Miltai, miltň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Miltai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/10

Mielin─Śs te┼ílos vyniotinis su aguonomis

Te┼íla u┼żmai┼íoma ir u┼żminkoma kaip pagerintam pyragui. Aguonos gerai nuplaunamos ir i┼íbrinkinamos kar┼ítame vandenyje, paskui vanduo nusunkiamas, o aguonos sumalamos m─Śsmale arba sutrinamos molin─Śje ─Źerp─Śje. Rie┼íutai nuplikomi ir, nulupus luobel─Ö, smulkiai sukapojami. Apelsin┼│ cukrinuka..

Recepto vertinimas: 5

Gulia┼ías su ry┼żiais

Visas dar┼żoves supjaustyti 3 cm ilgio juostel─Śmis. Suberti ─» tro┼íkintuv─ů, ─»pilti 2 stiklines vandens, ─»d─Śti pus─Ö sviesto, u┼żdengti ir tro┼íkinti. Likusiame svieste pakepinti kiaulien─ů, supjaustyt─ů pailgais gabal─Śliais. Kai dar┼żov─Śs sumink┼ít─Śs, sud─Śti m─Śs─ů ir kartu tro┼íkinti, k..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas su slyv┼│ uogiene

I┼í milt┼│ , grietin─Śs, kiau┼íini┼│ (kiau┼íinius prie┼í tai galima i┼íplakti iki put┼│, te┼íla tada bus puresn─Ś) u┼żmai┼íoma te┼íla, sudedama nugesinta soda (galima i┼ímai┼íyti su grietine arba panaudoti kelis la┼íus acto). ─« te┼íl─ů supilama uogien─Ś ir v─Śl viskas i┼ímai┼íoma iki vi..

Recepto vertinimas: 4

Grybukai arba sausainiai su varške

Sviest─ů i┼ílydyti ir palikti atv─Śsti. Baltymus iki standumo i┼íplakti su dalimi cukraus. Su likusiu cukrumi i┼íplakti trynius. Inde sumai┼íyti i┼íplaktus baltymus, trynius, suberti miltus, supilti sviest─ů, sukr─Śsti pertrint─ů var┼ík─Ö, ─»berti kep. milteli┼│, ─»la┼íinti truput─» esencijos. Vis..

Recepto vertinimas: 3

Pyrag─Śliai ÔÇ×Petit foursÔÇť

Kiau┼íini┼│ trynius atskirti nuo baltym┼│ ir su cukrumi i┼íplakti iki purios mas─Śs. Sumai┼íyti miltus, kepimo miltelius bei krakmol─ů ir i┼ísijoti ant tryni┼│ mas─Śs. Baltymus i┼íplakti iki stand┼żi┼│ put┼│ ir atsargiai ─»mai┼íyti ─» paruo┼ít─ů mas─Ö. Te┼íl─ů padalyti ─» dvi dalis. ─« vien─ů dal─..

Recepto vertinimas: 1

Var┼ík─Śs pyragas su obuoliais

Grietin─Śl─Ö sumai┼íome su cukrumi ir kiau┼íiniais. Po truput─» ─»mai┼íome su kepimo milteliais ir cinamonu sumai┼íytus miltus. Te┼íl─ů supilame ─» kepimo popieriumi i┼íklot─ů skard─ů ir kepame 180 laipsni┼│ temperat┼źroje apie 15 minu─Źi┼│. Var┼ík─Ö sumalame ir sumai┼íome su kiau┼íiniais bei ..

Recepto vertinimas: 4

Troškinta lydeka

Nuvalyta, nuplauta ir nusausinta ┼żuvis supjaustoma skersai pailgais gabalais, pas┼źdoma, pabarstoma prieskoniais, pavoliojama miltuose ir apkepinama riebaluose. Sudedama ─» puod─ů, ─»pilama citrinos sul─Źi┼│ ar baltojo vyno, sultinio, sudedamas susmulkintas svog┼źnas, morka ir tro┼íkinama 15ÔÇö20..

Recepto vertinimas: 3

Vištienos kotletai karališkai

I farsa sudedame ismirkytas razinas, kiausinius, vegeta, pipirus, dziuvesius ir pakepintas aliejuje paprikas. Viska gerai ismaisome ir 10 minuciu paliekame saltai pastoveti. Per ta laika krabus apvyniojame rukytos sonines griezineliais. Is farso mases formuojame rutulius, ir po valiai istumiame po k..

Recepto vertinimas: 1

Dvisluoksnis obuoli┼│ pyragas

Abiej┼│ te┼íl┼│ ruo┼íimas i┼í dalies toks pat: i┼ítrinti su cukrumi ir vanil. cukrumi sviest─ů, ─»berti truput─» druskos, ─»mu┼íti po vien─ů kiau┼íinius ir te┼ílas gerai i┼íplakti. ─« ┼íviesi─ů te┼íl─ů ─»d─Śti grietin─Śs, suberti miltus, sumai┼íytus su kepimo milteliais. ┼áia te┼íla i┼íkl..

Recepto vertinimas: 3

Kalakutienos troškinys

M─Śs─ů supjaustyti, pakepinti svieste, ─»pilti skys─Źio, sud─Śti supjaustytas dar┼żoves, prieskoni┼│ ir tro┼íkinti. ┼Żirnelius sud─Śti tro┼íkinimo pabaigoje. Miltus pakepinti taukuose, sumai┼íyti su skys─Źiu nuo tro┼íkinimo ir pavirinti. Galiausiai pagardinti grietine. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 3

Tark─Ś arba Zacirka

I┼í kiau┼íini┼│ ir milt┼│ suminkome kiet─ů te┼íl─ů ir sutarkuojame stambia tarka. ─« puod─ů supilame vanden─», pien─ů ir u┼żverdame, kai u┼żverda suberiame sutarkuot─ů te┼íl─ů. Truput─» paviriname, pagal skon─» pas┼źdome. Nukaitus ─»dedame sviesto. ┼ái sriuba da┼żniausiai val..

Recepto vertinimas: 2

PIKANTIŠKAS PADAŽAS

I sultini sudedame dziovintas be kauliuku slyvas, smulkintus riesutus, smulkinta duonos pluta. Miltus pakepiname riebaluose ir supilame i padaza. Suberiame druska, paprikos miltelius. Viska uzviriname, pertriname per sieta...

Recepto vertinimas: 4

Blyneliai su s┼źriu ir de┼írel─Śm

kiausinius isplakame su ziupsneliu cukrum ir druska supilame 4stiklines miltu pilame 3 stiklines pieno ir vandens plakame kad gautusi lietiniu blynu mase iskepe lietiniu blynelius ant kiekvieno blyno tepame truputi majonezo ir dedame pusiau prpjauta desrele ir gabaleli surio tada suvyniojame ir dar..

Recepto vertinimas: 4

Šakotis

Dideliame moliniame dubenyje sviestas mediniu ┼íauk┼ítu gerai i┼ísukamas, mu┼íama po 1 tryn─», beriama po ┼íauk┼ít─ů cukraus, ┼íauk┼ít─ů milt┼│ ir sukama v─Śsioje patalpoje, kol visi ┼íie produktai sudedami. Kai te┼íla pasidaro puri ir ima tir┼ít─Śti, po truput─» ─»pilama grietin─Śl─Śs. Prie┼í..

Recepto vertinimas: 4

K┼ź─Źiukai II

2/3 milt┼│, nurodyt┼│ recept┼źroje, i┼ísijojami ─» duben─Śl─». J┼│ viduje padaroma duobut─Ś, ─» kuri─ů supilamos nedideliame cukraus kiekyje i┼íleistos miel─Śs, truput─» pa┼íildytas skystis. Viskas i┼ímai┼íoma, pavir┼íius apsijojamas miltais ir u┼żdengus drobele, pastatoma ┼íiltai, kad pakilt┼│. ─«..

Recepto vertinimas: 5

Aukštaitiškas medaus tortas

─« duben─» ─»mu┼íami kiau┼íiniai, suberiamas cukrus, supilamas medus ir plakama, ─»sta─Źius ind─ů ─» kar┼ít─ů vanden─», kol mas─Ś sutir┼ít─Śs ir pasidarys puri. Tada suberiami miltai, par┼źg┼ítintame vandenyje i┼ítirpyta soda, prieskoniai ir u┼żminkoma te┼íla. Ji padalijama ─» 4 lygias dalis. I┼í ..

Recepto vertinimas: 4

Aguon┼│ pyragas su puta (Ramun─Śs) (foto)

Margarin─ů i┼ítriname su cukrumi ir tryniais, suberiame miltus, kepimo miltelius, migdol┼│ esencij─ů. Baltymus i┼íplakame ir sumai┼íome su te┼íla. Dedam ─» skard─ů, ant vir┼íaus dedam aguon┼│ mas─Ö. Kepam apie 40 min. Tada u┼żdedam putas ir dar kepam apie 10 min. Aguon┼│ masei vaisius pamirkom..

Recepto vertinimas: 0

Virt┼│ bulvi┼│ blynai

Su lupenomis virtos bulv─Śs nulupamos, sumalamos m─Śsamale, suberiami miltai, krakmolas, ─»mu┼íamas kiau┼íinis, pas┼źdoma, padaromi ploni blyneliai, apveliami pyrago d┼żi┼źv─Śs─Śliais ir apkepami riebaluose. Blyneliai b┼źna skanesni, jei ─» te┼íl─ů ─»minkoma maltos virtos m─Śsos, virt┼│ susmulkint┼..

Recepto vertinimas: 3

Virtinukai ÔÇ×TinginiaiÔÇť

Var┼ík─Ö pertrinkite per sietel─», ─»mu┼íkite kiau┼íin─», suberkite miltus (kelis ┼íauk┼ítus pasilikite ko─Źiojimui), cukr┼│ ir drusk─ů. Rankomis greitai i┼íminkykite te┼íl─ů ir suformuokite rutul─». J─» d─Śkite ant miltais pabarstyto stalo. Dar kiek paminkykite ir i┼íplikite. Supjaustykite ilgomi..

Recepto vertinimas: 3

Tešla picai I

Visk─ů i┼ímai┼íome ir i┼íminkome ..

Recepto vertinimas: 3

┼áerniena, virta su dar┼żov─Śmis

M─Śs─ů sud─Śti ─» truput─» actu par┼źg┼ítint─ů ┼íalt─ů vanden─», u┼żvirinti, nugraibyti putas. U┼żdengus dangt─» virti, kol apvirs (1,5-2 valandas). Tada prid─Śti druskos, supjaustyt┼│ prieskonini┼│ ir kt. dar┼żovi┼│. Bulves sud─Śti ant vir┼íaus taip, kad j┼│ nesiekt┼│ vanduo. Apibarstyti druska pa..

Recepto vertinimas: 5

Širdiniai blynai

Sviesta su cukrumi issukti iki purimo. Paskui po truputi imaisyti persijotus miltus, druska ir kiausinius. Palikti tesla pastoveti 10 minuciu. Ikaitinti sirdiniu blynu keptuve, truputi patepti riebalais, paskui ipilti i keptuve 1-2 valgomuosius saukstus teslos, uzdaryti dangti ir kepti, kol blynas g..

Recepto vertinimas: 4

Sausainiai su varške

Var┼ík─Ö i┼ítrinkite per sietel─», ─» j─ů suberkite miltus, taip pat ─»d─Śkite sviest─ů, ─»mu┼íkite kiau┼íinio tryn─». Visk─ů sukapokite peiliu , kol pasidarys vienalyt─Ś mas─Ś, suminkykite. I┼íko─Źiota te┼íl─ů (apie 1 cm) aptepkite baltymu ir supjaustykite norimos formos sausainiukais, ..

Recepto vertinimas: 3

Lietiniai blynai

VYSKA IDEDU PADARAU TESLA KAI ISKEPU DEDU KA NORIU ..

Recepto vertinimas: 1

JŪROS LYDEKOS UŽKEPĖLĖ

Zuvi supjaustyti gabaleliais, sudeti prieskonius, 2 valgomus saukstus miltu, padruskinti pagal skoni ir ismaisius palikti, kad prieskoniai ir druska isigertu. Apkepti zuvi keptuveje iki rusvumo. Aliejuje apkepinti burokine tarka tarkuotas morkas ir smulkiai pjaustytus svogunus iki graziai geltonos s..

Recepto vertinimas: 5