4 rezultatų ieškant "garstyciu padaz"

Kiaulienos filė su garstyčių padažu svogūnais ir grybais

1. Supjaustykite riekutėmis pievagrybius. Nulupkite svogūnus, pakepinkite riebaluose ir išimkite iš keptuvės. Supjaustykite filė 2 cm storio gabaliukais. Apkepkite juos riebaluose, pabarstykite druska ir pipirais. 2. Sudėkite į keptuvę svogūnus bei pievagrybius kartu su mėsa, supilkite g..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti grybai garstyčių padaže

Grybus ištroškinti. Miltus ir kapotą svogūną pakepti ant sviesto įpilti sultinio ir aštriai pagardinti prieskoniais ir garstyčiomis. Grybus sumaišyti su padažu ir dar 5 minutes patroškinti. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Šaltas garstyčių arba krienų padažas

Sviestą ištirpinti, pakepinti miltus ir tarkuotą svogūną, kol pagels. Įpilti sultinio, pavirinti 8 - 10 minučių, Pasūdyti ir apibarstyti pipirais, ataušinti. Į šaltą padažą įdėti grietinės ir garstyčių arba krienų, cukraus,galima įpilti rūgščių sulčių. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su garstyčių padažu

Svariai bulves nuplaukite. Puode užvirinkite sūdytą vandenį ir sudėkite bulves. Virkite 20 -- 30 minučių. Kai tik bulvės isvirs, nukoskite ir nulupkite. Bulves palikite atsalti, tada supjaustykite griežinėliais. Garstyčių padažas. Puode istirpinkite sviestą, maisydami dėkite miltus ir..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: garstyciu padaz