BulvÄ—s, bulvä—s receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/51
Virtas bulves nusunkti, sugrūsti. į kosę supilti karstąpieną, sudėti sviestą ir tarkuotus obuolius. Pagal skonį pasūdyti, gerai ismaisyti. Tokia kosė tinka su paukstienos patiekalais. Skanaus!..
Recepto vertinimas:
Virtas bulves nusunkti, sugrūsti. į kosę supilti karstąpieną, sudėti sviestą ir tarkuotus obuolius. Pagal skonį pasūdyti, gerai ismaisyti. Tokia kosė tinka su paukstienos patiekalais. Skanaus!..
Recepto vertinimas:
Paruoštas upėtakis užpilamas parūgštintu citrinos sultimis šiltu (tik ne karštu) vandeniu, greit išimamas, pasūdomas ir (5—10 min) verdamas ant visai mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje, kad nesuvirtų. Patiekiamas sudėtas į pašildytą pusdubenį, apšlakstytas svies..
Recepto vertinimas:
Kapotus grybus, kiaulieną, svogūnus ištroškinti ir ataušinti. Į troškinį įpilti su pienu išplaktų kiaušinių, įdėti prieskonių, sumaišyti. Paruoštą masę sukrėsti į riebalais pateptą formą ir kepti, kol gerai iškeps ir paviršius paraus. Patiekti karštą su virtomis bulvėmi..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai, virti grietinėje
DubenÄ—lyje užvirinama grietinÄ—, pasÅ«doma, suleidžiami kiauÅ¡iniai be lukÅ¡tų ir iÅ¡verdami. IÅ¡virÄ™ kiauÅ¡iniai užbarstomi smulkiai pjaustytais svogÅ«nų laiÅ¡kais, krapais ar kitokiais žalumynais. Patiekiami tame paÄiame inde, kuriame virÄ—. Valgoma su bulvÄ—mis, miežinių kruopų ar k..
Recepto vertinimas:
MenkÄ— su bulvÄ—mis ir grybais
MenkÄ—s filÄ— supjaustyti gabalais, apibarstyti druska, apÅ¡lakstyti rÅ«gÅ¡Äiomis sultimis ir palaikyti Å¡altai. Tada žuvies gabalus apvolioti miltais ir iÅ¡ abiejų pusių kepti aliejuje, kol apsitrauks rausva plutele. Ugniai atspariÄ… formÄ… arba keptuvÄ™ patepti aliejumi, ant dugno sudÄ—ti pja..
Recepto vertinimas:
Jautieną supjaustykite plonais gabalais, išmuškite, pabarstykite druska ir ant vidurio uždėję kimšinio susukite į lovelį, suriškite siūlu ar susmaigstykite pagaliukais ir pakepinkite ant sviesto. Kimšinį paruoškite iš smulkiai supjaustytų svogūnų pakepintų svieste. Juos pagardink..
Recepto vertinimas:
Kiauliena supjaustoma tokiais gabalėliais kaip karbonadui, gerai išmušama ir pasūdoma. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Į faršą sudedami kepti svogūnai, druska ir pipirai. Ant mėsos dedamas įdaras, ir suteikiama apvali forma. Gaminys pavilgomas plaktame kiaušinyje..
Recepto vertinimas:
MenkÄ— su bulvÄ—mis ir grybais
MenkÄ—s filÄ— supjaustyti gabalais, apibarstyti druska, apÅ¡lakstyti rÅ«gÅ¡Äiomis sultimis ir palaikyti Å¡altai. Tada žuvies gabalus apvolioti miltais ir iÅ¡ abiejų pusių kepti aliejuje, kol apsitrauks rausva plutele. Ugniai atspariÄ… formÄ… arba keptuvÄ™ patepti aliejumi, ant dugno sudÄ—ti pja..
Recepto vertinimas:
Supjaustyti jauÄių uodegas ir virti su svogÅ«nu, Äesnaku, pipirais, baziliku, druska. Vandens turi bÅ«ti daug, bet nuoviras turi gerai suvirti. Baigiant virti, sudÄ—ti virtas bulves ir pupeles. Užvirti ir 15 minuÄių kaitinti. Patiekti karÅ¡tÄ…, apibarstytÄ… petražolÄ—mis. ..
Recepto vertinimas:
Bulves apskusti ir isgremzti vidu, paliekant 1 cm storio sieneles. Bulves ir isskobta vidu sudeti i verdanti vandeni ir kelias minutes pavirti.Grybus nuplauti, isvirti ir smulkiai supjaustyti.Svoguna susmulkinti ir pakepinti svieste. Grybus sumaisyti su svogunais, isskobtu bulviu gabaliukais, petraz..
Recepto vertinimas:
Bulves apskusti ir isgremzti vidu, paliekant 1 cm storio sieneles. Bulves ir isskobta vidu sudeti i verdanti vandeni ir kelias minutes pavirti.Grybus nuplauti, isvirti ir smulkiai supjaustyti.Svoguna susmulkinti ir pakepinti svieste. Grybus sumaisyti su svogunais, isskobtu bulviu gabaliukais, petraz..
Recepto vertinimas:
Bulvės ir salierai nuskutami, stambiai supjaustomi, užpilami stikline karšto pasūdyto vandens ir verdami ant silpnos ugnies. Baigiant virti, sudedamas sviestas, grietinė, pyrago džiūvėsėliai. Viskas sugrūdama. Užbarstoma susmulkintų salierų lapelių. Valgoma su jautienos ar avienos pa..
Recepto vertinimas:
Bulvės ir salierai nuskutami, stambiai supjaustomi, užpilami stikline karšto pasūdyto vandens ir verdami ant silpnos ugnies. Baigiant virti, sudedamas sviestas, grietinė, pyrago džiūvėsėliai. Viskas sugrūdama. Užbarstoma susmulkintų salierų lapelių. Valgoma su jautienos ar avienos pa..
Recepto vertinimas:
Silkes file, bulves, obuoli, marinuota agurka, fermentini suri supjaustyti kubeliais, o svoguna griezineliais. Viska sumaisome.Citrinos sultis, alieju ir garstycias sumaisome ir uzpilame ant salotu, tada viska geriai ismaisome.SKANAUS! (Lina)..
Recepto vertinimas:
Jautiena troškinta savo sultyse
Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais ir gerai išmušti. Troškintuvo dugną plonai ištepti sviestu ir sluoksniais į jį sudėti mėsos griežinėlius ir storais žiedais supjaustytus svogūnus. Sluoksniuoti taip, kad viršuje būtų mė..
Recepto vertinimas:
Kopūstą rupiai sutarkuoti, morkas sutarkuoti ir pakepinti, išmaišyti su kopūstais. Įmušti kiaušinius, įberti druskos, pipirų, išmaišyti. Miltų dėti tiek, kad būtų tiršta tešla. Šaukštu formuoti blynelius ir iškepti. Skanu valgyti su bulvių koše. ..
Recepto vertinimas:
Maltos mėsos kepsnys su kiaušiniu
I mesa idedame susmulkinto ismirkyto batono, perplautu kmynu, kiausinio, prieskoniu, gerai isminkome. Tesla turi lipti prie ranku. Jei reikia, galima ipilti truputi vandens.Padarome kepsni, ispaudziame duobute ir apkepame keptuveje su trupuciu aliejaus. Kepsni idedame i skarda, i duobute imusame zal..
Recepto vertinimas:
Smulkiai supjaustome svogÅ«nus ir apkepame.Dedame druskÄ…, kmynus, susmulkintÄ… ÄesnakÄ…, pomidorų padažo ir vandens.Skustas ir pagaliukais pjaustytas bulves apkepame taukuose kol pagels.Po to užpilame paruoÅ¡tu padažu ir troÅ¡kiname ant silpnos liepsnos. ..
Recepto vertinimas:
BULVIŲ SALOTOS SU KIAULIENOS ŠONINE
Bulves supjaustome kubeliais, apibarstome smulkintais petrazoliu lapeliais. Keptuveje pakepiname kubeliais pjaustyta sonine, sudedame smulkintus svogunus, dar kiek pakepiname, pasudome, pabarstome miltais. Maisydami dar pakepiname, uzpilame vanderfiu su actu ir dar 10 min. paverdame. Karstu padazu u..
Recepto vertinimas:
RÅ«gÅ¡tynes ir Å¡altibarÅ¡Äius iššutinkite. RÅ«gÅ¡tynes Å¡utinkite jų paÄių sultyse, Å¡pinatus pridÄ—jÄ™ Å¡iek tiek vandens. Å ias daržoves atauÅ¡inkite ir sutrinkite per sietelį. Bulves supjaustykite smulkiais kubeliais, iÅ¡virkite ir atauÅ¡inkite. SvogÅ«nų laiÅ¡kus smulkiai supjaustykite..
Recepto vertinimas:
Smulkiai supjaustome svogÅ«nus ir apkepame.Dedame druskÄ…, kmynus, susmulkintÄ… ÄesnakÄ…, pomidorų padažo ir vandens.Skustas ir pagaliukais pjaustytas bulves apkepame taukuose kol pagels.Po to užpilame paruoÅ¡tu padažu ir troÅ¡kiname ant silpnos liepsnos. ..
Recepto vertinimas:
BULVIŲ SALOTOS SU KIAULIENOS ŠONINE
Bulves supjaustome kubeliais, apibarstome smulkintais petrazoliu lapeliais. Keptuveje pakepiname kubeliais pjaustyta sonine, sudedame smulkintus svogunus, dar kiek pakepiname, pasudome, pabarstome miltais. Maisydami dar pakepiname, uzpilame vanderfiu su actu ir dar 10 min. paverdame. Karstu padazu u..
Recepto vertinimas:
Grybus ir svogūną sukapoti, įdėti šiek tiek riebalų ir patroškinti. Likusiuose riebaluose iki gelsvumo pakepinti miltus, supilti pieną ir virinti, kol padažas sutirštės. Padažą praaušinti ir sumaišyti su grybais, kiaušinių tryniais, prieskoniais. Atsargiai įmaišyti..
Recepto vertinimas: