Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/108

Virtas padažas salotoms

Norint pagaminti virtą padažą, reikia keptuvėje sumaišyti miltus, garstyčių miltelius, cukrų, žiupsnelį kajano ir kiaušinio trynius. Įmaišykite tirpinto sviesto, pieno ir vyno acto. Be paliovos maišydami, kaitinkite ant mažos ugnies, kol mišinys sutirštės. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

PORAI SU DEŠRA ALAUS PADAŽE

Baltasias poru dalis 15 min. virti pasudytame vandenyje, Paskui isgriebti ir, vandeniui nuvarvejus, sudeti i riebalais istepta ugniai atsparu inda. Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti alumi, pasudyti, paskaninti maltais pipirais ir nuolat maisant pakaitinti, kol uzvirs. Paruosta padaza uzpilti a..

Recepto vertinimas: 0

RIEŠUTINIAI LEDAI

Piena su cukrumi supilti i vidutinio dydzio puoda. Maisyti ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol pienas pakils, o cukrus istirps.Kukuruzu miltus sumaisyti su truputeliu kondensuoto pieno ir sukresti i pieno ir cukraus misini. Vel kaitinti ant silpnos ugnies mazdaug 3-4 minutes, kol mase prades stingti..

Recepto vertinimas: 0

Grietininiai saldainiai

Viską virti ant silpnos ugnies, kad sutirštėtų. Maišyti. Kai pradės tirštėti, perpilti į didesnį indą. Masei pakankamai sustingus , supjaustyti ir pavolioti cukraus pudroje. ..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitiniai dubenėliai su braškių kremu

Tryniai išsukami su cukrumi, baltymai išplakami, sudedami į trynių masę, suberiami miltai ir atsargiai išmaišoma. Masė šaukštu pilama į sviestu pateptą skardą 3 mm sluoksniu, formuojant paplotėlius. Kepama 200 laipsnių kaitroje 8-10 min. Karšti paplotėliai dedami ant apverstų sti..

Recepto vertinimas: 4

Migdolai su paprika

Keptuvėje įkaitintame aliejuje kepiname migdolus apie 5 minutes. Išimame iš keptuvės ir sudedame į popieriniu rankšluosčiu išklotą lėkštę. Atvėsiname, pasūdome, pagardiname paprikų milteliais ir sudedame į sandariai uždaromą indą. Uždengiame, sukratome. Sudedame migdolus į st..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai pyragėliai

Paskrudinkite riešutus orkaitėje arba ant keptuvės, nuimkite nuo jų luobelę, smulkiai sukapokite. Kiušinių baltymus ir cukrų suplakite iki purios masės, sudėkite sukapotus riešutus. Išklokite skardą kepimo popieriumi, ant jo išdėliokite suformuotus pyragėlius. Kepkite apie 15 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Želė su vynuogėmis ir džinu

Ant vynuogių, sudėtų į dubenį, užpilame džino (60 ml pasiliekame). Pridengiame ir padedame į šaldytuvą porai valandų arba nakčiai. Likusią džino dalį supilame į puodelį, sudedame želatiną ir paliekame 5 mionutėms. Į puodą supilame vandenį, pasaldiname ir verdame ant silpnos ..

Recepto vertinimas: 0

Saldūs morkų laiveliai

I istirpinta, bet ne karsta sviesta imaisome cukru, kiausinius, morku tyre ir miltus, sumaisytus su kepimo milteliais. Tesla pilame i sviestu pateptas kepimo formeles. Kepame 220 C temperaturos orkaiteje. Iskeptus pyragelius is karto isimame is formu. Papuosimui is baltymo ir cukraus pudros paruosia..

Recepto vertinimas: 0

Sūrūs riestainėliai

Mieles sutrupinti, sumaišyti su miltais ir kapoti su sviestu bei tryniais. Sudėti grietinę, sodą, truputį druskos ir užminkyti tešlą. Rankomis suformuoti volelius ir susukti riestainėlius. Kepimo skardą patepti riebalais, išdėlioti riestainėlius, paliekant tarpus. Paviršių patepti p..

Recepto vertinimas: 0

Riebaluose kepti trikampėliai su grietine

Trynius sumaišyti su grietine, vaniliniu cukrumi bei druska. Į šią masę po šaukštą įmaišyti miltus. Tešlą palaikyti 1 val. Paskui ant miltais pabarstytos lentos plonai iškočioti ir išspausti 20 trikampėlių (jei neturite formelių, galima tiesiog supjaustyti peiliu). Juos dėti į ..

Recepto vertinimas: 0

ŽĄSIENOS PADAŽAS

Skysti, kuriame kepe zasis, nugariname, i likusius riebalus iberiame sauksta miltu, ipilame siek tiek sultinio, stikline vyno, uzviriname. Tiekiame atskirai arba uzpilame ant keptos zasies...

Recepto vertinimas: 0

Skrebučiai su sūriu

Kiaušinius , pieną ir miltus suplakti , įdėti tarkuotą sūrį ir smulkiai supjaustytus petražolių lapelius . Bandelę supjaustyti riekutelėmis , pamirkyti tešloje ir apkepti ...

Recepto vertinimas: 0

Gemalų dribsniai su ananasais

Ananasus nulupti, išimti šerdis, išspausti sultis, įberti imbiero miltelių ir išmaišyti su dribsniais...

Recepto vertinimas: 0

Pagrindinis rudasis padažas

Įkaitintuose riebaluose apkepinti miltus, įpilti sulčių ar rudos spalvos sultinio (sultinys paruduoja nuo smulkių prieskoninių daržovių). Virti 6 - 8 minutes, paskui įdėti prieskonių, sviesto, galima įpilti grietinės arba grietinėlės. ..

Recepto vertinimas: 0

Uogos su pienu

Uogos perrenkamos, nuplaunamos, sudedamos į stiklinį pusdubenį, pabarstomos miltiniu cukrumi ir užpilamos pienu arba grietinėle. Taip paruošiamos braškės, avietės, mėlynės, žemuogės, gervuogės. ..

Recepto vertinimas: 0

Rageliai su abrikosais

Pieną pašildyti, kad būtų drungnas. Miltus gerai išmaišyti su sausomis mielėmis. Suberti cukrų, druską, supilti drungną pieną ir sviestą arba margariną. Viską suminkyti į vientisą mielinę tešlą. Jei ji pernelyg lipni, įberti dar šiek tiek miltų. Tešlą uždengti ir apie 30 m..

Recepto vertinimas: 0

APKEPTA LAŠIŠA SU SŪRIU

Zuvi supjaustyti i 2-3 riekutes, pabarstyti prieskoniais, miltais, lengvai apkepti. Deti zuvi i porcijine keptuvele, ant virsaus ziedais pjaustytus pakepintus svogunus, uzpilti grietines padazu, apibarstyti tarkuotu fermentiniu suriu ir kepti orkaiteje 10 minuciu (200 laipsniu).Patiekti toje pacioje..

Recepto vertinimas: 0

LYDEKA GELTONAJAME PADAŽE

Lydekos uodega ikiskite gerklen. Zuvi padekite i greitpuodi ant groteliu. Ipilti pasudyto vandens su sviestu ir sandariai uzdaryti, kai uzvirs troskinti 5-8 min. Istroskinta zuvi sudekite i pailga pusdubeni ir apipilkite padazu. PADAZO PARUOSIMAS: svieste pakepinkite miltus iki rusvumo. Ipyle zuv..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis plokštainis

Į indą sudėti sviestą, suberti cukrų, kakavą, įpilti vandens ir virti ant mažos ugnies. Kai masė užvirs, nukelti nuo ugnies ir suberti pieno miltelius, visą laiką maišyti. Tada sudėti maltus sausainius, riešutus, razinas, migdolus, išmaišyti ir supilti į stačiakampę kepimo form..

Recepto vertinimas: 0

Krapų padažas

Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami sultiniu ir maišant kaitinama ant mažos ugnies, kol sutirštės. Tada pridedama kapotų krapų lapelių, rūgšties. Nukėlus nuo ugnies, sudedamas išplaktas su druska kiaušinio trynys, pašildoma, bet nebeužvirinama. ..

Recepto vertinimas: 0

Desertas "Vaisinė laimė"

Grietinėlę išplakame su miltiniu cukrumi. Ant keturių sausainių uždedame grietinėlės, o ant viršaus - dar po sausainį. Tiekiame su braškių sirupu, papuoštą vandens vonelėje ištirpinto šokolado tinkleliu, uogomis ir supjaustytais vaisiais. ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinės „marmurinės" bandelės

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Ištepkite sviestu 12 bandelių formelių. Ištirpinkite abi šokolado plyteles prikaistuvyje dvigubu dugnu virš vos verdančio vandens. Dideliame dubenyje suplakite kiaušinius, jogurtą, cukrų, vanilės esenciją ir sviestą iki vientisos tirštos masės..

Recepto vertinimas: 0

Plikytos tešlos vainikas su braškėmis

Braškes nuplauti ir keturias gražiausias uogas palikti. Likusias sumaišyti su vaniliniu cukrumi. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlai 250 ml vandens užvirinti su sviestu, druska bei citrinų sultimis.Suberti miltus ir maišyti, kol tešla lengvai atsiskirs nuo puodo kraštų. ..

Recepto vertinimas: 0

VUŠČIUKAS SU MELIONU IR VERMUTU

Visciuka pamarinuojame su prieskoniais ir patepame sviestu. Cesnaka sumaisome su petrazolemis ir sudedame i visciuko vidu. Kepame orkaiteje 50 min. Iskepusi laikome siltai. Nugriebiame skardoje susidariusius riebalus, sultini perkosiame ir uzviriname. Sudedame miltus, atskiestus grietinele ir vermut..

Recepto vertinimas: 0