10 rezultatų ieškant "karis"

Bulvių plokštainis

Bulves ir du svogūnus nulupti ir sutarkuoti smulkia tarka. Lašinukus supjaustyti smulkiai ir pakepinti, įdėti smulkiai pjaustytą svogūną ir dar pakepinti, kol apskrus. Pieną užvirinti, jame ištirpinti druską. Tada karštu pienu užplikome tarkius, supilame spirgučius, sudedame prie..

Recepto vertinimas: 4

Karštas šokoladas su romu

Ištirpinti 100 g. šokolado piene, šiek tiek jį pašildant iki užvirs. Įpilti 50 g. likerio (balzamo, romo). Galima įberti truputį kario. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Angliškas troškinys

Jautieną supjaustyti normaliais gabaliukais, prieskonius supjaustyti ir kartu su mėsa sudėti į vieną puodą. Palikti parai ar pusantros, kad išrūgtų. Po pusantros paros viską užpilti "Guinesso" alum ir virti pusvalandį. Tada isimti visas daržoves, palikti tik mėsą, ir dar virti..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių, žiedinių kopūstų apkepas

Ryžius, brokolius ir žiedinius kopūstus išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūną ir morką susmulkinkite, apkepkite, sumaišykite su ryžiais ir daržovėmis, paskaninkite prieskoniais ir žaluma. Į riebalais pateptą formą sudėkite ryžių ir daržovių mišinį, užpilkite kiaušinių, ..

Recepto vertinimas: 5

Ananasų sultyse troškinta vištiena

Vištieną supjaustyti kubeliais, dėti į įkaitintą keptuvę, pakepinti 2-3 min., pilti ananasų sultis, dėti karį, druską, patroškinti apie 3 min, pilti su keliais šaukštais sulčių išmaišytą krakmolą.Viską maišant kaitinti, kol sutirštės. Garnyrui tinka virti ryžiai (apie 200g..

Recepto vertinimas: 3

Agurkų mišrainė žiemai

Agurkus nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti (kubeliais, skiltelėmis, nesvarbu). Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Tada sudėti į puodą, pridėti prieskonių, žalumos, išmaišyti ir palikti 12 - 15 valandų (rekomenduojama palikti nakčiai). Reikėtų laikas nuo laiko pamaišyti.&#..

Recepto vertinimas: 3

Kiaulienos kepsneliai ant iešmo (Video)

..

Recepto vertinimas: 4

Kepsnys "Aušra"

Fermentinis suris sutarkuojamas, paprika supjaustoma, slyvos taip pat smulkiai supjaustomos, i kepsnio vidu idedama gabalelis sviesto.Mesa ismusama taip pat, kaip senajam kepsniui. Kepsnys kepant sulenkemas ir susmeigemas smeiktukais, o iskepus istraukiami smeiktukai. Kepama keptuveje. (Ausra)..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su mango,persikų ir vynuogių padažu

Pirmiausia reikia supjaustyti vistiena mazais gabaliukais ir pabarstyti ivairiais prieskoniais (geriausia kai prieskoniai astresni - ypac tinka raudonoji paprika (astrioji) kartu su kariu). Tada atidaryti konservuotu mangu indeli ir visa ta skysti supilti ant vistienos ir 1 val palaikyti saldytuve.T..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos kumpeliai kokosu piene

Kalakutienos kumpelius nuplauti, nuimti odelę, supjaustyti kubeliais ir marinuoti su prieskoniais 3 valandas. Po to pakepti be aliejaus (tam geriausiai tiktų zepter ar berghoff, bauer puodai) su šaukštu vandens. Kai mėsa suminkštės, į puodą sudėti gręžinėliais supjaustytus kaštonus, pa..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: karis