Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/62

Žuvies užkandėlė

Žuvį nuplauname, nusausiname, supjaustome nedideliais gabalėliais, apibarstome pipirais, druska. Abiejų rūšių miltus sumaišome. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir sumaišome su miltais. Supilapme alų, įberiame šaukštą smulkintų žalumynų. Įmaišome gerai išplaktus kiau..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Gėlytė"

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą. Iškepame biskvitą, jį atvėsiname ir padalijame į du lakštus. Vieną įklojame į tortinės formos dugną ir užpilame žalią sluoksnį. Kai jis sustingsta, užpilame rožinį sluoksnį ir uždedame viršutinį biskvito sluoksn..

Recepto vertinimas: 0

Suktinukai

Pirmos rūšies jautiena supjaustoma pailgais nedideliais gabalėliais, gerai išmušama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais. Kiauliena ar lašinukai irgi supjaustomi tokio pat dydžio gabalėliais, šiek tiek pamušami, apibarstomi prieskoniais ir uždedami ant jautienos, stipriai susu..

Recepto vertinimas: 0

Trapūs griliažiniai sausainiai

Trynius gerai išplakti su cukrumi ir vanil. cukrumi. Įpilti išlydytą ir atvėsusį sviestą, taip pat grietinę, joje nugesinus sodą. Suberti manų kruopas, miltus, maltus riešutus ir gerai išminkyti. Plonai iškočioti, išspausti formeles arba tiesiog supjaustyti juostelėmis. Patepti pla..

Recepto vertinimas: 2

Paprastas pomidorų padažas su česnakais

Pomidorus ir česnakus supjaustyti, supilti aliejų, sudėti prieskonius ir troškinti apie 10 min. Sudėti į indelius ir sandariai uždaryti. Labai tinka prie šašlyko ar kepsnių ant grotelių. Man dar patnka prie šaltos riebesnės mėsytės. ..

Recepto vertinimas: 0

Dilgėlių sriuba

Nuvalytas ir nuplautas lynas supjaustomas (galima ir nepjaustyti) gabalais, sudedamas į puodą (ant puodo dugno dedama nupjauta galva, uodega), suberiami prieskoniai ir supjaustytos prieskoninės daržovės, užpilama karštu pasūdytu ir parūgštintu vandeniu, kad vos apsemtų, ir, neuždengus ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas "Girtuoklis"

Kiaušinius, skirtus biskvitui, ištrinti su cukrumi, suberti miltus, kepimo miltelius, išmaišyti ir iškepti biskvitą. Aguonas užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti, kol išbrinks. Tada du kartus permalti mėsmale. Margariną ištrinti su cukrumi, įmušti kiaušinį, įpilti migdolų alieja..

Recepto vertinimas: 0

Raudonųjų serbentų tortas

Tešlai skirtus produktus suminkyti į vientisą masę ir padėti ją į šaldytuvą 30 min. Serbentus nuplauti, nusausinti, nuimti uogas nuo kotelių. Paruošti kremą: trynius ištinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įmaišyti į krakmolą. Į gautą masę nuolat maišant plona srovele pilti v..

Recepto vertinimas: 0

BANANINIS KEKSAS

Bananus maisykliu sutrinti su grietine, sudeti cukatas, druska ir supilti 100g cukraus. Kiausinius isplakti, pamazu supilti cukru, plakant suberti vanulini cukru. Tada suberti miltus sumaisytus su kepimo milteliais, po truputi sudeti sutrintu bananu mase ir maisyti, kol tesla pasidarys vienalyte. Pa..

Recepto vertinimas: 0

Ungurys prieskoninių žolelių padaže

Ungurius isvalykite ir nulupkite oda. Ungurius supjaustykite 4cm ilgio gabaleliais, uzpilkite vynu, iberkite truputi druskos, pipiru ir pakaitinkite iki virimo. I puoda idekite 50g sviesto ir pakaitinkite. Sudekite priekonines zoleles, unguriu gabalelius ir gerai ismaisykite. Pabarstykite miltais, i..

Recepto vertinimas: 0

BLYNČIKAI SU SŪRIO IR KUMPIO ĮDARU

IS MILTU IR VANDENS ISKEPTI PAPRASTUS LIETINIUS, SUTARKUOTI SURI, SIAUDIALIAIS SUPJAUSTYTI KUMPI, SUPJAUSTYTI RIEKELEMIS PIEVAGRYBIUS IR APKEPTI SU TRUPUCIU ALIEJAUS. ATAUSUSIUS PIEVAGRYBIUS SUMAISUTI SU SURIU IR KUMPIU, PAGARDINTI PRIESKONIAIS, GAUTA MASE IVINIOTI I PAPRASUS LIETINIUS, KEPTI ALIEJU..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena,- troškinta pomidoru, ir grietinės padaže

Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją 20--30 g sveriančiais kubeliais ir apkepinti įkaitintuose riebaluose. Kepti per kelis kartus. Kai į keptuvę pridedama daug mėsos, ji blogai apkepa, pasidaro beskonė, nes išsiskiria daug sulčių. Apkepusią mėsą apibarstyti druska, pipira..

Recepto vertinimas: 0

Skanumėlis

sviestą, druską ir vandienį užvirinti berti miltus ir sukti tol kol puode atšoks nuo jo šonų, puodas turi buti aliuminis prie kitokio prisvils. Nuėmus nuo ugnies ataušinti ir deti po 1 kiaušinį, sukti kol gerai išsimaišys ir paliks vientisa masė. Mase sudėti į konditerinį švirkšt..

Recepto vertinimas: 0

Itališkas ryžių troškinys

Užvirinti 1l. vandens, pasūdyti, suberti ryžius, virti 16 min. uždengtame puode. Išvirtus ryžius nuvarvinti sitelyje. Kepenėles supjaustyti juostelėmis, dubenėlyje sumaišyti su miltais ir pipirais. Nuluptus svogūnus ir šoninę supjaustyti kubeliais ir pakepti svieste, sudėti kepenėle..

Recepto vertinimas: 0

BARŠČIAI SU DŽIOVINTAIS GRYBAIS

Is grybu, prieskoniniu darzoviu ir vandens isverdamas sultinys.Burokeliai nulupami, nuplaunami, supjaustomi siaudeliais arba stambiai sutarkuojami ir sudedami i keptuve. Pridedama sviesto, pakepinama, iberiama miltu, cukraus, druskos, ismaisoma, ipilama burokeliu rugstymo arba acto ir troskinama. Ka..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir šokolado pyragas

Bulves sutarkuojame ir nuspaudziame, sokolada taip pat sutarkuojame. Cukru, vanilini cukru, druska, sviesta ir piena gerai issukame, suberiame prieskonius ir po vienaimusame kiausinius. Supilame sumaisytus maltus riesutus, miltus ir kepimo miltelius. I bendra mase sudedame bulves bei sokolada ir ger..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su apelsininiu kremu

Tešlai sviestą sutarkuojame burokine trintuve ir sumaišome su miltais bei pienu. Stipriai neminkome! Tešlą 1 vai. paliekame šaltai. Tuomet iškočiojame ir išpjauname 8-10 lakštų ir iškepame 170-200 C temperatūroje. Iš likusios tešlos pjaunant lakštus iškepame kepinius trupiniams.Krem..

Recepto vertinimas: 5

Blyneliai su apelsinais ir braškėmis

Į dubenį persijojame miltus su žiupsneliu druskos. Viduryje padarome duobutę, į ją įmušame kiaušinį ir įpilame 150 ml pieno. Pamažu maišydami supilame likusį pieną. Pridengiame ir paliekame 30 minučių pastovėti. Iškepame blynus. Nupjauname apelsino žievelę ir baltą plėve..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIAI TEŠLOJE

I isplaktus kiausinius supilame piena, suberiame miltus ir druska, viska gerai ismaisome. Nuluptus obuolius perpjauname skersai, isimame seklas. Obuoliu puseles pamerkiame i tesla ir kepame ikaitintame aliejuje. Dar karstus pabarstome pudra ir cinamonu...

Recepto vertinimas: 0

Varškės sausainiai

Varškę pertriname per tinklelį ir sumaišome su recepte nurodytais produktais. Iškočiojame 5-7 mm storio lakštą, pabarstome jį cukrumi ir formuojame sausainius. Kepame 150 C temperatūros orkaitėje. Valgome tik šviežius!..

Recepto vertinimas: 1

Kiauliena su kedrų riešutais, petražolėmis ir citrina

Kiaulieną supjaustome 2 cm storio gabalėliais. Kiekvieną gabalėlį apvoliojame miltuose. Keptuvėje įkaitiname šaukštą aliejaus ir kepame kiaulieną iš abiejų pusių, kol ji gražiai parunda. Išimame iš keptuvės ir laikome šiltai. Petražoles stambiai supjaustome. Į keptuvę įp..

Recepto vertinimas: 0

Rožių pyragas

Varškę gerai išmaišyti su pienu, kiaušiniu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti. Pusę šio mišinio įmaišyti į varškės masę, likusius miltus įminkyti. Iš tešlos iškočioti 50 cm ilgio ir 40 cm pločio lakštą ir jį a..

Recepto vertinimas: 4

Špinatų sriuba II

Spinatus smulkiai supjaustome, patroskiname dalyje sultinio, idedame grybus. Atvesiname, grybus supjaustome, spinatus sutriname ir sudedame i sultini. Miltus pakepame keptuveje su sviestu, ipilame sultinio ir supilame i sriuba. Patiekdami idedame grietines...

Recepto vertinimas: 0

Keptas jautienos vyniotinis

Minkštimą (nugarinę arba šlaunies mėsą) apipjaustyti aštriu peiliu, kad būtų plokščias lygus gabalas, išmušti, įtrinti druska, pipirais ir uždėti kurio nors įdaro. Jeigu dedamas antrasis įdaras, kepenų paštetą prieš tai sumaišyti su supjaustytomis kilkėmis. Mėsą stipriai s..

Recepto vertinimas: 0

Krabų lazdelių užkandėlė

Krabus atšildyti, grybus nupjaustyti gana smulkiai. Supjaustytą svogūną pakepinti aliejuje, sužerti grybus ir patroškinti keletą minučių. Po to supilti baltąjį vyną ir pakaitinti iki virimo. Miltus sumaišyti su grietine, supilti ant grybų. Užvirus, suberti kubeliais supjaustytus kra..

Recepto vertinimas: 0