Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/30

Avižiniai sausainėliai

Sudėjus visus produktus į dubenį, labai gerai išminkoma. (Vietoj avižinių miltų dabar vartojami avižiniai dirbsniai. Soda ištirpinama rūgščiame vandenyje.) Tešla iškočiojama apie 1/2 cm storio sluoksniu, ir stiklinėle išspaudžiami nedideli skritulėliai. Kepama vidutinio karštum..

Recepto vertinimas: 5

Baltagūžių kopūstų blyneliai

Kopūstai smulkiai supjaustomi ir, įpylus pieno, patroškinami keptuvėje ant nedidelės ugnies. Tuomet sudedami į dubenėlį ir ant jų suberiami miltai, sudedami išplakti kiaušiniai, įberiama cukraus, druskos ir viskas sumaišoma į vientisą tešlą. Keptuvėje įkaitintame aliejuje kepami..

Recepto vertinimas: 0

Kūčiukai pagal Skanus.lt receptą (foto)

Pakaitinome bliūdelyje vandenį ir prieš jam užverdant užsukome ugnį, supylėme aguonas, kad šiek tiek suminkštėtų. Mieles sudėjome į stiklinę ir užpylę keliais šaukštais cukraus ištrynėme. Šiek tiek pašildę pieną (iki 30-40 laipsnių temperatūros, kad nebūtų per karšta p..

Recepto vertinimas: 5

SAUSAINIAI " RIEŠUTĖLIAI"

Tesla: sviesta sukapoti, suberti miltus, maltus riesutus, cukraus pudra, viskas kapojama peiliu iki vienalytes mases. Tesla iskociojame ir ant jos isspaudziame skrituliukus, jais islipdyti formeles, primenancias riesuto kevala. Trumpai kepti ikaitintoje orkaiteje. Kremas: visus kremo produktus sutri..

Recepto vertinimas: 0

Škotiški trapučiai

1. Sumaišome ir persijojame kvietinius ir ryžių miltus, žiupsnelį druskos. 2. Sviestą plakame plaktuvu maždaug minutę. Paskui suberiame cukrų ir plakame, kol masė tampa puri. Toliau plakdami supilame vanilės esenciją. 3. Mediniu šaukštu sumaišome miltus ir sviesto masę. Iš..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai "Rožytės" (Jolantos) (foto)

Sutrinti margariną, galima su tarka, įdėti miltus, kepimo miltelius, varškę, kiaušinio trynius (būtina laikytis tokios tvarkos). Išmaišyti tešlą, išminkyti į kamuoliuką ir įdėti 30 minučių į šaldytuvą. Kiaušinių baltymus su cukrumi išplakti mikseriu (iki kremo pavidalo). Te..

Recepto vertinimas: 5

Sausainiai su pienišku šokoladu

Pusę pieniško šokolado glajaus sukapot ir išlydyti karšto vandens vonelėje. Ataušinti retkarčiais pamaišant. Miltus suminkyti su sviestu, cukraus pudra, kiaušiniu, druska, cinamonu, migdolais ir atvėsintu glajumi. Tešlą apie 1 val. laikyti šaldytuve. Paskui ant kepimo popieriumi išk..

Recepto vertinimas: 5

Pica su dešra ir grybais

Varškę išmaišome su visais nurodytais priedais. Išminkytą paplotėlį dedame į skardą ir kepame kol pakils ir truputį apkeps. Tuo tarpu su trupučiu aliejaus pakepiname supjaustytus svogūnus, įdedame dešrą supjaustytą kubeliais,dedame jau pavirtus (5-10 min) šampinjonus, visa tai ke..

Recepto vertinimas: 5

Įdaryta vištos krūtinėlė

Vištą nuvalykite, atskirkite krūtinėlę, o likusią mėsa nuskuskite nuo kaulų. Krūtinėlę gerai išmuškite. Daržoves ir lašinukus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite, sudėkite vištos kepenis ir patroškinkite. Viską gerai du kartus permalkite, supilkite į masę vyną, prieskonius i..

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai su bananais

2 bananus sutrinti, kitus supjaustyti nedideliais gabalėliais. Pasilikti porą gražių babano riekučių. Kiaušinius suplakti su cukrumi, ištirpintu sviestu, pienu, bananais. Suberti kepimo miltelius, sodą, druską, miltus ir viską vėl gerai išmaišyti. ant aliejaus kepti norimo dydžio bly..

Recepto vertinimas: 0

VEGELĖ VYNO PADAŽE

Vegele supjaustoma gabaleliais, pavoliojama miltuose ir sudedama i troskintuve verdanti alieju. Kai zuvis pagelsta, apslakstoma brendziu ir uzdegama. Paskui ji isimama, o i troskintuva sudedama supjaustytas svogunas, prieskoniai, druska, pipirai, pomidoru padazas, supilamas vynas. Uzdengiama ir verd..

Recepto vertinimas: 2

Šokoladinis pyragas su mėtų glajumi

Šokoladą pamažu ištirpiname vandens vonelėje. Sviestą išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Šokoladą pamažu įmaišome į sviesto masę. Tada įmaišome išplakta kiaušinį. Miltus išsijojame su soda. Į tešlą sudedame maždaug 1/2 miltų, išmaišome. Po to įmaišome grietinę, v..

Recepto vertinimas: 5

Kukurūzų duona su aitriosiomis paprikomis

Kukurūzų miltus išmaišome su kvietiniais miltais, soda, cukrumi, kepimo milteliais ir druska. Kitame dubenyje sumaišome kiaušinius, kefyrą, pieną, ir ištirpintą sviestą. Skystąjį mišinį sumaišome su sausuoju. Aitriąsias paprikas išvalome ir supjaustome. Į masę sudedame kukurūz..

Recepto vertinimas: 4

Karbonadas su vynu

Nuluptus svogÅ«nus ir obuolius supjaustyti griežinėliais ir pakepinti svieste. Baigiant kepti, įberti pipirų, druskos. Karbonadą supjaustyti, iÅ¡muÅ¡ti, užberti druskos, apvolioti miltuose ir kepti, kol pagels. Mėsą sudėti į troÅ¡kintuvą su svogÅ«nais ir obuoliais, užpilti vynu ir troÅ..

Recepto vertinimas: 4

PRANCŪZŲ VIŠTIENOS TROŠKINYS SU VYNU

Keptuveje ikaitinkite alieju ir sviesta. Apkepkite vistiena is abieju pusiu, mazdaug 8-15 minuciu, kol graziai pagels. Perdekite vistiena i troskintuva. Likusiuose riebaluose apkepkite svogunelius, isgriebkite ir sudekite ant vistienos. Truputi pasmulkine kiauliena pakepinkite keptuveje apie 2-3 min..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių kotletai

Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu. Kai vanduo nuvarvės, ryžius dėkite į 6 stiklines karšto, bet neverdančio vandens arba pieno. Virdami dažnai maišykite, kad neprisviltų,..

Recepto vertinimas: 0

Mangoldų lapkočių sriuba

Mangoldų lapkočius ir bulves supjaustyti, užpilti 2 l karšto mėsos sultinio ir virti. Miltus pakepti riebaluose, kol pagels, tyrę praskieti mėsos sultiniu ir supilti į sriubą. Į ją sudėti porus, petražolę, sumaltą citrinos žievelę ir virti, kol išvirs daržovės. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti varškėčiai su bulvėmis

Bulves išvirti, atvėsinti, kartu su varške sumalti mėsmale, įmušti kiaušinį, suberti miltus, cukrų, druską. Tešlą gerai išmaišyti, formuoti paplotėlius. Juos apvolioti miltuose ir iš abiejų pusių kepti įkaitintame svieste (galima ir aliejuje), kol pagels. Valgyti su grietine. (Au..

Recepto vertinimas: 0

LIETINIAI BLYNAI SU ŠPINATAIS IR GRAIK. RIEŠUTAIS

Uzmaisome tesla lietiniams ir, sudeje smulkintus spinatus, dar karta gerai ismaisome. Paliekame 20 minuciu pastoveti. Ruosiame idara: svoguna supjaustome kubeliais, cesnaka smulkiai sukapojame ir kepame kartu su svogunais. Sudedame graikinius riesutus ir dar kepiname. Nukeliame, suberiame prieskoniu..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II

Išardomos formos sieneles ir dugną iškloti tešla, pašlakstyti aliejumi ir patepti pomidorų tyre. Viduryje padėti pusę pomidoro, nupjautąja puse į viršų. Aplink išdėlioti nepjaustytus arba pusiau perpjautus grybus, susuktas į ritinėlį kilkes, pomidorų skilteles, norint —ir dešros..

Recepto vertinimas: 1

ŠOKOLADINIAI IRISAI

Grietinele ikaitinama 18-20 cm skersmens puode. Sokoladas smulkiai sutrupinamas, su cukrumi ir kakavos milteliais imaisomas i grietinele ir 4-5 minutes pavirinama. Verdant nepaliaujamai maisyti, nes tyre gali prisvilti. Forma isklojama plevele arba rupestingai istepama aliejumi. Sokoladiniu irisu ty..

Recepto vertinimas: 2

Kapučino tortas su riešutais

Trynius atskirti nuo baltymų ir sutrinti su cukrumi. Ant trynių dėti išplaktus baltymus pakaitomis su miltais, sumaišytais su kepimo milteliais ir krakmolu, ir viską sumaišyti. Tešlą sukrėsti į riebalais išteptą formą. Tešlos purumas ir kilimas priklauso nuo to, kaip ištrin..

Recepto vertinimas: 0

Kepta kiauliena su grybais

Kiaulienos griežinėlius išmušti, pasūdyti, apibarstyti pipirais ir iš abiejų pusių kepinti, kol apsitrauks rausva plutele. Mėsą galima apkepinti ir paniruotą (suvilgytą kiaušinyje ir apvoliotą maltais džiūvėsėliais); tuomet riebalų imama daugiau. Supjaustytus grybus patroškinti ..

Recepto vertinimas: 0

Plikyti blynai

Pienas su sviestu užvirinama ir suberiami miltai. Į nuolat maišomą masę sudedami kiaušinių tryniai, išsukti su cukrumi, suberiama druska, tarkuota apelsino žievelė, sudedami išplakti baltymai. Iš šios tešlos gerai įkaitintuose riebaluose kepami blynaiday.lt ..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių sriuba – guliašas

Susmulkintą svogūną pakepinkite riebaluose, pasūdykite, sudėkite prieskonius ir nuskustas kubeliais supjaustytas bulves. Bulvėms apkepus, įpilkite vandens arba sultinio ir virkite, kol bulvės suminkštės. Supilkite riebaluose pakepintus ir sultiniu atskiestus miltus, griežinėliais supjau..

Recepto vertinimas: 0