25 rezultatų ieškant "pipir"

VIŠTIENA, TROŠKINTA SU VAISIAIS

Mesa supjaustyti gabalais, apvolioti miltais ir kepinti svieste arba taukuose, kol apsitrauks rusva plutele. Prideti pjaustyto svoguno. Ipilti vandens arba sultinio, iberti druskos ir pipiru. Kai skystis uzvirs, prideti siaudeliais supjaustytu vaisiu, ipilti vyno arba obuoliu sulciu ir uzdengus dang..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTA NUGARINĖ

Pirmiausia ilgu astriu peiliu (laikydamos ji horizontaliai) ipjaukite isilgai visa nugarines gabala. Mesa, taip pat ir ipjovos vidu, itrinkite prieskoniais ir palaikykite saltai maziausiai 12 valandu. Susmulkintus svogunus ir siaudeliais supjaustyta pipira pakepinkite aliejuje. Siuo idaru prikimskit..

Recepto vertinimas: 0

SALOTOS SU SILKE

Bulves ir pipirus supjaustykite kubeliais, porus siaudeliais. Darzoves sumaisykite su majonezu ir grietines padazu. Sinke supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudekite ant salotu. Pagardinkite prieskoniais, papuoskite zalumynais ir citrinos griezineliais...

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTI BARAVYKAI

Grybus nuvalyti, greit nuplauti saltu vandeniu ir sudeti i reti. Stambesnius supjaustyti nedideliais gabaleliais, mazesniu nepjaustyti. Sudrekinti puodo dugna, supilti grybus, truputi pasudyti ir kaitinti. Kai atsiranda sultis virti dar 10-15 min. Baigiant virti sudeti kvapniuosius pipirus ir griezi..

Recepto vertinimas: 3

PAPRIKOS SALOTOS SU POMIDORAIS ŽIEMAI

Paprikas nuplauti, isimti seklas ir smulkiai supjaustyti. I platu inda sudeti smulkintas petrazoles, pipiru, supjaustytus pomidorus, ipilti aliejaus ir acto, suberti cukru ir druska. Uzvirti, jei dar truksta pipiru galima ideti dar. Virti 10-12 min. Misraine supilstyti karstai i paruostus stiklainiu..

Recepto vertinimas: 1

Vištų kepenėlių užkandis su avokadomis

Virtas vistu kepeneles sumalame arba labai gerai sutriname kartu su sviestu, idedame druskos, pipiru, citrinu sulciu, ismaisome. Turi buti purus ir vienalytis kremas.Ant kiekvieno krekerio uzdedame kepeneliu kremo "rozele", krekerius sulipiname po du. Virsutini krekeri papuosiame avokados griezineli..

Recepto vertinimas: 0

KEPENĖLĖS GRYBŲ R SVOGŪNŲ PADAŽE

Kepeneles supjaustome norimo dydzio gabaliukais. Pavoliojame miltuose, pasudome, uzberiame pipiru. Kepame ikaitintame svieste. Svogunus smulkiai supjaustome, apkepiname svieste, sudedame pievagrybius ir kepame 5-7 minutes. Iberiame druskos, pipiru. Ant kepeneliu uzpilame padaza, tiekiame su keptais ..

Recepto vertinimas: 3

EGZOTIŠKAI TROŠKINTA VIŠTA

Vista istriname druska, prieskoniais, dedame i troskinimui skirta inda. Uzpilame tirpintu sviestu, apdeliojame lasiniu griezineliais. Sudedame griezineliais pjaustytas morkas, smulkintus svogunus, uzdengiame ir troskiname 1 valanda. Ryzius isverdame. Slyvas isverdame tame paciame vandenyje, kuriame ..

Recepto vertinimas: 4

PRINOKUSIŲ IR ŽALIŲ POMIDORŲ TYRĖ

Zalius pomidorus supjaustome kubeliais, ipilame puse stiklines vandens ir verdame ant silpnos ugnies. Baigiant virti, sudedame prinokusius nuluptus pomidorus. Sutarkuojame morkas, susmulkiname svogunus ir suberiame i tyre. Iberiame druskos, pipiru, cukraus, supilame alieju ir baigiame troskinti. Kar..

Recepto vertinimas: 0

RIEBUS PADAŽAS

Piena, kiausiniu trynius ir sviesta geraiismaisome, inda statome i didesni inda su karstu vandeniu ir maisydami kaitiname, kol padazas sutirsteja. Nuolat maisydami supilame acta, citrinu sultis ir alieju, iberiame druskos, pipiru, smulkinto raudonelio. Tiekdami imaisome plakta grietine...

Recepto vertinimas: 0

PADAŽAS KEPSNIUI

Dubenelyje ismaisome alieju su actu, iberiame pipiru, smulkiai sukapota cesnaka, garstycias, smulkinta citrinu zievele, druska, cukru, supilame citrinu sultis. Viska gerai ismaisome ir verdame 15 minuciu...

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTI KOPŪSTAI

Kopustus susmulkiname, sudedame i emaliuota inda, iberiame druskos (20 g druskos 1 kg kopustu), gerai ismaisome ir palaikome 2 valandas. I stiklainio dugna idedame pipira, gvazdikeli, idedame lauru lapa, sudedame kopustus ir uzpilame karstu marinatu. Stiklainius pasterizuojame: puses litro -20 min.,..

Recepto vertinimas: 1

Burokėlių apkepas

Keptuveje su sviestu pakepiname krienus, idedame truputi druskos, pipiru, po to sudedame grietine ir pakaitiname 5 min. Susmulkiname svogunus ir virta mesa, burokelius sutarkuojame. Kopustus truputi patroskiname. Keptuveje su aliejumi apkepame svogunus, po to sudedame burokelius. Kai burokeliai apke..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų ir slyvų salotos

Pomidorus ir slyvas supjaustome skiltelemis, idedame supjaustyto poro, uzdedame grietine, sumaisyta su majonezu, ir truputi druskos bei pipiru. Papuosiame petrazoliu lapeliais...

Recepto vertinimas: 0

Karka su slyvomis

Svogunus ir petrazole susmulkiname, idedame druskos, pipiru ir apdedame jais karka. Uzdenge marinuojame per nakti. Mesa su svogunais sudedame i puoda, uzpilame vandens, idedame 2 laurulapelius, jeigu reikia, druskos ir isverdame. Baigiant virti sudedame slyvas, kad jos gerai perkaistu. Patiekiame su..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su špinatais

Versiena ir prieskonines darzoves sudedame i puoda. Iberiame druskos, pipiru ir uzpilame vandens. Uzverdame ir tuomet su tuo paciu skysciu toliau kepame orkaiteje. Jei reikia, nuolat ipilame vandens. Tuo metu paruosiame spinatus. Juos pakepame su sviestu, idedame grietines, iberiame miltu ir ipilame..

Recepto vertinimas: 0

Apkepta jautiena su sūriu

Jautiena isverdame su morkomis, petrazolemis, 1 svogunu, lauru lapais ir pipiru zirneliais. Padazui miltus pakepame su sviestu, ipilame sultinio, grietines ir uzverdame. Tuomet nukeliame nuo ugnies, ipilame 3-ju tryniu plakini ir iberiame pipiru. I kepti skirta inda sudedame griezineliais supjaustyt..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su razinų padažu

Jautienos file supjaustome porcijiniais gabaliukais ir kepame ikaitintoje keptuveje su aliejaus ir sviesto misiniu po 2 min. is abieju pusiu. Tada sudedame i skarda ir baigiame kepti 200 C orkaiteje (5 min.). Padazui i keptuve ipilame jautienos sultinio ir nuverdame 1/3. Tuomet iberiame maltu pipiru..

Recepto vertinimas: 0

Kepta įdaryta antis

Paruosta anti itriname prieskoniais ir palaikome 2-3 val. Morkas, saliera, obuoli, svoguna sutarkuojame mazais siaudeliais, susmulkinamesaliero lapkocius, iberiame kmynu, druskos, pipiru, dedame i keptuve ir trumpai apkepame. Atvesusi idara sudedame i anti ir uzsiuvame. I skarda sudedame susmulkinta..

Recepto vertinimas: 0

Šventinė nugarinė

Marinatui skirtas morkas, svoguna ir saliera sutarkuojame siaudeliais, susmulkiname pora, petrazoles, idedame druskos, pipiru, mesos prieskoniu, sudedame i puoda, ipilame alaus ir uzviriname. Atvesiname uzdengtąa ir įi marinataą sudedame nugarinęe. Marinuojame per naktee03;į. IiiiiMeasą išsim..

Recepto vertinimas: 0

Aviena su kopūstais

Aviena supjaustome gabaleliais ir apkepame keptuveje su margarinu is visu pusiu tada ipilame truputeli vandens, iberiame druskos, pipiru ir troskiname, kol mesa bus minksta.Tada mesa isimame, o toje pacioje keptuveje troskiname stambiai supjaustytus kopustus. Kai kopustai suminksteja, juos perdedame..

Recepto vertinimas: 0

Airiška aviena

Aviena supjaustome nedideliais kubeliais, sudedame i puoda, iberiame druskos, pipiru, sudedame didesne dali supjaustytu svogunu, lauru lapeliu, ciobreliu. Mesa uzpilame vandeniu, kad apsemtu ir uzdenge verdame ant nedideles ugnies.Kai mesa pasidaro minksta, sudedame bulves ir likusius svogunus. Verd..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS GRIETINĖS PADAŽE

Keptuveje istirpiname sviesta ir jame apkepame svogunus. Sudedame zuvies gabalelius, pabarstome druska ir uzpyle vandeniu 45 min. troskiname ant silpnos ugnies. Supilame grietine ir dar siek tiek pakaitiname. Patiekalas i stala patiekiamas karstas...

Recepto vertinimas: 0

SKREBUČIAI SU PELĖSINIŲ SŪRIU

Rokforo suri sutrinti ir maisant po truputi supilti konjaka. Tada iberti muskato, pipiru. Kitame inde istrinti sviesta, kad butu minkstas ir dalimis sudeti i surio mase. Viska sumaisius suberti susmulkintus riesutus.Batona supjaustyti 1 cm storio riekelemis ir uztepti surio mases. Ant virsaus uzdeti..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS GRIETINĖS PADAŽE

Keptuveje istirpiname sviesta ir jame apkepame svogunus. Sudedame zuvies gabalelius, pabarstome druska ir uzpyle vandeniu 45 min. troskiname ant silpnos ugnies. Supilame grietine ir dar Siek tiek pakaitiname. Patiekalas i stala patiekiamas karstas...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pipir