25 rezultatų ieškant "perpjaukite"

Žvejo pusryčiai

Sumaišykite aliejų, garstyčias, 4 šaukštus acto ir ne daug druskos. Puse gautos masės palikite. Apvolioti žuvies filė gautoje masėje ir kepkite. Smulkiai supjaustykite pipirą, salotas, ridiką (truputi palikite pagražinimui), įtarkuokite morką. Pailgas bandeles perpjaukite išilgai. Pr..

Recepto vertinimas: 0

Agurkas čilio marinate

Perpjaukite agurką išilgai, su šaukšteliu išskobkite sėklas. Supjaustykite agurką ½ cm griežinėliais. Užmaišykite marinatą ir sudėkite agurko griežinėlius. Saldusis čilio marinatas: Gerai nuplaukite paprikas, išimkite sėklas. Nulupkite česnakus. Viską susmulkinkite, galima trin..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su avokadais ir mandarinais

Avokadą perpjaukite pusiau, specialiu šaukšteliu iš minkštimo išskobkite rutuliukus ir pašlakstykite juos citrinų sultimis, kad nepajuoduotų. Mandarinus nulupkite, papriką ir salotas supjaustykite plonomis juostelėmis. Užpilui skirtus produktus suplakite, supilkite ant paruoštų produk..

Recepto vertinimas: 0

Salotos vaikų šventėms

1. Nuplaukite visus vaisius ir nusausinkite. 2. Kriauses ir obuolius perpjaukite i keturias dalis, ispjaukite seklalizdzius. Vaisiu zieveles lupti nereikia. 3. Kriauses ir obuolius supjaustykite plonais griezineliais, apslakstykite citrinos sultimis (kad nepajuoduotu). 4. Pasiruoskite stikline salo..

Recepto vertinimas: 4

Spagečiai su pievagrybiais

Nuvalykite ir plonais griežinėliais supjaustykite grybus. Smulkiai supjaustykite soninę ir kartu su grybais sudėkite į keptuvę. Įberkite druskos, pipirų ir kepkite apie 20 minučių. Ismaisykite grietinėlę ir tarkuotą sūrį. Bazilikus ir česnakų laiskus nuplaukite, nusausinkite ir smul..

Recepto vertinimas: 4

Makaronų salotos su tunu

Į 1 litrą verdančio vandens įberkite druskos, įpilkite saukstą aliejaus ir sudėkite makaronus. Virkite tiek, kiek pataria instrukcija ant makaronų pakelio, po to perpilkite saltu vandeniu ir supjaustykite. Majonezą sumaisykite su kečupu, jogurtu ir cukrumi. Pagardinkite druska ir pipirais...

Recepto vertinimas: 4

Salotos su šparagais

Jogurtą supilkite į dubenį, sumaisykite su majonezu ir garstyčioms, pagardinkite pipirais, pasūdykite. Suberkite supjaustytus svogūnų laiskus. Nulupkite desrą ir svogūną. Obuolį, pomidorą, desrą, svogūną supjaustykite siaudeliais, sparagus perpjaukite į tris dalis ir suberkite į dub..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su vynuogėmis

Nuluptus obuolius ir salierą supjaustykite kubeliais. Nuo vistos slaunelės nulupkite odą ir isimkite kaulus, mėsą susmulkinkite. Vynuoges perpjaukite per pusę ir isimkite kauliukus. Medų istirpinkite ir supil..

Recepto vertinimas: 2

Vištienos salotos “Romantika“

Melioną perpjaukite per pusę. Is vienos pusės isimkite sėklas ir isskobkite vidų. Kitą meliono pusę nulupkite ir isimkite sėklas. Supjaustykite kubeliais.Sudėkite kubeliais pjaustytą vistieną, abrikosus, suberkite migdolus. Užpilkite jogurtu ir ismaisykit..

Recepto vertinimas: 1

Apelsininiai keksiukai

Ištirpinkite margariną. Sutarkuokite geltonąją nuplauto ir nusausinto apelsino žievelės dalį, paskui apelsiną perpjaukite perpus ir išspauskite sultis. Išsukite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilkite pravėsusį margariną. Išmaišykite sausus komponentus, sudėkite tark..

Recepto vertinimas: 4

Paprikų užkandis

Nuplautas paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklalizdžius. Paruoškite įdarą: brokolius 5 min. patroškinkite grietinėlėje. Išgriebusi nuvarvinkite ir pertrinkite per sietelį, (muškite kiaušinius, suberkite sūrį, pasūdykite, pagardinkite pipirais, muskatais ir išplakite elektrin..

Recepto vertinimas: 0

Menkės šašlykai vakarėliui

Menkių filė nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite gabaliukais. Paprikas nuplaukite, perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite panašaus dydžio kaip žuvį gabaliukais. Citrinas nuplaukite, nuplikykite verdančiu vandeniu, perpjaukite pusi..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos kepsnys su porais (Ramintos)

Porus perpjaukite išilgai perpus, nuplikykite ir nusunkite. Mėsą įpjaukite taip, kad gabalas būtų platus ir didelis. Ant mėsos dėkite porus, pabarstykite džiūvėsėliais ir muskato riešutu. Kalakuto krūtinėlę suvyniokite ir apriškite virvele. Įtrinkite druska ir maltais juodaisiais..

Recepto vertinimas: 0

Kepenėlių ir persikų šašlykai (Ramunės)

Kepenėles išvalykite, obuolius nulupkite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite sėklalizdžius, persikus perpjaukite pusiau ir išimkite kaulelius. Ant iešmų kepenėles verkite paeiliui su obuolių ir persikų skiltelėmis, ištepkite aliejumi ir kepkite ant grotelių. Iškepusias kepenėles pas..

Recepto vertinimas: 0

Kumpis, apteptas medumi ir garstyčiomis (Ramunės)

Perpjaukite kiekvieną gabalą pusiau, taip gausis keturios porcijos. Glazūrai nedideliame inde sumaišykite apelsino žievelę ir sultis, garstyčias, medų ir imbierą. Patepkite mišiniu kumpio gabalus. Kepkite neuždengtame grilyje virš vidutinės kaitros anglių 5 minutes. Apverskite kumpį..

Recepto vertinimas: 0

Graikiškos salotos

Nulupkite agurkus. Nupjaukite galiukus ir perpjaukite išilgai perpus. Šaukštu išskobkite sėkleles. Puseles supjaustykite 1,25 cm ilgio gabaliukais. Išpjaukite ir pašalinkite paprikų šerdis. Perpjaukite paprikas ir jas išvalykite. Supjaustykite. Nulupkite raudonąjį svogūną ir nupj..

Recepto vertinimas: 3

Marinuotų porų salotos

Nupjaukite porams šaknis ir višūnes. Perpjaukite išilgai pusiau, tik nepjaukite prie šaknies pagrindo. Kruopščiai nuplaukite. Padalykite į du pundelius; suriškite juos abiejuose galuose. Sudėkite į verdantį vandenį ir virkite ant mažos ugnies 15-25 minutes. Kai porai bus minkšti..

Recepto vertinimas: 0

Aštrios meliono salotos

Didįjį melioną perpjaukite išilgai pusiau. Išskobkite sėklas ir išmeskite. Kiekvieną puselę supjaustykite į tris pailgas skiltis. Nupjaukite minkštimą nuo žievės ir supjaustykite 2,5 cm gabalėliais, nesuardydami skilties formos. Gabalėlius pastūmėkite į šalis, kad atrodytų įd..

Recepto vertinimas: 0

Valdorfo vištienos salotos

Nuluptą svogūną ir nuskustą morką supjaustykite į keturias dalis. Salierų viršūnėles ir lapelius nuskabykite. Petražoles, čiobrelius bei lauro lapą suriškite į ryšelį. Nuo vištos krūtinėlių apačios nupjaukite kremzles. Į platų puodą pripilkite vandens. Sudėkite pipirus, s..

Recepto vertinimas: 0

Atogrąžinės salotos su vištiena

Nuluptą svogūną ir nuskustą morką supjaustykite į keturias dalis. Salierų viršūnėles ir lapelius nuskabykite. Suriškite į ryšelį petražoles, čiobrelius ir lauro lapą. Pripilkite platų puodą vandens. Sudėkite į jį pipirus, daržoves ir prieskonių mišinį. Užvirinkite ir vir..

Recepto vertinimas: 0

Avokadų padažas (Guacamole)

Aitriąsias paprikas įpjaukite, išimkite sėklas ir susmulkinkite. Česnako skiltelę nulupkite. Abu šiuos komponentus, įbėrę druskos bei įpylę 2 valg. š. vandens, sutrinkite grūstuvu, po to keletą minučių palikite pastovėti. Avokadus nulupkite, perpjaukite išilgai, išimkite kauliu..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su sezamo sėklomis ir daržovėmis

Viščiukų krūtinėlių filė supjaustykite pailgomis juostelėmis, pagardinkite vištienos prieskoniais, sezamų sėklomis ir apkepkite aliejuje. Padėkite šiltai, kad neatauštų. Tuomet paruoškite garnyrą. Svogūną ir česnako skilteles susmulkinkite, pakepinkite karštuose riebaluose..

Recepto vertinimas: 0

SUMUŠTINIAI SU AVOKADOMIS

Perpjaukite avokadas ir isimkite kaulus. Isgremzkite minkstima saukstu ir sudekite i inda. Uzpilkite citrinu sultimis bei sudekite sutrintus cesnakus. Sutrinkite ir issukite vientisa mase. Sumaisykite aitrijuju papriku gabalelius su aliejumi, pabarstykite druska ir sudekite i avokadu mase. Paskrudin..

Recepto vertinimas: 2

ĮDARYTI AGURKAI 2

Agurka perpjaukite pusiau, isskobkite,pabarstykite druska. Kiausinius ir paprika supjaustykite smulkiais kubeliais, idekite sutrinta, krapus, alyvuoges, uzpilkite majonezu ir, sumaise, sudekite i agurkus, papuoskite...

Recepto vertinimas: 0

Sumuštiniai su kepenų paštetu

Svogunelius perpjaukite pusiau. Duonos riekutes aptepkite kepenu pastetu ir perpjaukite pusiau, - gausite trikampius sumustinius. Puoskite konservuotu svoguneliu puselemis ir zalumynais...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: perpjaukite