Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/58

Mėgėjų tortas su baltuoju vynu

TeÅ¡lai skirtus miltus sumaiÅ¡yti su kepimo milteliais ir užberti ant stalo arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Ä® jį suberti cukrų, druską bei vanilinį cukrų, įmuÅ¡ti kiauÅ¡inius. Sviesto arba margarino gabalėlius iÅ¡dėlioti įdubimo kraÅ¡tuose. Pradedant nuo iÅ¡orÄ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su raugintais kopūstais

Sumaišome miltus, pieną, mieles, druską ir pastatome šiltai. Kai pakyla įdedame sviesto, įmušame kiaušinius ir minkome. Tada vėl pastatome šiltai. Pagaminame įdarą: kopūstus perliejame karštu vandeniu, sudedame į puodą su sviestu ir šutiname. Išverdame grybus ir pakepame su sviest..

Recepto vertinimas: 0

Emilijos lazanija

Pagaminkite tešlą, kai ji šiek tiek pastovės, ją iškočiokite ir supjaustykite juostelėmis. Paruoškite Bolonės padažą. Išvirkite lakštus pasūdytame vandenyje. Prieš virdami į vandenį įpilkite šaukštą aliejaus. Išvirtus lakštus sudėkite ant švarios medžiagos. Į riebal..

Recepto vertinimas: 0

Daniškos bulvės

Mažas bulves išvirti pasūdytame vandenyje, nulupti.Keptuvėje pašildyti kiaulienos taukus, pridėti cukraus pudros, sudėti bulves ir kepti, kol cukrus ims karamelizuotis.Pabarstyti bulves druska, į miltus sutrintais muskato riešutais.Patiekti karštas, apibarstytas smulkiai kapotais petražo..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos troškinys

Mėsą supjaustyti, pakepinti svieste, įpilti skysčio, sudėti supjaustytas daržoves, prieskonių ir troškinti. Žirnelius sudėti troškinimo pabaigoje. Miltus pakepinti taukuose, sumaišyti su skysčiu nuo troškinimo ir pavirinti. Galiausiai pagardinti grietine. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis daržovių marinate

Žuvį nuvalyti, išimti kaulus, supjaustyti į gabalus ir, pavoliojus miltuose, pakepinti aliejuje. Mažą žuvį apkepti nepjaustytą. Marinatui skirtas daržoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti: svogūnus - plonais griežinėliais, morkas ir petražoles - žvaigždutėmis. Jas 10 - 15 min pak..

Recepto vertinimas: 0

Apkepti lietiniai su obuoliais

Obuolius supjaustome kubeliais ir kartu su citrinų sultimis, cinamonu ir razinomis patroškiname obuolių sultyse, įberiame 1 šaukštą cukraus. Padažui skirtą grietinėlę suplakame su kiaušinių tryniais ir likeriu (ar sultimis). Iš lietiniams skirtų produktų užmaišome tešlą ir ..

Recepto vertinimas: 0

KINIŠKI VIRTINIAI

Ismaisome miltus verdanciame vandenyje, paskui - saltame kartu su aliejumi. Suformuojame rutuli ir isminkome. Padarome 16 vienodu gabaleliu ir iskociojame apskritimus. Ant apskritimu vidurio dedame įidarąa ir rupestingai uzspaudžziame krastelius, kad išseitu krepsšeliai. Rusošdaimi įdaraa1;ą..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su grybais

Mėsą supjaustyti, apkepti svieste, sudėti į dubenį ir laikyti šiltai. Pomidorų padažą, supjaustytas daržoves, miltus pakepti svieste, sudėti grybus, grietinę, įpilti sultinio ir virti 6 minutes. Paskui pagardinti. Mėsą sudėti į šį padažą ir troškinti 30 minučių. Patiekti su ..

Recepto vertinimas: 0

Spurgos su razinomis

Miltus persijoti į dubenėlį. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles. Suberti šaukštelį cukraus ir supilti pieną. Paruošti įmaišalą. Dubenėlį uždengti rankšluosčiu ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų dvigubai. Ištirpinti tešlai skirtą ..

Recepto vertinimas: 4

Velykinis ąsotis (Boba)

Į pašildytą pieną sudedamos mielės, įberiama šiek tiek cukraus ir paliekama, kol pakyla. Išsijoti miltai suberiami į dubenį, supilamos pašildytos mielės. Supylus likusį pieną, tešla išplakama ir paliekama vėl pakilti. Su cukrumi išsukti tryniai sudedami į kildomą tešlą, suber..

Recepto vertinimas: 0

Lazdelės su kmynais

Ištrinti sviestą, trynį ir grietinę. Pagal skonį įdėti druskos, įmaišyti kmynus ir persijotus miltus. Viską išminkyti ir per naktį palaikyti šaldytuve. kitą dieną tešlą iškočioti, supjaustyti lazdelėmis, patepti išplaktu baltymu ir sudėti ant riebaluotos skardos. kepti karšto..

Recepto vertinimas: 0

Kepta plekšnė su grybais, svogūnais ir raugintais agurkais

Nuvalytas žuvis pasÅ«dyti, apÅ¡lakstyti actu, valandą palaikyti ir, apvoliojus miltais, iÅ¡ abiejų pusių apkepinti. PamuÅ¡tus grybus supjaustyti gabalėliais, svogÅ«nus skridinėliais, agurkus plonais griežinėliais. Viską atskirai pakepinti riebaluose. Ä® dubenį dėti vieną sluoksnį keptÅ..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas makaronų troškinys

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, išgriebus nuvarvinti ir perpilti šaltu virintu vandeniu (kad nesuliptų). Susmulkintą svogūną ir česnaką bei plonomis juostelėmis supjaustytas paprikas pakepinti aliejuje. Sudėti makaronus, krevetes, paskaninti prieskoniais ir išmaišyti. Kiaušin..

Recepto vertinimas: 0

Krevečių, ananasų ir cukinijų salotos

Krevetes atšildome, perpilame šaltu vandeniu ir nuvarviname. Cukiniją perpjauname per pusę ir supjaustome plonais griežinėliais. Konservuotus ananasus nusunkiame. Viską sudedame į salotinę, suberiame smulkiai supjaustytus žalių svogūnų laiškus, kokosų drožles ir išmaišome. Padaž..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių apkepas su obuoliais

Obuolius nulupti, pašalinti sėklalizdžius, supjaustyti plonais griežinėliais. Kiaušinio baltymus gerai išplakti, trynius išsukti su cukrumi ir cinamonu. Sumaišyti su ryžiais. Dedant į košę baltymus, juos apibarstyti džiūvėsėliais. Maišyti labai atsargiai, verčiant nuo indo šonų..

Recepto vertinimas: 0

ANANASŲ PYRAGAS II

Is duotu produktu iskepame biskvita. Is pudingo milteliu, cukraus, ir pieno isverdame pudinga. Atvesiname. Sviesta isplakame su romu ir is leto plakdami sudedame pudinga. Ananaso griezinelius supjaustome ir sudedame i krema. Siuo kremu pertepame biskvita...

Recepto vertinimas: 0

Suomiška žuvienė

Žuvis išskroskite, nupjaukite galvas, išimkite kaulus, nulupkite odeles. Pakepinkite supjaustytą svogūną. Žuvų galvas ir odeles sudėkite į puodą, užpilkite 1,5 l vandens. Suberkite kepintus svogūnus, lauro lapelį, kvepiančiuosius pipirus, pasūdykite. Virkite apie 20 min. ant mažos ..

Recepto vertinimas: 4

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su paukštienos ragu

Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome maždaug 3 cm ilgio gabalėliais. Apvoliojame miltuose. SvogÅ«ną nulupame, smulkiai supjaustome ir kepiname aliejuje, kol tampa skaidrÅ«s. Sudedame mėsą ir maiÅ¡ydami apkepiname. Supilame sultinį ir su petražolėmis sumaiÅ¡ytą grietinėlę. SumaÅ..

Recepto vertinimas: 0

MORKŲ PYRAGAS

Tarkuotas morkas sumaisyti su cukrumi ir kiausiniais. Miltus sumaisyti su soda ir suberti i morkas. Viska ismaisyti. Tesla sudeti i gilesne kepimo forma ir kepti 20 min. vidutinio karstumo orkaiteje. Iskepus pyragui isimti ji is formos ir atvesinti. Pyraga galima aplieti sokoladiniu glajumi...

Recepto vertinimas: 2

Vafliniai pyragėliai

Vandens vonelėje pakaitinamas dubenėlis su susikristalizavusiu medumi.Medui ištirpus įberiamas cukrus, sudedamas gabalėliais pjaustytas sviestas ir maišoma, kol jie ištirps.Sudedami kapoti riešutai, kakavos milteliai, miltai, prieskoniai ir, intensyviai maišant, kaitinama apie 10 min. Par..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės Dvi valandos

Ä® dubenį įpilkite puodelį vandens, suberkite mieles ir viską gerai iÅ¡maiÅ¡ykite. Kitame inde iÅ¡plakite kiauÅ¡inį, cukrų ir druską. Supilkite mieles, likusį vandenį, razinas, 2 puodelius miltų, gerai iÅ¡maiÅ¡ykite ir palikite 30 minučių pastovėti Å¡iltoje vietoje, kad teÅ¡lą pakiltÅ..

Recepto vertinimas: 5

Porų apkepas

Is miltu, varskes, 1 kiausinio ir pieno uzminkyti tesla. Ja iskocioti ir iskloti aliejumi pateptoje skardoje. Porus supjaustyti ir apkepti aliejuje, sumaisyti su ryziais, 2 plaktais kiausiniais, paskaninti prieskoniais, druska ir pipirais. Gerai ismaisyti ir sudeti ant teslos. Skarda deti i ikatin..

Recepto vertinimas: 0

Grybų, ryžių ir pomidorų apkepas

Iš ryžių išvirti birią košę. Paruoštus grybus ir porą supjaustyti šiaudeliais ir troškinti riebaluose, kol skystis išgaruos. Pomidorus supjaustyti gabalėliais. Įkaitintuose riebaluose pakepinti miltus, įpilti pieno, pavirinti ir, nukėlus nuo ugnies, praaušinti. Į praaušusį tirš..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies suktinukai su bulvių salotomis (Jūratės)

Žuvies filė supjaustyti gabalėliais po 80-90g porcijai. Paruošti įdarą: sutarkuoti sūrį, susmulkinti petražoles ir česnakus, mažais kubeliais supjaustyti moliūgą ar obuolius. Visus šiuos komponentus sumaišyti, dėti ant žuvies gabalėlių ir formuoti suktinukus. Juos pavolioti plak..

Recepto vertinimas: 0