

Kiausinio baltymus atskirkite nuo tryniu. Baltymus isplakite iki purumo, suberkite cukru, vanilini cukru, cinamona, maltus gvazdikelius, kakava, supilkite romo esencija ir tirpinta sviesta. Viska atsargiai ismaisykite. Suberkite persijotus maltus migdolus bei kepimo miltelius ir dar karta ismaisykit..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba su svogūnais

Nuvalytus nuplautus grybus ir svogūnus supjaustyti šiaudeliais ir troškinti riebaluose. Kai svogūnai pasidarys skaidrūs ir šiek tiek paraus, įpilti sultinio, pavirinti, įdėti prieskonių. Kad sriuba būtų tirštesnė, troškinamus grybus galima pabarstyti miltais ir su sultiniu 10 minuči..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI)

Virtą viščiuką sukapokite gabalais, apvoliokite miltais, suvilgykite kiaušinio-pieno mišinyje, apvoliokite baltais džiuvėsėliais ir iškepkite įkaitintuose riebaluose. Po to dėkite ant švarios keptuvės, uždėkite sviesto ir kaitinkite orkaitėje 3 – 4 min. Patiekite ant popierine ser..

Recepto vertinimas: 1

Vėžių padažas

Vėžius išvirti druska ir krapais pagardintame vandenyje. Išvirus nulupti kakliukus ir didžiąsias kojas, visa kitą sutrinti ir 15-20 minučių patroškinti su sviestu. Buljoną ištirpinti 3 stiklinėse vandens ir supilti į troškinį. Taip pat suberti miltus, supilti išspaustas citrinos su..

Recepto vertinimas: 0

Rudasis vyno padažas

Svogūną sutarkuoti ir sudėti į apkepintus miltus. Kai pagrindinis rudasis padažas išvirs, supilti vyną, pagardinti citrinos sultimis, cukrumi, aštriuoju padažu, prieskoniais. Grietinės nedėti. ..

Recepto vertinimas: 0

Sesės tortas

Kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti ištirpintą sviestą, grietine užgesintą sodą, išbrinkintas manų kruopas, miltus su kakava arba nuplikytomis aguonomis.Kepti orkaitėje.Iškeptą pyragą pertepti grietinės ir cukraus kremu. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su jogurto padažu

Druską sumaišykite su miltais, 50 ml vandens ir kiaušiniais. Įberkite pipirų ir užminkykite tešlą. Mėsą įtrinkite druska ir pipirais ir apibarstykite 4 valg. šaukštais kapotų žalumynų. Tešlą iškočiokite, į ją susukite mėsą ir padėkite siūle žemyn į kepimo popieriumi iš..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakiai su šonine

Upėtakius išdarinėti, nuplauti, nusausinti, apšlakstyti citrinos sultimis, pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Išmaišyti sūrį, džiūvėsėlius, citrinos žievelę, kapotus česnaką, petražoles bei krapus. Mišiniu įdaryti žuvį. Šoninę supjaustyti plonomis juostelėmis ir apvynioti kie..

Recepto vertinimas: 0

Ruginių miltų plokštainis

Kiaušiniai ir cukrus plakami, įstačius indą į karštą vandenį, kol virs putomis. Plakant ataušinama, supilamas šiltas tirpintas sviestas, grietinė, prieskoniai, rūgščiame vandenyje ištirpyta soda, beriami miltai ir išmaišoma. Tešla turi būti tokio tirštumo kaip bulviniams blynam..

Recepto vertinimas: 3

OBUOLIŲ PYRAGAS

Is nurodytu produktu suminkyti tesla ir 30 min. palaikyti saldytuve. Pakui padalyti i dvi nelygias dalis. Didesniaja dali itiesti i paruosta skarda ir subadyti sakute.Paruosti idara: obuolius nuplauti, supjaustyti skiltelemis ir isimti seklalizdzius. Sudeti ant teslos, apibarstyti cukrumi ir cinamon..

Recepto vertinimas: 0

Virti bulvių piršteliai

Bulves išvirti, sugrūsti arba sudėjus ant lentos kočėlu sutrinti.Po to į jas dedame miltų, kiaušinį, druskos, truputį riebalų.Masę išminkome ir suvoliojame piršto storumo volelius.Juos verdame sūdytame vandenyje.Išgriebiame pirštelius, apdžioviname ir spirginame riebaluose.Patieki..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena troškinta kavos padaže

Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti ją maždaug 20g sveriančiais kubeliais ir apkepinti įkaitintuose riebaluose. Apibarstyti druska ir prieskoniais. Kartu pakepinti miltus, supkaustytus svogūnus ir česnaką. Paskui supilti kavą, vandenį, vyną ir uždengus troškinti ant mažos ugn..

Recepto vertinimas: 0