Miltai, miltň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Miltai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/23

Vištiena su voveraitėmis

I malta vistiena jmusame kiausinius, idedame susmulkinta batona, krakmolo, prieskoniu, svogunu, gerai isminkome. Padarome kotletus, viduryje ispaudziame duobute ir sudedame i riebalais patepta skarda. Voveraites 10 min. verdame pasudytame vandenyje, po to apkepame keptuveje su aliejumi ir svogunais...

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su slyvomis

M─Śs─ů supjaustyti, i┼ímu┼íti, pavolioti miltuose ir pakepti. Tada m─Śs─ů apibarstyti supjaustytu svog┼źnu, druska, pipirais, ─»d─Śti pomidor┼│ pada┼żo, ─»pilti kar┼íto vandens ir tro┼íkinti. Kiek v─Śliau sud─Śti slyvas ir dar patro┼íkinti. Patiekti su pada┼żu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 3

Var┼ík─Śs apkepas su obuoliais

Kiau┼íini┼│ trynius nuo baltym┼│ atskirti. Trynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi i┼íplakti. Sud─Śti ─» mas─Ö var┼ík─Ö ir grietin─Ö ir visk─ů gerai i┼ímai┼íyti iki vientisos mas─Śs, tada suberti man┼│ kruopas ir miltus ir toliau mai┼íyti. Obuolius nulupti, i┼íimti s─Śklides ir supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos nugarin─Ś su paprikomis

Kiaulienos nugarin─Ö supjaustome 1-1,5 cm storio grie┼żin─Śliais, i┼ímu┼íame m─Śsai skirtu plaktuku ir ─»triname kiaulienos prieskoniais. Nugarin─Śs gabal─Ślius apvoliojame kiau┼íini┼│ plakinyje, miltuose ir i┼íkepame aliejuje.Paprikas ir svog┼źn─ů supjaustome kubeliais ir apkepiname su sviestu. Sup..

Recepto vertinimas: 5

M─Śsos vyniotiniai, ─»daryti grybais

Jautien─ů i┼ímu┼íti, apibarstyti druska, pipirais. Ant kiekvieno gabalo u┼żd─Śti ┼íiaudeliais supjaustyt┼│ svog┼źn┼│, gryb┼│, la┼íiniuk┼│, petra┼żoli┼│ lapeli┼│ ir suvynioti. Vyniotinius suri┼íti si┼źlais, pakepinti ─»kaitintuose riebaluose iki rausvumo, tada ─»pilti vandens arba sultinio ir i┼ítro..

Recepto vertinimas: 0

Vengriškas guliašas

M─Śs─ů supjaustome dideliais gabalais, sudedame ─» storadugn─» puod─ů su ─»kaitintais taukais ir nuolat mai┼íydami trumpai pakepiname. Svog┼źnus nulupame, supjaustome ┼żiedais, suberiame ─» puod─ů su m─Śsa ir smarkiai mai┼íydami kepame 5 minutes. Supilame act─ů, sultin─», ─»beriame pipir┼│, malt┼│..

Recepto vertinimas: 4

Var┼ík─Śtukai

─« var┼ík─Ö ─»mu┼íkite kiau┼íinius. I┼ímai┼í─Ö, ─»pilkite pien─ů, ─»d─Śkite cukr┼│, drusk─ů. Visk─ů sumai┼í─Ö, ─»berkite milt┼│ ir minkykite te┼íl─ů, kol sukiet─Śs. Tada supjaustykite grie┼żin─Śliais ir juos d─Śkite ─» verdant─» vanden─» ir virkite 5-10min. ..

Recepto vertinimas: 4

Avi┼żin─Ś duona

Mieles sutrupinti ─» duben─Śl─», suberti cukr┼│, supilti pien─ů ir visk─ů i┼ímai┼íyti. U┼żsijoti 2/3 milt┼│ ir v─Śl pamai┼íyti. Likusius miltus u┼żsijoti ant vir┼íaus, duben─Ślio kra┼ítuose paskirstyti avi┼żinius dribsnius su druska. Te┼íl─ů palaikyti ┼íiltoje vietoje apie 20-30 min., kad pakilt┼│..

Recepto vertinimas: 0

Avi┼żiniai sausainiai

Miltus persijoti su kepimo milteliais, prid─Śti avi┼żini┼│ dribsni┼│ ir kapot┼│ rie┼íut┼│. Gerai i┼ímai┼íyti. Sviest─ů i┼ítrinti ir i┼ísukti su i┼íplaktais kiau┼íiniais, supilti klev┼│ sul─ů, vanil─Śs estrakt─ů ir i┼ímai┼íyti. Visk─ů mai┼íyti kartu. Kepimo skard─ů patepti sviestu, i┼íd─Ślioti ┼íauk..

Recepto vertinimas: 5

Pyragas su m─Śsa ir Savojos kop┼źstais

Mieles u┼żpilame 250ml. ┼íilto vandens, suberiame cukr┼│, ┼żiupsnel─» druskos, gerai i┼ímai┼íome ir paliekame 15-20 minu─Źi┼│ ┼íiltai, kad pakilt┼│. Paskui suberiame miltus, u┼żminkome te┼íl─ů ir, prideng─Ö drobiniu rank┼íluos─Źiu, v─Śl padedame 15-20 minu─Źi┼│ pakilti. Te┼íl─ů i┼íko─Źiojame 2..

Recepto vertinimas: 5

Trap┼źs ┼żagar─Śliai

Tryniai ir kiau┼íinis i┼ímai┼íomi su grietine ir ─» juos milt┼│ beriama tiek, kad galima b┼źt┼│ lengvai ko─Źioti te┼íl─ů. Ji labai gerai i┼íminkoma, i┼ímu┼íama. Te┼íla gerai i┼íminkyta, jei tempiant abiem rankom ji tr┼źkin─Śja p┼źslel─Śmis. Po to valandai padedama ─» ┼íaldytuv─ů, i┼í─Śmus kuo plon..

Recepto vertinimas: 1

Apelsin┼│ pyragas

Keturkamp─Ö kepimo form─ů i┼ítepti riebalais ir pabarstyti maltais sausainiais. Orkait─Ö ─»kaitinti iki 180┬░C temperat┼źros. Sviest─ů su cukrumi i┼íplakti iki purios mas─Śs. Suberti drusk─ů ir supilti apelsin┼│ liker─». Po vien─ů ─»mu┼íti kiau┼íinius ir sud─Śti trynius. ─«mai┼íyti por─ů ┼íauk┼ít┼..

Recepto vertinimas: 5

Sluoksniuotos tešlos vyniotinis su pievagrybiais

Te┼íl─ů at┼íildykite. M─Śs─ů kartu su supjaustytais svog┼źnais ir pievagrybiais apkepkite aliejuje, paskaninkite prieskoniais ir ┼żalumynais. At┼íaldykite ir sumai┼íykite su d┼żi┼źv─Śs─Śliais. Ant te┼ílos sud─Śkite ─»dar─ů, i┼ílyginkite, te┼ílos galus u┼żlenkite ir suvyniokite. Vyniotin─» patieski..

Recepto vertinimas: 4

M─Śsa te┼íloje

Far┼í─ů paruo┼íti,kaip ─»prastai (sud─Śti visus prieskonius ir i┼íminkyti).i┼í jo padaryti nedidelius pailgos formos ritin─Ślius.Ruo┼íti te┼íl─ů taip:i┼íplakti kiau┼íinio baltymus ,kitam inde kiau┼íinio trynius i┼íplakti su pienu ir druska,tada d─Śti miltus ir i┼ímai┼íyti,kad te┼íla b┼źt┼│ grietin─Ś..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su obuolių įdaru

Razinas nuplikyti verdan─Źiu vandeniu, pad─Śti, kad nuvarv─Śt┼│ skystis, ir sud─Śti ant lentos. Razin┼│ kaubur─Śl─» kiek pakapoti dideliu peiliu, kad beveik visos b┼źt┼│ ─»pjautos. Paskui suberti ─» duben─Śl─» ir u┼żpilti romu. Palaikyti 1 val., kad susigert┼│ romas. Obuolius nulupti, supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos pjausniai

Kr┼źtin─Śl─Ö supjaustyti 0,5 cm storio gabaliukais. Kiekvien─ů m─Śsos gabaliuk─ů pakapoti nea┼ítri─ůja peilio puse ir formuoti pjausnius. Juos ─»trinti pipirais ir pavolioti ─» miltus, sumai┼íyti su druska ir sald┼żi─ůja paprika. Neprilipusius miltus nupurtyti. Didel─Śje keptuv─Śje ─»kaitinti svies..

Recepto vertinimas: 0

Spurgos su abrikos┼│ d┼żemu

350 g milt┼│ persijoti ─» duben─Śl─». Kaubur─Ślio viduryje padaryti ─»dubim─ů. ─« j─» sutrupinti mieles. Supilti pien─ů, ─»berti ┼íauk┼ítel─» cukraus bei ┼íauk┼ítel─» milt┼│ ir paruo┼íti ─»mai┼íal─ů. J─» u┼żdengti ir 15 min. laikyti ┼íiltoje vietoje, kad pakilt┼│. ─« duben─Śl─» su miltais ir ─»mai..

Recepto vertinimas: 5

Pudingo pyragas

Is teslai skirtu produktu uzminkome tesla. Ja isklojame sviestu patepta kepimo forma. Ananasu ziedus supjaustome nedideliais gabaleliais ir suberiame ant teslos i kepimo forma. Trynius suplakame su cukrumi, grietine, citrinos zievele ir miltais. Baltymus isplakame iki standziu putu ir imaisome i pud..

Recepto vertinimas: 5

Pyragas su bananais

─« miltus, cukr┼│, vanilin─» cukr┼│ ─»pilame vandens ir visk─ů i┼ímai┼íome. Bananus susmulkiname kubeliais ir taip pat ─»dedame i te┼íl─ů. Visk─ů i┼ímai┼íome, u┼żberiame razinas ir kepame orkait─Śje 30-40 min, vidutin─Śje temperat┼źroje. Skanaus ..

Recepto vertinimas: 3

Citrininis tortas

1. Kiau┼íini┼│ trynius atskiriame nuo baltym┼│ ir sukame su puse kiekio cukraus ir pakeliu vanilinio cukraus, kol mas─Ś tampa puri, balta ir vienalyt─Ś. 2. Baltymus plakame su likusiu cukrumi, kol mas─Ś tampa standi, ir i┼í l─Śto sumai┼íome su tryniais. 3. Miltus i┼ímai┼íome su krakmolu. P..

Recepto vertinimas: 0

ITALIŠKAS PYRAGAS

Miltus sudeti i dubeni, viduryje padaryti idubima. I dubeni sutrupinti mieles, ideti 1 sauksteli cukraus, supilti piena ir su trupuciu miltu ismaisyti. Palaikyti apie 15 min. siltoje vietoje.Likusi cukru bei prieskonius supilti ant teslos. Imusti kiausinius, sudeti gabaleliais supjaustyta sviesta ir..

Recepto vertinimas: 1

Apkepta ┼żuvis

Var┼ík─Ö i┼ísukite su 6 kiau┼íini┼│ tryniais ir druska iki vientisos mas─Śs. Supilkite pien─ů ir i┼ímai┼íykite. Suberkite persijotus miltus ir v─Śl gerai i┼ímai┼íykite. Likusius 6 kiau┼íini┼│ baltymus i┼íplakite iki standumo ir atsargiai ─»sukite ─» te┼íl─ů. Keptuv─Śje ─»kaitintame aliejuje vien─ů..

Recepto vertinimas: 0

Pikanti┼íkas sluoksniuotas var┼ík─Śs te┼ílos pyragas

Var┼ík─Ö i┼ísukite su 6 kiau┼íini┼│ tryniais ir druska iki vientisos mas─Śs. Supilkite pien─ů ir i┼ímai┼íykite. Suberkite persijotus miltus ir v─Śl gerai i┼ímai┼íykite. Likusius 6 kiau┼íini┼│ baltymus i┼íplakite iki standumo ir atsargiai ─»sukite ─» te┼íl─ů. Keptuv─Śje ─»kaitintame aliejuje vien─ů..

Recepto vertinimas: 3

Riešutinis tortas su likeriu

Rie┼íut┼│ biskvitui baltymus i┼íplakite iki standumo. Plakdami suberkite pus─Ö cukraus. Likusi─ů cukraus dal─» sumai┼íykite su rie┼íutais bei krakmolu ir suberkite ─» baltym┼│ putas. Tortin─Ö i┼íklokite folija arba sviestiniu popieriumi. Rie┼íut┼│ te┼íl─ů sukr─Śskite ─» konditerin─» mai┼íel─» su l..

Recepto vertinimas: 0

Bir┼żieti┼íkas vaflinis tortas

Sviestas i┼ísukamas, kad b┼źt┼│ purus. Sukant toliau, dalimis beriamas cukrus, pilamas kondensuotas pienas, dedama kakava, prieskoniai, citrinos ┼żievel─Ś ir r┼źg┼ítis. Toliau ┼íauk┼ítais dedamas marmeladas ir sukama, kol pasidarys puri mas─Ś ÔÇö kremas. Vafliai pertepami kremu ir stipriai pas..

Recepto vertinimas: 2