25 rezultatų ieškant "pudingo"

Obuolių pyragas su razinomis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Sluoksniuotą tešlą plonai iškočioti. Išpjauti 2 dideles arba 8 mažas širdeles. Jas subadyti šakute, aptepti vandeniu ir pabarstyti migdolų plokštelėmis bei cukrumi. Širdis sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 15 min. Ata..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgo pyragas su riešutais

Sumaišome miltus, maltus riešutus, druską ir cukrų. Sudedame sviestą, 1 kiaušinį ir gerai išminkome. Paruoštą tešlą suvyniojame į plėvelę ir padedame šaltai pusvalandžiui. Moliūgą supjaustome kubeliais, sudedame į puodą, įpylame 6 šaukštus vandens ir uždengu..

Recepto vertinimas: 0

Braškės varškės kreme

Nuvalytos ir nuplautos braškės pabarstomos cukrumi. Pu-dingo milteliai atskiedžiami su 0,5 stiklinės pieno ir supilami , verdantį likusį pieną. Pudingas maišant atvėsinamas. Pertrinta per sietelį varškė sumaišoma su atšalusiu pudingu ir cukrumi. Kremas dedamas į stiklinį pusdubenį ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis maskarponės pyragas

Kambario temperatūros sviestą išplakite su cukrumi iki purumo , įmaišykite vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinį ir dar kartą išplakite. Į šią masę persijokite miltus kartu su kepimo milteliais ir vėl plakite, kol gausite vientisą masę. Paruoštą tešlą iškrėskite į ..

Recepto vertinimas: 3

Desertinis omletas

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų, plakikliu arba mediniu šaukštu išsukame su druska ir vaniliniu cukrumi, į dubenį suberiame miltus, pudingo ir kepimo miltelius, sumaišome, supilame į juos išsuktus kiaušinių trynius, supilame pieną, gerai išmaišome ir paliekame 10 min. past..

Recepto vertinimas: 5

Pyragėliai su pudingu (Skirmantės) (foto)

Iš varškės, sviesto, druskos, cukraus, miltų ir kepimo miltelių užminkome tešlą. Suvyniojame ją į plėvelę ir laikome šaltai 3 val. Paskui iškočiojame plonu sluoksniu ir supjaustome 12x20 cm dydžio stačiakampiais gabalėliais. Pagal nurodymus ant pakuotės paruošiame pudingo milte..

Recepto vertinimas: 0

Frankfurto vainikas (Violetos)

Orkaitę įkaitinti iki 160 laipsnių. Pyrago vainiko formą ištepti sviestu ir pabarstyti trupučiu miltų. Tešlai imame 200g sviesto, 200g cukraus ir vanilinį cukrų - viską suplakti iki putų, vieną kiaušinį po kito plakti į tešlą, miltus ir kepimo miltelius per sietelį persijoti ir ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisinis varškės tortas (foto)

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Sviestą (margariną) su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išsukti iki purios masės. Po truputį sudėti varškę, įmušti kiaušinius ir supilti citrinos sultis. Manų kruopas sumaišyti su miltais, kepimo milteliais bei vanilinio pudingo milteliais ir ..

Recepto vertinimas: 3

Braškių ir migdolų tortas

Orkaitę įkaitinti iki 180-200°C temperatūros. Kiaušinius iki purios masės išplakti su 2 šaukštais karšto vandens. Plakant suberti cukrų. Plakti, kol masė pasidarys labai puri. Suberti migdolus. Sumaišyti miltus, krakmolą bei kepimo miltelius ir išsijoti ant kiaušinių. Viską gerai..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Trapi širdis“ su braškėmis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Sluoksniuotą tešlą plonai iškočioti. Išpjauti 2 dideles arba 8 mažas širdeles. Jas subadyti šakute, aptepti vandeniu ir pabarstyti migdolų plokštelėmis bei cukrumi. Širdis sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 15 min. Ata..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Mokka" su mandarinais

40 g cukraus, kremui skirtą krakmolo kiekį arba pudingo miltelius, trynius bei 1/8 pieno išplakite iki vientisumo. Kitą cukraus dalį suberkite į likusį pieną ir užvirkite įbėrę žiupsnelį druskos. Verdančiu pienu užpilkite trynių-krakmolo mišinį ir išplakite šluotele. Tada ..

Recepto vertinimas: 0

Varškinis obuolių pyragas su pudingu

Varškę iki vientisos masės išsukti su pienu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir pusę šio mišinio suberti į varškės masę. Išmaišyti elektriniu maišikliu. Likusius miltus įminkyti rankomis. Tešlą iškočioti ant riebalais i..

Recepto vertinimas: 5

Tortas su serbentų kremu

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius iki purios masės išsukti su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Plakant po vieną supilti 4 šaukštus karšto vandens. Ant trynių masės persijoti miltų, krakmolo, kepimo miltelių bei kakavos milteli..

Recepto vertinimas: 0

Graikinių riešutų tortas su vaniliniu kremu

Orkaitę įkaitinti ii 175°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti su 4 šaukštais karšto vandens iki purios masės. Po truputį suberti 2/3 cukraus. Plakti, kol kremas pasidarys tirštokas. Baltymus išplakti su likusiu cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki standži..

Recepto vertinimas: 4

Migdolinis pyragas „Bitės įgėlimas“

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį supilti mieles. 250 ml pieno pašildyti. Iš mielių su dalimi pašildyto pieno ir žiupsneliu cukraus paruošti įmaišalą. Jį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje. 100 g sviesto ištirpinti likusiame..

Recepto vertinimas: 3

Mielinis pyragas su rabarbarais

Miltus persijoti į dubenėlį. Jų kauburėlio viduryje padaryti įdubimą ir į jį sutrupinti mieles. Įpilti šiek tiek šilto pieno, įberti šaukštelį cukraus, truputį miltų ir sumaišyti vientisą įmaišalą. Jį uždengti ir 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Likusį ..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės tešlos pyragėliai su vyšniomis

Miltus dubenėlyje gerai sumaišyti su sausomis mielėmis. Sudėti kitus tešlai skirtus produktus ir elektriniu maišikliu viską suminkyti į vientisą tešlą. Jei tešla labai lipni, įberti dar truputį miltų. Tešlą apie 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Tešlos tūris turi p..

Recepto vertinimas: 5

Drezdeno kiaušinių pyragas

Tešlai miltus persijoti į dubenėlį. Kauburėlyje šaukštu padaryti įdubimą. Mieles sumaišyti su nedideliu kiekiu cukraus bei 75 ml drungno pieno, pilti į įdubimą ir, įbėrus truputį miltų, padaryti įmaišalą. Jį pabarstyti miltais. Įmaišalą palaikyti 10 min., kad pakiltų, tada..

Recepto vertinimas: 2

Pyragėliai su agrastais ir kiviais

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti sutrupintas mieles ir iš trupučio cukraus, pieno bei miltų paruošti įmaišalą. Jį 15 min. laikyti šiltai, kad pakiltų. Tuomet supilti grietinę, aliejų, suberti druską ir suminkyti vientisą tešl..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos pyragas su migdolais ir vanilinio pudingo įdaru

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą iškočioti ir įdėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Sviestą arba margariną išlydyti, suberti cukrų, vanilinį cukrų bei migdolų plokšteles ir pakaitinti keptuvėje..

Recepto vertinimas: 1

Braškės varškės ir vanilinio pudingo kreme

Braškes nuplauti ir nuvalyti. Kelias gražiausias braškes pasilikti papuošimui. Likusias sudėti į dubenėlį ir apibarstyti šaukštu cukraus. Pudingo miltelius sumaišyti su ½ stiklinės cukraus. Likusį pieną užvirinti ir įmaišyti pudingo masę. Nukelti nuo ugnies ir maišant atvėsint..

Recepto vertinimas: 0

Plikyti pyragaičiai su vaniliniu sviestiniu kremu

250 ml vandens užvirinti su sviestu bei druska. Sviestas turi ištirpti. Suberti miltus ir maišyti, kol susiformuos tešlos gniužulas. Tešlą kaitinti, kol ant puodo dugno susidarys baltų apnašų sluoksnis. Tuomet sudėti į dubenėlį. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušini..

Recepto vertinimas: 1

SLUOKSNIUOTAS PYRAGAS

Is kokoso pieno ir cukraus isverdame tirsta sirupa. Supilame roma ir atvesiname. Pudingo miltelius istirpiname 3 sauksteliuose pieno su kiausiniu tryniais. Likusi piena uzverdame, suberiame puse cukraus. Kiausiniu baltymus isplakame su likusiu cukrumi. Istirpintus pudingo miltelius supilame i verdan..

Recepto vertinimas: 1

ANANASŲ PYRAGAS II

Is duotu produktu iskepame biskvita. Is pudingo milteliu, cukraus, ir pieno isverdame pudinga. Atvesiname. Sviesta isplakame su romu ir is leto plakdami sudedame pudinga. Ananaso griezinelius supjaustome ir sudedame i krema. Siuo kremu pertepame biskvita...

Recepto vertinimas: 0

Pudingo pyragas

Is teslai skirtu produktu uzminkome tesla. Ja isklojame sviestu patepta kepimo forma. Ananasu ziedus supjaustome nedideliais gabaleliais ir suberiame ant teslos i kepimo forma. Trynius suplakame su cukrumi, grietine, citrinos zievele ir miltais. Baltymus isplakame iki standziu putu ir imaisome i pud..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: pudingo