9 rezultatų ieškant "avieciu"

Aliejinis aviečių užpilas salotoms

Aliejinių užpilų bėda yra tame, kad juos labai sunku suplakti, o kiek pastovėję susisluoksniuoja. Nuo seniausių, dar alchemikų laikų yra žinomas labai praktiškas ir lengvas būdas aliejinius mišinius plakti kartu su indu. Todėl ir Jūs paimkite nuo sulčių 500ml stiklinį plačiu kakl..

Recepto vertinimas: 0

Nekeptas aviečių ir varškės su aguonomis tortas

Išlaidinti 30g želatino. Užvirinti 100g pieno, 100g cukraus ir 100g aguonų, atvėsinti, išmaišyti su išlaidintu želatinu, 30g citrinų sunkos, vienos citrinos nutarkuota cedra, 500g neriebios varškės. 400g grietinėlės standžiai suplakti, išmaišyti su varškės mase. Į 30 cm diametro..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių gėrimas

Išspaustos aviečių sultys sumaišomos su virintu ir atšaldytu vandeniu, spaudžiamos citrinos sultys, pasaldinama. Pastabos: Gėrimas labiausiai mėgstamas karštomis vasaros dienomis. ..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių kremo tortas

Grietinėlė išplakama su cukrumi, sudedama išbrinkinta ir ištirpinta želatina, sutrintos avietės (dalis paliekama papuošimui). Viskas sumaišoma ir, supylus į formą, sustingdoma. Puošiame avietėmis ir mėtų lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių putėsiai

Uogas ir vanilinį cukrų suberiame į puodą ir užkaičiame, nustatę mažą kaitrą. Pakaitiname 4-5 minutes, kol ištirpsta cukrus, o iš uogų pradeda išsiskirti sultys. 2-3 šaukštus sulčių įpilame atskirai. Sudedame sutrupintą batoną ir maišome, kol masė tampa vientisa. Įpilame li..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių šerbetas

Avietes perrenkame ir nuplauname. Visus komponentus sudedame į virtuvinį kombainą ir sukame, kol masė tampa vientisa. Sukrečiame masę į plastikinį indą ir sandariai uždarome. Šaldome pusvalandį šaldymo kameroje. Šerbetą šaukšteliu sudedame į deserto indelius. Papuošiame uog..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių - riešutų nugos tortas

Biskvitą perpjaukite horizontaliai į dvi dalis. Lengviausiai padalinsite tvirtu siūlu: juo apjuoskite biskvitą ir, sukryžiavę siūlo galus, traukite į priešingas puses. Apatinę biskvito dalį aptepkite puse riešutų nugos ( receptą, kaip ją pagaminti, žiūrėkite skyrelyje " Viskas de..

Recepto vertinimas: 3

Karštas aviečių kokteilis

Atrinkite 30 gražesnių aviečių ir suverkite jas ant 6 medinių pagaliukų. Sudėkite į šaldiklį. Likusias avietes pertrinkite per sietelį (jei šaldytos- pirmiausia atšildykite) ir masę po lygiai padalinkite į 6 dalis bei sudėkite į stiklines. Į kiekvieną jų įpilkite po šaukštą..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai su aviečių uogiene

Miltus persijoti ant lentos ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti cukrų bei vanilinį cukrų. Ant įdubimo kraštų sudėti gabalėliais supjaustytą šaltą sviestą ir gerai suminkyti vientisą trapią tešlą. Uždengus 1 val. laikyti šaldytuve. Orkaitę įkaitinti ik..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: avieciu