KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/70

Grybai, kepti tešloje

IÅ¡ miltų, su skysÄiu iÅ¡plaktų kiauÅ¡inių, aliejaus, druskos ir tarkuoto sÅ«rio įmaiÅ¡yti skystÄ… teÅ¡lÄ…, Grybus su koteliais arba tik kepurÄ—les pamirkyti teÅ¡loje ir kepti dideliame riebalų kiekyje, kol iÅ¡keps ir iÅ¡ visų pusių paraus. PapuoÅ¡ti dideliame riebalų kiekyje keptais petra..

Recepto vertinimas: 0

Medaus pyragaiÄiai

Kiaušinius plakame su cukrumi, indą įdedame į karšto vandens vonelę ir plakame, kol ištirpsta cukrus. Tada sudedame medų, plakame, po to sudedame sviestą ir maišome, kol jis ištirpsta. Sudedame gesintą sodą ir maišome dar 1 minutę. Tada po truputį beriame miltus, maišome, išimame..

Recepto vertinimas: 1

Ryžikas

Morkas sumaišyti su cukrumi ir palikti pusvalandžiui, kad ištirptų cukrus. Tada įmušti kiaušinius, supilti išlydytą margariną, suberti cinamoną ( ar vanilinį cukrų), sudėti grietinę, kurioje ištirpinti kepimo milteliai, suberti miltus. Viską gerai išmaišyti ir kepti apie 30 - 40 ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas "nÄ—griukas"

Visus ingedientus gerai ismaišyti,sodą dėti nugesintą grietinėje. Kepti apie 30 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Desertiniai blyneliai su obuoliais

Iš pieno, kiaušinio, žiupsnelio druskos, cukraus ir miltų užmaišome grietinės tirštumo tešlą. Iškepame tradicinius lietinius. Obuolius nulupame, supjaustome smulkiai, apibarstome cukrumi ir cinamonu. Įdarą suvyniojame į blynelius. Išplakam kiaušinį. Paruoštus blynelius iš pradž..

Recepto vertinimas: 0

Sūriu įdaryti baklažanai

Baklažanai nuplaunami, vaiskoÄiai nupjaunami, įpjaunami iÅ¡ilgai ir arbatiniu Å¡aukÅ¡teliu iÅ¡skobiamos sÄ—klos. Po to baklažanai 5 minutÄ—ms įleidžiami į verdantį pasÅ«dytÄ… vandenį ir iÅ¡verÄiami į sietelį arba kiaurasamtį. Ä®darui smulkiai supjaustomi kietai virti kiauÅ¡iniai, įber..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai „Siurprizas“

Į mėsą sudėti piene išmirkytą bandelę, supjaustytą svogūną, įmušti kiaušinį, pasūdyti, įberti pipirų, išmaišyti. Gautą masę padalinti i paplotėlius. Sūrį supjaustyti. Ant mėsos gabaliukų uždėti kumpio ir sūrio, gabaliuką moliūgo, tada vėl kumpio ir sūrio. Ki..

Recepto vertinimas: 0

PaukÅ¡tiena drebuÄiuose

TuÅ¡ÄiÄ… metalinÄ™ formÄ… įstatykite į vandenį su ledais. Kai forma gerai atÅ¡als, pripilkite dalį iÅ¡ paukÅ¡tienos sultinio paruoÅ¡tų drebuÄių ir palaikykite kol drebuÄiai sutings. Dabar gražiai, supjaustÄ™ įvairiomis formomis ar figÅ«romis, sudÄ—kite kiauÅ¡inius ir prieskonines daržov..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų apkepas „Liuks“

Moliūgą supjaustykite nedideliais kubeliais ir apvirkite. Išgriebę nuvarvinkite. Į dubenį sudėkite moliūgą, pertrintą varškę, manų kruopas, su pienu išplaktus kiaušinius, nuplautas razinas bei slyvas, suberkite cukrų ir viską gerai sumaišykite. Šią masę sudėkite į riebalais i..

Recepto vertinimas: 0

PyragÄ—liai

Glazūrai: 1 kiaušinis 1. Dubenyje sumaišykite pieną, riebalus ir įmuštą kiaušinį. Sudėkite miltus, kepimo miltelius, druską, cukrų bei sūrį. Gerai išminkykite. Tešlą įdėkite į polietileninį maišelį ir palaikykite šaltai 30 min. 2. Pakepinkite riebaluose mėsą, miltus ir svo..

Recepto vertinimas: 0

Trapusis tortas

Sviestas ištrinamas, sumaišomas s tryniais, sutrintais su cukrumi. Įmaišoma sijotų sausainių, citrinos žievės. Baltymai suplakami, sumaišomi su visa mase. Viskas dedama į sviestuotą formą ir kepama orkaitėje. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Olandiška kiaušinienė

LaÅ¡iniai supjaustomi gabaliukais ir pakepinami, sudedami stambiais griežinÄ—liais supjaustyti svogÅ«nai, smulkiai supjaustytos bulvÄ—s, keptuvÄ— uždengiama dangÄiu ir ant silpnos ugnies kepama, kol bulvÄ—s gražiai pagels. Tada užberiamas sutarkuotas sÅ«ris ir petražolÄ—s, ant jų supilami i..

Recepto vertinimas: 0

Lenkiški bulviniai blyneliai su obuoliais (Raimondos)

Bulves išverdame ir susmulkiname mėsmale. Sviestą ištirpiname su kiaušinių tryniais ir sumaišome su smulkintų bulvių tyre. Į bulvių masę, įberiame miltų, druskos ir supilame iki standžių putų išplaktus kiaušinių baltymus. Viską išminkome į vientisą masę. Tešlą sudedame a..

Recepto vertinimas: 0

Senegalietiški kokoso riešutų pyragėliai

Sutarkuokite ketvirtį kokoso riešuto. Į dubenį suberkite miltus, cukrų, trintą vanilę, tarkuotą kokoso riešutą; viską sumaišykite. Padarykite duobelę, sudėkite mieles, minkštą sviestą, įmuškite kiaušinius, maišant pamažu supilkite pieną. Tešla turi būti gerai išminkyta ir..

Recepto vertinimas: 0

SPURGOS

Viską sumaišyti. Virti įkaitintame aliejuje. Pabarstyti cukraus pudra. (IEVA)..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų tortas II

Trynius sutriname su cukrumi. Sutrintus migdolus supilame į trynius, įdedame krakmolo, ir suplaktus baltymus. Viską išmaišome ir sudedame į sviestu išteptą formą. Pakepame. Paruošiame glaistą: sumaišome šokoladą, cukrų, baltymą ir citrinos sultis. Tortą patepame glaistu ir padžiov..

Recepto vertinimas: 0

PyragÄ—liai su kruopomis ir bulvÄ—mis

Iš pusės miltų, šilto pieno ir ištrintų su cukrumi mielių paruošti raugą. Kai pakils, suberti likusius miltus ir druską bei supilti išlydytą margariną, gerai išminkyti ir palikti, kad pakiltų.Bulves išvirti ir sumalti mėsmale. Grikių košę išmaišyti su bulvėmis, suberti pake..

Recepto vertinimas: 0

Lęšių ir fermentinio sūrio apkepas

KeptuvÄ—je įkaitiname aliejų, suberiame supjaustytÄ… svogÅ«nÄ… ir kepiname, kol suminkÅ¡tÄ—ja. Sudedame smulkiai sukapotÄ… morkÄ…, saliero stiebÄ…, nuplautus lęšius, sukapotÄ… ÄesnakÄ…, įberiame pipirų, pasÅ«dome, supilame vandenį, užviriname, po to sumažiname ugnį ir apie 20 min. troÅ¡..

Recepto vertinimas: 0

Krepšeliai su medumi ir riešutais

SviestÄ… su cukrumi iÅ¡sukti iki purumo. Ä®muÅ¡ti kiauÅ¡inį ir iÅ¡sukti iki vientisos masÄ—s. Suberti miltus, krakmolÄ… ir užminkyti teÅ¡lÄ…. IÅ¡ jos ant miltais pabarstyto stalo iÅ¡koÄioti nedidelius 3-5 mm storio apskritimus ir įkloti į riebalais pateptas formeles. Kepti iki 200°C įka..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių maltiniai

Bulves išvirkite ir sumalkite, pridėkite žalio kiaušinio, druskos ir gerai išmaišykite. Suformuokite blynukus, apvoliokite miltuose, po to džiūvėsėliuose ir kepkite ant įkaitinto sviesto. Paskui visus iškeptus maltinius blynus dėkite į orkaitę uždengtame inde ir patroškinkite kelet..

Recepto vertinimas: 4

Plokštainis "Čigonas"

Trynius sudėti į dubenį ir užpylus 3 šaukštais šilto vandens elektriniu maišytuvu plakti. paskui po truputį pilti cukrų ir plakti, kol masėje nesijaus cukraus.Miltus, krakmolą, kepimo miltelius sumaišyti ir persijoti. Į išsuktą kiaušinių masę po truputį berti miltus ir išmaiš..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas (Ramunės)

Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ir supjaustykite juos skiltelėmis. Apvirkite juos vandenyje su sirupu, kol šiek tiek suminkštės.Išmaišykite riebalus ir cukrų. Įmuškite kiaušinį. Sumaišykite miltus, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius, suminkykite tešlą. Išspauskite 3/4 t..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sūris

Išvirtas su lupenomis bulves nulupkite ir sumalkite, sudėkite kiaušinių trynius, varškę, įberkite druskos, kmynų ir viską gerai išminkykite. Į virintu vandeniu suvilgytą sūrmaišį sudėkite paruoštą masę ir porai valandų paslėkite. Išėmę iš sūrmaišio, sūrį dėkite ant len..

Recepto vertinimas: 0

Trupinių sausainiai

SviestÄ… gerai iÅ¡sukti, kol pabals. Sukant įmuÅ¡ti po 1 kiauÅ¡inį ir dÄ—ti po Å¡aukÅ¡tÄ… cukraus. PrieÅ¡ baigiant sukti, suberti vanilinį cukrų. Pilti po truputį pienÄ…. Gerai iÅ¡maiÅ¡yti, sudÄ—ti miltus ir suminkyti teÅ¡lÄ… kaip makaronams. JÄ… suskirstyti į gabalus ir 2 valandoms padÄ—ti Å..

Recepto vertinimas: 3

Saldukai

Ä® pienÄ… supilti iÅ¡plaktus kiauÅ¡inius, suberti miltus ir dar gerai paplakti. Ä® keptuvÄ—je įkaitintÄ… sviestÄ… pilti teÅ¡lÄ… ir kepti ant silpnos ugnies. Kai apkeps apaÄia, ant virÅ¡aus užberti rieÅ¡utų ar džiovintus obuolius, cinamonÄ…. Supjaustyti gabaliukais, apversti ir dar apkepinti. P..

Recepto vertinimas: 0