25 rezultatų ieškant "riebumo"

Liesas kugelis

Nulupkite ir smulkiai sutarkuokite bulves. Susmulkintą svogūną pakepinkite aliejuje, kol pagels. Svogūną, pašildytą liesą pieną ir likusius produktus sudėkite į sutarkuotų bulvių masę. Gerai išmaišykite. Padenkite skardos paviršių riebalais, kad, kepant, kugelis nepriliptų. Supil..

Recepto vertinimas: 4

Vištiena su sūrio padažu

Vištiena itrinti preikoniais ir apvolioti miltuose Keptuveje istirpinti svieta ir supilus alieju apkepti vistiena is abieju pusiu vistienos gabalelius sudeti i karsciui atsparu inda ir kepti 30min. 200 laipsniu karscio orkaiteje keptuveje islydom svieta suberiam miltus ir truputeli apkepinam pasku..

Recepto vertinimas: 3

Troškinys su dešrelėmis

1. Suplakite padažo ingredientus. 2. Nuplaukite daržoves. Supjaustykite riekutėmis morkas ir porus. Morkas ir raudonąjį kopūstą apvirkite, kad suminkštėtų. Porus, žirnelius ir ankštpipirius sudėkite į verdantį vandenį ir palaikykite, kad sušiltų. 3. Sudėkite dešreles į dengtą ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės apkepas su obuoliais

Kiaušinių trynius nuo baltymų atskirti. Trynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplakti. Sudėti į masę varškę ir grietinę ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės, tada suberti manų kruopas ir miltus ir toliau maišyti. Obuolius nulupti, išimti sėklides ir supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos inkstai su konjaku

Inkstus perpjauti pusiau ir, išpjausčius kraujagysles, per naktį mirkyti piene. Tada supjaustyti griežinėliais, apvolioti miltais ir truputį apkepinti įkaitintuose riebaluose. Pasūdyti, pridėti pipirų, užpilti grietinėle ir troškinti.Prieš duodant į stalą, įpilti konjako. Patiekti ..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutas

Viską sumaišykite, padarykite tyrę ir ja gerai įtrinkite kalakutą. Uždenkite plėvele ir palikite virtuvėje per naktį, kad prieskoniai įsigertų Pilveliui prikimšti reikės: Slyvas apšlakstykite romu arba brendžiu, sudėkite kaparėlius. Šio įdaro prikimškite kalakuto pilvelį, sut..

Recepto vertinimas: 5

Saldūs sumuštiniai su obuoliais ir plakta grietinėle arba varške

Keksas perpjaunamas pusiau, šokoladinis sviestas išsukamas ir užtepamas ant kekso arba sausainių.Obuoliai nulupami, perpjaunami į keturias dalis.Minkštus galima dėti žalius, o kietesnius ir rūgštesnius reikia išvirti pasaldintame vandenyje.Grietinėlė arba varškė išplakama, įdėjus ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių ir linų sėmenų blynai

Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, maltus linų sėmenis, cukrų, kepimo miltelius, druską, cinamoną ir muskato riešutą. Kitame inde išsukite atskirtus kiaušinių trynius, miltus ir sviestą. Supilkite į miltų mišinį. Susmulkinkite obuolius, suberkite juos į tešlą, išmaišykite...

Recepto vertinimas: 0

Vištiena grietinėlės padaže

Vištieną supjaustyti kubeliais, suberti i keptuvę su ištirpintu sviestu, pakepinti,kol mėsa pabals. Vėliau suberti susmulkintą svogūną, svogūnui apkepus-supjaustytus smulkiais griežinėliais pievagrybius. dar pakepinti apie 10min. paskui supilti grietinėlę, sudėti prieskonius pagal sk..

Recepto vertinimas: 5

Plikyti pyragaičiai su grietinėle ir uogiene

Į prikaistuvį sudėti sviestą, supilti pieną, suberti vanilinę cukraus pudrą ir druską. Užvirinti. Suberti miltus ir maišant kaitinti ant didelės ugnies, kol tešla atšoks nuo indo dugno. Tešlą išimti iš prikaistuvio ir įdėti į dubenį šiek tiek atvėsti. Po vieną įmaišyt..

Recepto vertinimas: 4

Paprikų užkandis

Nuplautas paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklalizdžius. Paruoškite įdarą: brokolius 5 min. patroškinkite grietinėlėje. Išgriebusi nuvarvinkite ir pertrinkite per sietelį, (muškite kiaušinius, suberkite sūrį, pasūdykite, pagardinkite pipirais, muskatais ir išplakite elektrin..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su vynuogėmis

Margariną ant medinės lentelės sukapokite su miltais bei cukraus pudra. Sudėkite grietinę, greitai suminkykite tešlą ir porai valandų padėkite į šaldytuvą. Atšaldytą tešlą rankomis tolygiai paskirstykite pailgoje kepimo popieriumi išklotoje kepimo skardoje. Kepkite 15-20 minu..

Recepto vertinimas: 0

Jogurto ir uogų drebučiai

Grietinėlę su vaniliniu cukrumi išplakite iki standumo ir padėkite į šaldytuvą. Želatiną užpilkite 3 šaukštais šalto vandens ir palikite, kad išbrinktų. Pusę stiklinės vandens užvirinkite su cukrumi, sudėkite nuplautas uogas ir 2-3 minutes pavirinkite. Kai atvės, sutrinkit..

Recepto vertinimas: 0

Varškės ir sūrio pyragas

Tešlos paruošimas: kefyru užgesinkite sodą ir supilkite į miltus, suberkite druską, cukrų ir išmaišykite. Tešla turi buti minkšta ir lipti prie rankų. Į formą gausiai berkite miltų ir tešla išklokite formos dugną bei kraštus. Įdaro paruošimas: varškę sutrinkite su kefyru..

Recepto vertinimas: 4

Vištiena su sūrio padažu

Vištieną įtrinti prieskoniais ir apvolioti miltuose. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir supylus aliejų apekepti vištieną iš abiejų pusių. Vištienos gabalėlius sudėti į karščiui atsparų indą ir kepti 30 min. 200 laipsnių karščio orkaitėje. Keptuvėje išlydome sviestą, suberia..

Recepto vertinimas: 5

Plikyti pyragėliai su įdaru

Pakaitinkite 300 ml. vandens su sviestu, cukrumi ir druska, kol ištirps sviestas. Nuolat maišydamos supilkite miltus. Masę nukelkite nuo ugnies ir, kai pravės, po vieną sumuškite kiaušinius. Tešlą šaukšteliu dėkite į skardą, ištepkite tryniu, sumaišyti su 2 šaukštais vandens, ir ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su sūrio padažu (Rido)

Vištieną įtrinti prieskoniais ir apvolioti miltuose. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir supylus aliejų apkepti vištieną iš abiejų pusių. Vištienos gabalėlius sudėti į karščiui atsparų indą ir kepti 30 min. 200°C karščio orkaitėje. Keptuvėje išlydome sviestą, suberiame miltu..

Recepto vertinimas: 0

Abrikosų ir varškės krepšeliai

Tešlai skirtą varškę sudėti ant marlės ir nuspausti. Ją sumaišyti su kiaušiniu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Į miltus suberti kepimo miltelius ir po truputį įmaišyti į varškės masę. Tešlą padėti į šaldytuvą. Įdarui trynį iki purumo išsukti su cukru..

Recepto vertinimas: 0

Drezdeno kiaušinių pyragas

Tešlai miltus persijoti į dubenėlį. Kauburėlyje šaukštu padaryti įdubimą. Mieles sumaišyti su nedideliu kiekiu cukraus bei 75 ml drungno pieno, pilti į įdubimą ir, įbėrus truputį miltų, padaryti įmaišalą. Jį pabarstyti miltais. Įmaišalą palaikyti 10 min., kad pakiltų, tada..

Recepto vertinimas: 2

VERŠELIO INKSTAI SU KONJAKU

Inkstus perpjauti pusiau ir, ispjauscius kraujagysles, per nakti mirkyti piene. Tada supjaustyti griezineliais, apvolioti miltais ir truputi apkepinti ikaitintuose riebaluose. Pasudyti, prideti pipiru, uzpilti grietinele ir troskinti.Pries duodant i stala, ipilti konjako. Patiekti su biria ryziu kos..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS SU KARIO PADAŽU

Zuvies file atuildyti, supjaustyti gabaleliais, pabarstyti prieskoniais,druska bei palikti pastoveti kambario temperaturoje, kol pasiruosite kituspatiekalo ingridientus. Pievagrybius ir svoguna supjaustykite ir pakepinkitekartu kol graziai pagels aliejuje. Kario miltelius suberkite i grietine irgera..

Recepto vertinimas: 0

ESTIŠKAS DŽIOVINTOS DUONOS DESERTAS

Duona sutarkuoti, sumaisyti su cukrumi ir pakepinti svieste. Kepinant nuolat maisyti. Grietinele isplakti. I inda deti pakepinta duona su cukrumi, ant duonos deti plakta grietinele ir aplink krastus isdelioti uogiene...

Recepto vertinimas: 5

TORTAS "EGLĖ"

Sviesta, medu, cukru istirpiname. Tada suberiame graikinius riesutus, cinamona, druska, vanilina, miltus. Imusame kiausinius. Uzmaisome tesla. Iskociojame lakstus, ispjauname egles forma ir kepame 180 laipsniu temperaturoje 15-20 minuciu. Iskepusius pertepame jogurtiniu kremu. Grietine ir jogurta su..

Recepto vertinimas: 5

NAUJAMEČIAI PYRAGAIČIAI

Sviesta, medu, cukru istirpiname. Suberiame graikinius riesutus, cinamona, druska, vanilina, miltus, imusame kiausinius ir uzmaisome tesla. Iskociojame lakstus, ispjauname norimos formos pyragelius ir kepame 180 laipsniu temperaturoje 15-20 minuciu. Iskepusius ir atvesusius pyragelius pertepame krem..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGĖLIAI ''ŠlRDELĖS''

Kiausiniu baltymus suplakame su miltiniu cukrumi, suberiame vanilini cukru ir isplakame iki standziu putu. Plakame 20 minciu. Mase sudedame i konditerini svirksta. Kepimo skarda isklojame sviestiniu popieriumi ir svirkstu isspaudziame 8-12 ''sirdeliu'', kepame 3 valandas 100 C temperaturoje.Grietine..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: riebumo