Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/37

KUOJA, KEPTA POMIDORŲ PADAŽE

I piena ispauskite citrinos sultis, supilkite vyna, iberkite pipiru ir gerai ismaisykite. Tame skystyje 1,5 val. mirkykite stambias kuojas be galvu ir uodegu, isdarinetas, neplautas, o tik nusluostytas. Ismirkusiais vel nusluostykite, pasudykite, pavoliokite plaktame kiausinyje, paskui miltuose su g..

Recepto vertinimas: 3

Kepta cukinija su česnaku

Cukiniją supjaustome griežinėliais, apie 0,5 cm storio. Griežinėlius apibarstome prieskoniais ir apvoliojame miltais. Dedame į įkaitintą keptuvę ir apkepame iš abiejų pusių. Iškepusius dedame į lėkštę ir dar karštus apibarstome smulkiai sukapotu česnaku. Taip iškept..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su vyšniomis

IÅ¡ miltų, vieno kiauÅ¡inio trynio, tarkuoto sviesto ir 100 g miltinio cukraus užminkome teÅ¡lą. Suvyniojame į plėvelę ir laikome Å¡altai 30 minučių. TeÅ¡lą įdedame į riebalais pateptą skardą taip, kad kraÅ¡teliai iÅ¡sikiÅ¡tų aukÅ¡tai virÅ¡ skardos. Keliose vietose subadome teÅ¡lą Å..

Recepto vertinimas: 5

Indiškas vištienos ragu (Mulligatawny)

Vištą supjaustykite gabaliukais, ištirpinkite 50 g sviesto, apkepinkite jame mėsą; sudėkite į lėkštę. Svogūnus ir česnakus nulupkite, susmulkinkite ir sugrūskite. Vištienos gabaliukus įtrinkite maltais juodaisiais pipirais, išimkite kaulus; mėsą supjaustykite mažais kubeliais, s..

Recepto vertinimas: 0

MENKĖS APKEPAS SU BULVIŲ KOŠE

Zuvies file supjaustome 1,5 cm gabaliukais, pabarstome prieskoniais, apvoliojame miltuose ir iskepame. I kepimui skirta inda sudedame kepta zuvi, keptus svogunus ir grietine. Pabarstome prieskoniais ir ismaisome. I pravesusia bulviu kose imusame kiausini ir ismaisome. Taip paruosta bulviu kose suded..

Recepto vertinimas: 1

Blynai su aguonomis (Skirmantės) (foto)

Du kiaušinius išplakti, supilti pieną, grietinę, suberti aguonas ir įdėti miltų. Tešla turi būti skysta, kaip įprastų lietinių. Iš tešlos iškepti lietinius, susukti į vamzdelį, pamirkyti kiaušinio plakiny ir pavolioti džiūvėsėliuose. Kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai ..

Recepto vertinimas: 0

Šventinė riestė

Is teslai skirtu produktu paruosiame mieline tesla. Idarui baltyma suplakame su cukraus pudrair sumaisome su maltomis aguonomis, citrinos zievele ir juostelemis supjaustytomisslyvomis. Is teslos iskociojame 1 cm storio staciakampi laksta. Ant jo virsaus tolygiai sudedame idara ir susukame i voleli. ..

Recepto vertinimas: 4

Kibinai

Abu pokelius sviesto arba tepaus riebalų mišinio truputi pasmulkinti(kad greičiau išsiplaktu).Viską sudedame į gilėsnį indą ir gerai išplakame iki vientisos masės).Pertepant galima įdėti skiltelėmis mandarinų(šv.vaisių turinčių truputį rūgštelės) (Irena)..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutiena su vaisiais

Mėsą supjaustyti, apvolioti miltuose ir kepti svieste. Tada pridėti supjaustyto svogūno, įpilti sultinio, įberti druskos, pipirų. Kiek vėliau įdėti supjaustytų vaisių, įpilti vyno ir troškinti. Galiausiai pagardinti grietine. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Varškiniai virtinukai su baravykų padažu

Iš varškės, trynių, tarkuoto parmezano sūrio (šiek tiek jo pasilikite papuošimui), miltų, žiupsnelio druskos ir pipirų užminkykite tešlą. Minkykite iki vientisos masės, tada dėkite į šaldytuvą. Kai ji atvės, suformuokite nedidelius kamuoliukus. Meskite į puodą ir virkite sūdy..

Recepto vertinimas: 0

Vištos krūtinėlė su grybais

Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepinti keptuvėje. Paskui sudėti supjaustytus grybus, druskos, prieskonių. Vištienos krūtinėlę smulkiai supjaustyti ir sudėti į keptuvę, kai grybai išleis savo sultis. Viską išmaišyti ir troškinti 3-4 minutes. Tada įdėti miltų, išmaišyti. Pas..

Recepto vertinimas: 5

Šviežių daržovių salotos su karšta kalakutienos filė ir avietiniu alyvų aliejaus užpilu

Į užkandinę lėkštę kalvele sudėkite 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (gali būti ir kitokios salotos), burokine tarka užtarkuokite 10g morkų, apdėliokite 40g agurkų gabalėlių, 30g pomidorų skiltelių. Ant viršaus užberkite 10g porų, supjaustytų ..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų blyneliai

Į virintą vandenį įdėti mėtų lapelius ir užšaldyti. Gautą ledo gabaliuką įdėti į taurę ir įpilti sumaišytus komponentus. Abrikosus suverti ant šiaudelio ir įdėti į taurę. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių suflė

Sūrį sutarkuoti. Paimti gilų ugniai atsparų indą, ištepti jį sviestu (apie 15 g), o kraštus pabarstyti 2 šaukštais sūrio. Indą pastatyti į šaltą patalpą. Į puodą supilti pieną, įdėti į jį lauro lapelius, virti ant silpnos ugnies 30 minučių. Susmulkinti saldžiuosius ra..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Rojaus sodas"

sumaišome tešlą ir sudėję i formą kepame apie 25 min. palaukiame kol atvės . dedame i torto formą, supilame jogurtą,rugpienį ir grietinę,isbrinkintą želatiną pašildome , paliekame,kad atvėstu,nusiplauname vaisius,vynuoges perpjauname pusiau,mandarinus išskirstome skiltelėmis ,pa..

Recepto vertinimas: 0

TORTAS "ŠVARCVALDAS"

Su cukrumi ismaisome kiausinius ir kaitiname vandens voneleje. Po to plakame, kol atvesta, o turis padideja 2 kartus. Tada sumaisome su miltais, krakmolu ir kakava. Kepame 180 C 20 minuciu. Atvesiname. Perpjauname biskvita i 3 lakstus, kuriuos pertepame grietineles kremu, sumaisytu su vysniomis. Pap..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS IR ANANASŲ SALOTOS

Vistiena ir ananasus supjaustome kubeliais. I majoneza iberiame kario milteliu ir gerai ismaisome. Uzpilame salotas ir ismaisome...

Recepto vertinimas: 0

MANDARINŲ TORTAS

Kiausiniu trynius suplakame su 30 g cukraus ir sumaisome su istirpintu sviestu ir miltais. Baltymus isplakame su likusiu cukrumi ir kartu su kepimo milteliais imaisome i tesla. Tesla iskreciame i kepimo popieriumi isklota tortine torma ir kepame 180 C temperaturoje 15-20 minuciu. 4 mandarinus paliek..

Recepto vertinimas: 3

Sterkas su „Daumantų“ majonezo padažu

Sterkas supjaustomas gabalėliais. Žuvies gabalėlius pabarsčius druska, pipirais, apvolioti miltuose ir kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Sterkas apkepamas apie 5 min. Majonezo padažo gaminimui reikės pakaitinti puodelyje grietinėlę, sudėti ,,Daumantų" pusriebį majonezą, susmulk..

Recepto vertinimas: 0

Vištų kulšelės, marinuotos su jogurtu

Vištų kulšelės keliose vietose įpjauname ir įtriname druska bei citrinų sultimis. Paruošiame marinatą. Svogūną ir česnaką smulkiai sukapojame ir sumaišome su kitais nurodytais produktais. Vištieną laikome marinate ne trumpiau kaip 12 valandų (galima ir ilgiau). Prieš ..

Recepto vertinimas: 0

Ruginės duonos gira

Duona supjaustoma nedideliais gabaliukais, padžiovinama, pakaitinama, užpilama verdančiu vandeniu, uždengiama ir paliekama ataušti. Kai atauš, skystis iškošiamas, į jį sudedamas medus, ir gerai išmaišomas. Po to sudedamos mielės, ištrintos su šaukšteliu kvietinių miltų, ir tai, g..

Recepto vertinimas: 4

VIŠTIENOS PLOVAS

Vista isvirti su stambiai supjaustytais prieskoniniais zalumynais ir prieskoniais. Ryzius perplauti nusausinti, pakepinti su puse normos riebalu. Tada ipilti 4 stiklines vistienos sultinio, iberti druskos, maltu pipiru, kario milteliu, razinu, viska 10 min. pavirinti ant silpnos ugnies, tada gerai u..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis pyragas

Tešlai skirtus produktus išmaišome.Kepti 175 laipsniu orkaiteje 15-20min.Glaisto produktus pavirinti ant ne kaitrios ugnies,kol sutirštes.Supilti ant atvesusio pyrago.Pabarstyti truputi kokoso riešutu. ..

Recepto vertinimas: 4

Žemuogių tortas „Jamaika“

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, kiaušiniu, paprastu ir vaniliniu cukrumi, druska ir sudėti gabalėliais supjaustytą sviestą. Visus šiuos produktus gerai suminkyti. Iš tešlos padaryti apskritimą ir uždengus 30 min. palaikyti šaltai. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros..

Recepto vertinimas: 5

Varškėčiai su cinamonu ir kisieliaus padažu

Kiausini suplakame su cukrumi ir druska. Miltus sumaisome su cinamonu. Varske pertriname per tinkleli ir sumaisome su kiausinio plakiniu bei miltais. Formuojame blynu formos varskecius ir kepame keptuveje su aliejumi. Padažzui uzžverdame sultis. Supilame nedideliame kiekyje vandens išsleistąa kr..

Recepto vertinimas: 5