15 rezultatų ieškant "krepseliai"

Krepšeliai su grybais

Iš miltų, tarkuoto sūrio, margarino ir kiaušinio trynio paruošti kočiojamą ir pusvalandy palaikyti šaldytuve. Tada iškočioti, supjaustyti nedideliais paplotėliais ir suformuoti krepšelius. Kepti iki gražaus parudavimo. Grybus, kiaušinius, svogūną ir obuolį smulkiai sukapoti, sumai..

Recepto vertinimas: 0

Salotų krepšeliai

Į miltus įberiame druskos, cukraus, sudedamas išplaktas kiaušinis, šiek tiek pašildyto sviesto, įpilama pieno ar vandens ir suminkoma vidutinio kietumo tešla. Paskui ji plonai iškočiojama, išspaudžiami ploni paplotėliai ir sudedami į riebalais išteptas formeles. Kepama vidutinio kar..

Recepto vertinimas: 3

Trapūs krepšeliai su karamele ir vaisiais

Miltus persijojame, sumaišome su cukraus pudra ir gabalėliais sviesto. Iš šių produktų padarome trupinius, po to įpilame šaukštą pieno ir užminkome tešlą. Iš tešlos iškočiojame lakštą ir įpjauname apskritimus. Formeles ištepame aliejumi, įklojame tešlą, ją vietomis subadom..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su grybais

Grybus užpilame nedideliu kiekiu šilto virinto vandens ir pamirkome pusvalandį. Grybus išgriebiame, nuvarviname, susmulkiname. 30g. sviesto įkaitiname keptuvėje, supilame brendį, sudedame grybus ir, nustatę silpną kaitrą, pridengą troškiname 25 minutes. Paruošiame bešamelio padažą...

Recepto vertinimas: 5

Krepšeliai su medumi ir riešutais

Sviestą su cukrumi išsukti iki purumo. Įmušti kiaušinį ir išsukti iki vientisos masės. Suberti miltus, krakmolą ir užminkyti tešlą. Iš jos ant miltais pabarstyto stalo iškočioti nedidelius 3-5 mm storio apskritimus ir įkloti į riebalais pateptas formeles. Kepti iki 200°C įka..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su uogomis

Vyšnias ir alyvuoges nuvarvinti. Fetos sūrį supjaustyti kubeliais, varškę gerai ištrinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Iš tešlos iškočioti maždaug 1 cm storio lakštą ir supjaustyti 5x5 cm. kvadratėliais. Juos sudėti į keksiukų formeles kampais į viršų. Ant tešlos formel..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai „Riešutiniai krepšeliai“ (Jūratės)

Cukrų sumalti. Į miltus suberti maltus riešutus, maltą cukrų, vanil. cukrų, truputį druskos, sviestą (geriau tirpintą ir atvėsintą), trynius ir išminkyti tešlą. Uždengti ir 30min padėti į šaldytuvą, Iškočioti 5mm storio lakštą, išpjauti 6cm skersmens apskritimus, patept..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su paukštienos ragu

Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome maždaug 3 cm ilgio gabalėliais. Apvoliojame miltuose. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome ir kepiname aliejuje, kol tampa skaidrūs. Sudedame mėsą ir maišydami apkepiname. Supilame sultinį ir su petražolėmis sumaišytą grietinėlę. Suma..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti krepšeliai (foto)

Mėsa, paprika, poras supjaustomi mažais gabalėliai, sumaišomi su majonezu ir sudedami į krepšelius. Puošiama petražolėmis. Kiaušinio tryniai sutrinami šakute, sumaišomas su lydytu sūriu. Masė sudedama į krepšelius. Puošiama pomidorų gabaliukais. ..

Recepto vertinimas: 3

Bulviniai krepšeliai su jautiena

Bulves nuskutame, nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje. Aliejų įkaitiname, nustatome stiprią kaitrą ir apkepiname mėsą iš abiejų pusių po 2-3 minutes. Tada apibarstome maltais pipirais, druska ir suvyniojame į foliją. Kol bulvės verda, pomidorus nuplikome, nulupame, supja..

Recepto vertinimas: 0

Krepšeliai su uogomis

Miltus suberiame ant lentelės kauburėliu, viduryje padarome duobutę.Į ją sudedame nedideliais kubeliais sukapotą sviestą, suberiame cukrų, druską, įpilame 30 ml vandens, įmušame kiaušinį. Lengvai, pirštų galais užminkome tešlą. Iš jos padarome rutulį ir suvyniojame į maistin..

Recepto vertinimas: 0

Varškės krepšeliai su romo užpilu

Tešlai skirtą varškę gerai išmaišyti su aliejumi, pienu, cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir po truputį suberti į varškės masę. Tešlą suminkyti į rutulį, paskui plonai iškočioti ant miltais pabarstytos lentos. Išspausti 10 cm skersmens apskrit..

Recepto vertinimas: 0

Abrikosų ir varškės krepšeliai

Tešlai skirtą varškę sudėti ant marlės ir nuspausti. Ją sumaišyti su kiaušiniu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Į miltus suberti kepimo miltelius ir po truputį įmaišyti į varškės masę. Tešlą padėti į šaldytuvą. Įdarui trynį iki purumo išsukti su cukru..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių krepšeliai

Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti kubeliais. Drauge su razinomis ir cukrumi šiek tiek patroškinti, kad suminkštėtų, ir ataušinti. Pagardinti citrinos sultimis. Orkaitę įkaitinti iki 180-200°C temperatūros. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į ..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su obuolių įdaru

Razinas nuplikyti verdančiu vandeniu, padėti, kad nuvarvėtų skystis, ir sudėti ant lentos. Razinų kauburėlį kiek pakapoti dideliu peiliu, kad beveik visos būtų įpjautos. Paskui suberti į dubenėlį ir užpilti romu. Palaikyti 1 val., kad susigertų romas. Obuolius nulupti, supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: krepseliai