25 rezultatų ieškant "konservuotais"

Vištienos kremas

Vištieną ištrinkite prieskoniais ir tris kartus gerai permalkite. Masę pasūdykite, supilkite vyną, prieskonius ir gerai išsukite. Į sultinį supilkite išmirkytą želatiną. Stingstančius drebučius sumaišykite su mėsos mase ir išplakta grietinėle. Kremą sukrėskite į formą ir laik..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su konservuotais žirneliais

Žiedinį kopūstą išskirstykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūnus ir cukiniją supjaustykite ir apkepinkite, paskaninkite prieskoniais. Į lėkštę sudėkite skiltelėmis supjaustytus pomidorus, svogūnus, cukiniją ir žiedinius kopūstus, sumaišytus su žaliaisiais žirneliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Obuoliukas“

Sviestas išsukamas, į jį sudedami ištrinti tryniai su cukrumi. Želatina 40 minučių brinkinama ir ištirpinama 1 stiklinėje skysčio. Obuoliai nuplaunami, nusausinami ir, išėmus sėklalizdžius, sutarkuojami tiesiog į išsuktą sviesto ir trynių masę. Maišant sudedami kiti priedai, tar..

Recepto vertinimas: 0

Kepsneliai su konservuotais persikais

Mėsą supjaustyti, apibarstyti pipirais ir 3 minutes pakepinti aliejuje. Persikus supjaustyti. Supilti persikų sultis, soją, garstyčias ir išmaišyti. Šiuo padažu apipilti mėsą ir troškinti 6 minutes. Tada mėsą sudėti į lėkštę, užpilti padažu ir apdėti persikų gabaliukais. Pati..

Recepto vertinimas: 4

Kepta višta su citrina

Vištą nuplauname, nusausiname, įtriname iš vidaus ir iš išorės sviesto, prieskonių, susmulkintų česnakų mišiniu. Citriną subadome šakute ir įdedame į vištos vidų. Vištą dedame į išteptą sviestu arba aliejumi keptuvą, apšlakstome brendžiu, įpilame truputį verdančio vand..

Recepto vertinimas: 3

Veršienos kepsnys su konservuotais moliūgais

Paruošti marinatą. Į vyną suberti kubeliais pjaustytas morkas, svogūną, griežinėliais - porų, įberti prieskonių. Veršieną 2 dienas mirkyti šaltame marimate. Po to mėsą apdžiovinti, įtrinti druska, maltais pipirais, truputį apkepti. Į foliją sudėti apkepintą veršieną, darž..

Recepto vertinimas: 0

Džiūvėsėlių šarlotė

Keptuvėje ištirpiname 2 šaukštus sviesto, supilame džiūvėsėlius, įberiame žiupsnelį cukraus ir viską maišydami pakepiname. Obuolius nulupame, išpjaustome sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis. Stiklinę vandens užviriname su puse stiklinės cukraus, supilame obuolius ir apverd..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis desertas

Varškę pertriname per sietelį arba permalame mėsmale ir padedame 5-6val. į šaldytuvą. Sviestą išsukame, sudedame atšaldytą varškę, suberiame nuplautas razinas, cukrų, susmulkintus migdolus, supilame trynius, sudedame išplaktą grietinėlę ir viską labai gerai išmaišome. Varškė..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos filė su daržovėmis ir padažu

Filė nuplauname ir nusausiname. Sumaišome druską, cukrų, jautienos prieskonius, rozmarinus ir citrinos sultis. Mišinį gerau įtriname į mėsą. Palaikome apie 10 minučių. Paruoštą mėsą dedame į "kepimo rankovę". Į ją įpilame aliejaus ir sudedame slyvas arba įpilame jų sulčių...

Recepto vertinimas: 0

Jautienos paštetas su marinuotais agurkais

Mėsą, svogūną, marinuotą agurką ir šviežius krapus 2-3 kartus sumalame mėsmale. Sumaišome su sviestu ir garstyčiomis. Įberiame pipirų, pasūdome. Paruoštą paštetą sudedame į formą. Laikome šaldytuve 3-4 valandas. Tiekiame su konservuotais obuoliais ir duona. ..

Recepto vertinimas: 0

Su alumi virtos kiaulienos dešrelės (Ramunės)

Į puodą įpilame 1 stiklinę vandens, užverdame. Tada sudedame dešreles, supilame alų ir sumažinę ugnį išverdame. Aliejuje iškepame kroketus. Jiems baigiant kepti į aliejų sudedame ketvirčiais supjaustytus svogūnus, pabarstome druska. Dešreles patiekiame karštas su bulviniais kroke..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių tortas

Tešlai skirtus miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijoti ant lentos ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį įberti druską, vanilę, įmušti kiaušinį bei sudėti medų. Sviesto arba margarino gabalėlius išdėlioti įdubimo pakraščiuose. Pradedant nuo išorės, viską su..

Recepto vertinimas: 4

Vištienos kepsnys „Sombrero“

Vištienos krūtinėles išmušti ir įtrinti prieskoniais. Įkaitinti keptuvėje šiek tiek aliejaus, sudėti paruoštą filė, gerai prispausti ir apkepti iš abiejų pusių po 3 min. Tada užtepti majonezo, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, o ant viršaus uždėti po skiltelę konservuoto..

Recepto vertinimas: 4

KARŠIS SU KONSERVUOTAIS ŽALIAISIAIS ŽIRNELIAIS

Supjaustykite zuvi stambiais gabalais, apslakstykite citrinos sultimis ir pasudykite. Po 30 minuciu juos pavoliokite plaktame kiausinyje su sutrintais pyrago dziuveseliais ir kepkite pakaitintame aliejuje, kol abi puses paruduos. Zaliuosius zirnelius pasudykite ir iberkite truputi cukraus. Svieste p..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos kepsnys su vaisiais

Sprandine supjaustome taip, kad gautume kuo didesni mesos laksta vyniotiniui. Mesa pamusame, pabarstome prieskoniais, uztepame 2 saukstus kecupo, suvyniojame ir laikome saltai per nakti.Keptuveje su aliejumi apkepame susmulkintasvoguna, morka, kiek veliau suberiamerazinas. I atvesusi idara imaisome ..

Recepto vertinimas: 5

PYRAGAS TUTTI - FRUTTI

Is duotu produktu iskepame biskvita. Is cukraus ir vandens isvirta sirupa sumaisome su uogomis ir isbrinkinta bei istirpinta zelatina. Mase isplakame ir pertepame biskvita. Puosiame konservuotais mandarinais...

Recepto vertinimas: 0

Putėsiai

Dzema ar uogiene pertriname per sieteli. I pertrinta mase suberiame cukru, idedame vanilinio cukraus ir citrinos rugsties. I verdanti vandeni maisydami suberiame manu kruopas. Be perstojo maisydami, verdame ant silpnos ugnies 10 minuciu.I isvirtus manus maisydami po truputi supilame paruosta saldzia..

Recepto vertinimas: 0

Saldžios salotos su fermentiniu sūriu

Paprika supjaustome siaudeliais. Konservuotus vaisius ir fermentini suri supjaustome kubeliais.Viska uzpilame pasildytu medumi ir ismaisome. Salotas sudedame i porcijinius indelius ir papuosiame konservuotais persikais...

Recepto vertinimas: 0

Morkų salotos su konservuotais vaisiais

Morkas nuplauname ir sutarkuojame. Medu sumaisome su 4 - 5 saukstais konservuotu vaisiu sirupo ir supilame i morkas. Sumaisome. Morkas sudedame i porcijinius indelius. Viduryje dedame konservuotu vaisiu kubelius, o krastus papuosiame kokosu drozlemis...

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su citrusinių vaisių marinatu

Vistu blauzdeles itriname prieskoniu misiniu, druska, uzpilame sumaisytomis su soju padazu sultimis ir marinuojame 10-12 vai. Kepame ant groteliu zariju kaitroje. Patiekiame su ivairiais svieziais ar konservuotais vaisiais...

Recepto vertinimas: 0

Ledo bokštas

Aliejumi patepame forma, i ja pilame paeiliui visus tris sluoksnius, po 20 min. palikdami kiekviena is ju saltai.Pirmam sluoksniui pakeli persiku zele istirpiname 1,5 stiklines verdancio vandens ir pravesus pilame i forma. Sustingdome.Antram sluoksniui zele istirpiname 1 stiklineje verdancio vandens..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su citrusinių vaisių marinatu 2

Vistu blauzdeles itriname prieskoniu misiniu, druska, uzpilame sumaisytomis su soju padazu sultimis ir marinuojame 10-12 val. Kepame ant groteliu zariju kaitroje.Patiekame su ivairiais svieziais ar konservuotais viasiais...

Recepto vertinimas: 0

Salotos su konservuotais žirneliais

Ziedini kopusta issikirtykite ir isvirkite pasudydytame vandenyje. Svogunus ir cukinija supjaustykite ir apkepinkite, paskaninkite prieskoniais. I lekste sudekite skiltelemis supjaustytus pomidorus, svogunus, cikinija ir ziedinius kopustus, sumaisytus su konservuotais zirneliais. Salotos uzpilkite p..

Recepto vertinimas: 0

Ledo bokštas

Aliejumi patepame formą, į ją pilame paeiliui visus tris sluoksnius, po 20 min. palikdami kiekvieną iš jų šaltai.Pirmam sluoksniui pakelį persikų želė ištirpiname 1,5 stiklinės verdančio vandens ir pravėsus pilame į formą. Sustingdome.Antram sluoksniui želė ištirpiname 1 stiklin..

Recepto vertinimas: 0

Liežuvis majonezo drebučiuose

Sultinyje išbrinkiname ir ištirpiname želatiną. Į formeles įpilame po 3 šaukštus sultinio su želatina, paliekame sustingti. Ant drebučių dedame liežuvio gabaliukus ir užpilame likusiu sultiniu, sumaišytu su majonezu, susmulkintais žalumynais ir krienais. Paliekame sustingti. Prieš pa..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: konservuotais