Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/106

Sojų padažas košėms ir makaronams

Soju granules, uzpyle soju prieskoniais paskanintu nuoviru, isbrinkiname. Miltus pakepiname su aliejumi arba sviestu, praskiedziame vandeniu, gerai ismaisome, kad nebutu miltu gumuliuku, sudedame nusunktas soju granules ir verdame 20 min. Tuomet supilame grietinele arba piena, paskaniname pipirais, ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Bumerangas"

Sviestą gerai išsukti su kokoso riešutais, kakava, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Maišant sudėti kiaušinius, miltus, džiovintas mieles, druską, pabaigoje supilti pieną. Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą formą ir kepti vidutinio karštumo orkaitej 40-45 min. Visi įdarui skirti produkt..

Recepto vertinimas: 0

Grybų padažas

Išvirti grybai supjaustomi rėželiais, svieste pakepinti miltai atskiedžiami grybų sultiniu, virinama maišant, kol sutirštės, tada sudedami supjaustyti grybai, grietinė, paskaninama druska bei cukrumi, pakaitinama. ..

Recepto vertinimas: 0

Riebaluose kepti rombai

Tešlai sviestą išlydyti ir atvėsinti. Jį su cukrumi, vaniliniu cukrumi, trinta citrinos žievele, druska, kiaušiniu bei romu išplakti iki purios masės. Įmaišyti miltus. Tešlą ant miltais pabarstytos lentos iškočioti į 3 mm storio sluoksnį. Jį supjaustyti 7 cm ilgio rombais. K..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su obuoliais ir persikais

Tešlai miltus išsijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti druską ir supilti aliejų. Iš lėto supilti 250 ml drungno vandens. Pilant tešlą maišyti mediniu šaukštu. Kai viskas bus sudėta, tešlą gerai išminkyti rankomis. Suvynioti į plėvelę ir ma..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAIČIAI SU EGLUTE"

Kiausinius isplakame su cukrumi. Suberiame miltus, uzmaisome tesla. Kepame lakstus 220 laipsniu temperaturoje 15-20 minuciu. Juos klijuojame grietineles kremu. Kai pyragai sustingsta, su formele isspaudziame pyragelius. Darome eglute: istirpiname sokolada, konditeriniu svirkstu ant pergamentinio pop..

Recepto vertinimas: 0

RYŽIŲ IR VERŠIENOS BLYNAI

Ryzius sumaisome su malta versiena, imusame kiausini, iberiame prieskoniu, gerai ismaisome. Formuojame apvalius paplotelius ir apvoliojame miltuose. Kita kiausini isplakame ir i ji sumerkiame paplotelius. Ikaitiname keptuve ir supilame alieju. Sudedame blynus ir apkepiname is abieju pusiu. Taip paru..

Recepto vertinimas: 0

Chalva su marmeladu

Į karštą vandenį sudedamas marmeladas, cukrus ir prieskoniai ir pavirinama, kol sutirštėja. Manų kruopos keptuvėje paskrudinamos su aliejumi ir supilamos į sutirštėjusi verdantį sirupą. Masė gerai išmaišoma (galima įdėti maltų riešutų) ir supilama į riebalais išteptą skardą..

Recepto vertinimas: 0

Grietinės padažas

Miltai pakepinami svieste, kol pagels, maišant atskiedžiami sultiniu ir 10 min pavirinami, supilama grietinė, pasūdoma. ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės krepšeliai su romo užpilu

Tešlai skirtą varškę gerai išmaišyti su aliejumi, pienu, cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir po truputį suberti į varškės masę. Tešlą suminkyti į rutulį, paskui plonai iškočioti ant miltais pabarstytos lentos. Išspausti 10 cm skersmens apskrit..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos bulvės su džiovintais vaisiais

Bulves susmulkinkite, dėkite į troškinimo indą. Dėkite sviesto, vaisius, cinamono, cukraus, užpilkite verdančiu vandeniu, tiek, kad apsentų ir patroškinkite kol vaisiai suminkštės. Po to įdėkite pakepintų miltų, pasūdykite ir dar šiek tiek patroškinkite. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Riebioji košė

Persijoti miltai išplakami su grietine ir šaukštu sukrečiami į verdantį pasūdytą pieną. Verdama ant mažos ugnies ir visą laiką maišoma. Išverda per 7—10 min. Išvirusi košė sukrečiama į dubenį. Paviršiuje atsiranda gryno sviesto sluoksnelis. Valgoma su juoda duona. Se..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su apelsininiu kremu

Padažui keptuvėje pakepiname sviestą su miltais. Maišydami po truputį supilame apelsinų sultis, suberiame apelsino žievelę, cukrų ir vanilinį cukrų. Įmaišome grietinėlę. Kai padažas užverda, nukaičiame.Pailgoje lėkštėje sudedame sulankstytus lietinius, supilame padažą ir papuo..

Recepto vertinimas: 0

TIRŠTOJI ŽUVIENĖ

Zuvi su prieskoniais isvirti. Kai isverda, zuvi su prieskoniais permalti per mesmale arba gerai sutrinti. Svieste pakepinti miltus, paskui supilti grietine, viska ismaisyti ir sumaisyti su zuvies mase. Viska maisant pamazu supilti sultini, kuriame vire. Tuomet dar uzverdame ir patiekiame su sklindzi..

Recepto vertinimas: 0

SAUSAUNIAI "RIEŠUTŲ AKMENĖLIAI"

Paberkite ant minkymo lentos 150 g miltu ir viduryje padarykite duobute. Suberkite cukru, supilkite citrinos sultis ir suleskite kiausiniu trynius. Viska sumaisykite su dalimi miltu ir sudeje salta, gabaliukais sukapota sviesta ir kapotus lazdyno riesutus, uzberkite likusiais miltais. Uzminkykite te..

Recepto vertinimas: 0

Vaisiai Å¡okolade

Vaisiai nulupami ir supjaustomi. Puode ištirpinamas sviestas, supilamas cukrus ir maišant pakaitinama, neduodant užvirti. Išmaišyta šiltame piene kakava supilama į puodą ir maišant užvirinama. Kiek pavirinus, dalimis supilamas krakmolas, smarkiai išsukama ir dar pakaitinama. Nuėmus nuo ..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis su graikiniais riešutais

Atskirtus kiaušinių trynius išsukti su cukrumi, supilti pieną, ištirpintą sviestą, medų, suberti miltus, išmaišytus su kakava, kepimo milteliais ir prieskoniais. Viską gerai išmaišyti. Riešutus nuplikyti verdančiu vandeniu ir padžiovinti orkaitėje. Į tešlą sukrėsti išplak..

Recepto vertinimas: 0

Kavos kremas

Vanilės lazdelę perpjauti išilgai ir įdėti į verdantį pieną. Nukėlus puodą nuo ugnies keletą minučių palaikyti, kad prisitrauktų. Vanilės lazdelę išimti. Kitame puode iki vientisos konsistencijos sumaišyti krakmolą, pudingo miltelius, trynius bei cukrų. Į kremą po truputį pl..

Recepto vertinimas: 0

PADAŽAS SU ŠVIEŽIA PAPRIKA

Svieste pakepinti miltus, supilti paprikos miltelius, sultini ir uzvirti. Sudeti juostelemis supjaustyta paprika, truputi patroskinus sudeti grietine. Pagardinti prieskoniais, sudeti smulkiai supjaustyta cesnaka. Padazas patiekiamas prie kiausiniu ar mesos apkepu...

Recepto vertinimas: 0

Saladūšnikai

Sutrinti virtas bulves,ir minkyti jas su miltais tol kol nekibs prie rankų ir taps vientisa tešla.Padaryti iš tešlos rutuliukus ir kepti kol apskrus.Į puodelį įpilti pieno ir įdėti cukraus (pagal skonį).Tuomet išmaišyti cukrų ir supiltį pieną i keptuvę, tuomet sudėti saladūšnikus ..

Recepto vertinimas: 0

Pieno padažas

Miltai pakepinami svieste, kol pagels, atskiedžiami pienu ir paskaninami druska, pavirinama 5 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių saldainiai

Cukrų ir grietinę virkite maišydami, kol pasidarys kondensuotos grietinės tirštumo. Tada supilkite sodą, tarkuotus obuolius, sviestą, cinamoną ir citrinos žievelę. Dar pavirkite, pamaišydami, ir ataušinkite. Tada masę 1 cm storiu paskleiskite ant vandeniu sudrėkintos lentelės. Pabars..

Recepto vertinimas: 1

Pomidorų plokštainis

 1. UžmaiÅ¡ykite teÅ¡lą. Sudėkite ją į keturias formeles arba į vieną didelę formą. Pabadykite teÅ¡lą Å¡akute ir palaikykite Å¡aldytuve 30 min. Kepti 10 min. (didelėje formoje) arba 5 min. (mažose formelėse) iki 200° įkaitintoje orkaitėje. 2. Ä® formą (ar formeles) sudėkite pomido..

Recepto vertinimas: 0

Paprasčiausios lakštinės tešlos sausainiai

Sviestą ištirpinti ir atvėsinti. Į dubenį suberti miltus, druską, įmušti kiaušinį, supilti vandenį ir įpilti tris šaukštus tirpinto sviesto. Viską gerai išminkyti mediniu šaukštu. Tešlą perdėti ant stalo ir stipriai minkyti rankomis dar mažiausiai 10 min., kol pasidarys v..

Recepto vertinimas: 0

Glajus su cinamonu

Užvirinti 50 ml vandens, nuimti nuo viryklės ir suberti cinamono miltelius bei cukraus pudrą. Viską gerai išmaišyti ir šiek tiek pravėsinti. ..

Recepto vertinimas: 0