25 rezultatų ieškant "pudingo"

Obuolių pyragas su razinomis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Sluoksniuotą tešlą plonai iškočioti. Išpjauti 2 dideles arba 8 mažas širdeles. Jas subadyti šakute, aptepti vandeniu ir pabarstyti migdolų plokštelėmis bei cukrumi. Širdis sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 15 min. Ata..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgo pyragas su riešutais

Sumaišome miltus, maltus riešutus, druską ir cukrų. Sudedame sviestą, 1 kiaušinį ir gerai išminkome. Paruoštą tešlą suvyniojame į plėvelę ir padedame šaltai pusvalandžiui. Moliūgą supjaustome kubeliais, sudedame į puodą, įpylame 6 šaukštus vandens ir uždengu..

Recepto vertinimas: 0

Braškės varškės kreme

Nuvalytos ir nuplautos braškės pabarstomos cukrumi. Pu-dingo milteliai atskiedžiami su 0,5 stiklinės pieno ir supilami , verdantį likusį pieną. Pudingas maišant atvėsinamas. Pertrinta per sietelį varškė sumaišoma su atšalusiu pudingu ir cukrumi. Kremas dedamas į stiklinį pusdubenį ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su pudingu (Skirmantės) (foto)

Iš varškės, sviesto, druskos, cukraus, miltų ir kepimo miltelių užminkome tešlą. Suvyniojame ją į plėvelę ir laikome šaltai 3 val. Paskui iškočiojame plonu sluoksniu ir supjaustome 12x20 cm dydžio stačiakampiais gabalėliais. Pagal nurodymus ant pakuotės paruošiame pudingo milte..

Recepto vertinimas: 0

Kavos putėsiai

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Ištepkite aliejumi 1 litro talpos pudingo formą. Pakaitinkite pieną vidutinio dydžio keptuvėje ant mažos ugnies. Suberkite kavą ir maišykite, kol ištirps. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite likerį. Dideliame dubenyje suplakite cukrų, kiaušiniu..

Recepto vertinimas: 0

Frankfurto vainikas (Violetos)

Orkaitę įkaitinti iki 160 laipsnių. Pyrago vainiko formą ištepti sviestu ir pabarstyti trupučiu miltų. Tešlai imame 200g sviesto, 200g cukraus ir vanilinį cukrų - viską suplakti iki putų, vieną kiaušinį po kito plakti į tešlą, miltus ir kepimo miltelius per sietelį persijoti ir ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisinis varškės tortas (foto)

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Sviestą (margariną) su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išsukti iki purios masės. Po truputį sudėti varškę, įmušti kiaušinius ir supilti citrinos sultis. Manų kruopas sumaišyti su miltais, kepimo milteliais bei vanilinio pudingo milteliais ir ..

Recepto vertinimas: 3

Braškių ir migdolų tortas

Orkaitę įkaitinti iki 180-200°C temperatūros. Kiaušinius iki purios masės išplakti su 2 šaukštais karšto vandens. Plakant suberti cukrų. Plakti, kol masė pasidarys labai puri. Suberti migdolus. Sumaišyti miltus, krakmolą bei kepimo miltelius ir išsijoti ant kiaušinių. Viską gerai..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Trapi širdis“ su braškėmis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Sluoksniuotą tešlą plonai iškočioti. Išpjauti 2 dideles arba 8 mažas širdeles. Jas subadyti šakute, aptepti vandeniu ir pabarstyti migdolų plokštelėmis bei cukrumi. Širdis sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 15 min. Ata..

Recepto vertinimas: 0

Varškinis obuolių pyragas su pudingu

Varškę iki vientisos masės išsukti su pienu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir pusę šio mišinio suberti į varškės masę. Išmaišyti elektriniu maišikliu. Likusius miltus įminkyti rankomis. Tešlą iškočioti ant riebalais i..

Recepto vertinimas: 5

Vyšnių ir varškės pyragas su trupiniais

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Sviesto arba margarino gabalėlius išdėlioti įdubimo kraštuose, o į vidurį suberti cukrų ir įmušti kiaušinius. Viską suminkyti į vientisą masę ir 30 min. laikyti šaltai. Iš ..

Recepto vertinimas: 5

Ryžių tortas

Tešlai skirtus miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijoti ant lentos ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį įberti druską, vanilę, įmušti kiaušinį bei sudėti medų. Sviesto arba margarino gabalėlius išdėlioti įdubimo pakraščiuose. Pradedant nuo išorės, viską su..

Recepto vertinimas: 4

Sviestinis kremas su pudingu

Trynius išplakti su cukrumi. Krakmolą sumaišyti su šaltu pienu ir supilti į trynių masę. Viską užvirinti ir ataušinti. Jei bus naudojami vanilinio pudingo milteliai, viską reikės daryti pagal nurodymus ant pakelio. Aušinamą pudingą kartkartėmis pamaišyti. Minkštą sviestą i..

Recepto vertinimas: 0

Kavos kremas

Vanilės lazdelę perpjauti išilgai ir įdėti į verdantį pieną. Nukėlus puodą nuo ugnies keletą minučių palaikyti, kad prisitrauktų. Vanilės lazdelę išimti. Kitame puode iki vientisos konsistencijos sumaišyti krakmolą, pudingo miltelius, trynius bei cukrų. Į kremą po truputį pl..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su serbentų kremu

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius iki purios masės išsukti su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Plakant po vieną supilti 4 šaukštus karšto vandens. Ant trynių masės persijoti miltų, krakmolo, kepimo miltelių bei kakavos milteli..

Recepto vertinimas: 0

Graikinių riešutų tortas su vaniliniu kremu

Orkaitę įkaitinti ii 175°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti su 4 šaukštais karšto vandens iki purios masės. Po truputį suberti 2/3 cukraus. Plakti, kol kremas pasidarys tirštokas. Baltymus išplakti su likusiu cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki standži..

Recepto vertinimas: 4

Migdolinis pyragas „Bitės įgėlimas“

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį supilti mieles. 250 ml pieno pašildyti. Iš mielių su dalimi pašildyto pieno ir žiupsneliu cukraus paruošti įmaišalą. Jį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje. 100 g sviesto ištirpinti likusiame..

Recepto vertinimas: 3

Drezdeno kiaušinių pyragas

Tešlai miltus persijoti į dubenėlį. Kauburėlyje šaukštu padaryti įdubimą. Mieles sumaišyti su nedideliu kiekiu cukraus bei 75 ml drungno pieno, pilti į įdubimą ir, įbėrus truputį miltų, padaryti įmaišalą. Jį pabarstyti miltais. Įmaišalą palaikyti 10 min., kad pakiltų, tada..

Recepto vertinimas: 2

Pyragėliai su agrastais ir kiviais

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti sutrupintas mieles ir iš trupučio cukraus, pieno bei miltų paruošti įmaišalą. Jį 15 min. laikyti šiltai, kad pakiltų. Tuomet supilti grietinę, aliejų, suberti druską ir suminkyti vientisą tešl..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos pyragas su migdolais ir vanilinio pudingo įdaru

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą iškočioti ir įdėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Sviestą arba margariną išlydyti, suberti cukrų, vanilinį cukrų bei migdolų plokšteles ir pakaitinti keptuvėje..

Recepto vertinimas: 1

Braškės varškės ir vanilinio pudingo kreme

Braškes nuplauti ir nuvalyti. Kelias gražiausias braškes pasilikti papuošimui. Likusias sudėti į dubenėlį ir apibarstyti šaukštu cukraus. Pudingo miltelius sumaišyti su ½ stiklinės cukraus. Likusį pieną užvirinti ir įmaišyti pudingo masę. Nukelti nuo ugnies ir maišant atvėsint..

Recepto vertinimas: 0

Plikyti pyragaičiai su vaniliniu sviestiniu kremu

250 ml vandens užvirinti su sviestu bei druska. Sviestas turi ištirpti. Suberti miltus ir maišyti, kol susiformuos tešlos gniužulas. Tešlą kaitinti, kol ant puodo dugno susidarys baltų apnašų sluoksnis. Tuomet sudėti į dubenėlį. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušini..

Recepto vertinimas: 1

Bezė tortas su agrastais

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Sviestą arba margariną išplakti iki purios masės. Plakant po truputį suberti cukrų, sudėti trynius ir įpilti 1-2 valg. š. vandens. Po šaukštą įmaišyti miltų ir kepimo miltelių mišinį. Tešlą tepti ant dviejų riebalais išteptų 28 c..

Recepto vertinimas: 3

Varškės pyragas su persikais

5 trynius išplakti su cukraus pudra. Gabaliukais dėti minkštą margariną, vis plakant. Po to kepimo miltelius ir miltus. Baigti minkyti rankomis. 1/4 tešlos įdėti į šaldiklį, 3/4 pakočioti ir iškloti skardos dugną, skardą iškloti kepimo popieriumi. Kiaušinį išplakti su 1..

Recepto vertinimas: 4

SLUOKSNIUOTAS PYRAGAS

Is kokoso pieno ir cukraus isverdame tirsta sirupa. Supilame roma ir atvesiname. Pudingo miltelius istirpiname 3 sauksteliuose pieno su kiausiniu tryniais. Likusi piena uzverdame, suberiame puse cukraus. Kiausiniu baltymus isplakame su likusiu cukrumi. Istirpintus pudingo miltelius supilame i verdan..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: pudingo