Kiau┼íiniai, kiauňíiniň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Kiau┼íiniai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/2

Kini┼íka vi┼ítiena sald┼żiar┼źg┼í─Źiame pada┼że

Vi┼ítien─ů supjaustyti 1 centimetro dyd┼żio gabaliukais. U┼żpilti spanguoli┼│ trauktine, 2 ┼íauk┼ítais sojos pada┼żo, druskos pagal skon─». Palikti marinuotis 1 - 2 valandoms. 3 kiau┼íinius i┼íplakti, ─»d─Śti 4 ┼íauk┼ítus kukur┼źz┼│ krakmolo, 1 ┼íauk┼ít─ů sojos pada┼żo, 1/2 ┼íauk┼ítelio ..

Recepto vertinimas: 4

Greitas obuoli┼│ pyragas

Plakimo ─ůsotyje kiau┼íinius i┼ísukti su cukrumi, ─»d─Śti miltus sumai┼íytus su kepimo milteliais. Gerai i┼ímai┼íyti ir pilti ─» silikono form─ů. Obuolius nulupti, supjaustyti plonomis skiltel─Śmis, sumai┼íytus su vaniliniu cukrumi supilti ant te┼ílos vir┼íaus ir truput─» ─»spausti. Kepti 30 m..

Recepto vertinimas: 4

Lengvi sausainiai

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 180 laipsni┼│. Dvi skardas i┼íkloti kepimo popieriumi. Mink┼ít─ů sviest─ů mikseriu i┼íplakti iki purumo. Ant vir┼íaus suberti cukr┼│, drusk─ů ir supilti kiau┼íinio baltym─ů. Plakti kol mas─Ś gerai i┼ísimai┼íys. Suberti miltus ir ma┼żiausiu grei─Źiu plakti, kol nebesimat..

Recepto vertinimas: 4

Margu─Źiai da┼żyti va┼íku

Metaliniame indelyje i┼ítirpdyti va┼ík─ů (tikr─ů va┼ík─ů). Nusidro┼żtus pagaliukus apvynioti vata. Kiau┼íin─» kiek pa┼íildyti. Mirkyti pagaliuk─ů ─» kar┼ít─ů va┼ík─ů ir pie┼íti ornamentus ant kiau┼íini┼│. I┼ímargintus ornamentais kiau┼íinius d─Śti ─» pasirinktos spalvos verdan─Źius da┼żus. Vir..

Recepto vertinimas: 3

Velyk┼│ boba

Miltus persijoti. Mieles sud─Śti ─» ┼íilt─ů vanden─» . Po truput─» ─» pien─ů pilti miltus, drusk─ů, ┼żiupsnel─» cukraus. U┼żminkyti te┼íl─ů, pad─Śti ┼íiltai kol i┼íkils. Trynius i┼íplakti su cukrum, plakant supilti pa┼íildyt─ů sviest─ů , smulkintus migdolus, smulkintus kardamonus, nutarku..

Recepto vertinimas: 3

Obuoli┼│ pyragas

Obuolius nulupame ir supjaustome gabaliukais. Citrin─ů su ┼żievele supjaustome smulkiai ir sumai┼íome su obuoliais. I┼ítirpiname margarin─ů ir supilame ─» kitame inde i┼ímai┼íyt─ů cukr┼│ su kiau┼íiniais. Tada suberiame miltus, vanilin─» cukr┼│ ir kepimo miltelus. Gerai i┼ímai┼íome ir suberiame..

Recepto vertinimas: 4

Var┼ík─Śs pyragas su persikais

5 trynius i┼íplakti su cukraus pudra. Gabaliukais d─Śti mink┼ít─ů margarin─ů, vis plakant. Po to kepimo miltelius ir miltus. Baigti minkyti rankomis. 1/4 te┼ílos ─»d─Śti ─» ┼íaldikl─», 3/4 pako─Źioti ir i┼íkloti skardos dugn─ů, skard─ů i┼íkloti kepimo popieriumi. Kiau┼íin─» i┼íplakti su 1..

Recepto vertinimas: 4

Tradiciniai kold┼źnai

M─Śs─ů sumalti kartu su pyragu, suberti pakepint─ů svog┼źn─ů, ─»d─Śti prieskoni┼│ ir i┼ímai┼íyti. Kartais ┼í─» ─»dar─ů kei─Źia dar┼żov─Śs. U┼żminkius te┼íl─ů, j─ů 1 valand─ů palaikyti, paskui labai plonai i┼íko─Źiojus daryti kold┼źnus. Kra┼ítus patepti kiau┼íiniu ir virti pas┼źdytame vand..

Recepto vertinimas: 4

Mielines spurgos su varške

─« pus─Ö stiklin─Śs pieno ─»berti truputi cukraus, sud─Śti mieles, visk─ů sumaisyti ir palikti kad pakilt┼│. Po to supilti likus─» pien─ů, miltus su cukrumi, kiau┼íinius ir i┼íminkyti te┼íl─ů. Baigiant minkyti supilti i┼ílydita sviest─ů, sumalt─ů var┼ík─Ö, kvapus. Te┼íl─ů pridengti ir palikti..

Recepto vertinimas: 3

Kepen─Śli┼│ kotletai

Kepen─Śles supjaustyti riekel─Śmis, u┼żpilti pienu ir pamirkyti. Tada jas sumalti, suberti man┼│ kruopas, pas┼źdyti, ─»berti pipir┼│, supilti i┼íplaktus kiau┼íinius ir i┼ímai┼íyti. Tada kepti. ..

Recepto vertinimas: 3

R┼źkytos vi┼ítienos salotos

Ry┼żius i┼ívirti ir atv─Śsinti. Vi┼ítien─ů atskirti nuo kaul┼│ ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Kiau┼íinius , agurkus taip pat supjaustyti nedideliais kubeliais. Visk─ů sud─Śti ─» ind─ů ir u┼żpylus majonezu i┼ímai┼íyti. Galima pabarstyti ┼ívie┼żiais krapais. Skanaus..

Recepto vertinimas: 4

Citrininis pyragas

Trinant sviest─ů su cukrumi ─»mu┼íti po vien─ů kiau┼íin─» ir pilti sul─Źi┼│ (i┼í 2 citrin┼│). Galima ─»berti trintos citrinos ┼żievel─Śs. Suberti miltus su kepimo milteliais ir labai gerai i┼ímai┼íyti . I┼ípilti ─» skard─ů ir kepti vidutini┼íkai pakaitintoje orkait─Śje apie 30 minu─Źi┼│. I┼ítr..

Recepto vertinimas: 2

Paprasti trapios tešlos sausainiai

Miltus i┼ísijoti ant stalo, pabarstyti druska. Ant j┼│ sud─Śti gabaliukais supjaustyt─ů sviest─ů ir kapoti dideliu pla─Źiu peiliu, kol susidarys vienodi trupiniai. Ant j┼│ ─»mu┼íti kiau┼íinius, suberti cukraus pudr─ů ir mai┼íyti peiliu i┼í kra┼ít┼│ u┼żver─Źiant trupinius. Tada greitai u┼żminkyti t..

Recepto vertinimas: 3

Baltasis arba spalvotasis glajus

Persijot─ů cukraus pudr─ů (kad neb┼źt┼│ gumul─Śli┼│) sukite su kiau┼íini┼│ baltymais (vandeniu ar kt. priedais), kol mas─Ś taps vientisa. Pagardinkite trupu─Źiu citrin┼│ sul─Źi┼│ bei aromatine esencija. Jei glajus per tir┼ítas, ─»pilkite daugiau skys─Źio ar citrin┼│ sul─Źi┼│, jei per skystas, ..

Recepto vertinimas: 4

Varškinis picos padas

Visus produktus u┼żminkome ir formuojame padelius picai. Skanaus..

Recepto vertinimas: 4

Plikyta tešla

250 ml vandens, drusk─ů, sviest─ů ir cukr┼│ (jei jo dedama) u┼żvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo virykl─Śs. I┼í karto suberti visus miltus ir mai┼íyti, kol susidarys vientisa te┼íla. Puod─ů v─Śl pad─Śti ant virykl─Śs ir kaitinti mai┼íant, kol susiformuos lengvai nuo puodo kra┼ít┼│ atsiskiri..

Recepto vertinimas: 3

Spageciai su m─Śsos kukuliais

Pada┼żas: didel─Śje keptuv─Śje ant vidutini┼íkai kar┼ítos ugnies aliejuje pakepinkite svog┼źn─ů ir mork─ů, kepinkite apie 5 minutes kol sumink┼ít─Śs. ─«d─Śkite jautien─ů ir kepinkite j─ů apie 10 minu─Źi┼│. Sud─Śkite pomidorus, pagardinkite druska. Tro┼íkinkite ant ma┼żos ugnies apie 3 valandas, ko..

Recepto vertinimas: 5

Morenginis kavos pyragas

pirmiausia pasiruo┼íiame morengin─Ö mas─Ö - i┼íplakame baltymus su cukraus pudra. Kad gaut┼│si gera tir┼íta bez─Ś, reikia ┼ívie┼żi┼│ kiau┼íini┼│ baltym┼│. Kad i┼ísiplakt┼│ lengvai, ─»berkite ┼żiupsnel─» druskos ir plakite baltymus, kol prad─Śs atsirasti putos, po to po truput─» ebrkite cukraus pudr─..

Recepto vertinimas: 2

Tiramisu tortas

I┼íplakti trynius su cukrumi iki baltumo. Atsargiai ─»mai┼íyti s┼źr─» (var┼ík─Śs mas─Ö) po vien─ů ┼íauk┼ít─ů. Atskirame inde i┼íplakti baltymus iki put┼│. Visk─ů atsargiai i┼ímai┼íome. Pus─Ś sausaini┼│ i┼ímirkyti kavos likeryje.Sausainius i┼íd─Ślioti formoje. Ant sausaini┼│ padengti pus─Ś mas─Śs ..

Recepto vertinimas: 4

Pikanti┼íka mi┼írain─Ś

Kiau┼íinius s┼źr─» sutarkuoti ,susmulkinti ─Źesnak─ů ir visus produktus sumai┼íyti su majonezu. Skanaus..

Recepto vertinimas: 4

Įdaryti krepšeliai (foto)

M─Śsa, paprika, poras supjaustomi ma┼żais gabal─Śliai, sumai┼íomi su majonezu ir sudedami ─» krep┼íelius. Puo┼íiama petra┼żol─Śmis. Kiau┼íinio tryniai sutrinami ┼íakute, sumai┼íomas su lydytu s┼źriu. Mas─Ś sudedama ─» krep┼íelius. Puo┼íiama pomidor┼│ gabaliukais. ..

Recepto vertinimas: 3

Paprastas skanus biskvitas(torciukas)

I┼íplakti kiau┼íin─» ir ─» t─ů pati ind─ů ipilti kondensuoto pieno ir milt┼│. Viska i┼íplakti ir ─»deti ─» orkaite ─»kaitinta iki 200 C . Kai i┼íkeps galima u┼żpilti uogiene ar kokiu sirupu, ar pasigaminti skanu tor─Źiuka...

Recepto vertinimas: 4

Vi┼ítienos kepsnys su s┼źriu

Vi┼ítos kr┼źtin─Śl─Ś padalinama ─» dvi dalis. Kiekviena dalis ─»pjaunama, i┼íklojama, i┼ímu┼íama i┼í abiej┼│ pusi┼│. Paruo┼íti gabalai ─»trinami prieskoniais, i┼ítepami majonezu. ─« ─»pjovos vid┼│ ─»dedami fermentinio s┼źrio ir sviesto gabal─Śliai. Dalys suglaud┼żiamos ir suplojamos su mu┼ítuku ka..

Recepto vertinimas: 4

Motu┼í─Śs velyk┼│ pyragas

Sparnelius trumpai (0,5 val) palaikyti apibars─Źius pauk┼ítienos prieskoniais ir ─Źesnaku. Sud─Śti ─» pas┼źdyt─ů verdant─» vanden─» ir apie 8 min. apvirti. Nuvarvinti vanden─» ir sud─Śti ─» ─»kaitint─ů keptuv─Ö su aliejumi. Apskrudinti. baigiant skrudinti ─» keptuv─Ö supilti prie┼í tai i┼ímai┼íyt─ů ..

Recepto vertinimas: 4

Kepti var┼ík─Ś─Źiai

─« gerai i┼ítrint─ů var┼ík─Ö ─»mu┼íami kiau┼íiniai, suberiami miltai, druska ir mas─Ś ┼íauk┼ítu i┼ísukama. Ant miltais pabarstytos lentos dedama po kupin─ů ┼íauk┼ít─ů te┼ílos, daromi apval┼źs paplot─Śliai ir keptuv─Śje su sviestu ar taukais apkepinami. Patiekiami kar┼íti su grietine ir c..

Recepto vertinimas: 4