11 rezultatų ieškant "juosta"

Bulvių sriuba su koldūnais

Morkas, petražoles, svogūną apkepkite ir virkite 2 litruose vandens 30 – 33 minutes, iškoškite, sudėkite supjaustytas bulves, užvirinkite, paskui sudėkite koldūnus ir virkite 15 minučių. Kai koldūnai iškils, puodą nukaiskite, įdėkite druskos, pipirų, sviesto, įberkite susmulkint..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis su bulvėmis

Žuvį išvalykite išvirkite. Jei tai silkė, ar rūkyta žuvis, tik išvalykite ir supjaustykite. Bulves išvirkite, supjaustykite riekutėmis ir pakepinkite ant sviesto, arba tiesiog paskrudinkite ant aliejaus. Pomidorus supjaustykite riekutėmis. Žuvį sudėkite į ilgą lėkštę eilute, apip..

Recepto vertinimas: 1

Tešla su aliejumi ir varške

Varškę padėti ant sietelio, kad nuvarvėtų skystis. Ją iki vientisos masės išsukti su aliejumi, cukrumi, tryniu, citrinos žievele ir druska. Įmaišyti pusę su kepimo milteliais sumaišytų ir persijotų miltų. Likusius miltus įminkyti rankomis. Tešlą dėti į riebalais išteptą form..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su pistacijomis ir ananasų kremu

Trapiai tešlai skirtus miltus su krakmolu ir cukrumi sudėti į dubenėlį, įdėti trynį ir minkštą sviestą arba margariną. Tešlą suplakti elektriniu maišikliu ir pastatyti šaltai. Orkaitę įkaitinti iki 200-225°C temperatūros. Iškočioti tarp dviejų polietileno plėvelės sluoksni..

Recepto vertinimas: 0

Turkiški čeburėkai su sūriu (Beurek)

Sviestą ištirpdykite ant silpnos ugnies, gerai nukoškite. Patiekalui naudokite tik labai gryną sviestą. Ant lentos padėkite maždaug 30 cm ilgumo tešlos lakštą. Teptuku suvilgykite ją lydytu sviestu. Ant pirmojo uždėkite antrą tešlos sluoksnį ir jį suvilgykite sviestu; tą patį pa..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuotos tešlos pyragas su vyšniomis

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ant miltais pabarstytos lentos į 50 cm ilgio ir 35 cm pločio lakštą. Jo viduryje 8 cm pločio juostą pabarstyti biskvito trupiniais. Juos apšlakstyti vyšnių likeriu. Ant trupinių sluoksnio sudėti vyšnias...

Recepto vertinimas: 1

Agrastų pyragas su bezė grotelėmis

Įdarui skirtus agrastus padėti, kad nuvarvėtų skystis. Tešlai skirtus miltus sumaišyti su avižiniais dribsniais ir kepimo milteliais. Šį mišinį suberti ant stalo ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį įdėti trynį, ant įdubimo kraštų išdėlioti gabalėliais susmulkint..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinis džiovintų vaisių vyniotinis

Miltus suberti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles, įpilti truputį drungno pieno, suberti cukrų ir su šiek tiek miltų sumaišyti įmaišalą. Dubenį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Į miltus su įmaišalu supilti..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys su baravykais II

Malta mesa sumaisome su kiausiniu, paskaniname prieskoniais, druska. Baravykus isverdame, apkepame keptuveje su sviestu. Imame 1/3 maltos mesos, dedame i vidu 2 grybus, suformuojame kepsni, ji apsukame ilga sonines juosta, prismeigiame mediniu smeigtuku. Taip paruostus kepsnius iskepame suvyniotus i..

Recepto vertinimas: 0

Tinginys II

1 pokeli sausauniu sumalti su mesmale i trupinius, o kitus 3 pokelius sulauzyti rankomis gabaliukais. Istirpinti ant virykles sviesta. I istirpinta, bet nekarsta sviesta, supilti kondensuota piena, sudeti kakava ir gerai ismaisyti. I mase supilti sausainiu trupinius. Vel viska issukti ir mase supilt..

Recepto vertinimas: 3

Tinginys II (pataisytas)

1 pokeli sausauniu sumalti su mesmale i trupinius, o kitus 3 pokelius sulauzyti rankomis gabaliukais. Istirpinti ant virykles sviesta. I istirpinta sviesta, supilti kondensuota piena, sudeti kakava ir gerai ismaisyti. I mase supilti sausainiu trupinius. Vel viska issukti ir mase supilti i sausainiu ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: juosta