BulvÄ—s, bulvä—s receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/44
Bulvės išverdamos pasūdytame vandenyje su lauro lapu. Nusunkiamos. Paspirgintuose lašinukuose apkepinami skiltelėmis supjaustyti obuoliai, įberiamas žiupsnelis cukraus, mairūno ir viskas užpilama ant išvirtų bulvių. Sumaišoma. Valgoma su jautienos patiekalais...
Recepto vertinimas:
Pievagrybius nuvalome ir apÅ¡lakstome citrinų sultimis. Brokolius nuplauname, nuvalome ir iÅ¡skirstome žiedynais. Morkas nuskutame ir gerai nuplauname. SvogÅ«nus nulupame ir supjaustome žiedais, cukinijÄ… - griežinÄ—liais. Brokolius, cukinijos griežinÄ—lius ir morkas blanÅ¡iruojame verdanÄia..
Recepto vertinimas:
Žalias bulves nuskusti, sutarkuoti, nusunkti. Sudėti sugrūstas virtas bulves, grietinę, įmusti kiausinį, įberti druskos ir ismaisyti. Virtą mėsą sumalti, suberti pjaustytą svogūną, įberti druskos, maltų pipirų. Is bulvių teslos daryti pailgus paplotėlius su mėsos įdaru, juos kept..
Recepto vertinimas:
BulvÄ—s ir morkos iÅ¡verdamos, nulupamos ir supjaustomos griežinÄ—liais. Margarinas iÅ¡tirpinamas, suberiami miltai, pakaitinama, praskiedžiama karÅ¡tu pienu, pasÅ«domÄ…, praauÅ¡us sudedami kiauÅ¡inių tryniai, sumaiÅ¡oma, sudedami iÅ¡plakti kiauÅ¡inių baltymai ir vÄ—l lengvai sumaiÅ¡oma. Ä..
Recepto vertinimas:
Atšildyta menkė supjaustoma gabalais, apibarstoma pipirais, druska ir pavoliojama miltuose ar džiūvėsėliuose. Sudedama į keptuvą ant plonai supjaustytų lašiniukų ar sviesto, apdedama bulvių griežinėliais, kad žuvies nesimatytų. Palaistomą tirpytu sviestu, užpilama baltuoju padaž..
Recepto vertinimas:
Žalias bulves nuskusti, sutarkuoti, nusunkti. Sudėti sugrūstas virtas bulves, grietinę, įmusti kiausinį, įberti druskos ir ismaisyti. Virtą mėsą sumalti, suberti pjaustytą svogūną, įberti druskos, maltų pipirų. Is bulvių teslos daryti pailgus paplotėlius su mėsos įdaru, juos kept..
Recepto vertinimas:
BulvÄ—s ir morkos iÅ¡verdamos, nulupamos ir supjaustomos griežinÄ—liais. Margarinas iÅ¡tirpinamas, suberiami miltai, pakaitinama, praskiedžiama karÅ¡tu pienu, pasÅ«domÄ…, praauÅ¡us sudedami kiauÅ¡inių tryniai, sumaiÅ¡oma, sudedami iÅ¡plakti kiauÅ¡inių baltymai ir vÄ—l lengvai sumaiÅ¡oma. Ä..
Recepto vertinimas:
Atšildyta menkė supjaustoma gabalais, apibarstoma pipirais, druska ir pavoliojama miltuose ar džiūvėsėliuose. Sudedama į keptuvą ant plonai supjaustytų lašiniukų ar sviesto, apdedama bulvių griežinėliais, kad žuvies nesimatytų. Palaistomą tirpytu sviestu, užpilama baltuoju padaž..
Recepto vertinimas:
Žalios bulvės stambiai sutarkuojamos, sumaišomos su ištirpintu margarinu, sūriu, pasūdomą. Paruošta masė dedama į išteptą riebalais indą, supilamas sultinys, uždengiama ir ant silpnos ugnies troškinama 20 min. Paskui dangtis nuimamas, indas statomas į orkaitę ir kepama, kol užsid..
Recepto vertinimas:
Žalios bulvės stambiai sutarkuojamos, sumaišomos su ištirpintu margarinu, sūriu, pasūdomą. Paruošta masė dedama į išteptą riebalais indą, supilamas sultinys, uždengiama ir ant silpnos ugnies troškinama 20 min. Paskui dangtis nuimamas, indas statomas į orkaitę ir kepama, kol užsid..
Recepto vertinimas:
Grybais įdaryti bulviniai kukuliai
Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos, įmušamas kiaušinis, suberiamas krakmolas ar miltai, pasūdoma, suminkoma, padaromi paplotėliai, uždedama įdaro, suformuojami pailgi kukuliai ir verdami taukuose, kol pagels. įdarui svogūnas smulkiai supjaustomas, apkepinamas aliejuje ar..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su daržovėmis
Mėsą sudėti į puodą, įpilti šalto vandens, kad vos apsemtų, greit užvirinti, nugraibyti putas, pasūdyti ir toliau virti ant mažos ugnies. Kai mėsa išvirs, įdėti nepjaustytą arba per pusę perpjautą morką, griežinėliais supjaustytą griežtį ir kopūstą; Kad sultinys būtų ska..
Recepto vertinimas:
Vegetariškas daržovių troškinys
Sojos mėsą apšlakstyti sojos padažu, užpilti sultiniu ir palikti kelioms valandoms brinkti. Sudėti į troškintuvą ir užvirinti. Morkas ir bulves supjaustyti gabalėliais ir sudėti ant sojos. Įberti prieskonių, patroškinti. Tada sudėti nuluptus, skiltelėmis supjaustytus obuolius ir da..
Recepto vertinimas:
Grybais įdaryti bulviniai kukuliai
Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos, įmušamas kiaušinis, suberiamas krakmolas ar miltai, pasūdoma, suminkoma, padaromi paplotėliai, uždedama įdaro, suformuojami pailgi kukuliai ir verdami taukuose, kol pagels. įdarui svogūnas smulkiai supjaustomas, apkepinamas aliejuje ar..
Recepto vertinimas:
Darzoves nuskutame ir sutarkuojame burokine trintuve. I tarkius imaisome susmulkintas cesnako skilteles ir druska. Taip paruostus tarkius sukreciame i keptuve su ikaitintu aliejumi, islyginame pavirsiu ir kepame, kol apacia apskrunda. Tuomet blyna apverciame ir kepame toliau. Padazui varske pertrina..
Recepto vertinimas:
Jautieną gerai išmušti, pagal poreikį pasūdyti, užberti pipirų, mesą susukti ir įvynioti į kepimo popierių, aprišti, padėti kepti į keptuvę arba ant iešmo. Padažo ruošimas: ištirpinti sviestą, suberti miltus, bulioną, supilti cintrinos sultis ir išmaišyti. Iškeptą jautie..
Recepto vertinimas:
Bulvinės bandelės su varške
TEÅ LA: Virtas bulves pertrinti, suberti miltus, druskÄ…, įmuÅ¡ti 3 kiauÅ¡inius (jų baltymus geriau iÅ¡plakti atskirai). ViskÄ… suminkyti. TeÅ¡lÄ… iÅ¡koÄioti, stikline iÅ¡pjaustyti skridinÄ—lius ir dÄ—lioti ant riebalais iÅ¡teptos ar kepimo popierium iÅ¡tiestos skardos. Kiekvieno viduryje įspa..
Recepto vertinimas:
FilÄ— supjaustykite gabalÄ—liais. SvogÅ«nus nulupkite ir susmulkinkite. Puode sumaiÅ¡ykite balto vyno actÄ…, vandenį, svogÅ«nus, prieskonius, grietinÄ™ ir viskÄ… užvirinkite. SudÄ—kite viÅ¡Äiukų filÄ— ir iÅ¡virkite (virkite apie 5–10 minuÄių). Patiekite su makaronais, ryžiais, bulvÄ—mis arb..
Recepto vertinimas:
Bulvinės bandelės su varške
TEÅ LA: Virtas bulves pertrinti, suberti miltus, druskÄ…, įmuÅ¡ti 3 kiauÅ¡inius (jų baltymus geriau iÅ¡plakti atskirai). ViskÄ… suminkyti. TeÅ¡lÄ… iÅ¡koÄioti, stikline iÅ¡pjaustyti skridinÄ—lius ir dÄ—lioti ant riebalais iÅ¡teptos ar kepimo popierium iÅ¡tiestos skardos. Kiekvieno viduryje įspa..
Recepto vertinimas:
Aviena supjaustome gabaleliais ir apkepame keptuveje su margarinu is visu pusiu tada ipilame truputeli vandens, iberiame druskos, pipiru ir troskiname, kol mesa bus minksta.Tada mesa isimame, o toje pacioje keptuveje troskiname stambiai supjaustytus kopustus. Kai kopustai suminksteja, juos perdedame..
Recepto vertinimas:
Virtos bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė, pasūdoma, gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apveliami miltais ir iš abiejų pusių apkepami įkaitintuose riebaluose. Valgoma su džiovintų grybų padažu. Padažui grybai nuplaunami ir 1-2 v..
Recepto vertinimas:
Nuskustas bulves išverdame, atšaldome, susmulkiname, dedame smulkiai supjaustytą ir aliejuje apkepintą svogūną, tirpintą sviestą, muškato riešutą, trynius, miltus, druską ir viską gerai sumaišome.Šaukšteliu kabiname nedidelius rutulėlius, apvoliojame džiūvėsėliuose, išplaktuos..
Recepto vertinimas:
Virtos bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė, pasūdoma, gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apveliami miltais ir iš abiejų pusių apkepami įkaitintuose riebaluose. Valgoma su džiovintų grybų padažu. Padažui grybai nuplaunami ir 1-2 v..
Recepto vertinimas:
Portugalietiškai kepta jautiena su pomidorais
Jautiena supjaustyti gabaliukais, apkepinti, paskui sudeti susmulkinta cesnaka ir kepinti kol cesnakas pagels, uzpilti vyno acto, uzberti susmulkintu petrazoliu, supilti grietineles pakeli, ideti pagal skoni raudonelio, druskos ir prieskonius mesai. Bulves isvirti ir jau atvesusias apkepinti aliejuj..
Recepto vertinimas:
Pievagrybius nuplauti, supjaustyti ir pakepinti šaukšte sviesto. Džiūvėsėlius, žalumynus, baltymus bei grybų masę išmaišyti. Žuvį pašlakstyti citrinos sultimis, pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, ant viršaus – grybų masę. Iš bulvių,..
Recepto vertinimas: