Kiau┼íiniai, kiauňíiniň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Kiau┼íiniai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/12

Bulvi┼│ ir m─Śsos far┼ío apkepas

Bulv─Śs nuskutamos, supjaustomos plonais grie┼żin─Śliais, sudedamos ─» verdant─» pas┼źdyt─ů vanden─» ir 5 min. verdamos. M─Śsos far┼ías paruo┼íiamas kaip maltiniams (sudedamas i┼ímirkytas pyragas, pakepintas svog┼źnas, pipirai, druska, kiau┼íinis). Grybai i┼ímirkomi ir i┼íverdami nedideliame vande..

Recepto vertinimas: 5

Kakavinis pyragas

U┼żminkome te┼íl─ů, milt┼│ dedame tiek, kad te┼íla b┼źt┼│ grietin─Śs tir┼ítumo. kepame apie 35 - 40 minu─Źi┼│ 180 laipsni┼│ orkait─Śje. Valgome ┼íilt─ů su ledais ar u┼żpilu. ..

Recepto vertinimas: 3

Angliškas obuolių pyragas

Miltus suberkite ant lentos ir viduje padarykite duobut─Ö. ─«pilkite 7 ┼íauk┼ítus ┼íalto vandens ir suberkite drusk─ů. Sumai┼í─Ö su dalimi milt┼│, sud─Śkite gabaliukais pjaustyt─ů sviest─ů. U┼ż┼żerkite likusiais miltais ir u┼żminkykite te┼íl─ů. Palikite 10 minu─Źi┼│ te┼íl─ů pastov─Śti. Te..

Recepto vertinimas: 3

Angliškas pyragas vakarienei

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 175┬░C temperat┼źros. Sviest─ů arba margarin─ů su cukrumi ir vaniliniu cukrumi i┼íplakti iki purios mas─Śs. Plakant po vien─ů ─»mu┼íti kiau┼íinius. Miltus sumai┼íyti su likusiais produktais ir po ┼íauk┼ít─ů sud─Śti ─» kiau┼íini┼│ ir sviesto mas─Ö. Te┼íl─ů supilti ─» keturka..

Recepto vertinimas: 4

Tortas "Pasveikinimas"

Te┼ílai atskirkite 5 kiau┼íini┼│ trynius nuo baltym┼│. Trynius i┼íplakite ─»pyl─Ö 6 valg. ┼íauk┼ít. verdan─Źio vandens ir prid─Śj─Ö 100 g cukraus bei 1 pak. vanilinio cukraus. Plakite, kol mas─Ś taps balta. 5 baltymus i┼íplakite iki labai stand┼żi┼│ put┼│, plakdami suberkite 50 g cukraus. Juos suk..

Recepto vertinimas: 3

Eklerai su kavos ─»daru

Te┼ílai 250 ml vandens, drusk─ů, sviest─ů ir cukr┼│ u┼żvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo virykl─Śs. I┼í karto suberti visus miltus ir mai┼íyti, kol susidarys vientisa te┼íla. Puod─ů v─Śl pad─Śti ant virykl─Śs ir kaitinti mai┼íant, kol susiformuos lengvai nuo puodo kra┼ít┼│ atsiskiriantis te..

Recepto vertinimas: 1

Kepti var┼ík─Ś─Źiai

Pertrint─ů per sietel─» var┼ík─Ö pas┼źdykite, ─»d─Śkite su cukrum i┼ítrinto kiau┼íinio, sausai pakepint┼│ ir atau┼íint┼│ milt┼│ ir gerai i┼íminkykite. Po to i┼íko─Źiokite 5 ┬ľ 6 cm skersmens volelius ir pjaukite 1,5 cm storumo paplot─Ślius, kuriuos apvoliokite miltais i┼í abiej┼│ pusi┼│ ir apkepkit..

Recepto vertinimas: 1

Mieliniai riestainiai

Miel─Śs i┼ítrinamos su cukrumi, supilamas pa┼íildytas pienas, i┼ítirpyti riebalai ir visi recepte nurodyti produktai, gerai i┼íminkoma ir pastatoma ┼íiltai, kad pakilt┼│. Pakilusi te┼íla dar kart─ů suminkoma. Jei te┼íla mink┼íta, pridedama milt┼│ ir dar kart─ů pakildinama. I┼í pakilusios te┼íl..

Recepto vertinimas: 3

Kop┼źst┼│ kotletai

Kop┼źst─ů sutarkuoti,jei labai sultingas,truput─» nuspausti sultis.Sud─Śti smulkiai supjaustyt─ů svog┼źn─ů,─Źesnak─ů.suberti man┼│ kruopas,krakmol─ů,prieskonius, gerai i┼ímai┼íyti.Formuoti kotletus ir kepti aliejuje.Gra┼żiai apskrudinti . Valgant kar┼ítus,u┼żpilti m─Śgiamu pada┼żu arba tiesiog grie..

Recepto vertinimas: 5

Silk─Śs mi┼írain─Ś

Silk─Ö, svog┼źnus, pomidorus, kiau┼íinius supjaustyti, apipilti grietine ar majonezu ir sumai┼íyti. Valgyti su kar┼ítomis virtomis bulv─Śmis. ..

Recepto vertinimas: 4

Griki┼│ milt┼│ blynai (Skirmant─Śs) (foto)

Visk─ů gerai i┼ímai┼íyti ir kepti svieste (svieste skaniau, bet galima ir aliejuje). ..

Recepto vertinimas: 5

Blynai su obuoliais

Miltai sumai┼íomi su ┼íiltu pienu ir miel─Śmis, ir pastatomi, kad i┼íkilt┼│. Po kurio laiko pridedame druskos, sviesto ir kiau┼íinius, i┼ímai┼í─Ö v─Śl paliekame, kad toliau kilt┼│. Obuolius supjaustome riekel─Śmis ir kepant blynus, riekeles d─Śliojame i┼í vienos pus─Śs blyno. Skanaus ..

Recepto vertinimas: 1

Mielin─Śs te┼ílos obuoli┼│ pyragas su sviestu

Pien─ů pa┼íildyti. Miltus sumai┼íyti su 50 gramais cukraus ir suberti ─» duben─Śl─». Kaubur─Ślio viduryje padaryti ─»dubim─ů. ─« j─» sutrupinti mieles, supilti ┼íilt─ů pien─ů, pamai┼íyti ┼íakute ir u┼żdengti. 20 minu─Źi┼│ palaikyti ┼íiltoje vietoje, kad ─»mai┼íalas pakilt┼│. Obuolius nupl..

Recepto vertinimas: 3

Var┼ík─Śs vyniotinis

Te┼ílai miltus persijoti ─» duben─Śl─» arba ant lentos ir j┼│ viduryje padaryti ─»dubim─ů. Supilti pus─Ö sviesto arba aliejaus, drungn─ů vanden─» ar pien─ů, suberti drusk─ů, ─»mu┼íti kiau┼íin─» ir visk─ů suminkyti ─» mink┼ít─ů te┼íl─ů. J─ů greitai sumu┼íti delnu, kad atsiskirt┼│ nuo pagrindo, arba..

Recepto vertinimas: 5

Vištiena tešloje

─îesnak─ů i┼íspaud┼żiame ir gerai i┼ímai┼íome su produktais skirtais pada┼żui, kol gausis vientisa mas─Ś. Vi┼ítien─ů supjaustome ┼íiaudeliais ir pamarinav─Ö su prieskoniais apie 1 valand─ů palaikome ┼íaldytuve. Kiau┼íinius i┼íplakame su grietin─Śle, miltais bei prieskoniais. Keptuv─Śje ─»kaitina..

Recepto vertinimas: 5

┼áokoladinis pyragas su var┼ík─Śs kremo glajumi

─«kaitinkite orkait─Ö iki 180┬░C. I┼ítepkite sviestu ir apibarstykite miltais 23 cm skersmens atidarom─ů form─ů. ─« didel─» duben─» suberkite miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius. Elektriniu plakikliu vidutiniu grei─Źiu suplakite sviest─ů ir cukr┼│ iki grietin─Śs tir┼ítumo mas─Śs. Po..

Recepto vertinimas: 3

Kiau┼íinien─Ś su de┼írel─Śmis

Kiau┼íinius i┼íplakite su pienu ir pas┼źdykite. Keptuv─Śje i┼ítirpinkite sviest─ů ir supilkite kiau┼íinius. Kepkite mai┼íydami kol pasidaro ko┼íel─Ś. Kiau┼íinien─Ö sud─Śkite ─» nedidel─Ö pa┼íildyt─ů vazel─Ö. De┼íreles nuplaukite, supjaustykite 3 ┬ľ 4 mm storumo grie┼żin─Śliais ir pakepinkite ant tr..

Recepto vertinimas: 5

Omletas su špinatais

┼ápinatus nuplauname ir 6-8 min. paverdame nedideliame vandens kiekyje. Nusunkiame, gerai nuvarviname ir supjaustome. 1 ┼íauk┼ít─ů aliejaus ─»kaitiname keptuv─Śje, sudedame nulupt─ů supjaustyt─ů svog┼źn─ů ir kepiname, kol sumink┼ít─Śja, po to sumai┼íome su supjaustytais ┼ípinatais. Kiau┼íinius sum..

Recepto vertinimas: 4

Netikras zuikis

Smulkiai sutarkuojame bulves. Susidarius─» skyst─» nupilame. Ma┼żais kubeliais supjaustome morkas ir svog┼źn─ů. Pakepiname. Kubeliais supjaustome la┼íinukus. ─« far┼í─ů sudedame pakepintas dar┼żoves (be aliejaus), sutarkuotas bulves, supjaustytus la┼íinukus, ─»mu┼íame kiau┼íinius, ─»beriame mi..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su vištiena

I┼í lietiniams skirt┼│ produkt┼│ pagaminti te┼íl─ů ir i┼íkepti blynus. Virt─ů vi┼ítienos kt┼źtin─Śl─Ö susmulkinti. Pievagrybius nulupus ir supjaus─Źius plonomis riekut─Śmis pakepinti su smulkintais svog┼źnais nedideliame kiekyje aliejaus (Kad apkepinus riebalai nuo j┼│ labai nevarv─Śt┼│). Ant blyn..

Recepto vertinimas: 0

Trapi tešla picai II

┼áilt─ů pien─ů, mieles, trynius, sviest─ů, cukr┼│, drusk─ů i┼ímai┼íome. Soda mai┼íoma su miltais, ─»pilamas skystis ir suminkoma te┼íla, kuri nelips prie rank┼│. Te┼íla dalinama ─» 2 dalis, u┼żdengiama ir kildinama apie 1 valand─ů. I┼íkilusi te┼íla i┼íko─Źiojama tokio dyd┼żio kaip skarda. Skard─ů ┼..

Recepto vertinimas: 3

Morengas su bra┼ík─Śmis (Ramintuko)

Plakite kiau┼íini┼│ baltymus kol pabaltuos, t─Ösiant plakim─ů berkite po truput─» pus─Ö reikalingo cukraus. Kai baltymai pasidarys blizgantys ir tvirti, nustokite plakti ir ─»mai┼íykite likus─» cukr┼│ bei migdolus. Kepimui orkait─Ö ─»kaitinkite iki 150┬░C, pa┼íovus moreng─ů i┼í karto suma┼żinkite ..

Recepto vertinimas: 3

─«darytas kalakutas

Kalakut─ů gerai nuplauti, i┼íd┼żiovinti ir ─»trinti druska. Kepenis nuplauti, supjaustyti gabaliukais ir truput─» apkepinti svieste su druska, pipirais bei sutrintu lauro lapeliu. Apkepintas kepenis sumalti m─Śsamale, sumai┼íyti su piene i┼ímirkyta duona ir v─Śl sumalti. ─« gaut─ů mas─Ö prid─..

Recepto vertinimas: 3

Papras─Źiausias mink┼ítos te┼ílos pyragas

Sviest─ů arba margarin─ů supjaustyti gabaliukais ir i┼ísukti elektriniu plaktuvu iki purumo. Miltus i┼ísijoti ir i┼ímai┼íyti su kepimo milteliais, cukr┼│ ÔÇö su vaniliniu cukrumi. ─« i┼ísuktus riebalus po vien─ů mu┼íti kiau┼íin─», pilti po ┼íauk┼ít─ů cukraus, ┼íauk┼ít─ů milt┼│ ir i┼ísukti medi..

Recepto vertinimas: 3

Trupininis pyragas su aguonomis

Sviest─ů arba margarin─ů i┼íplakti iki purios mas─Śs, po truput─» suberti cukr┼│, drusk─ů, vanilin─» cukr┼│. ─«mu┼íti kiau┼íinius bei suberti miltus, sumai┼íytus su kepimo milteliais. Pieno pilti tiek, kad te┼íla sunkiai varv─Śt┼│ nuo ┼íauk┼íto. Te┼íl─ů sud─Śti ─» riebalais i┼ítept─ů 24 cm skersme..

Recepto vertinimas: 0