Miltai, miltň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Miltai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/40

Braziliškas bananų pudingas

Bananus nulupkite, sutrai┼íkykite ┼íakute. ─«d─Śkite sviest─ů, suberkite miltus, razinas, vien─ů po kito ─»mu┼íkite kiau┼íinius. Visk─ů gerai sumai┼íykite. I┼ítepkite sviestu pudingo form─ů, sukr─Śskite ─» j─ů paruo┼ít─ů mas─Ö, pabarstykite cukrumi ir cinamonu. Kepkite 30 minu─Źi┼│ kar┼ítoje orkai..

Recepto vertinimas: 3

Pyrag─Śliai su s┼źriu ir kumpiu

Te┼íl─ů i┼íko─Źiojame ant miltais pabarstytos lentel─Śs, supjaustome ─» keturias lygias dalis. I┼í kiekvieno te┼ílos gabal─Ślio padarome kamuoliuk─ů, paskui i┼íko─Źiojame ir ─»klojame ─» riebalais i┼ítept─ů formel─Ö. Kepame 200 laipsni┼│ kar┼ítumo orkait─Śje 15 minu─Źi┼│. Kump─» supjaustome ma┼żai..

Recepto vertinimas: 0

Virt┼│ bulvi┼│ blynukai su voverai─Źi┼│ pada┼żu

Blynukams sumalame bulves, sumai┼íome su kiau┼íiniais, druska bei miltais. Formuojame blynukus ir kepame aliejuje.Pada┼żui i┼íverdame voveraites ir kartu su kubeliais supjaustytais svog┼źnais pakepiname svieste. Kepdami ─»mai┼íome miltus ir po truput─» supilame pien─ů. ─«mai┼íome grietin─Ö, drusk─ů,..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su krevečių padažu

Lasisa nuskutame, nuplauname, nusausiname, pabarstome prieskoniais ir palaikome 15-20 min. Keptuveje su sviestu apkepame susmulkintus svogunus, sudedame krevetes, prieskoniu, druskos, o po keliu minuciu suberiame miltus. Gerai ismaisome. Kai miltai apkepa, supilame sultini arba vandeni. Padazas turi..

Recepto vertinimas: 5

Kiauliena tešloje

─« duben─» supilti miltus, padaryti juose duobut─Ö, ─»d─Śti ─» j─ů 150 g mink┼íto, gabaliukais supjaustyto sviesto bei 0,5 ┼íauk┼ítelio druskos. Visk─ů greitai pir┼ítais i┼íminkyti ir ─»pilti 0,5 stiklin─Śs vandens. Kai te┼íla taps vienalyt─Ś, suformuoti i┼í jos rutul─», u┼żdengti servet─Śle ir pa..

Recepto vertinimas: 4

"Velnio" pyragas

─«kaitinkite orkait─Ö iki 180┬░C. I┼ítepkite sviestu dvi 23 cm skersmens apvalias formas. I┼íklokite jas va┼íkuotu popieriumi. I┼ítepkite j─» sviestu. I┼ítirpinkite ┼íokolad─ů prikaistuvyje dvigubu dugnu, ─»statytame ─» puod─ů su l─Śtai verdan─Źiu vandeniu. Palikite atv─Śsti. ─«mai┼íykite pie..

Recepto vertinimas: 3

Tortas ÔÇ×Kal─Śdin─Ś dovanaÔÇť

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 220┬░C temperat┼źros. Kiau┼íinius su cukrumi apie 10 min. plakti elektriniu mai┼íikliu, kol susidarys puri mas─Ś. Miltus persijoti su kepimo miteliais ir u┼żsijoti ant kiau┼íini┼│ mas─Śs. Visk─ů atsargiai i┼ímai┼íyti. Te┼íl─ů padalinti ─» dvi dalis. Vien─ů dal─» tepti ant k..

Recepto vertinimas: 0

Apkepta la┼íi┼ía su s┼źriu

┼Żuv─» supjaustyti ─» 2-3 riekutes, pabarstyti prieskoniais, miltais, lengvai apkepti. D─Śti ┼żuv─» ─» porcijin─Ö keptuv─Śl─Ö, ant vir┼íaus ┼żiedais pjaustytus pakepintus svog┼źnus, u┼żpilti grietin─Śs pada┼żu, apibarstyti tarkuotu fermentiniu s┼źriu ir kepti orkait─Śje 10 minu─Źi┼│ (200 laipsni┼│..

Recepto vertinimas: 3

Var┼ík─Śs pyragas su razinomis (Ramun─Śs)

Te┼ílai kambario temperat┼źros sviest─ů i┼ítrinkite su cukrumi taip, kad cukrus visi┼íkai i┼ítirpt┼│. Po vien─ů ─»mu┼íkite kiau┼íini┼│ trynius ir gerai i┼ísukite, kad gaut┼│si vientisa mas─Ś. Miltus persijokite ir sumai┼íykite su kiau┼íini┼│ mase ir ─»berkite druskos. U┼żminkykite vientis─ů te┼íl─..

Recepto vertinimas: 2

Alaus spurgos su obuoliais

Al┼│, 200 ml vandens, miltus, trynius bei drusk─ů sumai┼íyti ir padaryti te┼íl─ů. Baltymus i┼íplakti iki stand┼żi┼│ put┼│ ir ─»mai┼íyti ─» paruo┼ít─ů mas─Ö. Obuolius nulupti, i┼ípjauti s─Śklalizd┼żius, labai smulkiai supjaustyti ir ─»mai┼íyti ─» te┼íl─ů. Riebalus ─»kaitinti. ┼áauk┼ítu i┼í te┼í..

Recepto vertinimas: 0

Medaus tortas su riešutais

I┼ítirpinti sviest─ů, ─»d─Śti med┼│ ir dar ┼íiek tiek pa┼íildyti. Kiau┼íin─» i┼ítrinti su cukrumi. Visk─ů sumai┼íius pama┼żu sukant berti miltus. ─«berti arbatin─» ┼íauk┼ítel─» ┬ôgesintos┬ö sodos. I┼í ┼íios te┼ílos i┼íkepti 3 norimos formos paplot─Ślius ir atau┼íinti. Grietin─Ö i┼ísukti su cukrumi,..

Recepto vertinimas: 3

Citrininis pyragas su vynuogėmis

Teslai sviesta issukame su cukrumi. Po viena imaisome kiausinius, nutarkuota citrinos zievele ir su kepimo milteliais sumaisytus miltus. Tesla sukreciame i sviestu patepta ziedo formos kepimo forma ir kepame 1 75-200 C temperaturos orkaiteje apie 30 min. Pyrag─ůa atvesiname nei┼ísimdami is┼í kepimo ..

Recepto vertinimas: 0

Pikanti┼íka jau─Źi┼│ uodeg┼│ sriuba

U┼żpilkite jau─Źio uodegas 1,5 l salto vandens, u┼żvirkite, nugraibykite putas ir pabaikite virti. Nuvalykite ir supjaustykite svog┼źn─ů. Prikaistuvyje pakaitinkite aliej┼│ ir pakepinkite svog┼źnus. Plonais grie┼żin─Śliais supjaustykite agurk─ů. Agurk─ů, med┼│, kar─» ir paprik─ů sud─Śkite ─» kepamus..

Recepto vertinimas: 0

Dar┼żov─Śs prie visko

Far┼ía su prieskoniais dedame ─» keptuv─Ö su trupu─Źiu vandens ir patroskiname. Kitoje keptuv─Śje at┼íildome dar┼żoves, pabarstome prieskoniais, patro┼íkiname, jei reikia ─»pilame ┼íiektiek vandens,prie┼í pabaiga ─»dedame gabal─Śl─» sviesto. I┼ísitro┼íkinus dar┼żov─Śms sudedame far┼í─ů. Atskirai su..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas lynas

Supjaustyto lyno gabaliukai pas┼źdomi, pabarstomi pipirais, pavoliojami miltuose, sudedami ─» ind─ů su ─»kaitintais riebalais, supilamos citrinos sultys ir pabarstoma nutarkuota citrinos ┼żievele. Tro┼íkinama ant ma┼żos ugnies kartais ind─ů pakratant ir, jei reikia, po truput─» ─»pilant kar┼íto su..

Recepto vertinimas: 4

MIGDOLINIS TORTAS SU GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS

Teslai iki baltu putu istrinti trynius, vandeni ir cukru. Baltymus ir druska plakti, kol pavirs standziomis baltomis putomis. Baltymu putas sudeti ant tryniu kremo ir viska gerai, bet atsargiai ismaisyti su miltais, pries tai juos sumaisius su kepimo milteliais ir riesutais. Kepimo forma istepti rie..

Recepto vertinimas: 0

Brokoliai tešloje

Brokoliai 5 min. verdami truput─» pas┼źdytame vandenyje. I┼í milt┼│, prieskoni┼│ ir mineralinio vandens paruo┼íiama te┼íla. Brokolio gabal─Śliai apvoliojami te┼íla ir dedami ─»á ─»kaitintus riebalus. Kepama, kol gra┼żiai pagelsta.A. ┼áe┼íkaitien─Śorganic.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su vištiena

M─Śs─ů supjaustyti plonomis juostel─Śmis. Sviest─ů i┼ítirpdyti, ─»berti milt┼│ ir kelet─ů sekund┼żi┼│ palaikyti ant ugnies energingai mai┼íant. Nukelti nuo ugnies, ─»pilti pieno, gerai i┼ímai┼íyti. V─Śl u┼żkaisti ir pastoviai mai┼íant laikyti, kol u┼żvirs, ─»berti druskos, pipir┼│, muskato, tarkuo..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynai su atskiesta varške

Nulupkite, nuplaukite, sutarkuokite bulves ir svog┼źnus. ─«d─Śkite miltus, kiausinius ir drusk─ů. Nuplaukite, nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite ─Źesnakus. Pus─Ö ─Źesnak┼│ sud─Śkite ─» bulvi┼│ j misin─». Atskiest─ů varsk─Ö paskaninkite druska ir pipirais. Likusius ─Źesnakus sud─Śkite ─» varsk─Ö,..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas su šokoladine ''kepure''

Is teslai skirtu produktu paruosiame tesla ir vienodu sluoksniu sudedame ant sviestiniu popieriumi isklotos skardos.Varske sumalame ir sumaisome su baltymais, isplaktais su cukrumi. Gauta mase sudedame ant teslos. Kepame 220 C temperaturoje.Iskepusi atvesusi pyraga aptepame su pienu istirpintu sokol..

Recepto vertinimas: 3

Agurk┼│ sriuba su kroketais

Agurkus nulupti ir supjaustyti. U┼żpilti truput─» m─Śsos sultinio ir ┼íutinti, kol sumink┼ít─Śs. Agurk┼│ odel─Ö ir s─Śklas sud─Śti ─» i┼ísiskyrusias sultis, atskiesti vandeniu ir virti atskirai. ─« u┼żvirint─ů jautienos sultin─» supilti odeli┼│ nuovir─ů ir sud─Śti i┼í┼íutintus agurkus. ─«berti drus..

Recepto vertinimas: 5

VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖ KUKURŪZŲ DRIBSNIUOSE

Mesa nuplauti ir silpnai pamusti. Kiekviena gabaleli apibrstyti druska ir pipirais. Krutinele apkocioti miltuose, paskui kiausinio plakinyje, paskui kukuruzu dribsniuose ir iskepti aliejuje. Sultini sumaisyti su grietine ir sudeti konservuotus kukuruzus, tuomet 5 min. virti. Paskui viska suplakt..

Recepto vertinimas: 0

Veganiškas obuolių pyragas

Obuoliai nulupami, supjaustomi k┼źbeliais, u┼żpilami cukrumi, pakaitinami ant vidutin─Śs ugnies kelet─ů minu─Źi┼│, laikomi pus─Ś paros kambario temperat┼źroje, kad i┼í obuoli┼│ i┼ísiskirt┼│ sultys. Po to gerai i┼ímai┼íyti, kad i┼ítirpt┼│ lik─Ös cukrus. Supilti aliej┼│, suberti citr. r┼źg┼ít─», sod..

Recepto vertinimas: 0

Gryb┼│ ir ┼żuvies apkepas

Form─ů patepti riebalais, sud─Śti gabal─Śliais supjaustytus grybus ir ┼żuv─». Miltus (ir kapot─ů svog┼źn─ů, jei jo dedama) pakepinti riebaluose. ─«pilti pieno, 8 - 10 minu─Źi┼│ pavirinti ir atau┼íinti. ─« pada┼ż─ů ─»d─Śti ┼żali┼│ kiau┼íini┼│, prieskoni┼│ ir u┼żpilti ant gryb┼│ ir ┼żuvies. Vir┼í┼│ a..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai keksiukai su abrikosų uogiene

┼áokolad─ů i┼ítirpiname su sviestu. Kitame duben─Ślyje i┼ísukametrynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Atv─Śsusi─ů ┼íokolado mas─Ö sumai┼íome su kiau┼íini┼│ mase, ─»pilame balzamo. Mai┼íydami dalimis supilame i┼ísijotus miltus su kepimomilteliais ir i┼íplaktus baltymus. Te┼íl─ů sudedame ─» aliejum..

Recepto vertinimas: 0