25 rezultatų ieškant "skysto"

Prancūziškos bandelės

Dubenyje susmulkinkite mieles ir supilkite vandenį, sirupą bei margariną, įberkite druskos. Pamaišykite, kad įsitikintumėte jog mielės ištirpo. Palaipsniui berkite miltus ir maišykite tešlą, kol ji nebelips prie dubens dugno. Apdenkite tešlą ir palikite ją pastovėti 30 minučių, ka..

Recepto vertinimas: 4

Sojos guliašas

Sojos kubelius užplikyti verdančiu vandeniu ir įdeti sultinio kubelį. Palaikyti 2 val. Įpilti daugiau vandens, nes išbrinkstant sojai, vandens ne kažin kiek ir lieka. Įdedu kubeliais supjaustyta morką, smulkiai supjaustytas slyvas, kukurūzus, įberiu druskos ir prieskonių. Šutinu 0,5-1..

Recepto vertinimas: 0

Minkštas meduolis

Kiaulienos nugarinė supjaustoma 2 cm storio gabalais su šonkauliuku. Šonkauliukas apskutamas (aplyginamas), šiauresniame gale mėsa įpjaunama taip, kad nedidelė kauliuko dalis būtų be mėsos. Mėsa truputį pamušama, pabarstoma pipirais ir druska, pavilgoma išplaktame kiaušinyje ir pavo..

Recepto vertinimas: 3

Avokadų salotos su medumi ir riešutais

Svogūną susmulkinti, maišyti su actu, druska, pipirais ir medumi, plakant po truputi supilti aliejų. Nuluptas avokadas perpjauti pusiau, pašalinus kaulus supjaustyti plonais griežinėliais ir pašlakstyti citrinos sultimis. Salotas susmulkinti, išdėlioti į lėkštutes, ant viršaus dėti a..

Recepto vertinimas: 0

Dvigubi šokoladiniai pyragaičiai

Įkaitinti orkaitę iki 200 C temperatūros. Ištepti riebalais ir pabarstyti miltais šešis 1 arba 1,25 puodelių dydžio "sufle" indelius arba šešis indelius kremui. Sudėti paruoštus indus ant negilios kepimo skardos ir atidėti ją. Nedideliame puode virš nedidelės ugnies pastoviai maišy..

Recepto vertinimas: 0

Ant grotelių kepta lašiša su sojų padažu

Į puodą supilame sojų padažą, medų, sudedame aitriąją papriką. Kaitiname, kol viskas gerai susimaišys. Lašišą dedame į nemetalinį dubenį, užpilame atšaldytu medaus marinatu. Pamaišome, kad visus gabalėlius apsemtų, ir paliekame pastovėti. Grilį įkaitiname. Lašišą dedame a..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos su medumi

Apelsinus nulupame iš padalijame skiltelėmis. Nuplautas vynuoges nuskabome nuo šakelių. Persikus supjaustome skiltelėmis, bananus - skrituliukais. Imame didelę, apvalią lėkštę ir dedame vaisius. Pirmiausia ratu išdėliojame apelsinų ir persikų skilteles, į lėkštės vidurį dedame su..

Recepto vertinimas: 0

Vincento ledai (naminio rūgpienio su šokoladu)

Suplakite 76g tik naminio rūgpienio su 10g skysto medaus (jei susicukravęs, tai pašildykite), 14g standžiai išplaktos grietinėlės, 3g tarkuoto imbiero šaknies. Šaldykite šaldiklyje retsykiais pamaišant, o kai pradės stingti, įmaišykite 5g šokolado granulių (arba šokolado gabaliukų..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinė dešra

Sudėk į dubenį sviestą, šokolado gabaliukus ir ištirpink vandens vonelėje. Įdėk medaus, cukraus pudros, grietinės ir stambiai sumaltus migdolus (atrodys, lyg riebalai dešroje). Palik 2 valandoms sukietėti. Su peiliu išimk sukietėjusį šokoladą ir padėk ant kepimo popieriaus. Suform..

Recepto vertinimas: 0

Jogurto tortas su medumi

1. Apskritą 18 cm skersmens kepimo formą patepame sviestu ir išklojame pergamentiniu popieriumi. 2. Išsukame cukrų su sviestu. Po vieną, toliau sukdami sudedame kiaušinius. 3. Įdedame 225 g jogurto, suberiame miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišome. Dedame į kepimo formą ir..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai su pistacijomis ir medumi

1. Pistacijas išgliaudome ir kartu su sausainiais suberiame į virtuvinį kombainą. Susmulkiname. 2. Pistacijų ir sausainių mišinį suberiame į dubenį ir sumaišome su medumi, sviestu ir citrinų sultimis. 3. Išplauname obuolių sėklalizdžius. Nupjauname truputį apatinės dalies..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnios su juoda duona

1. Duoną susmulkiname ir sumalame. 2. Duonos trupinius sumaišome su puse kiekio medaus, likeriu ir cinamonu. 3. Vyšnias nuplauname, nuvarviname, apdžioviname, išimame kauliukus. Minkštimą sumaišome su cukrumi. 4. Grietinėlę išplakame su likusiu medumi. 5. Į desertines t..

Recepto vertinimas: 0

Užpilti obuoliai su ryžiais ir slyvomis

Nuplauti ryžiai užpilami vandeniu ir užvirinami. Paskui išberiami ant sietelio ir perpilami šaltu vandeniu. Vėl suberiami į puodą, užpilami pienu, pasūdomi ir verdami ant mažos ugnies arba orkaitėje, kol suminkštės. Tada ryžiai sudedami kūgeliu į lėkštę, apdedami džiovintomis ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena, kepta su medumi ir citrinomis

Vištų krūtinėles nuplauname, nusausiname ir iš abiejų pusių įpjauname kryžmai. Sumaišome medų, sojų padažą, citrinos žievelę ir sultis, pipirus bei druską. Sudedame krūtinėles į grilį, ištepame mišiniu ir kepame 10 minučių. Paskui apverčiame, ištepame likusiu mi..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutas su migdolais

Kalakutieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome 1 cm storio juostelėmis. Pasūdome ir 2 valandas laikome šaltai. Sumaišome aliejų, garstyčias, medų, citrinų sultis, paprikas ir česnaką. Mėsą susmeigiame ant iešmelių, aptepame glajumi ir kepame grilyje 15 minučių, kartkar..

Recepto vertinimas: 0

Dešrelės su medumi ir sezamų sėklomis

Sumaišome sojų padažą su medumi. Sojų padažo ir medaus mišiniu aptepame dešreles. Apibarstome sezamų sėklomis. Kepame grilyje 6-8 minutes. Į kiekvieną dešrelę įsmeigiame po iešmelį. Tiekiame su salotomis. ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti kiaulienos šonkauliukai

Puode sumaišome pomidorų pastą, medų, sojų padažą ir cheresą. Užviriname. Šonkauliukus supjaustome, sudedame į puodą ir pusvalandį troškiname. Tada kartu su padažu sudedame į nemetalinį indą. Šonkauliukus kepame grilyje maždaug 15 minučių, vis pavartydami ir pašlakst..

Recepto vertinimas: 4

Lašišų šašlykai su medumi ir sojų padažu

Lašišą supjaustome nedideliais gabalėliais. Atskirame inde sumaišome sojų padažą, smulkiai supjaustytą čilį ir medų. Pakaitiname. Lašišą sudedame į nemetalinį dubenį, užpilame marinatą, išmaišome ir valandą marinuojame. Lašišą susmeigiame ant 4 iešmų. Ant grilio gro..

Recepto vertinimas: 5

Naminis medaus tortas

Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydamos, kaitiname ant garų. Baigdamos kaitinti sudedame actu arba citrinos rūgšties tirpalu gesintą sodą (kepimo miltelius). Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo garų ir suberiame miltus, greitai ir gerai..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies ir kopūstų apkepas

Svogūnus perpjauti perpus ir supjaustyti griežinėliais. Papriką išvalyti it supjaustyti juostelėmis. Sviestą įkaitinti ir jame apkepinti papriką bei svogūną. Sudėti kopūstus, pabarstyti druska, pipirais ir paprika. Troškinti apie 10 min. ant didelės ugnies. Žuvies filė padalinti ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pyragas su grietinėle

Riebalus supjaustyti gabaliukais ir išsukti iki purumo. Supilti kiaušinių trynius, suberti cukrų ir gerai išplakti. Miltus išmaišyti su kepimo milteliais, riešutais ir cinamonu. Kartu su kapotu šokoladu suberti į trynių masę, supilti pieną ir gerai išmaišyti. Tešlą sukrėsti į ke..

Recepto vertinimas: 4

Meduolis su šokolado kremu

Kambario temperatūros sviestą maišikliu išsukti iki purumo. Suberti cukrų ir išmaišyti. Įmušti kiaušinius, supilti medų ir išplakti. Miltus persijoti, išmaišyti su kepimo milteliais, kakava bei maltais gvazdikėliais ir suberti į sviesto masę. Supilti pieną ir mediniu šaukštu ge..

Recepto vertinimas: 0

Medumi teptas viščiukas su ožkos sūriu

Įkaitinkite grilį arba orkaitę. Aštriu peiliu perpjaukite vištienos krūtinėlę išilgai, kad mėsa išsiskleistų. Į vidų įdėkite ožkos sūrio, vieną čiobrelio šakelę, vėl suskleiskite ir sutvirtinkite mediniais smeigtukais. Krūtinėlę dėkite į kepimo skardą, aptepkite me..

Recepto vertinimas: 0

Datulių ir graikiškų riešutų pyragas

Iki 180°C temperatūros įkaitinkite orkaitę. Tuo metu keptuvėje 4-5 min. patroškinkite datules su apelsino sultimis, kol susigers skystis. Tuomet suberkite ir išmaišykite apelsino žievelę, riešutus ir cinamoną. Stačiakampio formos kepimo skardos dugną ištepkite sviestu. Įklokite..

Recepto vertinimas: 5

Viščiukas vynuogių lapuose

Viščiukų puseles nuplaukite ir nusausinkite. Sumaišykite medų, aliejų, apelsinų sultis, čiobrelius ir vyną. Pusę gauto marinato supilkite ant paukštienos ir pastatykite nakčiai į šaldytuvą. Jei yra galimybė, marinavimosi metu, kartą ar du vištieną apverskite. Įkaitinkite or..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: skysto