Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/69

Purus grybų apkepas

Grybus ir svogūną sukapoti, įdėti šiek tiek riebalų ir patroškinti. Likusiuose riebaluose iki gelsvumo pakepinti miltus, supilti pieną arba sultinį ir virinti, kol padažas sutirštės, Padažą praaušinti ir sumaišyti su grybais, kiaušinių tryniais, prieskoniais. Paskiausiai atsargiai..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas ungurys

Ungurys nulupamas, nuplaunamas, supjaustomas gabalais, pašlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose ar miltuose ir apkepinamas svieste. Dedamas į troškintuvą su supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis (svogūnais, salieru),..

Recepto vertinimas: 0

Velykinės bandelės margučiams įdėti

Mieles sumaisome su 1 saukstu cukraus, siltu pienu, 3-4 saukstais miltu. Pakildiname. Tada supilame istirpinta sviesta, iberiame druskos, supilame isplakta kiausini ir sijojame miltus, minkome, pakildiname. Is teslos gabaleliu rankose suvoliojame "virveles", jas susukame po dvi, sulipdome ziedelius,..

Recepto vertinimas: 4

Saldi sriuba su skryliais

Ä® verdantį vandenį sudėti supjaustytus džiovintus obuolius, razinas, svarainius, suberti cukrų ir virti, kol suminkÅ¡tės. Paskui suberti supjaustytą citriną, spanguolių sultis, iÅ¡leistą krakmolą ir užvirinti. Skryliai. IÅ¡ miltų, aguonų ir sÅ«dyto vandens iÅ¡maiÅ¡yti teÅ¡lą. Ją iÅ..

Recepto vertinimas: 0

ŽEMĖS PLUTA

Kiausinius isplaki, sudedi vanilini cukru, idedi cukraus, miltus, alieju, vandeni viska ismaisom ir kepam puse valandos. skanaus (Ieva)..

Recepto vertinimas: 5

Mėsiška sriuba su grybais ir morkomis

Išvirti mėsos sultinį. Grybus, morkas, svogūną, petražolę arba salierą supjaustyti šiaudeliais ir troškinti riebaluose, kol suminkštės. Tada įberti miltų, sudėti supjaustytus skersai raumenų mėsos gabalėlius ir viską dar kiek patroškinti. Troškinį sudėti į sultinį, 10 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir džiovintų obuolių apkepas

Bulvės nuskutamos, sutarkuojamos ir išsunkiamos. Mielės išleidžiamos pašildytame piene su cukrumi. Bulvės, kiaušiniai, miltai, mielės ir džiovinti obuoliai sumaišomi, pasūdomą. Skarda ištepama riebalais, išbarstoma pyrago džiūvėsėliais, sukrečiama paruošta masė ir leidžiama ..

Recepto vertinimas: 2

Bulviniai blynai su mėsos padažu

Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. SvogÅ«ną nulupti, sutarkuoti ir supilti į bulvių masę. Sudėti miltus, įmuÅ¡ti kiauÅ¡inį, pasÅ«dyti ir viską gerai iÅ¡maiÅ¡yti. Didelėje keptuvėje įkaitinti aliejų ir iÅ¡kepti blynus. Padažui svogÅ«nus nulupti ir smulkiai supjaustyti. FarÅ¡Ä..

Recepto vertinimas: 0

Briedžiukai, kepti grietinės padaže

Briedžiukus švariai nuplauti, supjaustyti gabalėliais, apibarstyti druska ir 15 minučių kepti svieste. Paskui įberti miltų, sumaišyti, dar kelias minutes pakepinti, įpilti grietinės, 2 minutes pavirinti, praaušinti ir įmušti kiaušinį. Grybus sukrėsti į riebalais pateptą formą, ap..

Recepto vertinimas: 5

Draugų spurgos

Trynius ištrinti su cukrumi iki baltumo ir sumaišyti su grietinėle. Suberti persijotus miltus, sutrupintas mieles, sviestą ir šaukštu išmaišyti. Tešlą palaikyti šiltai, kad pakiltų. Tada padėti ant drobės ir iškočioti. Stikline išspausti nedidelius rutulėlius, dėti marmeladą, k..

Recepto vertinimas: 0

Spurgos "Snieguolės"

Varškę permalti mėsmale. Sudėti visus kitus produktus ir užminkyti tešlą. šlapiom rankom suformuoti spurgas. Dėti į karštus riebalus ir virti iš abiejų pusių kol pagels. Ištraukti ant popieriaus, kad nuvarvėtų riebalai, pabarstyti cukraus pudra. ..

Recepto vertinimas: 0

ALUJE TROŠKINTAS KARPIS

Isvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasudomas, pabarstomas miltais, pipirais, uzpilamas atskiestu actu ir pusvalandi palaikomas saltai. I puode pakaitinta alu sudedamas karpis, sviestas, suberiami dziuveseliai, uzdengiama ir troskinama 30-40 minuciu. Baigiant troskinti sudedamos razinos, tarkuot..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas II

Kiausinius isplakti su cukrumi, supilti alieju, isplakus suberti miltus, sumaisytus su kepimo milteliais.Jei gaminate su obuoliais, tai i skarda supilkite tesla ir virsuje pridekite supjaustytu obuoliu.Jei gaminate su kakava, tuomet puse teslos supilkite i skarda, o kita puse sumaisykite su kakava i..

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai su varške

3 kiaušiniai suplakami šaukštu su 0,5 stiklinės cukraus, praskiedžiama 2 stiklinėm pieno, sumaišoma su 3 stiklinėm miltų. Tada dar praskiedžiama 2 stiklinėm pieno ir prikepama plonų blynelių. Kiti du kiaušiniai suplakami su likusiu cukrumi ir sumaišomi su varške. Ši masė įvynioja..

Recepto vertinimas: 0

Menkės kukulaičiai

Virta menkė, nulupama, išėmus kaulus sumaigoma (galima sumalti mėsmale), sumaišoma su virtomis bulvėmis, įmušamas kiaušinis, supilamas ištirpdytas sviestas, įberiama druskos ir pipirų. Iš šios masės padaromi kukuliai. Jie pavoliojami miltuose ir iškepami keptuvėje ar skardoje. Prie..

Recepto vertinimas: 4

Jautienos kepsniai su čederiu

Jautienos gabalėlius pamušame ant pjaustymo lentos. Vieną jų pusę įtriname druska ir pipirais. Ant kitos pusės dedame kumpio ir sūrio, susukame ir paslegiame. Susuktą mėsą apvoliojame miltuose, pamirkome kiaušinių baltymuose ir apvoliojame duonos trupiniuose. Keptuvėje įkaitina..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitiniai pyragėliai su grietinėlės kremu ir vynuogėmis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatÅ«ros. KiauÅ¡inių trynius atskirti nuo baltymų ir iÅ¡plakti dubenėlyje su 4 Å¡aukÅ¡tais karÅ¡to vandens iki purios masės. Plakant po truputį suberti cukrų. Kitame dubenėlyje baltymus iÅ¡plakti su druska iki standžių putų. Juos dėti ant trynių masÄ..

Recepto vertinimas: 0

JAUTIENOS SUKTINUKAI ''STAIGMENA''

Mesa nuplauti, nusausinti ir supjaustyti skersai raumenu 1 cm storio griezineliais. Mesos griezinelius ismusti. Agurkus ir svoguna nulupti. Svoguna supjaustyti pusgrieziniais, agurkus - siaudeliais, o sonine - kubeliais. Mesa pasudyti, apibarstyti pipirais, aptepti garstyciomis. Ant kiekvieno griezi..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta antis

Paukštį perkirsti į 4 dalis ir pamerkti į marinatą iš vyno, svogūno ir druskos. Po 3 dienų išimti, apdžiovinti ir apkepinti. Tada palaistyti marinatu ir troškinti. Į skystį nuo troškinimo pridėti miltų ir grietinės. Mėsą patiekti padaže. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Menkės troškinys su šparagais

Žuvį supjaustyti, apšlakstyti citrinos sultimis ir palikti 20 minučių pastovėti. Šparagus supjaustyti ir 15 minučių troškinti daržovių nuovire. Svogūną pakepinti aliejuje, sudėti supjaustytus pievagrybius ir troškinti 15 minučių. Žuvį apibarstyti miltais, druska, pipirais ir kep..

Recepto vertinimas: 0

Raudonųjų pupelių sriuba

Pupeles nuplauname, suberiame į puodą, užpilame šaltu vandeniu, įberiame druskos, uždengiame ir užverdame. nugriebiame putas ir verdame 1-1,5val. ant silpnos ugnies. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome, pakepiname svieste, suberiame miltus, maltą aitriąją papriką ir dar truputį pa..

Recepto vertinimas: 0

Su bulvėmis ir agurkais troškinta jautiena

Mėsą supjaustyti ir apkepti. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus, įdėti pomidorų padažo, pabarstyti druskos, pipirų, įpilti 2 stiklines karšto vandens ir troškinti. Sausoje keptuvėje pakepti miltus, įpilti mėsos sulčių ir šį padažą užpilti ant mėsos. Vėliau sudėti supjaustytus..

Recepto vertinimas: 5

Raugintų kopūstų sriuba su grybais

Kopūstus nuplaukite, užpilkite sultiniu ir ištroškinkite. Vėliau sudėkite prieskonius, pomidorų tyrę, kubeliais pjaustytus grybus, svieste pakepintus miltus ir pavirkite 10 minučių. Patiekdami apibarstykite žalumynais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos suktinukai su marinuotais agurkais

Mėsą supjaustome griežinėliais, išmušame, aptepame garstyčiomis, pabarstome druska, pipirais, ant viršaus uždedame labai plonais griežinėliais arba kubeliais supjaustytus svogūnus, agurkus, sūrio juosteles. Susukame suktinukus, juos persmeigiame pagaliukais arba surišame siūlais. Vyn..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena

Veršiena su kaulais sukapojama gabalais, įtrinamą prieskoniais, sumaišytais su druska, apibarstoma miltais ir apkepinama riebaluose, kol gražiai parusvės. Tada mėsa sudedama į puodą kartu su prieskoninėmis daržovėmis, įpilama šiek tiek sultinio ar karšto vandens ir troškinama ant m..

Recepto vertinimas: 0