25 rezultatų ieškant "geriausiai"

Obuolių gira

Obuolius nuplauti, supjaustyti plonomis riekelėmis, sudėti į indą (geriausiai į emaliuotą), užpilti šaltu vandeniu ir užvirti. Puodą nukaisti ir palaikyti 2-3 valandas, kol pritrauks. Nuovirą perkošti (geriausiai per marlę), sudėti cukrų ir medų, mieles, cinamoną, uždengti (rankš..

Recepto vertinimas: 0

Želė skanumėlis

Paprastą želatiną (2 šaukštus) užpilkite 300 ml vandens ir palikite valandai išbrinkti. Tuo metu pasirinktą spalvotą želė suberkite į atskirus indelius ir pagal instrukciją užpilkite vandeniu. Papildomai įberkite po 1-2 šaukštus cukraus. Tuomet indelius pašildykite ant ugnies ar m..

Recepto vertinimas: 2

Agurkinė su inkstais

Inkstus perpjaukite išilgai, išmirkykite, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite. Pavirę 10 minučių, vandenį nupilkite, inkstus išplaukite, vėl užpilkite šaltu vandeniu ir virkite dar 5 minutes. Po to susmulkinkite ir sudėkite juos į puodą. Liežuvį (geriausiai ver..

Recepto vertinimas: 4

Mini pagardukas

Grietine sukresti i dubeni, uzberti cukraus(pagal skoni) ir viska suplakti. Misiniu apglaistyti varske ir papuosti tresnemis...

Recepto vertinimas: 0

Karameliniai riešutai

Su prieskoniais sumaišytą cukrų sudėti į nedidelį puodą ir visą laiką maišant kaitinti, kol ims tirpti ir pavirs į skystį. Tada suberti riešutus ir toliau maišyti, kol jie pasidengs ištirpusiu cukrumi. Gerai išmaišius, puodą nukelti nuo ugnies ir riešutus išimti ant lėkštės, ..

Recepto vertinimas: 0

Duonos salotos

Duoną supjaustyti kubeliais, pakepinti įkaitintame aliejuje. Duonos gabaliukus sudėti į dubenį, i kurį smulkiai sutarkuoti morkas, supjaustyti česnaką. Užpilti majonezu ir viską sumaišyti. Pasūdyti pagal skonį. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 1

Vištienos gaiviosios salotos

Šlaunelę supjaustome juostelėmis, taip pat pjaustome ir sūrį. Pekino kopūstą pjaustome stambesniais kvadratėliais, o porą supjaustome smulkiau. Dedame ananasų gabaliukus, geriausiai tinkantis majonezas “Daumantų” neriebus, viską ismaišome. Galima įdėti truputį druskos. Viska išma..

Recepto vertinimas: 0

"JAUNYSTĖ"

Kiaušinių baltymus išplakti su cukraus pudra, kol bus labai standžios putos, suberti pakelį vanilinio cukraus, susmulkintus riešutus, truputį citrinos rūgšties, dar kiek paplakti. Iš gautos masės iškepti 3-4 papločius. Paplotį reikia kepti apie 1,5 val. 100C temperatūroje. Paplotis ..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša ir aliejiniu kilkių užpilu

Į lėkštę kalvele sudėkite 100g parduotuvėje pirktų salotų mišinio (man geriausiai tinka ,,Salpronės" aisbergo, radičio salotų ir tarkuotų morkų Mix'as). Ant viršaus užberkite 30g tarka sutarkuotų agurkų šiaudelių, 10g porų, supjaustytų plonais griežinėliais ir išskaidytais ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su mėsa

Svogūną nulupame, supjaustome smulkiai, suberiame į keptuvėje įkaitintą aliejų ir maišydami 5 minutes patroškiname. Sudedame labai smulkiai spjaustytą česnaką, įberiame cinamono, raudonųjų pipirų ir troškiname dar 30 sekundžių. Sudedame faršą, pasūdome ir maišydami troškina..

Recepto vertinimas: 1

Mišrainė

Bulvės nulupamos ir supjaustomos kubeliais. Morkos nuskutamos, taip pat supjaustomos kubeliais ir patroškinamos nedideliame kiekyje vandens, įbėrus šaukštelį cukraus. Virtas burokėlis supjaustomas kubeliais, pašlakstomas actu, pabarstomas maltais kmynais ir paliekamas pusvalandžiui. Al..

Recepto vertinimas: 5

Avienos šonkauliukai

Išspaudžiame citrinų sultis ir sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska. Mišinį užpilame ant nuplautų bei gerai nusausintų šonkauliukų ir dviem valandoms padedame šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame. Šonkauliukus kepame įkaitintame grilyje po 5-7 minutes iš ..

Recepto vertinimas: 1

Grybai vyne su grietine

Sviestą ištirpinti keptuvėje ir apkepinti jame grybus. Įpilti vyną ir 2 minutes palaikyti ant stiprios ugnies. Tuomet ugnį sumažinti, pridėti druskos, juodųjų ir raudonųjų pipirų, išmaišyti, pridėti grietinę ir sūrį. Virti ant silpnos ugnies, dažnai maišant, kol sutirštės. P..

Recepto vertinimas: 0

Balto šokolado tortas

Puodelyje išlydikite riebalus ir ataušinkite. Migdolus išmaišykite su dviem kiaušiniais. Persijokite miltų ir kepimo miltelių mišinį. Į migdolų-kiaušinių masę suberkite cukrų, miltus ir druską. Tešlą stipriai plakite (geriausiai mikseriu) apie 5 minutes. Likusius keturis kiaušin..

Recepto vertinimas: 3

VARŠKĖS PADAŽAS II

Varske gerai issukti (geriausia mikseriu) su kefyru arba pienu, pasudyti, ipilti citrinos sulciu, paskaninkti cukrumi ir gerai ismaisyti. Sis padazas geriausiai tinka prie lapiniu salotu, poru, cikorijos, svogunu, agurku, ridikeliu ir kitu darzoviu...

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS GAIVIOSIOS SALOTOS

Slaunele supjaustome juostelemis, taip pat pjaustome ir suri. Pekino kopusta pjaustome stambesniais kvadrateliais, o pora supjaustome smulkiau. Dedame ananasu gabaliukus, geriausiai tinkantis majonezas "Daumantu" neriebus, viska ismaisome. Galima ideti truputi druskos.Viska ismaisome. (Laimute)..

Recepto vertinimas: 0

JOGURTO-VARŠKĖS DESERTAS

Isbrinkyti zelatina. Uogas isplauti, sutrinti. I uogas sudeti cukru ir ipilti sauksta vandens, uzvirinti. Jogurta ir varske gerai istrinti (isplakti), sudeti uogu mase, istirpinta zelatina. Viska isplakti ir atausinti...

Recepto vertinimas: 0

MORKŲ BLYNELIAI

Kiausiniu tryniai istrinami su druska ir cukrumi, suberiami miltai, supilamas pienas ir gerai isplakama. Nuskustos morkos sutarkuojamos ir sudedamos i kiausiniu su pienu plakini. Paskiausiai sudedami gerai isplakti kieusiniu baltymai, ismaisoma. Svieste arba margarine kepami nedideli blyneliai. Prie..

Recepto vertinimas: 0

HAVAJŲ KEKSAS

Cukrų trinkite su kiaušiniais, keletu lašų vanilės esencijos bei imbiero milteliais, kol neliks cukraus kruopelių ir masė taps puri. Razinas, subėrę į dubenėlį, apšlakstykite romu ar konjaku. Pusę vaisių cukrinukų supjaustykite kubeliais. Sviestą išsukite iki purumo. Į sviestą, t..

Recepto vertinimas: 0

TORTAS MAMAI

Trynius atskirkite nuo baltymu ir isplakite plakikliu kartu su cukrumi. Atskirai isplakite baltymus iki standziu putu. Viska sukreskite i viena inda, suberkite miltus ir atsargiai ismaisykite. Torto forma isklokite pergamentiniu popieriumi, patepkite sviestu ir isleto supilkite tesla. Kai orkaite ik..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliu pyragas

I dubeneli imusame kiausinius ir supilame stikline cukraus, plakame (mixeriu geriausiai) viska kol istirps cukrus. Dapilame stikline miltu ir plakame kol gausime tesla, kuria dar galime pagardint ziupsneliu aguonu seklu. Obuolius nulupame, supjaustome kubeliais ir isdeliojame keptuves dugne, kuris t..

Recepto vertinimas: 0

Brendis su vyšniu sirupu

Pilame brendi ir vysniu sirupa i viena mase. Po to ismaisome garstycias su aliejumi (kiekvienam pagal savo skoni) ir sumaisome su brendziu ir vysniu sirupu. Isimetam kelis ledukus. Ir geriam su pasimegaujimu...P.S. (Buna trumpalaikis salutinis poveikis nuo aliejaus, bet pabandyti tikrai verta!!!) (..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas per 30 minučių

Skarda iskloti kepimo popieriumi.Sudeti grezineliais supjaustytus obuolius.Kiausinius isplakti su cukrumi bei vaniliniu cukrumi iki standziu putu. Letai maisant berti miltus (geriausiai "Ekstra") ir cinamona. Mase supilti ant obuoliu.Kepti 200-220 laipsniu temperaturoje, 30min. P.S orkaites pries ta..

Recepto vertinimas: 2

Kalakutienos kumpeliai kokosu piene

Kalakutienos kumpelius nuplauti, nuimti odelę, supjaustyti kubeliais ir marinuoti su prieskoniais 3 valandas. Po to pakepti be aliejaus (tam geriausiai tiktų zepter ar berghoff, bauer puodai) su šaukštu vandens. Kai mėsa suminkštės, į puodą sudėti gręžinėliais supjaustytus kaštonus, pa..

Recepto vertinimas: 2

Sojos mėsos troškinys su daržovėmis

Sojos mėsos paruošimas:Pavirinti sojos mėsą 10-15 min. sultinyje. Į tą patį puodą įdėti 3 citrinos griežinėlius (žievelė duoda kartumo, tai čia jau kiekvienam pagal skonį) ir laikyti ne mažiau 30 min.Supjaustytą papriką ir pievagrybius pakepinti keptuvėje kol apskrus. tada sudėt..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: geriausiai