BulvÄ—s, bulvä—s receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/4
Ipilkite i dubeni vandens ir uzdekite virti. Kol virs nuskuskite viena bulve ir morka. Bulve supjaustikyte kubeliais, morka sutarkuokite. Po to viska sudekite i vandeni. Pasiemame makaronu isipilame i stikline ir tai pat suberiame i tusini. Po 10 min. paziurekite ar bulves isvire jei taip jau galite..
Recepto vertinimas:
Rūkyto kumpio ar kitų rūkytų produktų sultinys iškošiamas ir į jį sudedamos šiaudeliais supjaustytos morkos, vėliau - šiaudeliais supjaustyti svogūnai. Kai morkos išvirs, sudedami šiaudeliais supjaustyti rauginti burokėliai. Kad spalva būtų gražesnė, įpilama pusė stiklinės ra..
Recepto vertinimas:
Vištienos vėrinukai su medaus padažu (foto)
Nuo vienos citrinos nutarkuoti žievelÄ™, iÅ¡ minkÅ¡timo iÅ¡spausti sultis. ÄŒesnako skilteles sukapoti. Žalius arba džiovintus rozmarinus ir bazilikus susmulkinti, kmynus -sumalti. Žalumynus, Äesnakus, medų, citrinos sultis, žieveles ir kmynų sÄ—klas sudÄ—ti į dubenÄ—lį, užpilti tri..
Recepto vertinimas:

Morkas, ropes supjaustykite pailgais gabalÄ—liais ir pakepinkite kartu su porais. Žiedinius kopÅ«stus iÅ¡skirstykite ir nuplikykite karÅ¡tu vandeniu. PienÄ… su vandenių užvirinkite, sudÄ—kite pakepintas daržoves, kopÅ«stus ir virkite 10 – 15 minuÄių. Baigiant virti sudÄ—kite konservuotus ži..
Recepto vertinimas:
Ä®kaitinkite orkaitÄ™ iki 200 - 225 °C temperatÅ«ros. Nuskuskite ir nuplaukite bulves. Ismaisykite grietinÄ—lÄ™ ir plaktus kiausinius. Sutarkuokite bulves ir tuoj pat sudÄ—kite į isplaktus kiausinius kartu su parmezanu ir raudonÄ—liais. Sviestu istepkite kepamÄ…jÄ… formÄ…. Bulvių misinį supilkite..
Recepto vertinimas:
Ä®kaitinkite orkaitÄ™ iki 200 - 225 °C temperatÅ«ros. Nuskuskite ir nuplaukite bulves. Ismaisykite grietinÄ—lÄ™ ir plaktus kiausinius. Sutarkuokite bulves ir tuoj pat sudÄ—kite į isplaktus kiausinius kartu su parmezanu ir raudonÄ—liais. Sviestu istepkite kepamÄ…jÄ… formÄ…. Bulvių misinį supilkite..
Recepto vertinimas:
Lęšius pamerkti nakÄiai. KitÄ… dienÄ… virti kartu su daržovÄ—mis apie 30-45 minutes. NukoÅ¡ti. Bulves iÅ¡virti neluptas. Po to nulupti ir supjaustyti kubeliais. SvogÅ«nÄ… nulupti ir supjaustyti riekutÄ—mis, pakepinti. Nuplauti ir supjaustyti Å¡akniavaisius. Nulupti ir kuo smulkiau supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Miltus persijoti per sietelį,suberk cukrų. Sviestą susmulkinti gabalėliais ir sudėti į dubenį. Pirštais suminkyti sviestą su miltais ir cukrumi. Nulupti obuolius, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti skiltelėmis. Išsviestuoti kepimo formą. Padėti ją ant skardos.&..
Recepto vertinimas:
1.Žuvį nuplaunama ir nusausiname ant sugeriamo popieriaus. MankÄ™ užpilame puse citrinų sulÄių, pabarstome druska, pipirais ir 20 min. marinuojame. Ä®kaitiname orkaitÄ™. 2.Alyvų aliejų sumaiÅ¡ome su likusiomis citrinų sultimis ir Å¡iuo miÅ¡iniu patepame žuvį. Dvi citrinas supjaustome plo..
Recepto vertinimas:
Miltus ismaisyti su alumi ir dviem ziupsneliais druskos, tesla uzdengti ir palikti 20 min. pastoveti. Kiausinio tryni atskirti nuo baltymo. Baltyma isplakti. Tryni imaisyti i alaus tesla, po to sudeti ir atsargiai imaisyti isplaktus daltymus. File pasudyti, papipirinti ir apslakstyti citrinos sultim..
Recepto vertinimas:
Bulvės ir agurkas supjaustomi plonais griežinėliais, silkė nuplaunama, išskrodžiama, nulupama, išimami kaulai ir supjaustoma mažais gabaliukais. Svogūnas smulkiai sukapojamas. Viskas užpilama majonezu ir lengvai sumaišoma, kad nesutrupėtų bulvės. Viršus užbarstomas kietai virtu kap..
Recepto vertinimas:
Bulvės ir agurkas supjaustomi plonais griežinėliais, silkė nuplaunama, išskrodžiama, nulupama, išimami kaulai ir supjaustoma mažais gabaliukais. Svogūnas smulkiai sukapojamas. Viskas užpilama majonezu ir lengvai sumaišoma, kad nesutrupėtų bulvės. Viršus užbarstomas kietai virtu kap..
Recepto vertinimas:
Faršą pakepinti aliejuje su nesmulkiai supjaustytu svogūnu,berti prieskonius pagal skonį.Faršas neturi sukepti i gabalą, jį reikia nuolat maišyti.Kai faršas šiek tiek apkepa, o svogūnas suminkštėja, dėti kubeliais supjaustytus agurkus ir pasmulkintus konservuotus pomidorus.Išvirtus m..
Recepto vertinimas:
Virtas ataususias bulves sutarkuoti burokine tarka, imusti kiausinius, sudeti krakmola, druskos pagal skoni ir suminkyti. Tesla iskocioti 0.5 cm storio ir supjaustyti 2cm plocio 4cm ilgio kubeliais. Gautus svilpiku pusgaminius kepti gerai ikaitintoje keptuveje arba fritiurineje kol paruduos.Padazui ..
Recepto vertinimas:
Triušį apipjaustyti, kad jis tilptų į troÅ¡kintuvÄ…, ir kepti įkaitintuose riebaluoe, kol apsitrauks Å¡viesiai rusva plutele. Paskui įpilti karÅ¡to sultinio ar vandens ir uždengus dangÄiu troÅ¡kinti. Kiek patroÅ¡kinus supilti vynÄ…, sudÄ—ti prieskonius ir prieskonines daržoves. IÅ¡troÅ¡kin..
Recepto vertinimas:
Vistienos file supjaustome ruozeliais. Pasigaminame tesla: isplakti kiausiniai, prieskoniai, majonezas, dalimis sudetas krakmolas. Tesla ismaisome iki blynu teslos tirstumo. I sia tesla sudedame supjaustyta vistiena ir palaikome siame marinate 10-15 min. Kepame keptuveje ar orkaiteje apverciant kol ..
Recepto vertinimas:
Žuvies ir bulvių užkepėlė
I dubeni sudeti sviesta ir ji istipdinti.Supilti cukru, imusti kiausini, sudeti grietine, kepimo miltelius, miltus. Uzminkyti tesla, ja iskocioti, isspausti formeles ir kepti miltais pabarstytoje skardoje. Iskeptus sausainius atvesinti ir pertepti dzemu. Virsu tepti glajumi(apibarstyti kokoso drozle..
Recepto vertinimas:
Žuvies ir bulvių užkepėlė
I dubeni sudeti sviesta ir ji istipdinti.Supilti cukru, imusti kiausini, sudeti grietine, kepimo miltelius, miltus. Uzminkyti tesla, ja iskocioti, isspausti formeles ir kepti miltais pabarstytoje skardoje. Iskeptus sausainius atvesinti ir pertepti dzemu. Virsu tepti glajumi(apibarstyti kokoso drozle..
Recepto vertinimas:
Žuvį be odos ir kaulų 2 kartus sumalame su piene iÅ¡mirkytu batonu, įmuÅ¡ame kiauÅ¡inius, įberiame druskos, pipirų, supilame grietinÄ—lÄ™ ir viskÄ… gerai iÅ¡maiÅ¡ome. Formuojame kotletus, apvoliojame kiauÅ¡inių plakinyje, paskui džiuvÄ—sÄ—liuose ir kepame įkaitintame aliejuje apie 10 minuÄ..
Recepto vertinimas:
Sviestas gerai išsukamas. Varškė pertrinama pro sietelį. Į išsuktą sviestą dedama po šaukštą grietinės, pieno, varškės ir labai gerai išsukama. Baigiant sukti, pasūdoma, įberiama nuplikytų kmynų ir išmaišius sudedama į dubenėlį. Valgoma su lupenomis virtomis bulvėmis. ..
Recepto vertinimas:
MÄ—sÄ… iÅ¡virti pasÅ«dytame vandenyje ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Krabų lazdeles smulkiai supjaustyti. Agurkus supjaustyti Å¡iaudeliais. Susmulkinti salotas (kelis lapus palikti) ir virtus kiauÅ¡inius. Bulves iÅ¡virti su lupenomis, nulupti ir supjaustyti kubeliais. ViskÄ… sumaiÅ¡yti, uÅ..
Recepto vertinimas:
Šlaunelės įtrinamos druska su pipirais, dedamos į įkaitintą aliejų ir apkepinamos orkaitėje. Paskui ant jų užpilama sultinio, sudedamas nuluptas, supjaustytas obuolys bei svogūnas ir uždengus troškinama 1 valandą. Ištroškintos šlaunelės išimamos, likęs padažas pertrinamas, įpi..
Recepto vertinimas:
Kalakuto krūtinėlė su Bešamelio padažu
Kalakutų krūtinėlę supjaustome plonais gabalais, apvoliojame miltuose, sumaišytuose su druska ir pipirais. Keptuvėje ištirpiname 90 g sviesto, dedame kalakutų krūtinėlių gabalus, kiekvieną pusę kepame po 5-6 min. Kepimo indą ištepame sviestu ir sudedame apkeptus pjausnius. Į keptuv..
Recepto vertinimas:
Bulves sutarkuokite. Nusunkę užpilkite karštu ištirpintu sviestu. Įmuškite 2 kiaušinius, pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Varškę permalkite mėsmale, įmuškite likusį kiaušinį, įberkite šiek tiek smulkintų mėtų lapelių, pagardinkite druska ir taip pat gerai išmaišyk..
Recepto vertinimas:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių . Sumaišyti kefyrą , cukrų , miltų bei sodos miltelius , ištirpintą sviestą , vanilinį cukrų ir druską . Išpilti tešlą ant kepamuoju popieriumi padengtos orkaitės skardos . Sumaišyti uogas , cukrų bei krakmolą ir išpilti ant tešl..
Recepto vertinimas: