Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/21

Jaučio širdis padaže

Jaučių širdis gerai nuplauti ir pamirkyti šaltame vandenyje. Svieste pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus. Į juos sudėti išmirkytas širdis, įberti druskos, juodųjų ir saldžiųjų pipirų, įmesti lauro lapelį. Supilti sultinį, raudoną vyną ir virti apie 1,5 val. Ištraukus sup..

Recepto vertinimas: 0

Čirvyniai blynai

I miltus imusti kiausinius, gerai ismaisyti, tada pilti piena, suberti cukru, sudet grietine ir vanilina. Tesla reikia gerai ismaisyt, kad nebutu jokiu gumuleliu. Tada specialia keptuve reikia ikaitinti ir joje kepama...

Recepto vertinimas: 3

vištiena aluje

Sparnelius įtriname prieskoniais, druska,kmynais ir paliekame pusvalandžiui ,po to vištienos sparnelius apvoliojame miltuose ir apkepame keptuvėje,į puoda įpilame 1 stiklinę vandens sudedame apkeptus sparnelius ir užviriname,po to ipilame alų,sudedame svogūnus ir grietinę.Troškiname apie..

Recepto vertinimas: 4

Orkaitėje apkepti lietiniai su varške

3 kiaušinius suplakti su 0,5 stiklinės cukraus, praskiedžiama 2 stiklinėmis pieno ir įmaišyti miltus. Tada gautą tešlą dar kartą praskiesti likusiomis 2 stiklinėmis pieno ir gerai išmaišyti. Iš tešlos iškepti plonų lietinių. Likusius kiaušinius suplakti su likusiu cukrumi ir..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis vyniotinis (Jūratės)

Trynius išplakti su puse kiekio cukraus. Baltymus iki standumo išplakti su likusiu cukrumi, sudėti į trynius, suberti miltus, krakmolą, kakavą, išmaišyti. Dėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti orkaitėje 20min 180ºC. Iškepusį kepinį apdengti kepimo popieriumi, ant vir..

Recepto vertinimas: 0

Ruginė košė

Į pasūdytą verdantį vandenį maišant plona srovele suberiami persijoti ruginiai miltai ir vis maišant 10—15 min pavirinama. Paskaninama sviestu. Valgoma vakarienei su šviežiomis pasukomis arba su pienu. ..

Recepto vertinimas: 4

Rūgštynių sriuba

Keptuvėje istirpinkite 3 gabaliukus sviesto. Duoną supjaustykite smulkiais kubeliais ir paskrudinkite. Skrebučius padalykite į keturis sriubos dubenėlius. Nuvalykite morkas, salierą, gerai nuplaukite ir nuvalykite porus, palikdami apie 10 cm žaliosios dalies. Nuplautas daržoves smulkiai supj..

Recepto vertinimas: 0

Vanilinis padažas

Išmaišome kremo miltelius 1/8 l pieno. Likusį pieną užviriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame piene išmaišytus kremo miltelius ir nuolat maašydami šluotele dar kartą užviriname, įpilame romą.Patiekiame su šiltais kepiniais, vaisių desertais ar varškės patiekalais...

Recepto vertinimas: 2

Močiutės pyragas

SumaiÅ¡yti “Malsena Ekstra” miltus, sviestą, cukrų, kiauÅ¡inį ir druską, iÅ¡minkyti teÅ¡lą ir 30 minučių padėti į Å¡aldytuvą. IÅ¡ pieno ir manų kruopų iÅ¡virti košę ir atÅ¡aldyti. Košę sumaiÅ¡yti su suplaktais su cukrumi baltymais ir prieskoniais. AtÅ¡aldytą teÅ¡lą plonai iÅ¡koÄ..

Recepto vertinimas: 4

Kalakutiena su grybais ir pomidorais

Mėsą supjaustyti, apkepti svieste, sudėti į dubenį ir laikyti šiltai. Pomidorų padažą, supjaustytas daržoves, miltus pakepti svieste, sudėti grybus, grietinę, įpilti sultinio ir virti 6 minutes. Paskui pagardinti. Mėsą sudėti į šį padažą ir troškinti 30 minučių. Patiekti su ..

Recepto vertinimas: 3

Biskvitinis tortas su braškėmis

Biskvitui tryniai ištrinami su cukrumi. Miltai sumaišomi su krakmolu ir nutarkuota citrinos žievele (geltonuoju sluoksniu). Prieš kepant išplakami baltymai ir dedami į trynius vis beriant miltus. Atsargiai išmaišoma, stengiantis nesutrinti oro pūslelių. Tada supilama į formą ant sviestu ..

Recepto vertinimas: 3

Trapios tešlos pyragas su kriaušėmis

Miltus išsijoti ant stalo ir išmaišyti su citrinos žievelėmis, muskatu, druska. Į vidurį suberti cukrų. Padaryti duobutę ir į ją įmušti kiaušinį. Sviestą supjaustyti ir išdėlioti aplink kiaušinį. Viską kapoti dideliu plačiu peiliu, kol susidarys vienodi trupiniai. Juos greita..

Recepto vertinimas: 2

Kiniška vištienos sriuba

Gaminimo eiga: Kiniskus grybus mirkykite vandenyje 2-3 val. Nusausinkite ir supjaustykite juostelėmis. Dideliame prikaistuvyje užvirinkite 2,5 litro vandens, sudėkite susmulkintus sultinio kubelius, džiovintas daržoves, visčiuką ir užvirinkite. Uždenkite, ugnį sumažinkite ir virkite ant s..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdiniai meduoliukai

Ant garų ištirpinkite medų, cukrų ir sviestą. Sudėkite likusius ingredientus (visi prieskoniai turėtų būti sumalti). Viską suminkykite. Tuomet iškočiokite apie 0,5cm storio blyną. Išpjaustykite norimos formos meduoliukus ir kepkite orkaitėje (ant sviestinio popieriaus) kol gražiai ..

Recepto vertinimas: 5

Aštrūs vištienos gabalėliai su medumi

1. SumaiÅ¡yti Å¡viežią čili, čili miltelius, sutarkuotus imbierą ir laimo žievelę. Gerai iÅ¡maiÅ¡yti produktus. MiÅ¡iniu įtrinti supjaustytą viÅ¡tieną ir palaikyti bent 2 val., kad prieskonių skonis ir aromatas įsigertų į viÅ¡tieną. 2. Inde "vok" įkaitinti pusę aliejaus. Ä® Ä..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pyragas su riešutais

Linų sėmenis sumalti su kavamale ir užpylus karštu vandeniu palaikyti 10 minučių. Sumaišyti miltus, cukrų, kakavą, kepimo miltelius ir riešutus. Supilti išbrinkusius linų sėmenis, aliejų, vandenį ir išmaišyti tešlą. Supilti į plačią kepimo formą (kad nebūtų storas tešlos s..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Paukščių pienas“

Tešlai trynius išsukite su puse cukraus. Baltymus išplakite iki putų, supilkite į juos likusį cukrų ir dar paplakite. Paskui atsargiai kartu sumaišykite išplaktus trynius, miltus ir baltymus. Masę supilkite į pateptą riebalais torto formą (ją rinkitės platesnę ir žemesnę) ir kepki..

Recepto vertinimas: 5

Morenginiai pyragaičiai

Baltymus išplakti iki standžių putų. Galima įberti kepimo miltelių. Plakant po truputį suberti cukrų. Įpilti citrinos sultis ir plakti, kol masė pasidarys standi ir ims blizgėti. Paruoštą masę sudėti į konditerinį švirkštą. Orkaitę įkaitinti iki 100°C temperatūros. Ska..

Recepto vertinimas: 3

KRUASANAI SU CINAMONU

Sumaisyti miltus, mieles, cukru, pieno miltelius, kiausiniu miltelius, druska ir vandeni. Uzminkyti tesla ir duoti pastoveti silumoje kol pakils. Kai pakils dar karta ismaisyti ir palaikyti kol pakils. Margarina smulkiai supjaustyti ir kai tesla jau antra karta pakils imaisyti, turi gautis vientisa ..

Recepto vertinimas: 3

Kepta žuvis su sezamo sėklom

Ä® dubenį supilti miltus, druską ir pipirus. Siame miÅ¡inyje pavolioti žuvį. Ä® negilų dubenį suberti džiÅ«vėsius ir sezamo sėklas. Kitame dubenyje iÅ¡plakti kiauÅ¡inį kartu su pienu. Å½uvį iÅ¡tepti kiauÅ¡inio miÅ¡iniu, po to vėl pavolioti džiÅ«vėsiuose. Didelėje keptuvėje ant vidut..

Recepto vertinimas: 5

Mocarelos pyragėliai su mėsa ir daržovėmis (Orintos)

Sūrį sumalti, sumaišyti su išplaktais kiaušiniais. Dėti miltus (miltų reikia tiek, kad tešlą būtų lengva kočioti ir neliptų prie rankų). Įdarui vištiena ar kitokią mėsą smulkiai supjaustyti ir pakepinti keptuvėje su lašeliu aliejaus. Sudėti smulkintas daržoves. Viską gerai ..

Recepto vertinimas: 0

Žiedinių kopūstų sriuba su grietine

Žiedinius kopūstus susmulkinkite žiedynais, nupjaukite kotelius. Kotelius supjaustykite mažais gabaliukais. Užvirinkite 2 litrus vandens, įberkite 2 saukslius druskos ir sudėkite žiedinius kopūstus. Ant stiprios ugnies žiedynus virkite 1 minutę, kotelius - 3 minutes. Isgriebkite, perpilki..

Recepto vertinimas: 0

Kepta lydeka

Paruošta lydeka nusausinama, įtrinama prieskoniais, sumaišytais su druska, sudedama į keptuvą su įkaitintu sviestu, užpilama grietinės, miltų, citrinos sulčių mišiniu ir kepama orkaitėje ar krosnyje kartkartėmis palaistant sultimis. Iškepta lydeka dedama į pusdubenį nepjaustyt..

Recepto vertinimas: 5

Triušiena su garstyčiomis

Triušį išplauname, nusausiname, supjaustome porcijomis ir apkepiname aliejuje. Puode įkaitiname sviestą, sudedame apekepintus triušio gabalus, pabarstome miltais ir išmaišome mediniu šaukštu. Į puodą dedame nuluptą svogūną, prismaigstytą gvazdikėlių, suberiame čiobrelius, laurų..

Recepto vertinimas: 0

Gaivus šilauogių pyragas (Skirmantės) (foto)

Į minkštą sviestą sudėti miltus su druska ir cukrumi. Trinti tarp pirštų kol neliks sausų miltų, tuomet supilti 60 ml vandens. Išminkyti, jeigu trūksta, dar įpilti truputį vandens. Tešlą padaliname į dvi dalis, sudedame į plastikinius maišelius ir paliekame 1 val šaldytuve. ..

Recepto vertinimas: 0