Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/105

Pyragaičiai " Spanguolėlė"

Kepami sausainiai. Sviestas, cukraus pudra, druska ištrinami. Sudedama kiaušinis, miltai. Tešla iškočiojama 4 mm storio lakštu, formele išspaudžiami sausainiai. Patepama kiaušiniu. Kepama 220 laipsniu temperatūroje 10-15 min. Iš dalies uogų išspaudžiamos sultys, o luobelės paver..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių košė su ankštinėmis daržovėmis

Pupas ar pupeles išmirkyti.Jei jos sausos, mirkyti 8 val., jei šviežios - 4 val.Nuo koncervuotų nuplauti aliejų arba pomidorų padažą.Pavirti ant silpnos ugnies.Nulupti ir supjaustyti kubeliais bulves.Į puodą sudėti pusiau išvirusias pupas, žalias bulves, supilti pieną.Jei iki tol vand..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su slyvomis

Į persijotus miltus suberkite tarkuotą citrinos žievelę, sviestą ir kapokite, kol miltai sušoks. Suberkite cukraus pudrą, įdėkite trynį, įpilkite du šaukštelius šalto vandens ir greitai užminkykite tešlą. Suvyniojusi į foliją, pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą. Par..

Recepto vertinimas: 0

Kūčiukai su priedais

Tryniai ištrinami su cukrumi, sudedamas ištirpintas sviestas, nuplikytos ir sugrūstos aguonos. Viską gerai išsukus, dedama grietinė, truputis druskos, miltai ir užminkoma tešla (jei ji bus labai kieta, reikia įpilti truputį pieno). Baigiant tešlą minkyti, įberiama prieskonių (vanilin..

Recepto vertinimas: 0

BULVIŲ KOTLETAI

Bulves nuplauti ir isvirti su lupinomis. Po to aplupti ir sumalti. I bulviu mase sudeti miltus, kiausini ir sviesta. Paskaninti druska, pipirais, muskato riesutu ir gerai ismaisyti. Is mases suformuoti kotletus, apvolioti sezamo seklose ir kepti aliejuje, kol graziai pageltonuos. ..

Recepto vertinimas: 4

Žvaigždutės

Visus produktus suminkykite ir tešlą 1 valandą palaikykite šaltai. Paskui ją iškočiokite 3 – 4 mm storio lakštais, formelėmis išpjaukite žvaigždutes, kurių paviršių aptepkite tryniu ir apibarstykite kristaliniu cukrumi. Sausainėlius kepkite, kol pageltonuos. Skanaus ! ..

Recepto vertinimas: 0

Virta antis

Paruoštą antį įdėti į verdantį vandenį ir virti 2 valandas. Vėliau sudėti daržoves ir pasūdyti. Išvirusią, supjaustyti. Miltus pakaitinti riebaluose, įpilti sultinio, citrinos sulčių ir užvirinti. Antį patiekti su padažu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su ankštiniais pipirais

Paukštieną supjaustyti, pakepinti taukuose. Tada įpilti sultinio, pridėti prieskonių. Pipirus supjaustyti ir sudėti ant mėsos. Taip pat sudėti supjaustytas daržoves. Viską troškinti. Vėliau iš šio skysčio, miltų ir grietinės pagaminti padažą ir patiekti su mėsa. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Baravykai grietinės padaže

Baravykus ir bulves supjaustyti. Bulves kepti svieste, kiek vėliau sudėti grybus, svogūnus ir dar pakepti. Tada įmaišyti miltų, grietinės, prieskonių ir viską užvirinti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su spanguolėmis ir riešutais

Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių temperatūros. Keturkampį kepimo indą ištepame riebalais. Kiaušinius mediniu šaukštu arba elektriniu plakikliu išplakame su cukrumi. Įmaišome persijotus miltus, supilame ištirpintą sviestą, sudedame susmulkintus riešutus ir spanguoles, atsargiai ..

Recepto vertinimas: 0

VARŠKĖČIAI SU DUONA IR RAZINOMIS

Varske istrinti, suberti tarkuota duona, cukru, razinas, supilti isplaktus kiausinius, pasudyti ir ismaisyti. Suformuoti rutuliukus, pavolioti juos miltuose ir isvirti pasudytame vandenyje. Isgriebti, aplieti sviestu ir apiberti tarkuota duona...

Recepto vertinimas: 0

NAUJAMEČIAI PYRAGAIČIAI

Sviesta, medu, cukru istirpiname. Suberiame graikinius riesutus, cinamona, druska, vanilina, miltus, imusame kiausinius ir uzmaisome tesla. Iskociojame lakstus, ispjauname norimos formos pyragelius ir kepame 180 laipsniu temperaturoje 15-20 minuciu. Iskepusius ir atvesusius pyragelius pertepame krem..

Recepto vertinimas: 0

Apkepta veršiena

Mėsą supjaustyti, apibarstyti druska, citrinos sultimis ir sudėti į sviestu išteptą indą. Ištirpinti riebalus, juose pakepinti miltus, įpilti pieno, pavirinti. Pagamintu padažu apipilti mėsą, apibarstyti džiūvėsėliais ir sūriu. Tada apdėlioti sviesto griežinėliais ir kepti orkai..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotas lakštinis su varške

Iš miltų ir pasūdyto vandens suminkoma vidutinio kietumo tešla (kaip skryliams). Labai gerai išminkyta tešla išmušama kočėlu ir plonai iškočiojami 1—2 keturkampiai lakštai. Kiekvienas lakštas patepamas tirpytu sviestu, uždedamas varškės įdaro sluoksnelis ir suvyniojama. Galai u..

Recepto vertinimas: 0

Virta aviena su žirneliais

Mėsą supjaustyti, sudėti į karštą vandenį, užvirinti, įberti druskos ir sudėti daržoves. Pagaminti padažą: ištirpinti sviestą, įdėti miltus, įpilti mėsos sultinio. Padažą 5 minutes pavirti, tada suberti žirnelius ir užvirinti. Mėsą apipilti padažu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Užkandis "Jūros žvaigždė"

Dvi skardas patepame sviestu. Miltus persijojame į dubenį su garstyčių milteliais. Pirštų galiukais įtriname sviestą į miltus taip, kad susidarytų trupiniai. Sudedame tarkuotą sūrį. Kiaušinį išplakame ir sudedame į masę. Įpilame 4-5 šaukštus vandens ir užminkome tešlą. Pade..

Recepto vertinimas: 0

Austriškas omletas

Sumaišyti pieną, kiaušinius, cukrų, miltus ir supilti į keptuve su ištirpintu sviestu. Kai omleto apačia apkeps, pabarstyti razinomis, apversti ir apkepinti kitą pusę. Supjaustyti gabaliukais, dar pakepinti. Valgyti karštus. ..

Recepto vertinimas: 0

Riestainėliai su romu

Ant medines lenteles isberti persijotus miltus ir miltini cukru. Viduryje padaryti duobute ir imusti kiausini, iberti druskos, supilti roma. Sudeti kapota sviesta ir greitai isminkyti tesla. Tesla pridengti drobiniu raksluosciu ir laikyti saltoje vietoje.Perminkyti tesla, suvolioti plona voleli, sup..

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ IR VYNO PADAŽAS

Drebucius isplakame su vynu, suberiame garstyciu miltelius, dar karta ismaisome, pakaitiname iki uzvirimo, bet neuzviriname. Suberiame citrinu ir apelsinu zieveles, imbiera, kvapniuosius pipirus, supilame apelsinu sultis. Tiekiame silta prie karstu ar saltu patiekalu...

Recepto vertinimas: 0

Raudonųjų cikorijų salotos

Kelis cikoriju lapus paliekame salotoms papuosti, o kitus supjaustome plonomis juostelemis. Tada jas nuplauname ir gerai nuvarviname vandeni. Paprikas irgi supjaustome plonomis juostelemis. Cesnaku skilteles supjaustome plonais griezineliais. Paruosiame padaza. Labai smulkiai supjaustome svoguna ir ..

Recepto vertinimas: 0

Vaniliniai bučinukai

Iš tešlai skirtų produktų užmaišome tešlą. Jospripildome konditerinį švirkštą ir ant kepimopopieriumi išklotos skardos formuojame apvalius sausainėlius.Kepame 180 C temperatūros orkaitėje.Glajui baltymą suplakame su cukraus pudra irburokėlių sultimis. Atvėsusius sausainėliuspert..

Recepto vertinimas: 0

BUROKĖLIŲ TROŠKINYS

Isvirkite, nulupkite ir sutarkuokite burokelius. Supilkite i puoda piena, iplakite miltus ir kaitinkite, kol uzvirs. Virkite 3 min. Suberkite prieskonius, sudekite sviesta ir isplakite padaza. Galiausiai suberkite burokelius ir dar syki pakaitinkite. Sukreskite troskini i grazu inda ir patiekite i s..

Recepto vertinimas: 0

Ledai karšta meilė

Išplakite kiaušinių trynius su cukraus milteliais ir vanilės cukrumi. Užvirkite pieną, grietinėlę ir gliukozę. Supilkite kiaušinio plakinį. Pavirkite kol masė sutirštės. Perkoškite masę per smulkų sietelį. 5 valandom padėkite masę į šaldiklį, kad atšaltų, kartais pamaišyki..

Recepto vertinimas: 0

Riešutėliai (Raimondos)

Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi ir vanile. Sudėti kitus ingredientus. Išmaišyti. Dėti su šaukšteliu į skardą išteptą sviestu. Kepti apie 15 min. įkaitusioje orkaitėje (200 laipsnių karščio). ..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su aguonomis

Mieles ištirpiname šiltame piene, įberiame truputį cukraus, kad pradėtų putoti. Išplakame 3 kiaušinius, suberiame cukrų, druską, supilame ištirpintą sviestą arba margariną, suberiame persijotus miltus, supilame pakilusias mieles ir viską išmaišome. Tešla neturi būti labai skysta..

Recepto vertinimas: 0