Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/28

Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais (azu)

Išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti ją 1 cm storio pailgais gabalėliais ir apkepinti. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus. Tada įdėti pomidorų tyrės, viską apibarstyti druska, pipirais, įpilti 2 stiklines karšto vandens ir troškinti, kol mėsa suminkštės. Sausoje keptuvėje ..

Recepto vertinimas: 5

Šokoladinis tortas su mandarinais (Jūratės) (foto)

Kiaušinio baltymus gerai išplakti iki standumo su dalimi cukraus, vanil. cukrumi. Su kita dalimi cukraus iki baltumo išplakti trynius. Į miltus įmaišyti kep. miltelių, sukrėsti grietinę, plaktus trynius, baltymus. Išmaišius sukrėsti į kep. popieriumi išklotą formą ir kepti orkaitė..

Recepto vertinimas: 0

Gabalėliais spirginta jautiena [befstrogenas]

Mėsą iš pradžių supjaustyti skersai plonais griežinėliais,"išmušti", paskui supjaustyti pusės cm storio pailgais gabalėliais ir greit apkepinti įkaitintuose riebaluose kartu su svogūnais, supjaustytais šiaudeliais.Tada apibarstyti druska, pipirais, miltais, viską sumaišyti, pakaitin..

Recepto vertinimas: 0

Keptos vištų kulšelės su daržovėmis

Kulšeles įtrinti prieskoniais ir palikti 1 val. Po to jas nusausinti popieriniu rankšluosčiu, apvolioti miltuose, plaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Įkaitinti 2,5 l talpos keptuvę (energija 2/3), įpilti 1-2 valg. šaukštus aliejaus ir neuždengus apkepti iš abiejų pusių, kol par..

Recepto vertinimas: 0

Profitroliai su ananasų įdarų

1. Vandenį pasūdome, įdedame į jį sviestą ir užverdame. Nukaičiame, suberiame miltus ir sukame į vieną pusę, kol tešla sulimpa ir pradeda gražiai atsiskirti nuo kraštų. Po vieną įmušame kiaušinius. 2. Tešlą sudedame į konditerinį maišelį. Į skardelę, išklotą pergam..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su lašiša

Lasisos filė supjaustykite stambiais kubeliais, paslakstykite 2 saukstaiscitrinos sulčių ir pasūdykite. Atskirkite kopūsto lapus, įdėkire į pasūdytą verdantį ir pavirkite 2 min. Pakaitinkite puode sviestą, pabarstykite miltais ir pakepinkite. Maisydama užpilkite pieno ir sultinio, sudė..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiška duona su lašinukais

Visus paminėtus ingredientus sukrėskite į puodą ir sumaišykite. Palikite 2 dienoms šiltoje vietoje. Ištraukę tešlą, perminkykite ir suformuokite į didelį kepalą ar keletą mažesnių. Kepkite orkaitėje 3 valandas. ..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiškas meduolis

Bulves nuskusti, nuplauti, galus nupjauti, isskobti vidų, sumesti į verdantį vandenį ir užvirinti, tada isgriebti, apvolioti plaktame kiausinyje ir džiūvėsėliuose. Jautieną sumalti, pakepinti su sviestu, sudėti grybus, grietinę ir džiūvėsėlius, gerai ismaisyti. Siuo įdaru prikimstas..

Recepto vertinimas: 5

Bandelės su kopūstų įdaru (Jūratės)

Tešla: mieles ištrinti su dalimi cukraus, įpilti šiltą pieną, sudėti trynius, sviestą. Subeti likusį cukrų ir druską. Maišyti kol ištirps. Suberti miltus ir įdėti nugesintą sodą. Išminkyti. Tešlos paviršių apibarstyti miltais ir padėti šiloje vietoje apie 1val pakilti. Pakil..

Recepto vertinimas: 5

Strutiena su saldžiarugščiu padažu

Mesa supjaustome nedideliais kubeliais, pavoliojame miltuose ir apkepame keptuveje su aliejumi bei sviestu. Kai mesa paruduoja, ja isimame, o keptuveje toliau ruosiame padaza. Ipilame vistienos sultini, soju padaza, acta, iberiame cukraus. Ikaitiname. Ipilame vandenyje isleistu kukuruzu miltu ir tru..

Recepto vertinimas: 5

Pyragas su kopūstais

IÅ¡ grietinės, 2 kiauÅ¡inių, Å¡aukÅ¡to sviesto, sodos, miltų sumaiÅ¡ome teÅ¡lą ir padarome du papločius. Supjaustytą kopÅ«sto galvą apibarstome druska, tada nuspaudžiame ir apiplikome karÅ¡tu vandeniu. Tada įmaiÅ¡ome į kopÅ«stą druskos, pipirų, 2 Å¡auktus iÅ¡tirpdyto sviesto. Ä® keptuvÄ..

Recepto vertinimas: 4

BALTASIS PADAŽAS

Svieste pakepinkite miltus, kol truputi paruduos. Po truputi, kad nebutu gumulu, maisydami pilkite karsta zuvies sultini ir grietinele. Virkite apie 10 minuciu. Isvire uzpilkite ant isplaktu kiausinio tryniu. Pasude iberkite susmulkintu petrazoliu ir krapu lapeliu, tarkuoto krieno. ..

Recepto vertinimas: 0

Grietininis karstas padazas

Supjaustome kubeliais svogunus, tarkuojame morkas. I ikaitinta alieju dedame morkas, po kiek laiko svogunus. Atskirai ant sviesto pakepiname miltus ir dedame i apkepintas darzoves. Kubeli sultinio sumaisome su vandeniu ir dedame kartu su grietine i keptuve. Dedame ivairiu prieskoniu pagal skoni. Pa..

Recepto vertinimas: 2

Ruginiai sausainiai

Visus produktus sumaišyti, užminkyti tešlą. Ją plonai iškočioti ir supjaustyti mažais trikampėliais. Sudėti į kepimo skardą, subadyti šakute ir kepti orkaitėje kol pradės ruduoti. Tinka prie įvairių užkandžių, salotų ir t.t. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Bulves sumalkite mėsmale. Įminkykit trynius, druskos, muskato riesuto, kepimo miltelius, džiūvėsėlius, miltus. Baltymus isplakite ir įmaisyke į teslą. Keptuvėje su aliejumi apkepkite susmulkintą svogūną, sumaisykite su apkeptais batono kubeliais. Imkite dalį teslos, į vidurį dėkite ..

Recepto vertinimas: 0

Avižinis pyragas

Margariną išlydyti, supilti karštą ant dribsnių ir išmaišyti. Atskirai ištrinti kiaušinius su cukrumi, dėti grietinę, miltus, sodą ir atvėsusius dribsnius. Sodą užgesinti! ..

Recepto vertinimas: 1

Meduoliukas

Medų su prieskoniais pavirinkite 2 min. Nukaiskite, sudėkite sviestą ir sukite, kol ištirps. Į atvėsusį medų dėkite grietinę (prieš tai joje išmaišę sodą), išplaktus su cukrumi kiaušinius, suberkite miltus ir išmaišykite. Viską supilkite į paruoštą skardą. Kepkite apie 50-60..

Recepto vertinimas: 0

Tortas mamai

Trynius atskirkite nuo baltymų ir iÅ¡plakite plakikliu kartu su cukrumi. Atskirai iÅ¡plakite baltymus iki standžių putų. Viską sukrėskite į vieną indą, suberkite miltus ir atsargiai iÅ¡maiÅ¡ykite. Torto formą iÅ¡klokite pergamentiniu popieriumi, patepkite sviestu ir iÅ¡lėto supilkite teÅ..

Recepto vertinimas: 3

Skruzdelynas

Razinas ismirkyti karstame vandenyje. Kiausiniu baltymus isplakti iki standziu putu. Isplakus baltymus juos supilti i trynius, ir plakti. Plakant pamazu berti miltus. Isminkyti tesla. Iskocioti labai plonai (kuo ploniau tuo geriau). Plesyti gabaliukais. Kepti (keptuveje) dideliame aliejaus kiekyje. ..

Recepto vertinimas: 1

Lietuviška eglė

Kiaušinių trynius sukti su cukrumi ir sviestu, kol pasidarys puri masė. Į grietinę sudėti sodą ir citrinos rūgštį, supilti trynius, suberti vaniliną, išsijotus miltus ir greitai suminkyti tešlą. Ją 5 valandas padėti šaltai, kad sutvirtėtų. Paskui kočioti 1--1,5 cm storio lakšta..

Recepto vertinimas: 4

Riešutinis pyragas (Ramunės)

Baltymus atskiriame nuo trynių ir išplakame su šaukštu cukraus. Trynius ištriname su likusiu cukrumi, sumaišome su riešutais, kava, džiūvėsėliais ir kepimo milteliais. Sudedame baltymus ir išmaišome. Dedame į norimą formą ir kepame apie 30-40 min. nekarštoje orkaitėje. ..

Recepto vertinimas: 4

Keptas karpis

Paruoštas nusausintas karpis supjaustomas gabaliukais, pabarstomas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose, ir kepamas dideliame aliejaus kiekyje. Patiekiamas su tarkuotais krienais, keptomis bulvėmis, troškintais kopūstais su grybais arba kokiomis nors ..

Recepto vertinimas: 2

Keksiukai su šokolado gabaliukais (Skirmantės) (foto)

Sviestą išsukti su cukrumi iki purios masės. Po vieną mušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Sudėti jogurtą, pieną ir gerai išplakti. Kepimo miltelius išmaišyti su sijotais miltais. Supilti į mišinį ir gerai išmaišyti. Sudėti šokolado gabaliukus (vaisius) ir atsargiai išma..

Recepto vertinimas: 0

Saldainiai „Paukščių pienas“ (Jūratės)

Želatiną ištirpinti vandenyje (vandens reikia per pus mažiau, nei rašoma ant pakelio). Pieną su miltiniu cukrumi gerai išplakti. Kai želatina pradės stingti, ją maišant pilti į išplaktą pieno ir cukraus masę. Sustingusią masę supjaustyti mažais kubeliais. ..

Recepto vertinimas: 3

Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažu

Jautienos filė nuplauname, nusausiname ir sudedame į indą, kuriame marinuosime. Ruošiame marinatą. Į mažą indelį įpilame išspaustų vienos citrinos sulčių, įberiame druskos, cukraus, jautienos prieskonių, įpilame 4 šaukštus vandens. Viską gerai išplakame. Užpilame ant filė ir..

Recepto vertinimas: 0