18 rezultatų ieškant "kivi"

Krokodiliena migdolu ir kivi padaze

Krokodilienos file pamarinuojam (pardavime dazniausiai parduodama po 150 gr. file): druska, malta paprika, uogine paprika, aliejus… Padazas: Cukru ir truputeli acto padeginam keptuveje, kol taps gintaro spalvos...Pilame ananasu sulciu, laukiame kol uzvirs...Dedame skaldytus migdolus, anakardzio ri..

Recepto vertinimas: 0

Tortas mamai

Trynius atskirkite nuo baltymų ir išplakite plakikliu kartu su cukrumi. Atskirai išplakite baltymus iki standžių putų. Viską sukrėskite į vieną indą, suberkite miltus ir atsargiai išmaišykite. Torto formą išklokite pergamentiniu popieriumi, patepkite sviestu ir išlėto supilkite te..

Recepto vertinimas: 3

AGRASTŲ IR KIVIŲ DŽEMAS

Nuvalytus ir nuplautus agrastus sumalti mėsmale per stambų sietelį. Kivi nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais, viską sudėti į vieną indą, suberti cukrų ir virti dvi minutes ant stiprios ugnies. Įpilti romo. Išvirusį džemą pilti į stiklainius ir uždaryti. ..

Recepto vertinimas: 4

Mėsa, kepta su kiviais

Kivi nulupame, supjaustome nedideliaisgabaliukais. Mėsoje (kiauliena, jautiena, ėriukas) padarome įpjovas – kišenėles, paskirstydami jas tolygiai per visą mėsos paviršių. Į kiekvieną kišenėlę įdedame dalelę kivi, truputį druskos ir ką tik sumalto juodojo pipiro, farširuotą m..

Recepto vertinimas: 4

Vaisių salotos (Dianos)

Supjaustyti griežinėliais obuolius, kartu ir bananus, kivi bei apelsinus ir susmulkinti riešutus. Viską išmaisyti kartu su jogurtu. Labai skanu:) ..

Recepto vertinimas: 0

Sotusis vaisių desertas (Donatos)

Supjaustyti bananus, mandarinus, kivi, vynuoges, persikus, ananasus, persimonus ir mangus (galima stambiau, kad geriau jaustųsi vaisių skonis. Tada ant jų užpilti jogurtą ir braškių sirupo. Gerai išmaišyti ir jau galima valgyti. ..

Recepto vertinimas: 0

EGZOTIŠKAS VIŠČIUKAS

Visciuka isdarineti, itrinti prieskoniais ir apie valanda laikyti saltai. Paskui apie 1,5 val. kepti orkaiteje, vis paslakstant puse obuoliu sulciu ir atsiradusiu skysciu. Kai visciukas iskeps, isimti kaulus, mesa supjaustyti ir sudeti i puoda. Apelsinus, citrinas, obuolius nuplikyti verdanciu vande..

Recepto vertinimas: 0

DESERTAS "NEFRETETE"

Sviezius arba konservuotus vaisius supjaustyti ivairiomis formomis, pabarstyti dziovintais vaisiais ir uzpilti zele (ruosti pagal recepta, nurodyta ant pakelio). Jeigu konservuotu vaisiu yra daug, ruosiant zele, maziau pilti vandens. Palikti, kad sustingtu. Pries patiekiant, inda trumpam ikisti i ka..

Recepto vertinimas: 0

KIVIŲ ŠERBETAS

Kivius nulupti ir smulkiai supjaustyti. Sudeti i puoda, uzpilti vandeniu ir cukrumi. Kaitinti ant silpnos ugnies, kol istirps cukrus. Neuzvirinti. Nukelti nuo virykles. Palikti, kol atves. Suplakti kiviu tyre. Elektriniu maisykliu standziai isplakti baltymus ir sudeti i kiviu misini. Viska supilti i..

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ SALOTOS SU ŽELE

Zele istirpiname vandenyje ir, supyle i inda, atsaldome. Kai zele sustings, supjaustome ja kubeliais. Nuvalytus vaisius irgi supjaustome kubeliais, viska sumaisome ir sudedame i desertine vazele. Puosiame apelsino skiltele. (Agne)..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška vištiena

Isverdam vista, nulupam odele. Mesa atskiriam nuo kaulu. Keptuveje apkepam - morka, svoguna, cesnako skilteles, paprikas, apelsina ir kivi, pries tai aisku viska susipjauste... Dedam pagal skoni prieskonius, susmulkinta vistiena, grietine ir sviesta ir patroskinam.SKANAUS (violeta)..

Recepto vertinimas: 0

SVAIGINANTIS PUNŠAS

Arbatzoles uzplikyti 100 ml vandens. Arbata atvesinti ir nukosti. Meta uzpilti degtine ir 1 val. palaikyti kambario temperaturoje. Po to sudeti leda ir supilti vyna. Is puses citrinos isspausti sultis, o kita puse supjaustyti griezineliais. Kivi aplupti ir taip pat supjaustyti griezineliais. Arbata ..

Recepto vertinimas: 0

Strutiena su saldžiarugščiu padažu

Mesa supjaustome nedideliais kubeliais, pavoliojame miltuose ir apkepame keptuveje su aliejumi bei sviestu. Kai mesa paruduoja, ja isimame, o keptuveje toliau ruosiame padaza. Ipilame vistienos sultini, soju padaza, acta, iberiame cukraus. Ikaitiname. Ipilame vandenyje isleistu kukuruzu miltu ir tru..

Recepto vertinimas: 5

VAISIAI SU ŽELĖ

Viena apelsina aplupti ir supjaustyti griezineliais. Is kitu apelsinu isspausti sultis, citrina supjaustyti labai plonais griezineliais. Vynuoges nuplauti ir nuimti nuo kekes.Zelatina isbrinkyti mazame kiekyje vandens ir paskui ant silpnos ugnies kaitinti, kol visiskai istirps. Tada supilti apelsinu..

Recepto vertinimas: 0

Varškės desertas su kivių padažu

Varske permalame mesmale arba pertriname per tinkleli. I ja dedame cukraus, plaktos grietineles, ismaisome ir padaliname i 2 dalis. I viena varskes dali imaisome sokolado ir 10 g isbrinkintos ir istirpintos zelatinos. Gerai ismaisome ir supilame i indeli, kad varskes mase pasiskleistu 1-1,5 cm stori..

Recepto vertinimas: 0

Saldžios salotos su kukurūzų dribsniais

Kukuruzu dribsnius sumaisome su razinomis,riesutais ir suberiame i porcijinius indelius. Kivius nulupame ir supjaustome kubeliais.Dubenyje sumaisome jogurta su vaniliniucukrumi ir kiviu kubeliais. Indeliuose su dribsniais padarome duobutes ir i jas sudedame kivius, sumaisytus su padazu. Patiekiame s..

Recepto vertinimas: 0

NAUJAMETINIS PUNŠAS

Visus produktus sumaisyti ir ispilstyti i taures su ledukais. vaisius uzmauti ant iesmuku ir ideti i taures. Patiekti su siaudeliu...

Recepto vertinimas: 0

Snieginės žėlė drebučiai

Kiekvieną žėlė pakelį ištirpiname 250 ml karštame vandenyje atskiruose induose. Palaukiame kol atvės, tada pilame po 200 gramų kefyro (pieno,grietinės,grietinėlės), gerai išmaišome. Įpilame į stiklines ir statome į šaldytuvą, kol sustings. Galima indeliuose sluoksniuoti žėlė sp..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kivi