3 rezultatų ieškant "salietros"

Sūdytas avienos vyniotinis

Mėsą išmušti, ištrinti druska, salietra, garstyčiomis, susukti į vyniotinį ir keletą dienų laikyti sūrime. Paskui išvirti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Virta rūkyta jautienos nugarinė

Į verdantį vandenį panardinama jautienos nugarinė, vandeniui vėl užvirus, mėsa išgriebiama, nusausinama, įtrinamą druska, sumaišyta su prieskoniais ir salietra ar cukrumi, paskui kišama į nekarštą orkaitę ar krosnį, kad apdžiūtų. Po to įvyniojama į subadytą (skylėtą) p..

Recepto vertinimas: 0

KRŪTINĖLĖ, KIMŠTA LIEŽUVIAIS

Liezuvius nuplauti, deti i inda, uzpilti paruostu saltu marinatu ir paslegti. Palaikius 5-6 dienas, liezuvius isvirti. Is krutineles isimti kaulus, viduje padaryti ertme. Ja prikimsti isvirtais liezuviais ir krasta uzsiuti. Taip paruosta krutinele deti i riebalais patepta skarda, ipilti truputi vand..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: salietros