Miltai, miltň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Miltai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/41

Pyragas su ┼żuvimi ir brokoliais

I┼í te┼ílai skirt┼│ produkt┼│ paruo┼íiame trapi─ů te┼íl─ů ir 1 vai. paliekame ┼íaltai. Tuomet i┼íko─Źiojame 5 mm storio te┼ílos lak┼ít─ů ir ─»klojame ─» kepimo form─ů. Apipjauname te┼ílos kra┼ítus.┼Żuv─» pabarstome prieskoniais, apvoliojame kiau┼íinio plakinyje, miltuose ir i┼íkepame aliejuje. Atv─Ś..

Recepto vertinimas: 0

PADAŽAS KEPSNIUI

Dubenelyje ismaisome alieju su actu, iberiame pipiru, smulkiai sukapota cesnaka, garstycias, smulkinta citrinu zievele, druska, cukru, supilame citrinu sultis. Viska gerai ismaisome ir verdame 15 minuciu...

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški vištų sparneliai

Paruo┼íti marinat─ů: pomidor┼│ pada┼ż─ů u┼żvirinti, sud─Śti smulkiai sukapotus svog┼źnus bei ─Źesnakus, visus kitus nurodytus produktus, ir ant ma┼żos ugnies pakaitinti 5 minutes. Sparnelius vienu sluoksniu sud─Śti ─» duben─» ,u┼żpilti atau┼íusiu marinatu ir ┼íaldytuve laikyti ma┼żiausiai 3 valanda..

Recepto vertinimas: 0

Kanadieti┼íkas kukur┼źz┼│ pyragas

Dubenyje i┼íplakite kiau┼íinius su 0,5 l pieno. Kitame dubenyje sumai┼íykite abejus miltus, cukr┼│, drusk─ů ir kepimo miltelius. Palengva pilkite ant j┼│ i┼íplaktus kiau┼íinius greitai mai┼íant, kol pasidarys vientisa mas─Ś. Formoje pa┼íildykite sviest─ů (sviestas turi pasidaryti rusvas), sukr..

Recepto vertinimas: 1

MANŲ KOŠĖS BLYNAI

Pienas uzvirinamas su sviestu ir i ji sukreciama manu kose. Viskas sumaisoma ir 10 min. pavirinama. Tada atvesinama, supilami kiausiniu tryniai, issukti su cukrumi, suberiama druska, sukreciami isplakti baltymai, pagardinama tarkuota apelsino zievele. Ikaitintuose riebaluose kepami blynai...

Recepto vertinimas: 4

Vaisiniai sausainiai

Dubenyje i┼íplakite kiau┼íinius, cukr┼│, riebalus ir vanil─Ö. Kitame inde sumai┼íykite miltus, maltus lin┼│ s─Śmenis, sod─ů, drusk─ů, cinamon─ů, gvazdik─Ślius ir muskato rie┼íutus. ┼á─» mi┼íin─» palaipsniui suberkite ─» i┼íplaktus kiau┼íinius. ─«mai┼íykite avi┼żinius miltus, razinas, cukruotus vais..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis vyniotinis su d┼żemu

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Te┼ílai kiau┼íini┼│ trynius atskirti nuo baltym┼│ ir su cukrumi i┼íplakti iki purios mas─Śs. Sud─Śti citrinos ┼żievel─Ö ir vanilin─» cukr┼│. Baltymus i┼íplakti iki stand┼żi┼│ put┼│ ir atsargiai sud─Śti ant tryni┼│ mas─Śs. Miltus sumai┼íyti su kepimo mi..

Recepto vertinimas: 0

Obuoli┼│ pyragas

Kiau┼íiniai i┼ísukami su cukrumi, sudedama i┼ítrinta var┼ík─Ś, sviestas, smulkiai sutarkuotos morkos, nuplikyti kmynai, sumalti kalendros gr┼źdeliai ir mas─Ś gerai i┼ísukama. Obuoliai nulupami, supjaustomi nedideliais gabaliukais ir kartu su man┼│ kruopomis sudedami ─» var┼ík─Śs mas─Ö. Viskas gera..

Recepto vertinimas: 4

Var┼ík─Śs pyragas su apelsinais

Sviest─ů sukapojame su 175 g milt┼│, 60 g cukraus, kiau┼íini┼│ tryniu ir citrin┼│ sultimis. Sukapot─ů te┼íl─ů susukame ─» pl─Śvel─Ö ir 30 min. palaikome ┼íaldytuve. Po to te┼íl─ů i┼íko─Źiojame, ─»klojame ─» apvali─ů i┼ítept─ů riebalais form─ů suformuojame kra┼ítus ir kepame 20 min. 200┬░C temperat..

Recepto vertinimas: 3

Sausainiai prie alaus

─« kar┼ít─ů bulvi┼│ ko┼í─Ö suberiame drusk─ů, pipirus, kmynus, sudedame sviest─ů, i┼ímai┼íome.Prad─Śjus au┼íti suberiame pus─Ö milt┼│, ─»mu┼íame kiau┼íinius, u┼żminkome te┼íl─ů.I┼í gautos mas─Śs padarome rutul─», dedame j─» ant miltais pabarstytos lentos ir i┼íko─Źiojame ma┼żdaug 1.5 cm storio lak┼..

Recepto vertinimas: 0

Lakštinių apkepas su lašišomis /Lasagne

La┼íi┼í┼│ fil─Ś supjaustykite stambiais gabal─Śliais, pa┼ílakstykite citrinos sultimis (2 ┼íauk┼ítais) ir pas┼źdykite. Kop┼źsto lapus ─»d─Śkite ─» pas┼źdyt─ů verdant─» vanden─» ir virkite 2 min. Didel─Śje keptuv─Śje arba puode ─»kaitinkite sviest─ů ir pakepinkite ten miltus. Mai┼íyda..

Recepto vertinimas: 0

Kaimi┼íki d┼żi┼źv─Śs─Śliai

Te┼íla gaminama kaip pagerintam mieliniam pyragui, tik nededama riebal┼│. I┼í pakilusios te┼ílos i┼íko─Źiojamas 2 cm storio paplotis ir stikline i┼íspaud┼żiami skrituliukai. Pastarieji po 2 sudedami vienas ant kito, prie┼í tai storai patepus mink┼ítais riebalais. Kai pakyla, kepama 25ÔÇö30 min. I┼..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su kiviais ir mangais

Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais. Vanil─Śs lazdel─Ö perpjauti i┼íilgai ir i┼íkrap┼ítyti ┼íerd─». ┼áias dro┼żles sumai┼íyti su milt┼│ mi┼íiniu. Kaubur─Ślio viduryje padaryti ─»dubim─ů. ─« j─» suberti drusk─ů, supilti pus─Ö citrinos sul─Źi┼│, ─»d─Śti kiau┼íin─» bei med┼│. Sviesto arba margarin..

Recepto vertinimas: 0

Duonin─Śs spurgos

─« smulkiai sutarkuot─ů duon─ů sud─Śti stambiai tarkuotus obuolius, iki stand┼żi┼│ put┼│ i┼íplaktus baltymus, vanilin─» cukr┼│, truput─» smulkiai tarkuotos apelsin┼│ ┼żievel─Śs. Visk─ů suminkyti. Trynius i┼íplakti su miltais. I┼í duonin─Śs mas─Śs formuoti apvalias, norimo dyd┼żio spurgutes, jas apv..

Recepto vertinimas: 0

Kakavinis kolos pyragas

Miltai ir cukrus suberiami ─» duben─». I┼ítirpinamas sviestas, supilama kola (dietin─Ś netinka), pakaitinama iki u┼żvirimo, atv─Śsinama, supilama ─» milt┼│ ir cukraus mi┼íin─» ir gerai i┼íplakama. Tada supilamas r┼źgpienis, i┼íplakti kiau┼íiniai, soda, vanil─Ś. Viskas gerai i┼ímai┼íoma.Sudedami zef..

Recepto vertinimas: 3

Švilpikai

Nuskustas bulves isvirti, nusunkti, nugarinti ir sugr┼źsti. ─« ataususi─ů kos─Ö suberti miltus, ─»musti kiausinius, suminkyti. Is teslos suvolioti volel─», j─» suploti ir supjaustyti rombais. Juos sud─Śti ─» miltais pabarstyt─ů skard─ů, aptepti plaktu kiausiniu, kepti orkait─Śje, kol gra┼żiai pagels..

Recepto vertinimas: 4

Suktinukai su dar┼żov─Śmis ir kalakutiena (Skirmant─Śs) (foto)

I┼í te┼ílos produkt┼│ u┼żminkome te┼íl─ů ir paliekame pusvaland┼żiui ┼íaltai. Paruo┼íiame ─»dar─ů: svieste apkepinam dar┼żoves, jas pas┼źdome, pabarstome kurkuma. Imame nedidel─» te┼ílos gabal─Śl─», i┼íko─Źiojame ir dedame ─»daro. U┼żlankstome kra┼ítus ir kepame ─»kaitintame aliejuje. ..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis tortas su bra┼ík─Śmis

Biskvitui tryniai i┼ítrinami su cukrumi. Miltai sumai┼íomi su krakmolu ir nutarkuota citrinos ┼żievele (geltonuoju sluoksniu). Prie┼í kepant i┼íplakami baltymai ir dedami ─» trynius vis beriant miltus. Atsargiai i┼ímai┼íoma, stengiantis nesutrinti oro p┼źsleli┼│. Tada supilama ─» form─ů ant sviest..

Recepto vertinimas: 5

Orkait─Śje keptas blynas (Skirmant─Śs) (foto)

─«kaitinti orkait─Ö iki 160 laipsni┼│ C. Miltus, kiau┼íinius, cukr┼│ ir drusk─ů gerai i┼ímai┼íyti. Turi gautis skysta te┼íla. I┼ítirpinti sviest─ů kepimo inde (naudojau apie 30 cm skersmens), supilti ─» j─» te┼íl─ů ir kepti orkait─Śje 20 min arba kol i┼ísip┼źs (i┼ítraukus i┼í orkait─Śs, blynas sub..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir kiaušinių apkepas

Bulv─Śs nuskutamos, supjaustomos plonais grie┼żin─Śliais ir 5 min. verdamos pas┼źdytame vandenyje. Svog┼źnas sukapojamas ir pakepinamas, ─»beriama druskos ir pipir┼│. Kiau┼íiniai supjaustomi grie┼żin─Śliais. ─« paruo┼ít─ů ind─ů sluoksniuojama apvirtos nusunktos bulv─Śs, kiau┼íiniai, pakepinti svog..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių - Vyšnių pyragas

I┼í milt┼│, baltym┼│, druskos ir vandens u┼żminkyti te┼íl─ů (truput─» tir┼ítesn─Ö nei ─»prastiems pyragams). U┼żdengti, palikti ┼íiltai 1-2val. Didelio stalo viduryje pad─Śti didel─Ö l─Śk┼ít─Ö, j─ů u┼żdengti drobe, per sietel─» pabarstyti milt┼│. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti ir pad─Śti l─Śk┼ít─Śs viduryje...

Recepto vertinimas: 0

Vy┼íni┼│ pyragas su avi┼żiniais dribsniais

1. Uogas nuplauname, nusausiname, pa┼íaliname kauliukus. 2. Sviest─ů i┼ísukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Mai┼íydami po vien─ů ─»mu┼íame kiau┼íinius, suberiame tarkuot─ů citrinos ┼żievel─Ö. 3. 250 g avi┼żini┼│ dribsni┼│ sumai┼íome su miltais, kepimo milteliais ir mai┼íydami dalimis s..

Recepto vertinimas: 0

ÔÇ×Kulebiaka" su ┼íokoladiniais ry┼żiais ir raudona ┼żuvimi

ÔÇó─« puod─ů ─»pilame 1 stiklin─Ö vandens, suberiame ry┼żius ir verdame, kol ry┼żiai sumink┼ít─Śja. Baigiant virti suberiame ┼íokolad─ů ir paverdame, kol ┼íokoladas i┼ítirpsta. ÔÇóKitame puode nedideliame kiekyje vandens verdame ┼ípinatus. Verdame, kol nelieka vandens. ┼ápinatus nuvarviname.ÔÇó─« ke..

Recepto vertinimas: 4

Razinų pyragas

Istrinti margarina su cukrumi ir be pertraukos trinti, sudeti kiausinius bei ismaisyti su kepimo milteliais miltus. Ismaisyti su kitais komponentais, sudeti nuplautas ir nusausintas razinas, gerai ismaisyti. Kepti 90min. 175C temp. Iskepus pabarstyti cukraus pudra. (Renata)..

Recepto vertinimas: 2

Karpis tro┼íkintas grietin─Śje

Sumaisome degtine, likeri ir sultis. Sudedame ledus ir susmulkintus vaisius. Papuosiame citrinos ar karambolos riekele...

Recepto vertinimas: 0