25 rezultatų ieškant "patiekite"

Maltos mėsos suvožtiniai

Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Keptuvėje ištirpinkite riebalus, keletą minučių pakaitinkite svogūnus ir maltą mėsą. Sudėkite garstyčias, pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite. Sudėkite sūrį ir ištirpinkite jį ant maltos mėsos. Mėsos mišinį išdėliokite ant duono..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių pyragas su mėsa ir grybais

Šaltas virtas bulves sugrūskite, pasūdykite, sudėkite riebalus, kiaušinius, miltus, manų kruopas ir suminkykite tešlą, iš kurios padarykite du didelius papločius. Vieną dėkite ant riebalais pateptos skardos, uždėkite įdarą, ant jo – antrą paplotį. Užspauskite kraštus, patepkite..

Recepto vertinimas: 0

Oro pyragas (obuolių suflė)

Obuolius nuplaukite, suvilgykite vandeniu, iškepkite orkaitėje, ataušinkite ir pertrinkite per sietelį. Į tyrę pridėkite cukraus ir virkite, kol sutirštės. Baltymą išplakite iki tirštų putų, dėkite į karštą tyrę ir greitai maišykite. Obuolių masę sudėkite į sviestu išteptą..

Recepto vertinimas: 3

Slyvų saldainiai

Slyvas išmirkykite, išimkite kauliukus ir sumalkite. Iš cukraus ir vandens išvirkite sirupą. Į sirupą dalimis dėkite slyvas, išspaustas citrinos sultis ir dar šiek tiek pavirkite. Ant vaflio lakšto paskleiskite dalį masės, uždėkite kitą lakštą. Taip kartokite, kol viską sudėsite..

Recepto vertinimas: 0

Ledai karšta meilė

Išplakite kiaušinių trynius su cukraus milteliais ir vanilės cukrumi. Užvirkite pieną, grietinėlę ir gliukozę. Supilkite kiaušinio plakinį. Pavirkite kol masė sutirštės. Perkoškite masę per smulkų sietelį. 5 valandom padėkite masę į šaldiklį, kad atšaltų, kartais pamaišyki..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštinukai su grybais

Duonos riekes aptepti sviestu. Grybus smulkiai sukapoti, pridėti grietinės ir smulkinto svogūno, smulkinto obuolio ir kiaušinio. Viską išmaišyti ir storai užtepti ant duonos su sviestu. Duonos riekes perpjauti pusiau ar supjaustyti trikampėliais. Papuošti žalumynais. Jei sumuštinių nep..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su grybais

Supjaustytą lašišą įdėkite į indą, užpilkite marinatu, pagamintu iš vyno, citrinos sulčių, aliejaus ir žuvies prieskonių. 3 valandoms padėkite šaltai. Grybus nakčiai pamerkite į vandenį. Nukošus supjaustykite plonomis juostelėmis, įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną, sutr..

Recepto vertinimas: 2

Traškioje bandelėje kepta kriaušė su razinų karamele

100g sluoksniuotos tešlos atpjaukite kvadratu, ant jos dėkite konservuotos kriaušės puselę (100g), ją apibarstykite 10g cukraus, išmaišyto su 0,5g maltų cinamonų, uždėkite 5g sviesto (suprantama tik naminio) ir iš tešlos suformuokite kapšelį. Kiaušinio trynį su trupučiu vandens ..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su prieskoninėmis žolelėmis

Puode užvirinkite 3 1 sūdyto vandens, įpilkite aliejaus, sudėkite spagečius ir virkite 10 minučių. Ispilkite spagečius į kostuvą, perplaukite siltu vandeniu ir palikite, kad nuvarvėtų. Prieskoninius žalumynus nuplaukite, nusausinkite ir stambiai supjaustykite. Nulupkite ir smulkiai supj..

Recepto vertinimas: 0

Kiniška vištienos sriuba

Gaminimo eiga: Kiniskus grybus mirkykite vandenyje 2-3 val. Nusausinkite ir supjaustykite juostelėmis. Dideliame prikaistuvyje užvirinkite 2,5 litro vandens, sudėkite susmulkintus sultinio kubelius, džiovintas daržoves, visčiuką ir užvirinkite. Uždenkite, ugnį sumažinkite ir virkite ant s..

Recepto vertinimas: 0

Pavasarinių daržovių sriuba

Atskirkite kopūsto žiedynėlius, nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais morkas, sparagus, porą ir salierą. Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite pomidorus. Mėsos sultinį supilkite į puodą ir užvirinkite. Sudėkite daržoves, įberkite druskos, pipirų, įdėkite sultinio kub..

Recepto vertinimas: 0

Romėniškos salotos su silke

Pomidorus, grybus, silkę ir svogūnus supjaustykite nedideliais kubeliais. Majonezą sumaišyti su aliejumi, varške ir žuvies pieniais. Viską gerai išmaišykite ir patiekite ant stalo. ..

Recepto vertinimas: 0

Apetitiški maltinukai (Ramunės)

Duoną supjaustykite kubeliais ir išmirkykite piene. Svogūną ir česnaką nulupkite, supjaustykite kubeliais. Saulėgrąžas paskrudinkite keptuvėje. Svogūną ir česnaką apkepinkite su 2 šaukštais aliejaus. Duoną nuspaudę sumaišykite su faršu, svogūnu, česnaku ir kiaušiniu, įberki..

Recepto vertinimas: 0

Lakštiniai su sūrio pasta, bulvėmis ir pupelėmis

Sudėkite šparagines pupeles į didelį kiekį pasūdyto vandens ir pavirkite 3-4 minutes, kad liktų apykietės. Nukoškite ir padėkite šalia. Lakštinius sudėkite į didelį kiekį verdančio pasūdyto vandens ir virkite 5 minutes. Ten pat sudėkite bulves ir virkite dar 7-8 minutes, kol..

Recepto vertinimas: 4

Šokoladiniai triufeliai

Suplakite sviestą ir miltelinį cukrų vidutinio dydžio dubenyje iki balkšvos purios masės. Po vieną įmuškite kiaušinio trynius. Užvirinkite grietinėlę. Nukelkite nuo ugnies ir įpilkite vanilės ekstrakto. Supilkite verdančią grietinėlę į sviesto mišinį ir įmaišykite šokolad..

Recepto vertinimas: 0

Žiemos punčas

Į indą supilkite vyną, romą, suberkite prieskonius, smulkiai supjaustytą imbierą, susmulkintas figas, razinas bei migdolus ir pakaitinkite, bet neužvirinkite. Uždenkite ir palikite nakčiai pritraukti. Prieš patiekdami punšą, dar kartą trumpai jį pakaitinkite. Patiekite karštą...

Recepto vertinimas: 4

Makaronų salotos su feta, česnakais ir juodosiomis alyvuogėmis

Į didelį dubenį sudėkite pomidorus, svogūnus, sūrį, česnaką, aliejų, baziliką, mėtas, citrinos žievelę, pagardinkite druska, pipirais, gerai išmaišykite ir palikite pusvalandį pastovėti. Puode su pasūdytu vandeniu išvirkite makaronus taip, kad būtų ne per daug minkšti. Nusau..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su šafranu ir kalmarais

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus. Pakepinkite 1 laiškinį svogūnėlį, kol suminkštės (apie 3 min.). Sudėkite kalmarus, uždengę keptuvę dangčiu ir kepkite ant nedidelės ugnies apie 30 min., kol suminkštės. Nuimkite nuo ugnies, kalmarus išim..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su menke ir apelsinais

Paruoškite menkių filė, o kaulus atidėkite vėlesniam naudojimui. Menkę supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į dubenį. Aštriu peiliu nuo apelsinų nuimkite žievelę (tik pačią išorinę dalį) ir supjaustykite ją plonomis juostelėmis. Nulupkite apelsinus ir sukapokite juos...

Recepto vertinimas: 0

Salotos su ožkos sūriu

Sumaišykite česnaką, čiobrelius, citriną, pipirus ir aliejų. Gauta mase aptepkite sūrį, uždenkite ir 4-6 val. pamarinuokite šaldytuve. Įkaitintoje keptuvėje 3-4 min. iš abiejų pusių apkepkite sūrį ir citrinos griežinėlius, kol šiek tiek suminkštės. Į lėkštes įklokite ..

Recepto vertinimas: 5

Tebjule salotos

Skrudintus kviečius suberkite į dubenį ir užpilkite šaltu vandeniu, kad būtų apsemti. Pamirkykite 30 minučių. Grūdus gerai nukoškite, kitaip tebjule bus patižęs. Petražolių lapelius nuskabykite nuo stiebo ir stambiai sukapokite. Tą patį padarykite su mėtomis. Išspauskite cit..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų salotos su jūrų šukutėmis

Paprastą ir askaloninį česnaką supjaustykite kubeliais. Laiškinius česnakus, pelerūną ir petražoles sukapokite. Išspauskite citriną. Suplakite citrinos sultis su askaloniniais česnakais ir puse paprastų česnakų. Po truputį įplakite aliejaus, kad padažas sutirštėtų. Jūros ..

Recepto vertinimas: 0

Grūstas pomidorų padažas (Salsa de molcajete)

Aitriąsias paprikas ir pomidorus pakepkite keptuvėje apie 6-7 min., vis apversdami. Nuo abiejų nulupkite odelę. Česnako skilteles nulupkite ir su druska grūstuvėje sugrūskite. Tada sudėkite aitriąsias paprikas ir pomidorus bei sutrinkite iki vienos masės. Kalendras nuplaukite, nusausink..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)

Pirmajam padažui pomidorus nuplikykite ir pašalinę odeles bei sėklas, stambiai sukapokite. Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite. Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, česnakus sutraiškykite. Alyvuoges supjaustykite griežinėliais. Alyvuogių aliejų įkaitinkite plačiame puode, j..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su sezamo sėklomis ir daržovėmis

Viščiukų krūtinėlių filė supjaustykite pailgomis juostelėmis, pagardinkite vištienos prieskoniais, sezamų sėklomis ir apkepkite aliejuje. Padėkite šiltai, kad neatauštų. Tuomet paruoškite garnyrą. Svogūną ir česnako skilteles susmulkinkite, pakepinkite karštuose riebaluose..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: patiekite