25 rezultatų ieškant "pipir"

BULVIŲ SRIUBA SU PIEVAGRYBIAIS

Bulves nuskusti, nuplauti, supjaustyti, uzpilti verdanciu sultiniu, ideti lauro lapa, kvepianciu pipiru ir virti 10 min. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griezineliais. I karsta keptuve ideti sviesto ir susmulkinta svoguna,truputi pakepinti ir sudeti supjaustytus grybus, kepti 12 -15 min. Tada i..

Recepto vertinimas: 0

BRIUSELINIŲ KOPŪSTŲ SRIUBA SU MĖSOS KUKULIAIS

Kopustu guzeles verdamos sultinyje. I malta mesa sudedamas smulkiai supjaustytas ir svieste pakepintas svogunas, kiausinis, truputi maltu pipiru, mairuno, druskos, gerai ismaisoma ir padaromi nedideli kukuliukai. Baigiant kopustams virti, sudedami mesos kukuliukai ir verdama 10-15 min. Duodant i sta..

Recepto vertinimas: 0

KOPŪSTŲ MALTINUKAI

Kopusta supjaustyti stambiais gabalais, isvirti pasudytame vandenyje. Istraukus nuvarvinti vandeni, sumalti mesmale ir nuspausti skysti (kaip ruosiant cepelinus nusunkiamos tarkuotos bulves). Suberti virtus ryzius, pabarstyti druskos, pipiru, supilti dziuveselius, imusti kiausini ir isminkyti. Sufor..

Recepto vertinimas: 0

STARKIO APKEPAS

Virta starki nulupkite ir isrinkite kaulus. Sudekite file i sviestu istepta keptuva, apibarstykite isvirtais smulkiai supjaustytais pievagrybiais arba baravykais. Isplake kiausinius su kefyru, ipyle truputi pievagrybiu nuoviro, ibere ziupsneli druskos, maltu pipiru, apipilkite juo zuvi ir 25 min. ke..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTA NUGARINĖ

Pirmiausia ilgu astriu peiliu (laikydamos ji horizontaliai) ipjaukite isilgai visa nugarines gabala. Mesa, taip pat ir ipjovos vidu, itrinkite prieskoniais ir palaikykite saltai maziausiai 12 valandu. Susmulkintus svogunus ir siaudeliais supjaustyta pipira pakepinkite aliejuje. Siuo idaru prikimskit..

Recepto vertinimas: 0

MAKARONAI SU ŽUVIMI II

Isvirkite makaronus. Is abieju pusiu apkepkite keptuveje lasisos gabalelius ir sudekite ant karstu makaronu. Supjaustykite pora, suberkite i keptuve ir patroskinkite su aliejumi. Pabarstykite juodais pipirais. Sukreskite makaronus i lekstes ir uzdekite ant virsaus troskintu poru. Uzbarstykite truput..

Recepto vertinimas: 0

PAPRIKOS SALOTOS SU POMIDORAIS ŽIEMAI

Paprikas nuplauti, isimti seklas ir smulkiai supjaustyti. I platu inda sudeti smulkintas petrazoles, pipiru, supjaustytus pomidorus, ipilti aliejaus ir acto, suberti cukru ir druska. Uzvirti, jei dar truksta pipiru galima ideti dar. Virti 10-12 min. Misraine supilstyti karstai i paruostus stiklainiu..

Recepto vertinimas: 1

TRAŠKŪS DARŽOVIŲ BLYNAI

Kiausiniu baltymus isplakame atskirai. Cukinija supjaustome mazais siaudeliais. Is visu produktu uzmaisome tesla ir kepame blynus. Paprika ir svoguna supjaustome kubeliais. Padazui skirtus produktus sumaisome ir siek tiek pakaitiname. Naudodamiesi sia receptura, iskepsite 8 blynus...

Recepto vertinimas: 0

ACTO IR PRIESKONINIŲ DARŽOVIŲ MARINATAS

Acta ir vandeni sumaisome. Sudedame visus prieskonius ir smulkintas prieskonines darzoves, 10-15 minuciu paviriname, atvesiname ir uzpilame mesa. Marinato turi buti tiek, kad visiskai apsemtu mesa...

Recepto vertinimas: 0

VYNO MARINATAS ŽVĖRIENAI

Smulkintas darzoves ir pomidoru padaza sumaisome su prieskoniais, supilame vyna ir uzviriname. Po to supilame alieju ir troskiname ant silpnos ugnies, kol darzoves suminksteja. Suminkstejusias darzoves pertriname per sieteli ir 10 minuciu paviriname ant stipresnes ugnies. Paruosta mesa uzpilame verd..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kotletai su pievagrybiais

Mesa ir nuplautus pievagrybius sumalkite, suberkite susmulkinta cesnaka, imuskite kiausini, pasudykite ir iberkite pipiru. Viska gerai ismaisykite. Is paruostos mases padarykite kotletus, juos apvoliokite miltuose ir kepkite karstuose riebaluose. Pries patiekdami dar karta pabarstykite druska, pipi..

Recepto vertinimas: 4

ŽVĖRIENA SU DŽIOVINTAIS OBUOLIAIS

Zverienoje peiliu padarome ipjovas ir prikaisome cesnako. Uzpilame vynu, apelsinu sultimis, sudedame stambiai pjaustytus svogunus, cesnakus, citrinu zievele, garstycias ir visus likusius prieskonius. Marinuojame tris dienas. Isimame is marinato, aptepame paruostu misiniu ir apkepame is visu pusiu. U..

Recepto vertinimas: 0

ŽIRNIENĖ SU RŪKYTAIS ŠONKAULIUKAIS

Lasinukus supjaustome kubeliais ir pakepiname, suberiame supjaustytus svogunus, tarkuota morka, smulkintus cesnakus ir 5 minutes pakepiname. Viska sudedame i puoda, uzpilame 5 stiklinemis silto virinto vandens, suberiame zirnius, sudedame sonkauliukus, lauru lapus, iberiame druskos, mairunu, pipiru ..

Recepto vertinimas: 5

AŠTRI MEKSIKIETIŠKA MĖSOS SRIUBA

Mesa isverdame ibere pipiru, imete lauru lapu. Atvesiname ir sumalame mesmale. I sultini, kuriame vire mesa, ipilame stikline virinto vandens. Svoguna ir cesnaka smulkiai supjaustome ir pakepiname, supilame pomidoru tyre, dar pakaitiname. Sudedame malta mesa, pakepiname 3-4 minutes. Visa mase sudeda..

Recepto vertinimas: 3

MAKARONAI SU TUNO PADAŽU

I pasudyta verdanti vandeni sudedame makaronus, ipilame 3 saukstus aliejaus, ismaisome ir verdame. Isvirusius makaronus perkosiame per sieteli, perpilame saltu vandeniu, kad nesuliptu.Ruosiame padaza: svogunus supjaustome kubeliais, cesnakus smulkiai sukapojame ir apkepiname. Pomidorus nuplikome, nu..

Recepto vertinimas: 0

VENGRIŠKAS GULIAŠAS

Mesa supjaustome kubeliais. Sonine supjaustome kubeliais ir pakepiname svieste. Spirgucius sudedame i puoda, o likusiuose riebaluose pakerime mesa, kuria taip pat sudedame i puoda. Svogunus ir cesnakus smulkiai supjaustome, morka ir saliera supjaustome siaudeliais, paprikas - juostelemis, bulves - g..

Recepto vertinimas: 3

BULVINIAI BLYNELIAI SU GRIKIAIS

Grikiu kruopas perliejame verdanciu vandeniu, nuvarviname. Nuskustas bulves sutarkuojame, sumaisome su kruopomis ir smulkintu svogunu, iberiame druskos, pipiru. Is mases formuojame storokus volelius, suvyniojame i marle kaip vyniotinius, apsukame siulu, galus uzrisame. Dedame i verdanti vandeni, pas..

Recepto vertinimas: 0

Avižų dribsnių kukuliai

Sviesta dubenyje issukite iki purumo. Is leto pildami kiausinius suplakite. Suberkite avizu dribsnius ir sutarkuota svoguna. Ismaisykite tesla. Petrazoles ir svoguno laiskus perrinkite, nuplaukite, gerai nuvarvine smulkiai supjaustykite ir suberkite i tesla. Pagardinkite druska, abieju rusiu pipirai..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos ''pica''

Nugarine perpjauname pusiau ir ismusame kuo ploniau. Kiausini isplakame su trupuciu druskos ir pipiru, aptepame viena kepsnio puse, ta puse dedame i dziuveselius ir paniruota puse i apacia padedame ant skardos. Kepsnio virsu aptepame majonezu ir kecupu, apibarstome tarkuotu fermentiniu suriu, uzdeda..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su baklazanais

Baklazana nuplauname, nulupame, supjaustome griezineliais, pabarstome druska. Palaikome apie 1 vai. Apvoliojame miltuose ir kepame keptuveje su aliejumi. Atvesiname. I keptuve sudedame griezineliais supjaustytus pomidorus, baklazanus, truputi keptuveje apkepta mesa, agurkus, kukuruzus, palaistome is..

Recepto vertinimas: 1

Karpis su baravykais

Karpi nuvalome, supjaustome gabalais. I puoda ipilame 1 l vandens, idedame saliera, svoguna, baravykus, pipirus, lauru lapa, 1/2 citrinos zieveles, duona, druskos ir verdame. I verdanti sultini idedame zuvi ir ant silpnos ugnies atvirame puode verdame apie 20 min. Padazui miltus pakepiname keptuveje..

Recepto vertinimas: 0

Turkiškos baklazanų salotos

Baklazanus ir paprikas sudedame i skarda ir kepame 250 C temperaturos orkaiteje, kol susirauksleja ju odele. Iskepusias darzoves suvyniojame i dregna medziaga ir palaikome 5 min. tada nulupame odele, isimame seklas ir supjaustome baklazanus 3 cm kubeliais, o paprikas - siaudeliais. Susmulkiname svog..

Recepto vertinimas: 0

Kučioms paruoštas upėtakis

Isdarineta upetaki isplauname. Nusausiname. Vidu istriname druskos, pipiru ir metu lapeliu misiniu, pavoliojame dziuveseliuose. I keptuve pilame alieju, ikaitiname, dedame zuvi ir ant mazos ugnies kepame. Pries baigiant kepti, sudedame ziedais pjaustytus svogunus. Iskepta upetaki dedame i specialia ..

Recepto vertinimas: 2

Veršienos suktinukas

Mesa nuplauname, mirkome obuoliu sultyse. Nusausiname. Ismusame. Itriname pipiru, cesnaku, druskos misiniu. Morkas ir svogunus sutarkuojame per stambia trintuve. Troskiname svieste. Sudedame razinas, susmulkintas (stambiai) slyvas, smulkiai pjaustytus lasinukus, troskintas morkas su svogunais, drusk..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių pyragėliai su grybais

Isvirtos, nusunktos bulves sugrudamos, i jas iberiama miltu, druskos, pridedama smulkiai supjaustyto bei aliejuje pakepinto svoguno ir gerai ismaisoma. Is paruostos teslos padaromi vienodi paploteliai, ant ju dedama po puse sauksto idaro, krastai uzlenkiami, uzspaudziami ir padaromi pusmenuliu formo..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: pipir