20 rezultatų ieškant "lasiniuku"

Keptas triušis su priedu

Keptas triušis su priedu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1350 g triušio, 30 g lašiniukų, 3 grietinės, 7 g sviesto, 5 g taukų, 5 g prieskoninių daržovių, 150g priedo, druskos Gaminimas: Triušio šlaunelę arba liemeninę prismaigstykite lašiniukų, pasūdykite, aptepkite grietine, apdėki..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 2 stiklinės blynų miltų, 3/4 stiklinės vandens, druskos. Įdarui: 200 g šviežių baravykų arba pievagrybių, 100 g lašiniukų, 3 kiaušiniai, 0,5 stiklinės pieno arba vandens, druskos, pipirų, 2 šaukštai p..

Recepto vertinimas: 4

Keptas grybų vyniotinis

Keptas grybų vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų, 50 g lašiniukų, 2 svogūnai, 1 kiaušinis, 1 stiklinė avižinių dribsnių, 3 virtos bulvės, druskos, pipirų, maltų džiūvėsėlių, 2 šaukštai ištirpinto sviesto, sultinio arba pieno. Gaminimas: Grybus smul..

Recepto vertinimas: 0

Keptos bulvės su troškintals grybais

Keptos bulvės su troškintals grybais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g konservuotų grybų, 50 g lašiniukų, 2 svogūnai, 10 virtų bulvių, druskos, kmynų, sultinio. Gaminimas: Grybus supjaustyti strypeliais, lašiniukus kubeliais, svogūnus sukapoti ir viską patroškinti. Bulves supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis)

Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis) Patiekalo šalis: Estija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g lašiniukų, 1 svogūnas, 3 morkos, 0,5 griežčio, 1 petražolė arba saliero gabalėlis, 1/4 kopūsto gūžės, 5 bulvės, 0,5 1 vandens arba sultinio, 300 g konservuotų grybų, drusk..

Recepto vertinimas: 5

Grybai, troškinti su miežinėmis kruopomis

Grybai, troškinti su miežinėmis kruopomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g sūdytų arba 60 g džiovintų grybų, 50 g lašiniukų, 2 svogūnai. 0,5 stiklinės kruopų, 2 stiklinės vandens arba grybų sultinio, 1 šaukštas pomidorų tyrės arba 2 švieži pomidorai, druskos, 3 šaukštai g..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos vyniotiniai, įdaryti grybais

Mėsos vyniotiniai, įdaryti grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 gabalai jautienos, druskos, pipirų, 1 svogūnas, 150 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 50 g lašiniukų, petražolių lapelių, 2 šaukštai riebalų, 1,5 stiklinės vandens arba sultinio, 1 šaukštas miltų, 2 šauk�..

Recepto vertinimas: 0

Dešra su grybais

Dešra su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 dešrelių, 50 g rūkytų lašiniukų, 1 svogūnas, 0,5 saliero, 300 g šviežių grybų, 1 stiklinė obuolių sulčių arba vyno, 1 šaukštelis aštraus padažo, druskos, pipirų. Gaminimas: Sardeles arba dešreles išilgai perpjauti pusiau, pa..

Recepto vertinimas: 0

File prismaigstyta lašiniukų

File prismaigstyta lašiniukų Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg jautienos filė, 100—200 g lašiniukų, druskos, pipirų, 60 g sviesto arba riebalų, 100 g grietinėlės Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, gausiai ją prismaigstyti lašiniukų, supjaustytų plonais pailgais gabalėl..

Recepto vertinimas: 0

Mušti suktinukai (zrazai)

Mušti suktinukai (zrazai) Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1.4—5 antrekoto pusgaminiai, arba 500 g jautienos minkštimo, 2.druskos, pipirų, 3.40 g riebalų, 4.1 svogūnas, 5.1 morka. Padažui: 6.1—2 šaukštai miltų, 7.skysčio, kuriame buvo troškinama mėsa, 8.100 g grietinės. Įdar..

Recepto vertinimas: 3

Pjaustytas mėsos vyniotinis su įdaru

Pjaustytas mėsos vyniotinis su įdaru Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg minkštimo (šlaunies), 2.100 g lašiniukų, 3.1 didelis svogūnas, 4.1/2 šaukštelio maltų juodųjų pipirų, 5.1 šaukštelis maltų raudonųjų pipirų, 6.1 šaukštelis druskos, 7.30 g margarino, 8.1/2 šaukšto pomi..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta su kilkėmis ir citrina

Jautiena, troškinta su kilkėmis ir citrina Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.50 g lašiniukų, 3.30 g riebalų arba aliejaus, 4.5 kilkės, tarkuotos citrinos žievelės, 5.1/2 citrinos, 6.2 šaukštai supjaustytų petražolių lapelių,7. 4 šaukštai acto, 8.1/2 stik..

Recepto vertinimas: 0

Keptas jautienos vyniotinis

Keptas jautienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg jautienos minkštimo, 2.druskos, pipirų,3. 50 g riebalų, 4.1 morka, 5.1 svogūnas. Padažui: 6.1 šaukštas miltų, 7.100 g grietinėlės, aštraus padažo arba raudonojo rūgštaus vyno. I įdarui: 8. smulkiai sukapotas svog�..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena

Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos minkštimo, 2.riebalų arba aliejaus kepimui, 3.100 g lašiniukų, 4.grietinėlės, 5.1 šaukštelis miltų. Marinatui: 6.8—10 kadagio uogų, 7.čiobrelių arba mairūno, 8. lauro l..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys

Kiaulienos kepsnysIngridientai:1 kg kiaulienos kumpio, 100 g lašiniukų, pipirų, 1 lauro lapelis, gvazdikėlių, česnako, druskos.Gaminimas Šviežio kumpio gabalas keliose vietose praduriamas peiliu ir į skylutes prikemšama česnako skiltelių, lašiniukų, gvazdikėlių, pipirų. Į mė..

Recepto vertinimas: 0

Suktinukai, įdaryti rūkytais lašinukais

Suktinukai, įdaryti rūkytais lašinukaisIngridientai:600g kiaulienos, prieskonių, druskos, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių. Įdarui: 100 g rūkytų lašiniukų, kmynų, svogūnų.Gaminimas Mėsa supjaustoma pailgais gabaliukais, išmušama, apibarstoma prieskoniais, kmynais ir druska. Ant..

Recepto vertinimas: 4

Jautienos vyniotiniai

Jautienos vyniotiniaiIngridientai:0,5kg jautienos, prieskonių, druskos. Įdarui: 250 g jautienos lajaus ar lašiniukų, 250 g juodos ruginės senos duonos, 1 kiaušinis, 1/2 stiklinės sultinio, 20 g sviesto, 2 šaukštai grietinės.Gaminimas Mėsa supjaustoma plonais, bet platokais gabali..

Recepto vertinimas: 0

Netikras zuikis

Netikras zuikisIngridientai:400g. jautienos, 200g. kiaulienos, 200 g lašiniukų, 2 kiaušiniai, 2 riekelės pyrago, 2/3 stiklinės pieno, druskos, 1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").Gaminimas Jautiena ir kiauliena sumalama mėsmale kartu su piene mirkytu pyragu, sud..

Recepto vertinimas: 4

Menkė, kepta su bulvėmis

Menkė, kepta su bulvėmisIngridientai:800 g šaldytos menkės minkštimo, 1 šaukštas miltų ar džiūvėsėlių, 100 g sviesto ar lašiniukų, truputis maltų pipirų, druskos, 1 kg bulvių, 2 stiklinės baltojo padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Atšildyta menkė supjaustoma gabalai..

Recepto vertinimas: 0

Grybienė

GrybienėIngridientai:1/2 kg voveruškų, 100 g lašiniukų ar taukų, 4 bulvės, 2 svogūnai, 1 skiltelė česnako, 2 morkos, 3 šaukštai grietinės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Voveruškos gerai nuplaunamos ir smulkiai supjaustomos. Lašiniukai supjaustomi kubeliais, paspirginami su..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: lasiniuku