Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/18

Nutellos pyragas

Sviestą ir cukrų išsukti iki vientisos masės. Įmušti kiaušinį, išplakti. Supilti pieną, įdėti Nutella ir gerai išmaišyti. Suberti išsijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Sudėti riešutus. Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti 180-200 laipsnių C..

Recepto vertinimas: 5

Tortas smaližius

Pries darant torta i puse stiklines su virintu vandeniu ideti zelatinos ir palikti. Supilti pieneli i inda, deti i ji atskirai isplaktus kiausiniu trynius ir baltymus, ideti soda nugesinus actu, ideti miltus. Viska isplakti su mikseriu. Gauta mase vienodu kiekiu supilstyti i tris indelius įi viena ..

Recepto vertinimas: 5

Cukrinai biskvitiniai sausainiai

Cukrų ir kiaušinius suplakite šluotele, karšto vandens vonelėje kol mišinys įkais iki 40 laipsnių. Paskui iškelkite iš vonelės ir dar paplakite kol šiek tiek pravės. Įlašinkite kvapiuosius lašus, supilkite miltus ir palengva išmaišykite. Pagamintą tešlą šaukštu išdėliokite ..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuotas bananų pyragas (Jūratės)

1. Bananus nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Sumaišyti su 1-2v.š. manų kruopų.Jei nėra saldūs, pabarstyti cukrumi. 2. Baltymus atskirti nuo trynių ir iki standumo išplakti su puse stiklinės cukraus ir trupučiu vanil. cukraus. 3. Trynius iki baltumo išplakti su puse stiklin..

Recepto vertinimas: 2

Voveraitės

Ä® iÅ¡plaktus kiauÅ¡inius supilti grietinę, įberti druskos, miltus ir viską gerai iÅ¡maiÅ¡yti. TeÅ¡la turi bÅ«ti kaip lietiniams. Taukus supilti į puoduką, užvirinti, įmesti nuskustos bulvės griežinėlį ir įkaitinti tam tikrą voveraitėms kepti formelę. Po to Å¡aukÅ¡tu pilti į ją teÅ..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiška velykinė boba

Miltus persijojame, suberiame i pasildyta piena. Supilame pakildintas mieles. Leidziame pakilti.Kiausiniu trynius issukame su cukrumi, supilame vanilini cukru, itarkuojame zieveles ir sudedame i tesla. Isminkome. Kildiname. Po to sudedame isplaktus baltymus, issukta sviesta su aguonomis ir dar karta..

Recepto vertinimas: 3

Cinamoniniai keksiukai

Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Suberti persijotus miltus, kepimo miltelius, cinamoną, supilti pieną ir gerai išmaišyti. Dvylika popierinių keksų formelių sudėti į kepimo skardą ir iki pusės pr..

Recepto vertinimas: 3

Sausainiai su aviečių uogiene

Miltus persijoti ant lentos ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti cukrų bei vanilinį cukrų. Ant įdubimo kraštų sudėti gabalėliais supjaustytą šaltą sviestą ir gerai suminkyti vientisą trapią tešlą. Uždengus 1 val. laikyti šaldytuve. Orkaitę įkaitinti ik..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su grybais

Grybus užpilame nedideliu kiekiu šilto virinto vandens ir pamirkome pusvalandį. Grybus išgriebiame, nuvarviname, susmulkiname. 30g. sviesto įkaitiname keptuvėje, supilame brendį, sudedame grybus ir, nustatę silpną kaitrą, pridengą troškiname 25 minutes. Paruošiame bešamelio padažą...

Recepto vertinimas: 5

Aguonų pyragas su citrina (Jūratės)

Aguonas nuplikyti ir 2-3 kartus sumalti mėsmale ar sutrinti trintuvu. Trynius išplakti su milt. cukrumi, supilti aguonas, iki standumo išplaktus baltymus ir lengvai išmaišyti. Su dalimi cukraus išplakti trynius iki baltos masės, sudėti tarkuotą citrinos žievelę, supilti citrinos sul..

Recepto vertinimas: 0

SŪRIO KAMUOLIUKAI

Stamblai sutarkuojame suri. Kiausini sumaisome su ''Vegeta'', iberiame pipiru, supilame ant tarkuoto surio, iberiame miltu ir viska ismaisome iki vientisos mases. Formuojame kamuoliukus, pavoliojame miltuose, isplaktame kiausinyje, dziuveseliuose ir kepame ikatintame aliejuje, kol graziai parausta. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų troškinys su kiauliena

Bulvės ir morkos nuskutamos ir supjaustomos griežinėliais. Mėsa supjaustoma juostelėmis, apvoliojama miltais ir apkepinama riebaluose. Ä® greitpuodį dedamos bulvės, morkos, apkepinta kiauliena, ant jos grybai, sviestas, supilama grietinė, pasÅ«domą, užbarstoma maltų kalendros grÅ«dÅ..

Recepto vertinimas: 4

Kalėdinis aguonų pyragas

Bulvės ir morkos nuskutamos ir supjaustomos griežinėliais. Mėsa supjaustoma juostelėmis, apvoliojama miltais ir apkepinama riebaluose. Ä® greitpuodį dedamos bulvės, morkos, apkepinta kiauliena, ant jos grybai, sviestas, supilama grietinė, pasÅ«domą, užbarstoma maltų kalendros grÅ«dÅ..

Recepto vertinimas: 5

PYRAGAS SU VARŠKE

Sviesta sukapoti su miltais, ipilti 2 saukstus vandens, greitai uzminkyti tesla ir ja iskloti aliejumi patepta torto forma. Trynius issukti su medumi ir nuolat maisant po truputi sudeti sumalta arba pertrinta varske. Paskui sukresti standziai isplaktus baltymus, atsargiai ismaisyti, suberti nuplauta..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS KULŠELĖ, ĮDARYTA DATULĖMIS

Iseme is kulseles kaula, itriname prieskoniais. Datules verdame vyne 5 min. Jomis prikemsame kulsele, kepame orkaiteje 180 C temperaturoje. Is susidariusio sultinio, baltojo vyno, kuriame vire datules, ir miltu pagaminame padaza, iberiame kario milteliu. Tiekiame su karstomis darzovemis...

Recepto vertinimas: 3

Močiutės tortas

Trynius išsukti su cukrumi ir supilti į varškę, ištrintą su kepimo milteliais. Sumaišius sudėti manus, 0,5 šaukštelio cinamono, razinas, vanilinį cukrų ir iki standžių putų išplaktus 3 kiaušinių baltymus. Masę išmaišyti. Į duonos džiūvėsėlius įdėti stambiai sutarkuotų o..

Recepto vertinimas: 0

Dilgėlių sriuba

Isvirti sultinį.Atskirai į verdantį vandenį sudėti nuplautas dilgėles, pavirinti 5 min, tada ispilti ant sietelio ir, kai nuvarvės, sumalti jas mėmale.Nuplautas rūgstynes sumalti kartu.Supjaustytas morkas, petražoles ir svogūnus paspirginti riebaluose. Į verdantį sultinį sudėti sumalt..

Recepto vertinimas: 0

Kepta lašišos filė

Actą, cukrų, garstyčias ir garstyčių miltelius supilame į indelį su užsukamu dangteliu ir plakame, kol susidaro tirštas padažas. Kepimo indą ištepame aliejumi, sudedame lašišą, pabarstome druska, pipirais ir čiobreliais. Ant kiekvieno lašišos filė gabaliuko uždedame po šaukšt..

Recepto vertinimas: 4

Kibinai

I persijuotus miltus sudedamas sviestas, gietine, kiausiniai, druska. Kapojama kol gaunama vientisa tesla. Po to tesla palaikoma saldytuve. Tesla isskirstoma gabaleliais, plonai iskociojama, ant jos dedama mesos idaro, tsslos krastai uzlenkiami, uzspaudziami ir uzlankstomi virvute. Pries kepant apte..

Recepto vertinimas: 2

Orkaitėje troškinta žuvis

Kepimo skardą iškloti folija, patepti riebalais, pabarstyti miltais. Žuvies filė nereikia smulkinti. Tiesiog dėti į foliją ir kiekvieną gabalą apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti druska bei pipirais. Ant žuvies sudėti smulkiai supjaustytus grybus, supilti baltąjį vyną, užlank..

Recepto vertinimas: 2

Spurgos pavakariams (kropeliai)

Tešla ruošiama kaip mieliniam pyragui, tik ji turi būti daug minkštesnė. Kai užminkyta tešla pakyla, virimui riebalai įkaitinami, į juos pamirkytu metaliniu šaukštu leidžiamos norimo dydžio spurgos. Apverdama viena, paskui kita pusė. Iš riebalų išgriebiamos skylėtu graibštu ..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta grybų sriuba II

Grybus smulkiai sukapoti, prieskonines daržoves supjaustyti plonais griežinėliais ir iÅ¡troÅ¡kinti riebaluose. Jei reikia, įpilti Å¡iek tiek vandens arba sultinio. baigiant troÅ¡kinti, pridėti miltų, vandens ir viską dar pavirinti. Tada sriubos tirščius pertrinti pro sietą arba sumalti mÄ..

Recepto vertinimas: 4

Keptų bulvių pica

Bulves supjaustyti siaudeliais, apibarstyti druska, apvolioti miltuose ir kepti su įkaitintais riebalais vis pamaisant. Kai suminkstėja, dalį bulvių pastumti į krastus, į vidurį dėti supjaustytos desros, žuvies, užpilti kiausinių ir grietinėlės plakiniu, ant virsaus užbarstyti sutarkuo..

Recepto vertinimas: 2

Meduolis

Trynius ištrinti su cukrumi, supilti pavirintą medų (atvėsusį), suberti prieskonius, supilti lydytą sviestą, grietinę, išplaktą su soda, suberti sijotus miltus ir maišyti. Tuomet dėti išplaktus baltymus. Supilti tešlą į paruoštą skardą. Kepama apie 40 min. vidutinio karštumo ork..

Recepto vertinimas: 2

Bandelės

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui, tik truputį kietesnė. Varškė gerai ištrinama, sudedami su cukrumi ištrinti tryniai, suberiamas vanilinis cukrus ir gerai išmaišoma. Aguonos nuplaunamos, išbrinkinamos karštame vandenyje, nusunkiamos ir sumalamos mėsmale arba sutrinamos. Sviestas ..

Recepto vertinimas: 5