Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/59

ŠOKOLADINIAI PUTĖSIAI

Sokoladas istirpinamas piene. Baltymai isplakami iki purumo, suberiamas cukrus, supilamas atausintas sokoladas, isbrinkinta zelatina. Atsaldoma. Putesiai tiekiami uzbarstyti razinomis...

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas troškintos menkės kepsnys

4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimamas kaulas ir įtrinama pipirais bei cukrum. Vienas agurkas, nurodytas kiekis rūkyto kumpio, 1 morka, 1/2 petražolės supjaustomi pailgais trikampiais gabalėliais ir susmaigstomi į mėsą. keptuvėje su riebalais paspirginami svogūnai ir iš visų..

Recepto vertinimas: 0

Grybų padažas su svogūnais

Grybus, svogūnus ir petražoles išvirti 4 stiklinėse vandens.Užvirus vandenį nukošti per sietelį. O grybus smulkiai supjaustyti. Išlydžius sviestą, jame pakepinti miltus ir supilti vandenį kuriame virė grybai. Sudėti smulkiai supjaustytus grybus, grietinę, pagal poreikį pagardinti pr..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiški kiaulienos muštiniai

Kiaulienos nugarinė supjaustoma porcijomis, gerai išmušama, pasūdoma, pavilgoma išplaktame kiaušinyje ir pavoliojama miltuose. Kepama gerai įkaitintuose riebaluose (abi pusės). Patiekiama, užpylus sviestu ar tuo padažu, kuriame kepė, su virtomis bulvėmis, troškintomis morkomis, ra..

Recepto vertinimas: 0

Ravioli su mėsa

Iš miltų, kiaušinių, muskatų riešutų ir druskos užmaišykite tešlą, palikite ją valandai, po to plonai iškočiokite. Stikline tešloje išspauskite ratelius (tešlą kvadratėliais galima supjaustyti ir peiliu). Į kiekvieno ratelio vidurį įdėkite po arbatinį šaukštelį įdaro. K..

Recepto vertinimas: 0

Plikyti pyragaičiai su citrininiu kremu

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatÅ«ros. Puode užvirinti 250 ml vandens su sviestu arba margarinu. Puodą nukelti nuo viryklės ir iÅ¡ karto suberti miltų bei krakmolo miÅ¡inį. Viską sumaiÅ¡yti ir nuolat maiÅ¡ant, kaitinti apie 1 min., kol teÅ¡la lengvai atsiskirs nuo puodo kraÅ¡tų. KarÅ..

Recepto vertinimas: 0

Šalta špinatų sriuba su ryžiais

Špinatus smulkiai supjaustyti ir užpilti vandeniu, pasūdyti, pavirti. Apvirus suberti ryžius. Išvirus supilti svieste pakepintus miltus, praskiestus trupučiu vandens, užvirinti ir parūgštinti. Patiekti atšaldytą ir į ją įdėjus grietinės. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

TORTAS SU BANANAIS IR ABRIKOSAIS

Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ant minkymo lentos ir viduryje padarykite duobutę. Į ją berkite cukrų, druską, įmuškite vieną kiaušinį ir su dalimi miltų suminkykite minkštą tešlą. Užberkite gabaliukais sukapotą sviestą, apžerkite likusiais miltais ir viską m..

Recepto vertinimas: 0

Skryliukai su bulvių koše

Nuluptas ir smulkiai supjaustytas bulves sumesti į verdantį vandenį, pagal skonį pasūdyti. Kol verda bulvės, iš miltų ir vandens užminkyti tešlą, iškočioti ploną lakštą ir supjaustyti kvadratėliais. Kitame puode užvirinti vandenį, sumesti skryliukus. Virti, kol skryliukai pakils..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų sriuba

Moliūgo gabalą nulupti, išimti sėklas, supjaustyti kubeliais ir 15 min. virti vištienos sultinyje. Masę sutrinti, kad išeitų labai skysta košė ir dar kartą pakaitinti. Sviestą sumaišyti su miltais ir sudėti į sriubą. Sriubą paskaninti prieskoniais. Kumpį supjaustyti plonomis juost..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis su lazdynų riešutais

Išsijotus miltus dubenyje sumaišyti su kepimo milteliais, meduolių prieskoniais ir tarkuota apelsino žievele. Inde, įstatytame į karšto vandens vonelę, pašildyti medų. Suberti cukrų ir maišant kaitinti tol, kol masė įgaus rudą atspalvį. Supilti verdantį vandenį, sudėti gabalėli..

Recepto vertinimas: 2

Kopūstų maltiniai (Jūratės)

Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir apvirinama. Atskirai išvirti ryžius. Susmulkintus svogūnus pakepinti svieste. Apvirusį kopūstą sumalti mėsmale arba sutrinti trintuvu. Į paruoštus kopūstus dedami ryžiai, pakepinti svogūnai, suberiami d..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos vyniotinis

Mėsą išmušti, įtrinti druska, pipirais ir uždėti įdaro. Mėsą suvynioti, surišti ir apkepti. Tada įpilti 2 stiklines vandens, supjaustytas daržoves ir patroškinti. Į troškinimo padažą įberti miltų, pavirinti, perkošti ir įdėti grietinėlės bei vyno. Mėsą supjaustyti ir apip..

Recepto vertinimas: 0

Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis

Sausas mieles išmaišyti su trupučiu miltų, o paskui ir su visais išsijotais miltais, cukrumi ir druska. Įpylus pasukas ir aliejų, išmaišyti tešlą, suformuoti rutulį ir apdengus palikti pusvalandžiui šiltoje vietoje pakilti. Paskui tešlą dar kartą išminkyti, suformuoti 20x40 cm sta..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pyragas II

Istepti 23 cm skermens skarda isimamu dugnu riebalais ir pabartykite miltais. Ikaitinkite orkaite iki 150C temperaturos. Sumalkite riesutus ir suberkite i juos sokolada bei miltus. Issukite sviesta su cukraus iki purumo. Atskirti trynius nuo baltymu ir imaisykite po viena i sviesta . Suverskite mas..

Recepto vertinimas: 1

Milžiniškas plikytas pyragaitis su kriaušių kremu ir avietėmis

Sviestą arba margariną užvirinti su 500 ml vandens. Puodą nukelti nuo viryklės ir iš karto suberti miltus, sumaišytus su krakmolu. Maišyti tol, kol susidarys tešlos gniužulas ir lengvai atsiskirs nuo puodo kraštų. Karštą tešlą iš karto sudėti į dubenėlį ir po vieną įmaišyti..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su vištiena

Į dubenį sudedame vištų krūtinėles. Ant jų užpilame sojų padažo ir sezamų aliejų mišinį, apibarstome sezamų sėklomis ir paliekame 20 minučių pastovėti. Vištieną kartkartėmis apverčiame. Išimame vištieną iš marinato ir supjaustome plonomis juostelėmis. Keptuvėje įk..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis pyragaitis

is kiausiniu,cukraus,miltu iskepti biskvita per visa skarda.dar karsta suvynioti ant kocelo ir palikti atvesti.zele isbrinkinti su 0,500 l vandens irsumaisyti su grietinele.atsaldyti.tada ant biskvito laksto uzdeti apstingusia zele ir suvynioti i vyniotini.atsaldyti,supjaustyti gabaliukais.skanaus...

Recepto vertinimas: 3

Lydeka arba sterkas, įdaryti grybais

Žuvį nuskusti, išimti vidurius, nupjauti galvą, išpjauti su trupučiu mėsos stuburą. Įdarui skirtus produktus smulkiai sukapoti arba sutarkuoti, sumaišyti su nuimta nuo kaulų žuvimi ir prieskoniais ir patroškinti aliejuje. Šio įdaro prikimšti žuvį, užsiūti, dėti į keptuvę, apd..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių tortas

Iš sviesto, miltų, 40 g cukraus pudros suminkyti tešlą, įvynioti į foliją ir bent pusvalandžiui padėti šaltai. Per tą laiką nulupti obuolius, išpjauti sėklas ir supjaustyti bent pusės centimetro storio riekelėmis. Žiupsnelį druskos ir 60 g cukraus pudros sumaišyti ir šiame miš..

Recepto vertinimas: 1

Širdelės

Dubenyje susmulkinkite mieles ir supilkite vandenį, sirupą bei margariną, įberkite druskos. Pamaišykite, kad įsitikintumėte jog mielės ištirpo. Palaipsniui berkite miltus ir maišykite tešlą, kol ji nebelips prie dubens dugno. Apdenkite tešlą ir palikite ją pastovėti 30 minučių, ka..

Recepto vertinimas: 0

Virti bulvių piršteliai

Bulves išvirti, sugrūsti arba sudėjus ant lentos kočėlu sutrinti.Po to į jas dedame miltų, kiaušinį, druskos, truputį riebalų.Masę išminkome ir suvoliojame piršto storumo volelius.Juos verdame sūdytame vandenyje.Išgriebiame pirštelius, apdžioviname ir spirginame riebaluose.Patieki..

Recepto vertinimas: 0

Užkandinis tortas (Jūratės)

1. Paruošti mielinę tešlą. Mieles, užpylus trupučiu pieno, išmaišyti. Įberti truputį miltų ir pastatyti šiltai, kad tūris padidėtų 3 kartus. Tada į dubenį susijoti miltus, supilti pieną, paruoštas mieles, ištirpiną sviestą bei kitus priedus ir minkyti, kol tešla nebelips pri..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių kotletai su šokoladiniu padažu

Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu. Kai vanduo nuvarvės, ryžius dėkite į 6 stiklines karšto, bet neverdančio vandens arba pieno. Virdami dažnai maišykite, kad neprisviltų...

Recepto vertinimas: 0

Riebus biskvitas

Sviestą ištrinkite iki baltumo, dėkite po vieną trynį, po vieną šaukštą cukraus ir sukite dar 10 minučių. Ir taip kartokite kol sudėsite visus trynius. Tada supilkite išspaustas citrinos sultis, sutrintas citrinos žieveles ir sumaltus muškato riešutus. Suplakite baltymus, dėkite ju..

Recepto vertinimas: 0