25 rezultatų ieškant "dedame"

Vaisių salotos su mango padažu

1. Mango vaisius nulupame, išimame kauliukus. Vieną vaisių smulkiai supjaustome ir sutriname. Išspaustas apelsinų sultis supilame į mango tyrę, suberiame cukrų ir plakame, kol masė tampa vienalytė. Padažą perkošiame ir dedame į šaldytuvą. 2. Išgremžiame nektarino, persikų ir slyv..

Recepto vertinimas: 5

Kelmutis

Sviesta istriname su cukrumi, imusame kiausinius, dedame kakava. Grietineje ismaisome soda ispaudziame citrinos sulciu. Nugesinta soda dedame i mase, dedame miltus ir ismaisome. 2 val laikome saltai. Atvesusia tesla padaliname i 4-5 gabalelius iskociojame i apskritimus. Dedame kepti... Kremui griet..

Recepto vertinimas: 0

Grietininis karstas padazas

Supjaustome kubeliais svogunus, tarkuojame morkas. I ikaitinta alieju dedame morkas, po kiek laiko svogunus. Atskirai ant sviesto pakepiname miltus ir dedame i apkepintas darzoves. Kubeli sultinio sumaisome su vandeniu ir dedame kartu su grietine i keptuve. Dedame ivairiu prieskoniu pagal skoni. Pa..

Recepto vertinimas: 2

Pyragas su raugintais kopūstais

Sumaišome miltus, pieną, mieles, druską ir pastatome šiltai. Kai pakyla įdedame sviesto, įmušame kiaušinius ir minkome. Tada vėl pastatome šiltai. Pagaminame įdarą: kopūstus perliejame karštu vandeniu, sudedame į puodą su sviestu ir šutiname. Išverdame grybus ir pakepame su sviest..

Recepto vertinimas: 0

Zefyrų tortas

Riešutus susmulkiname, kivius ir persikus supjaustome skiltelėmis. Ant lėkštės dedame sluoksnį zefyrų, dedame vaisius ir pabarstome smulkintais riešutais, o ant viršaus dedame plaktos grietinėlės. Paskui vėl dedame sluoksnį zefyrų, vaisių ir viską užpilame grietinėle. Puošiama va..

Recepto vertinimas: 5

Biskvitinis tortas su persikais

Į plakimui skirtą indą supilame kondensuotą pieną ir jame išmaišome sodą. Po to po vieną įmušame kiaušinius, suberiame miltus ir išmaišome. Paruoštą tešlą pilame į riebalais pateptą tortinę formą ir kepame 30 min. 180-200C temperatūros orkaitėje. Iškepusį ir atvėsu..

Recepto vertinimas: 0

Cepelinai

Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka. Tarkius išspaudžiame per merliuką, kuo sausiau. Bulvių sultims duodame pastovėti, kad nusėstų krakmolas. Tada sultis nupilame ..

Recepto vertinimas: 4

Biskvitas jogurte

Jogurtą sumaišome su išbrinkinta želatina ir palaukiame kol pradės stingti. Tada skardelę patepame aliejumi, dedame želė širdutes ( galima ir persikus). Ant širdučių pilame pradedantį stingti jogurtą, šonus apdedame persikų gabalėliais, ant jogurto dedame biskvito juosteles, užpi..

Recepto vertinimas: 0

Sprandinė su daržovėmis (Ramunės)

Sprandinę supjaustom ir paruošiam kaip karbonadą. Apkepame keptuvėje. Kol mėsa kepa, pasiruošiam padažą: pomidorų padažą ir majonezą (lygiom dalim ) sumaišom, išspaudžiam česnako nemažai, pridedam pipirų, druskos. Kai mėsa pravėsta, aptepame tuo padažu iš abiejų pusių, sude..

Recepto vertinimas: 0

Itališkas baklažanų ir mocarelos apkepas (Sniegos)

Baklažanus ir cukinijas nuplauti, supjaustyti plonomis riekelėmis, ir palikti 15 min. pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepti 5 min aliejuje, ant viršaus supilti konservuotus pomidorus ir troškinti apie 15 min. Baklažanus ir cukinijas pavolioti miltuose ir kiaušinio..

Recepto vertinimas: 5

ANTIES KRŪTINĖLĖ SU ABRIKOSAIS

Mesa itrinti pipirais ir druska ir 40 min. saltai palaikyti. Abrikosus nuplauti, perpjauti per puse, isimti kauliukus ir sudeti i zema ir platu karsciui atsparu inda. Sviesta istirpinti ir ipilti vyno acto, tada paslakstyti abrikosus. Anties krutineles sudedamos ant groteliu skurele i virsu ir istat..

Recepto vertinimas: 0

ITALIŠKAS JAUTIENOS - DARŽOVIŲ APKEPAS

Mesa supjaustyti vidutinio dydzio gabaleliais ir atmusti. Kiekviena gabaliuka pasudyti, papipirinti, pabarstyti prieskoniais ir apkepinti aliejuje. Apkepta mesa sudeti i keptuve aukstais krastais, visi gabaleliai turi siekti dugna. Sutarkuoti morkas burokine tarka ir sudeti jas ant jautienos gabalel..

Recepto vertinimas: 4

SALDAINIAI SU MIGDOLAIS

1-oji mase: istirpiname sviesta, suberiame sauksta miltu, pakepiname. Pilame cukru, piena ir maisydami viriname, kol mase bus vientisa. Atausiname. Mase suplakame. Plakdami, po truputi pilame puses citrinos sultis. Plakame tol, kol mase pasidarys puri.2-oji mase: per sieteli pertriname varske. Ideda..

Recepto vertinimas: 0

ZEFYRŲ TORTAS

Riesutus susmulkiname, kivius ir persikus supjaustome skiltelemis. Ant lekstes dedame sluoksni zefyru, dedame vaisius ir pabarstome smulkintais riesutais, o ant virsaus dedame plaktos grietineles. Paskui vel dedame sluoksni zefyru, vaisiu ir viska uzpilame grietinele. Puosiama vaisiais...

Recepto vertinimas: 5

Vištienos kotletai karališkai

I farsa sudedame ismirkytas razinas, kiausinius, vegeta, pipirus, dziuvesius ir pakepintas aliejuje paprikas. Viska gerai ismaisome ir 10 minuciu paliekame saltai pastoveti. Per ta laika krabus apvyniojame rukytos sonines griezineliais. Is farso mases formuojame rutulius, ir po valiai istumiame po k..

Recepto vertinimas: 1

KEPTAS EŠERYS

Zuvies file atskiriama nuo kaulu ir pabarstoma prieskoniais. Bulves nuskutamos, isverdamos ir sutrinamos. Taip pat sudedame garstycias, prieskonius ir ciberzole. Gerai ismaisome ir paragaujame. I lekstes viduri dedame formele, i formele dedame bulviu kose. Ant virsaus dedame kepta zuvi ir paslaksto..

Recepto vertinimas: 3

Varškės apkepas su juodos duonos trupiniais

Varske sutriname, maisydami iberiame cukru bei vanilini cukru, idedame grietine, trynius, nutarkuota citrinos zievele, puses citrinos sultis, truputi druskos. Gerai ismaise, dalimis dedame miltus, sumaisytus su kepimo milteliais. Dalimis dedame ir plaktos grietineles (tai vieno, tai kito). Tada sude..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su voveraitėmis ir špinatais

Voveraites apverdame pasudytame vandenyje. I keptuve dedame sviesta, alieju, pakaitiname, sudedame voveraites. Kai jos apkepa, idedame susmulkintus svogunus, kukuruzus, truputi pakepame, nukaiciame, idedame susmulkinta cesnaka, ipilame acto, ismaisome ir sudedame i leksteles, isklotas spinatu lapais..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai su varške ir ryžiais

Kopustu lapus apverdame kaip iprastiems balandeliams ir atvesiname. Varske pertriname, idedame isvirtus, perplautus ryzius, imusame kiausini, idedame grietines, sviesto, druskos, cukraus, gerai ismaisome. Idara dedame i kopustu lapus, sulankstome balandeli, apkepame keptuveje su aliejumi. Dedame tro..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir žuvies užkandis

Is keptos zuvies isimame kaulus. Susmulkiname morkas. Keptuveje su aliejumi pakepame 2 susmulkintus svogunus, idedame virtasmorkas, zuvi, apkepame, idedame prieskoniu. Keptuveje su aliejumi apkepame dar 2 susmulkintus svogunus, sudedame grybus, idedame prieskoniu. Atvesusius idarus atskirai sumalame..

Recepto vertinimas: 4

Makaronai su dešra ir daržovėmis

Makaronus isverdame pasudytame vandenyje. Keptuveje su sviestu kepame susmulkinta morka, svoguna ir paprika, idedame prieskoniu, ipilame soju padazo, stambiai supjaustyto cesnako. Kai morkos suminksteja, supilame grietinele, kiek pakepe idedame desros griezinelius, susmulkintas petrazoles ir pakepam..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas su razinomis

Kiausinius ir cukru dedame i viena bliuda ir viska ismaisome po to idedame miltus ir alieju taip pat gerai ismaisome, idedame kepimo miltelius, razinas ir dar karta maisome. Sudedame i skarda ir 180-220 laipsniu karstyje kepame 30 minuciu ir poto siltai palaikome 10 minuciu.Skanaus. (Gerardas)..

Recepto vertinimas: 4

KSEKUCHEN (vokiškas varškės pyragas)-SUPER SKANU!

Tesla gaminame: minksta sviesta triname su cukrumi, idedame tryni, isplakta baltyma, ismaisome. Tada dedame teslai skirtus miltus, sumaisytus su kepimo milteliais. Suminkome tesla. Kepimo forma isklojame kepimo popieriumi. Riebalais tepti nereikia.Varskes kremo gamyba: sviesto kieki triname su cukru..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių pyragas

Kiausinio baltyma atskirti nuo trynio. Trynius isplakti su cukrumi, idedame grietine, vanilini cukru, gerai ismaisome, idedame isplaktus baltymus ir ismaisome. Kepimo miltelius sumaisome su miltais ir dedame i mase (po viena stikline). Viska ismaisome, ipilame alieju ir supjaustytus obuolius. Forma ..

Recepto vertinimas: 3

Pomidorai želatinoje

1 litrui vandens imame 3 šaukštus želatinos. Želatiną užpilame šaltu vandeniu ir mirkome 0,5 val. Pomidorus supjaustome ir sudedame į paruoštus stiklainius, įdedame pipirų ir lauro lapų. Išmirkytą želatiną dedame ant ugnies ir šildome, kol ji ištirps. Dedame druską ir maišom..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: dedame