Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/7

Marinuota stinta

Pries kepdami berkite du saukstelius vanilinio cukraus,2 saukstelius kepimo milteliu,2 stiklines miltu,imuskite 3 kiausinius,ipilkite puse stiklines aliejaus.Galite iberti razinu arba kitu dziovintu vaisiu.Labai gerai viska ismaisykite.Kepimo forma istepkite riebalais,kepkite 40 minuciu 180-200 lai..

Recepto vertinimas: 3

Mielinės bandelės

Paruošiame mielinę tešlą . Ją padalijame į dvi dalis . Ant vienos dalies minkydami užsijojame kavos . Antra dalį tešlos išminkome . Iš tešlos tarp rankų suformuojame virveles ir jas supiname kaip ilgą kasą . Bandeles supjaustome ir patepame išplaktu kiaušiniu . Kepame 20..

Recepto vertinimas: 2

Aguonų pyragas

Minkštą sviestą, cukrų, vanilinį cukrų ir kiaušinius ištrinkite iki baltumo. Miltus sumaišykite su krakmolu ir kepimo milteliais, suberkite į kiaušinių masę ir gerai išmaišykite. Įdarui pakaitinkite pieną su sviestu, suberkite manų kruopas, aguonas ir cunkrų. Viską užvirki..

Recepto vertinimas: 3

Šokoladiniai meduoliai „Grybukai“ (Jūratės)

Maišant kaitinti medų, sviestą ir cukrų kol ištirps (geriau cukrų prieš tai sumalti). Atvėsinti. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, prieskonius, riešutus, kiaušinį. Gerai išminkyti ir palikti 2 valandoms. Iškočioti 1cm storio lakštą ir išspausti grybukų formeles. J..

Recepto vertinimas: 4

Šampinjonų padažas

Pievagrybius išvirti 3 stiklinėse vandens, prieš tai jame ištirpdžius 1 šaukštą sviesto. Virti iki užvirimo ir dar 5-7 minutes. Išvirus nukošti. Grybus smulkiai supjaustyti. Kitame inde ištirpinti 1 šaukštą sviesto, pakepinti miltus, pilti 2 stiklines vandens, kuriame virė grybai, u..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas su vyšnių uogiene

Margariną ištrinti su cukrumi ir kiaušiniais. Grietinę išmaišyti su soda ir mišinį supilti į ankstesnį ruošinį. Supilti uogienę ir viską gerai išmaišyti. Pamažu dėti mltus ir maišyti kol tešla pasidaro grietinės tirštumo. Skardą ištepti aliejumi, pabarstyti džiūvėsėliai..

Recepto vertinimas: 2

Plikytos tešlos tortas su persikais

Plikytai tešlai 250 ml vandens užvirinti su sviestu arba margarinu bei druska. Puodą nukelti nuo viryklės. Miltus sumaišyti su krakmolu ir suberti į puodą. Mediniu šaukštu maišant kaitinti, kol susidarys lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis tešlos gniužulas. Tešlą sudėti į..

Recepto vertinimas: 2

Blynai su cukinija

Cukiniją sutarkuojam su bulvine tarka. Įmušame kiaušinius, supylame pieną , druskos pagal skonį, cukrų ,miltų dedame tiek,kad tešla butų tiršta kaip grietinė, ir viską gerai išmaišome. Kepame įkaitintoje keptuvėje kaip ir papastai blynus. Skanu valgyti su grietine ar uog..

Recepto vertinimas: 4

Orkaitėje kepta vištiena su permezano sūriu (Skirmantės) (foto)

Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių Celsijaus. Iškloti didelį negilų kepimo indą kepimo popieriumi. Mažesniame inde išplakti kiaušinį ir pieno. Negilioje lėkštėje sumaišyti permezano sūrų, džiūvėsėlius, raudonėlį, papriką ir pipirus. Pamerkti vištienos gabalėlius į kiauš..

Recepto vertinimas: 5

Bandelelės su dešrelėmis

Mielės užmaišome piene, suberiame cukrų, 100 ml pieno ir palaukiame kol pradės kilti. Tada supylame ištirpdintą margariną, likusius miltus ir gerai išminkome. Palaukiame kol iškils tešla. Kai tešla iškyla, formuojame mažas bandeles - iškočiojame mažus blynelius , ant kur..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas su uogiene

Tiesiog paprasčiausiai viską suminkyti.Tešla iškloti lygiai skardą.Truputi pakepti orkaitėje(~10min).Poto sukrėsti uogienę, tolygiai padengti pyrago padą.Pyragą kepti ~40min. 180 laipsnių orkaitėje.Poto gerai išplakti kiaušinio baltymą ir gražiai užtepti ant pyrago.Vel truputi pake..

Recepto vertinimas: 3

Griliažinis tortas

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Tešlai skirtus kiaušinius dėti įmušti į dubenėlį ir išplakti su 2 šaukštais karšto vandens iki purios masės. Po truputį suberti cukrų ir plakti tol, kol masė pasidarys balkšva ir puri. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir maltais ..

Recepto vertinimas: 5

ORINIAI PYRAGĖLIAI

Atsaldyti baltymus. Tada juos isplakti su trupuciu druskos. Plakant po truputi berti miltini cukru, citrinos rugsti. Konditeriniu svirkstu ar maiseliu formuoti pyragelius. Juos dziovinti 100-110 C temperaturoje 1 - 1,5 val. Atsalusius papuosti tirpintu sokoladu...

Recepto vertinimas: 3

Paprastas pyragas

Pienas pašildomas iki 35°C. Į dubenėlį, kuriame bus maišoma, suberiama pusė miltų. Mielės sutrupinamos į stiklinę ir ištrinamos su cukrumi. Tada jos supilamos į pieną ir įmaišoma tešla. Išplakta tešla apibarstoma miltais, šiltai uždengiama ir paliekama šiltoje vietoje, kad pa..

Recepto vertinimas: 3

Koldūnai su mėsa

Tešlos paruošimas: Į indą įmušti kiaušinius, supilti vandenį, pasūdyti, suberti 200 g miltų ir viską gerai išmaišyti. Subėrus likusius miltus tešlą plonai iškočioti ir supjaustyti mažais kvadratėliais ar apskritimais. Mėsos paruošimas: Avieną ir jautieną sumalti. Svogūną s..

Recepto vertinimas: 4

Pomidorinė sriuba (Karinos)

Sutraiškyti visus pomidorus (ir iš skardinių, ir nuplikytus). Užkaitus puodą supilti pomodorų masę, įpilti sulčių tiek, kad gerokai apsemtų masę. Viską užvirinti. Pakepinti česnaką su svogūnu, ant galo užberti truputėlį miltų. Suberti į puodą. Suberti prieskonius, sutraišky..

Recepto vertinimas: 5

Vaflių tortas

Marcipaninę masę mikseriu arba plakimo šluotele išmaišykite su džemu bei likeriu ar citrinų sultimis iki vientisumo. Šiuo įdaru aptepkite 4 vaflius. Kiekvieną vaflį su įdaru uždenkite neapteptu vafliu. Šias poreles paslėkite sunkiu puodu arba panašiu daiktu. Paslėgtus vaflius ..

Recepto vertinimas: 4

VARŠKĖS KUKULIAI

Varske pertrinti, ismaisyti su dalimi sviesto ir kitais nurodytais produktais. Gerai isminkyti, suformuoti kukulius ir isvirti pasudytame vandenyje. Isgriebti, apiberti svieste pakepintais dziuveseliais. Tiekti su grietine...

Recepto vertinimas: 3

Kavos ir migdolų tortas su varške ir mascarpone sūriu

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti iki standžių putų. Trynius iki purios masės išplakti su cukrumi. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, persijoti ant trynių masės. Suberti maltus migdolus ir sudėti baltymus. Viską ats..

Recepto vertinimas: 4

Ausytės

Pupeles isvirti. Farsa pakepti su smulkiai pjaustytu svogunu, pagal skoni idejus chili pipiru ir vegetos. Kai mesa apkeps sudeti kubeliais pjaustyta raudonaja paprika ir 5 min. kepti. Sudeti kubeliais pjaustytus agurkus ir 3 min. kepti. Paruosta produkta deti i troskinimui skirta puoda, supilti virt..

Recepto vertinimas: 3

Naminis medaus tortas

Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydamos, kaitiname ant garų. Baigdamos kaitinti sudedame actu arba citrinos rūgšties tirpalu gesintą sodą (kepimo miltelius). Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo garų ir suberiame miltus, greitai ir gerai ..

Recepto vertinimas: 3

Bezė (pyragaičiai su baltymų kremu)

Miltus sumaisyti su soda ir persijoti. Sviesta issukti iki vientisos mases. Tada i ji dalimis deti cukru, paskui po viena kiausini. Viska issukti iki purios mases, kol istirps cukrus. Baigiant sukti supilti esencija. Tada suberti miltus ir greitai uzminkyti tesla.Palaikyti saldytuve 10-30min. Iskoci..

Recepto vertinimas: 5

Makaronai su varškės įdaru ir špinatais

Puode pakaitinkite aliejų. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje. Saldytus spinatus sudėkite į puodą su svogūnais, įpilkite truputį vandens ir pavirkite apie 15 minučių. Įberkite druskos, pipirų ir truputį tarkuoto muskato. Kepamąjį indą istepkite sviestu..

Recepto vertinimas: 4

Varškinės spurgos

IÅ¡trinti su cukrumi kiauÅ¡iniai, varÅ¡kė, grietinė, sumaiÅ¡yta su soda, miltai ir prieskoniai gerai suminkoma. IÅ¡ jos daromi maži kukuliukai arba riestainėliai. Verdama iÅ¡ abiejų pusių įkaitintuose riebaluose. IÅ¡griebtos ant rėčio spurgos pabarstomos miltiniu cukrumi. Kuo teÅ¡la minkÅ..

Recepto vertinimas: 4

Vaniliniai sviestiniai sausainiai

IÅ¡ miltų, sviesto, cukraus, druskos, vanilės Å¡erdies, trynio ir Å¡aukÅ¡to vandens suminkyti vientisą teÅ¡lą. Ją suvynioti į plėvelę ir valandą laikyti Å¡aldytuve. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatÅ«ros. TeÅ¡lą ant miltais pabarstytos lentos iÅ¡kočioti į ½ cm storio lakÅ¡tÄ..

Recepto vertinimas: 3