Miltai, miltå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/101

Auksinės pagalvėlės

Miltus persijoti, įberti druskos, sutarkuoti atšaldytą sviestą. Sviesto drožles greitai maišyti su miltais, kad nesuliptų. Tešlą palaikyti 10 min. šilumoje, kad sviestas suminkštėtų. Maišant peiliu pilti grietinę, bet neminkyti. Rankomis suformuoti tešlą, pjauti po gabalėlį, iš..

Recepto vertinimas: 0

Marcipaniniai baltymų pyragaičiai

Migdolus nuplikyti vandeniu ir nulupti žievelę. Apdžiovinus sumalti mėsmale. Į gautą masę sudėti baltymus, cukraus pudrą ir stipriai maišyti, kol pasidarys tešla. Ją padėti ant cukrumi pabarstytos lentos ir formuoti įvairias figūrėles. Marcipanus sudėti ant sviestu pateptos ir mil..

Recepto vertinimas: 0

MEDAUS PYRAGAIČIAI

Kiausinius plakame su cukrumi, inda idedame i karsto vandens vonele ir plakame, kol istirpsta cukrus. Tada sudedame medu, plakame, po to sudedame sviesta ir maisome, kol jis istirpsta. Sudedame gesinta soda ir maisome dar 1 minute. Tada po truputi beriame miltus, maisome, isimame is indo ir uzminkom..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnios su ledais

Šviežias vyšnias nuplauname, nusausiname, išimame kauliukus. Sudedame uogas į nedidelį puodą, įberiame cukraus, cinamopnų ir, nustatę mažą kaitrą, užverdame. Uždengiame ir palaikome 2-3 minutes. Paskui sudedame serbentų želė ir ištirpiname. Puodą su vyšniomis laikome šalt..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su kilkėmis ir citrina

Į mėsa prismaigstyti plonai pjaustytų lašinukų. Kilkes susmulkinti, sumaišyti su citrinos žievele, petražolėmis ir actu. Mišiniu įtrinti mėsą ir 1 – 2 dienas palaikyti šaltai. Paskui nuvalyti prieskonius, pakepinti. Tada įpilti vyno, vandens ir troškinti. Troškinant įdėti jau na..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinienė cukinijoje (Ramunės)

Cukiniją išvalom perpjaunam ir išvalom, pabarstom prieskoniais. Lašinukus pakepinam su svogūnais, sudedam į cukiniją. Kiaušinius išplakam, suberiam paprikos kubelius, tarkuotą sūrį, miltus, pieną, išplakam ir supilam į cukiniją. Kepam orkaitėje arba grilyje. ..

Recepto vertinimas: 0

KALĖDŲ SENIAI

Dubenyje gerai ismaisykite miltus ir mieles. Suberkite 75 g cukraus, vanilini cukru, druska, supilkite tirpinta sviesta ir silta piena. Elektriniu maisytuvu su antgaliu mielinei teslai is pradziu maziausiu, paskui vidutiniu greiciu tesla maisykite 5 minutes. Tesla pastatykite siltai, kol jos turis p..

Recepto vertinimas: 0

Avižiniai pyragaičiai

Avizinius dribsnius sumaisome su pienu irpalaikome 1 vai. Dubenelyje issukame sviesta su cukrumi bei vaniliniu cukrumi, maisydami dedametrynius. Tada sudedame isbrinkintus dribsnius,susmulkintas razinas ir dalimis pilamemiltus, sumaisytus su kepimo milteliais. Kepame sviestu pateptose nedidelese for..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai su pistacijomis

1. Sumaišome miltus, cukrų ir kepimo miltelius. Kiaušinį išplakame, sudedame į miltų mišinį ir išmaišome. Sudedame pistacijas ir tarkuotą citrinos žievelę, sumaišome. 2. Užminkome tešlą. Iškočiojame plonu ilgu ritinėliu, (dedame į sviestu pateptą skardą. Kepame 180° C ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis plokštainis (Jūratės)

Margariną pakaitinti kol išsilydys. Kakavą ar šokoladą kaitinti piene apie 5 min. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Trynius su dalimi cukraus išplakti iki baltos masės. Su kita dalimi cukraus išplakti baltymus iki standžių putų. Į margariną supilti kakavą, plaktus trynius, sube..

Recepto vertinimas: 3

Pyragaitis " Persikas"

Kiaušiniai ištrinami su cukrumi, maišant šildomi iki 45-50 laipsnių kaitroje. Plakama, kol atvės. Suberiami miltai, atsargiai išmaišoma. Tešla pilama plonu sluoksniu ant sviestu ištepto pergamento ir kepama 180 laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.Atvėsinama. Apskrita formele išpjausto..

Recepto vertinimas: 0

DILGĖLIŲ SVIESTAS

Paruostus, susmulkintus dilgeliu lapus (arba miltelius) sumaisyti su sviestu. Tepti ant duonos, apibarstyti zalumynais ir uzdeti ridikeliu, pomidoru skilteliu...

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir grybų kukuliai

Virtos bulvės nulupamos, sumalamos, įmušarnas kiaušinis, suberiami miltai, pasūdomą, suminkoma, padaromi įdaryti kukuliai ir verdami taukuose, kol pagels. įdarui svogūnas smulkiai sukapojamas, pakepinamas aliejuje ar svieste, sudedami susmulkinti grybai, pakepinama, suberiami pyrago d..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su džiovintais vaisiais

Iš tešlai skirtų produktų paruošti sluoksniuotą tešlą. 2 val. ją laikome šaltai. Iškočioti 4 mm storio tešlos lakštą. Supjaustyti jį kvadratais (10x10). Įdarui džiovintas kriaušes pavirti nedideliame kiekyje vandens. Atšaldytas kriaušes ir razinas sumalti mėsmale, sum..

Recepto vertinimas: 0

SALIERŲ SRIŪBA

Salierus nuvalyti ir sutarkuoti burokine tarka. Svoguna smulkiai supjaustyti ir pakepinti su margarinu; paskui iberti miltu, viska dar kiek pakepinti ir praskiesti sultiniu. Sriuba dar 10 min. pavirinti ir nukelti nuo ugnies. Trynys ir grietine sumaisoma su trupuciu sultinio ir supilama i sriuba. Su..

Recepto vertinimas: 1

Lietiniai su medumi ir riešutais

Iš produktų užmaišyti tešlą ir palikti pastovėti. Paskui iškepti blynus. Kiekvieną lietinį aptepti medumi, apibarstyti riešutų ir razinų mišiniu. Tada susukti. ..

Recepto vertinimas: 0

Baltojo šokolado kremas su avietėmis

Išklokite 20 cm skersmens keptuvą vaškuotu popieriumi. Dideliame dubenyje sumaišykite sausainius, sviestą ir cinamono miltelius. Sukrėskite mišinį į paruoštą keptuvą, išlygindami jį šaukšto apatine puse. Kol ruošite įdarą, atvėsinkite šaldytuve. Ištirpinkite šokoladą prikai..

Recepto vertinimas: 0

VERŠELIO INKSTAI SU KONJAKU

Inkstus perpjauti pusiau ir, ispjauscius kraujagysles, per nakti mirkyti piene. Tada supjaustyti griezineliais, apvolioti miltais ir truputi apkepinti ikaitintuose riebaluose. Pasudyti, prideti pipiru, uzpilti grietinele ir troskinti.Pries duodant i stala, ipilti konjako. Patiekti su biria ryziu kos..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynukai su ryžiais

Virtas bulves sumalame ir sumaisome su kiausiniu plakiniu, ryziais, prieskoniais bei miltais. Is teslos formuojame blynukus, apvoliojame miltuose ir kepame orkaiteje.Blynukus galime valgyti vienus su grietine arba prie mesos...

Recepto vertinimas: 0

Triufeliai

Margarina arba sviesta sumaisyti su miltais. Iskocioti. Padaryti formeles ( paprastai rutuliukai ) ir deti i skarda. Kepti apie 2025 min., tol kol truputi patamses. Iskepus isimti skarda, palaikyti apie 1 min. Per ta laika ( galima ir anksciau ) sumaisyti kakava su cukraus pudra. Sausainius supilti ..

Recepto vertinimas: 0

Vaniliniai rageliai;]

Miltus,kiaušinius,sviestą,pusantro pakelio vanilinio cukraus,miltinį cukrų sumaišyti kol bus vientisa masė. Sumaišius į indą įberti kapotus migdolus ir įmaišyti į vientisą tešlos masę.Kai migdolai išsimaišys,padaryti formeles ir 30 min. atšaldyti tešlą. Atšaldžius belieka sau..

Recepto vertinimas: 0

Citrininės lazdelės

Visus produktus sudėkite į dubenėlį, rankomis skubiai užminkykite tešlą ir palikite 1 valandai šaltame kambaryje, kad sustingtų. Prieš kepdami, uždėkite tam tikrą formelę ant mėsai malti mašinėlės, su ja padarykite pailgus, lazdelės pavidalo sausainėlius, arba tešlą iškočiok..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos suktinukai su ryžiais

Veršieną supjaustyti gabalėliais ir išmušti. Faršą sumaišyti su virtais ryžiais, įpilti 2 šaukštus vandens. Ant kiekvieno mėsos gabalo uždėti po krūvelę įdaro, susukti, surišti ir kepinti. Tada užpilti vandeniu ir troškinti 1 valandą. Ištroškinus, į tą skystį įdėti milt..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Sniego kupstas"

Kiaušinio baltymus išplakti su 200g cukraus iki standžių putų. Atsargiai įplakame miltus, migdolus ir likusį cukrų. Iš šios tešlos iškepame keturis torto papločius. Kepama ant sviestinio popieriaus ir jie turi būti 10, 13, 16 ir 17 cm diametro. Orkaitėje kepama 25 min. 150C. Iškepus..

Recepto vertinimas: 0

Margi keksiukai (Jūratės)

Trynius su dalimi cukraus išplakti. Su likusiu cukrumi iki standumo išplakti baltymus. Sviestą kaitinant išlydyti. Atvėsusį supilti į trynių masę, įberti truputį druskos, vanil. cukraus, suberti miltus, sukrėsti baltymus ir išmaišyti. Tešla turi būti maišoma, bet tirštoka. Į pus..

Recepto vertinimas: 0