Miltai, miltň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Miltai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/33

Makaronai su baravykais

Baravykus nuvalome ir isverdame pasudytame vandenyje. Didesnius supjaustome kubeliais, o mazesnius paliekame patiekalui papuosti. Pasudytame vandenyje isverdame makaronus. Keptuveje su sviestu pakepiname kubeliais supjaustytas svogunu galvutes. Suberiame susmulkinta sultinio kubeli ir miltus. Nuolat..

Recepto vertinimas: 2

Spurgos

Kiau┼íinus i┼ítriname su cukrumi ir var┼íke, grietin─Ö sumai┼íome su soda, sudedame vanilin─» cukr┼│ bei miltus ir visk─ů gerai i┼ímai┼íome. I┼í gautos mas─Śs formuojame ma┼żas spurgutes ir verdame ─»kaitintame aliejuje. I┼ívirtas spurgas apibarstome cukraus pudra. ..

Recepto vertinimas: 3

Kaimiškas tortas

Miltai, supjaustytas at┼íaldytas sviestas ir druska kapojama ant stalo, pama┼żu pilant grietin─Ö, kol nelieka saus┼│ milt┼│. Te┼íla suspaud┼żiama ─» 3 gabalus ir at┼íaldoma. Paskui i┼íko─Źiojami 3 paplo─Źiai, i┼íkepami vandeniu suvilgytoje skardoje ir ten pat at┼íaldomi. Kremui sviestas gerai ..

Recepto vertinimas: 0

KEPENĖLĖS GRYBŲ R SVOGŪNŲ PADAŽE

Kepeneles supjaustome norimo dydzio gabaliukais. Pavoliojame miltuose, pasudome, uzberiame pipiru. Kepame ikaitintame svieste. Svogunus smulkiai supjaustome, apkepiname svieste, sudedame pievagrybius ir kepame 5-7 minutes. Iberiame druskos, pipiru. Ant kepeneliu uzpilame padaza, tiekiame su keptais ..

Recepto vertinimas: 3

"Napaleonas"

Ant medin─Śs lentel─Śs 15 minu─Źi┼│ kapojamas margarinas su miltais. Po truput─» supilamas par┼źg┼ítintas vanduo, kol pasidaro minkoma te┼íla. I┼íminkius ┼íaldoma apie 1 valand─ů. I┼íko─Źiojami 7 torto lak┼ítai. Prie┼í kepant skarda ar forma perpilama vandeniu, o lak┼ítai subadomi ┼íakute, kad ma┼ż..

Recepto vertinimas: 5

Tortas-Vaisutis

Biskvito kepimas: Atskirti trynius nuo baltymu, baltymus su trupu─Źiu druskos plakti, palaipsiui suberti 150 gr cukraus ir suplakti iki stand┼żi┼│ put┼│. Trynius suplakti su 150 gr cukraus sud─Śtiá─» i┼íplaktus baltymus ir sumai┼íyti. Suberti kvietinius miltus, krakmol─ů ir i┼ímai┼íyti. Kepti 190C ..

Recepto vertinimas: 0

Tradicin─Ś pica su tra┼íkia plutele

Paruo┼íkite te┼íl─ů. Dubenyje sumai┼íykite mieles ir cukr┼│, ─»mai┼íykite ┼íilto vandens. ─« duben─» persijokite miltus ir drusk─ů, supilkite mieli┼│ mi┼íin─» ir kruop┼í─Źiai i┼ímai┼íykite. Ant miltais pabarstyto pavir┼íiaus te┼íl─ů minkykite 10 minu─Źi┼│ arba tol, kol neliks gumul─Śli┼│ ir ji pasi..

Recepto vertinimas: 0

K┼ź─Źiukai (pr─Śsku─Źiai, kleckai, sli┼żikai, skrebu─Źiai)

2/3 milt┼│, nurodyt┼│ recept┼źroje, i┼ísijojami ─» duben─Śl─». J┼│ viduje padaroma duobut─Ś, ─» kuri─ů supilamos nedideliame cukraus kiekyje i┼íleistos miel─Śs, truput─» pa┼íildytas skystis. Viskas i┼ímai┼íoma, pavir┼íius apsijojamas miltais ir u┼żdengus drobele, pastatoma ┼íiltai, kad pakilt┼│. ─..

Recepto vertinimas: 2

Te┼íloje kepti langustai su pada┼żu

Langustus sumai┼íyti su svog┼źnais, druska, pipirais, actu, aliejumi,imbieru. Pastatyti vienai valandai marinuotis. I┼í milt┼│, pieno ir kiau┼íini┼│ sumai┼íyti skyst─ů te┼íl─ů ir taip pat palikti 1 val. Svog┼źn─ů supjaustyti ir sumai┼íyti su imbieru, ─Źesnak─ů ─»mesti, nepjaustyti ir patro┼ík..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinis tortas

─« persijotus miltus d─Śti te┼ílos produktus ir gerai i┼ímai┼íyti. Sviestu pateptoje ir d┼żi┼źv─Śs─Śliais pabarstytoje tortin─Śje i┼íkepti 3 te┼ílos lak┼ítus. Kremo produktus sud─Śti ─» puod─ů ir mai┼íant, kad neprisvilt┼│, i┼ívirti. Nukelti nuo ugnies ir dar kart─ů gerai pamai┼íyti. Kai kremas at..

Recepto vertinimas: 0

Var┼ík─Śs sausainiai

Kiau┼íini┼│ trynius atskirkite nuo baltym┼│. Var┼ík─Ö permalkite ir sumai┼íykite su tryniais. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir suberkite ─» var┼ík─Śs mas─Ö. Milt┼│ pilkite tiek, kad te┼íla b┼źt┼│ tir┼íta. Te┼íl─ů 1 val. palaikykite ┼íaldytuve. Tuomet padalykite j─ů ─» dvi dalis. I┼íko─Źi..

Recepto vertinimas: 4

┼áokoladinis tortas su bra┼ík─Śmis

1. Virtuviniu kombainu sumai┼íome kakav─ů, cukr┼│, drusk─ů, kubeliais supjaustyt─ů sviest─ů ir miltus. Mai┼íome, kol mas─Ś tampa pana┼íi ─» trupinius. 2. Kiau┼íinio tryn─» i┼ímai┼íome su ┼íauk┼ítu ┼íalto vandens ir ─»dedame ─» milt┼│ mi┼íin─». Virtuviniu kombainu sukame tol, kol te┼íla sulimpa..

Recepto vertinimas: 0

M─Śt┼│ skonio tortas "After Eight"

Devynis saldainius ir 100 g grietin─Śl─Śs palikite puo┼íimui. I┼í vakaro, prie┼í ruo┼ídami tort─ů, kremui grietin─Śl─Ö u┼żvirkite su ÔÇ×After eightÔÇť saldainiais, atau┼íinkite ir pastatykite ─» ┼íaldytuv─ů. Biskvitui margarin─ů i┼ísukite iki purumo. ─« j─» po vien─ů sud─Śkite trynius, po truput─»..

Recepto vertinimas: 0

Žemaičių blynai kitaip

Is idarui skirtu produktu uzmaisyti farsa ir apkepti mazus kotletukus.Is teslai skirtu produktu uzminkyti tesla. Formuoti kaip zemaiciu blynus i vidu deti apkeptus kotletelius.Kepti orkaiteje arba keptuveje. Skanu su grietine. Skanaus! (N.)..

Recepto vertinimas: 0

Virtas baltym┼│ glajus

Vanden─» ir cukr┼│ supilkite ─» ma┼ża puodel─» ir u┼żdeng─Ö pavirkite kol pasidarys tir┼ítas sirupas. Tada supilkite vien─ů ┼íauk┼ít─ů citrinos sul─Źi┼│ ir sirup─ů dar pakaitinkite. Baltymus gerai i┼íplakite iki put┼│. Paskui pilkite juos ─» sirup─ů ir plakite kol pasidarys tir┼íta mas─Ś. Glajumi g..

Recepto vertinimas: 5

Plikytukai

Vanden─» su sviestu ir druska u┼żvirinti. Miltus sud─Śti ─» duben─» ir mai┼íant po truput─» pilti kar┼ít─ů vanden─». Sukti, kol te┼íla atau┼í. Po to sukant d─Śti po 1 kiau┼íin─», kol sudedami visi. Te┼íl─ů ┼íauk┼ítu d─Śti ─» paruo┼ít─ů skard─ů ir kepti kar┼ítoje orkait─Śje apie 35 minutes. Kremui p..

Recepto vertinimas: 3

Vi┼ítiena su vynuog─Śmis

1. Dubenyje sumai┼íykite miltus, bazilik─ů, peletr┼źn─ů, paprik─ů, drusk─ů, pipirus ir gautoje mas─Śje i┼ívoliokite vi┼ítien─ů. Didel─Śje keptuv─Śje ─»kaitinkite aliej┼│ ir sviest─ů, apkepinkite vi┼ítien─ů i┼í abiej┼│ pusi┼│, kol paruduos. ─« keptuv─Ö sud─Śkite ─Źesnakus, 1 min. pakepinkite, tuome..

Recepto vertinimas: 0

Naminis medaus tortas

Kiau┼íinius, med┼│, cukr┼│, sviest─ů sudedame ─» didesn─» duben─» ir 15 min., vis pamai┼íydamos, kaitiname ant gar┼│. Baigdamos kaitinti sudedame actu arba citrinos r┼źg┼íties tirpalu gesint─ů sod─ů (kepimo miltelius). Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo gar┼│ ir suberiame miltus, greita..

Recepto vertinimas: 4

Riešutų biskvito vyniotinis

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 210┬░C temperat┼źros. Kiau┼íini┼│ trynius atskirti nuo baltym┼│ ir i┼íplakti su cukrumi iki purios mas─Śs. Baltymus i┼íplakti iki stand┼żi┼│ put┼│ ir d─Śti ant tryni┼│ mas─Śs. Ant vir┼íaus u┼żsijoti miltus ir maltus rie┼íutus. Visk─ů atsargiai i┼ímai┼íyti. Skard─ů i┼íkloti ..

Recepto vertinimas: 5

Dz┼źki┼íkas grikinis pyragas

Kiau┼íiniai ir pienas i┼íplakami. Sviestas i┼ítrinamas atskirai, ─» j─» po truput─» pilamas pienas su kiau┼íiniais, beriami miltai, sudedamos su cukrumi patrintos miel─Śs ir plakama, kol pasidaro puri mas─Ś. Tada dedama ─» riebalais i┼ítept─ů skard─ů, pastatoma ┼íiltai, kad pakilt┼│, ir kepama 50Ô..

Recepto vertinimas: 0

Bulvi┼│ pyragas su m─Śsa ir grybais

┼áaltas virtas bulves sugr┼źskite, pas┼źdykite, sud─Śkite riebalus, kiau┼íinius, miltus, man┼│ kruopas ir suminkykite te┼íl─ů, i┼í kurios padarykite du didelius paplo─Źius. Vien─ů d─Śkite ant riebalais pateptos skardos, u┼żd─Śkite ─»dar─ů, ant jo ┬ľ antr─ů paplot─». U┼żspauskite kra┼ítus, patepkite..

Recepto vertinimas: 0

Skryliai su ┼ívie┼żiais grybais

I┼íverdami skryliai. Grybai (baravykai, raudonvir┼íiai, lep┼í─Śs ar rudm─Śs─Śs) nuvalomi, gerai nuplaunami, smulkiai supjaustomi ir nuplikomi verdan─Źiu vandeniu. Svieste pakepinami smulkiai supjaustyti svog┼źnai, sudedami grybai ir kepinama, kol vanduo i┼ígaruos. Tada supilama grietin─Ś, pas┼źdom..

Recepto vertinimas: 3

Gruzdai

Miltus sumai┼íome su kiau┼íiniais, vandeniu ir degtine. I┼íminkome kiet─ů te┼íl─ů ir plonai i┼íridin─Śjame. Pridarome plon┼│ juosteli┼│ arba skritul─Śli┼│. Juos metame ─» verdant─» sviest─ů, o kai i┼íverda i┼ígr─Śbiame ir apibarstome cukraus pudra. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Sviestinis kremas su pudingu

Trynius i┼íplakti su cukrumi. Krakmol─ů sumai┼íyti su ┼íaltu pienu ir supilti ─» tryni┼│ mas─Ö. Visk─ů u┼żvirinti ir atau┼íinti. Jei bus naudojami vanilinio pudingo milteliai, visk─ů reik─Śs daryti pagal nurodymus ant pakelio. Au┼íinam─ů puding─ů kartkart─Śmis pamai┼íyti. Mink┼ít─ů sviest─ů i..

Recepto vertinimas: 0

KEPTI AGUROČIAI, PATISONAI, MOLIŪGAI

Darzoves supjaustyti 1 cm storio griezineliais, apbarstyti druska ir keleta minuciu palaikyti. Kiausinius isplakti. Kiekviena griezineli suvilgyti kiausinyje, apvolioti dziuveseliais ir kepti is abieju pusiu gerai ikaitintuose riebaluose iki rusvos spalvos.Patiekti prie vistienos, triusienos ir vers..

Recepto vertinimas: 0