Bulvės, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/4

10 min. tušinys

Ipilkite i dubeni vandens ir uzdekite virti. Kol virs nuskuskite viena bulve ir morka. Bulve supjaustikyte kubeliais, morka sutarkuokite. Po to viska sudekite i vandeni. Pasiemame makaronu isipilame i stikline ir tai pat suberiame i tusini. Po 10 min. paziurekite ar bulves isvire jei taip jau galite..

Recepto vertinimas: 2

Lietuviški barščiai

Rūkyto kumpio ar kitų rūkytų produktų sultinys iškošiamas ir į jį sudedamos šiaudeliais supjaustytos morkos, vėliau - šiaudeliais supjaustyti svogūnai. Kai morkos išvirs, sudedami šiaudeliais supjaustyti rauginti burokėliai. Kad spalva būtų gražesnė, įpilama pusė stiklinės ra..

Recepto vertinimas: 3

Vištienos vėrinukai su medaus padažu (foto)

Nuo vienos citrinos nutarkuoti žievelę, iš minkštimo išspausti sultis. Česnako skilteles sukapoti. Žalius arba džiovintus rozmarinus ir bazilikus susmulkinti, kmynus -sumalti. Žalumynus, česnakus, medų, citrinos sultis, žieveles ir kmynų sėklas sudėti į dubenėlį, užpilti tri..

Recepto vertinimas: 3

Pieniška daržovių sriuba

Morkas, ropes supjaustykite pailgais gabalėliais ir pakepinkite kartu su porais. Žiedinius kopūstus išskirstykite ir nuplikykite karštu vandeniu. Pieną su vandenių užvirinkite, sudėkite pakepintas daržoves, kopūstus ir virkite 10 – 15 minučių. Baigiant virti sudėkite konservuotus ži..

Recepto vertinimas: 4

Bulvinė pica

Ä®kaitinkite orkaitę iki 200 - 225 °C temperatÅ«ros. Nuskuskite ir nuplaukite bulves. Ismaisykite grietinėlę ir plaktus kiausinius. Sutarkuokite bulves ir tuoj pat sudėkite į isplaktus kiausinius kartu su parmezanu ir raudonėliais. Sviestu istepkite kepamąją formą. Bulvių misinį supilkite..

Recepto vertinimas: 4

Bulvinė pica

Ä®kaitinkite orkaitę iki 200 - 225 °C temperatÅ«ros. Nuskuskite ir nuplaukite bulves. Ismaisykite grietinėlę ir plaktus kiausinius. Sutarkuokite bulves ir tuoj pat sudėkite į isplaktus kiausinius kartu su parmezanu ir raudonėliais. Sviestu istepkite kepamąją formą. Bulvių misinį supilkite..

Recepto vertinimas: 4

Lęšių salotos

Lęšius pamerkti nakčiai. Kitą dieną virti kartu su daržovėmis apie 30-45 minutes. Nukošti. Bulves išvirti neluptas. Po to nulupti ir supjaustyti kubeliais. Svogūną nulupti ir supjaustyti riekutėmis, pakepinti. Nuplauti ir supjaustyti šakniavaisius. Nulupti ir kuo smulkiau supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0

Keptas karpis

Miltus persijoti per sietelį,suberk cukrų. Sviestą susmulkinti gabalėliais ir sudėti į dubenį. Pirštais suminkyti sviestą su miltais ir cukrumi. Nulupti obuolius, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti skiltelėmis. Išsviestuoti kepimo formą. Padėti ją ant skardos.&..

Recepto vertinimas: 4

Kepta menkė

1.Žuvį nuplaunama ir nusausiname ant sugeriamo popieriaus. Mankę užpilame puse citrinų sulčių, pabarstome druska, pipirais ir 20 min. marinuojame. Įkaitiname orkaitę. 2.Alyvų aliejų sumaišome su likusiomis citrinų sultimis ir šiuo mišiniu patepame žuvį. Dvi citrinas supjaustome plo..

Recepto vertinimas: 2

ŽUVIES FILĖ ALAUS TEŠLOJE

Miltus ismaisyti su alumi ir dviem ziupsneliais druskos, tesla uzdengti ir palikti 20 min. pastoveti. Kiausinio tryni atskirti nuo baltymo. Baltyma isplakti. Tryni imaisyti i alaus tesla, po to sudeti ir atsargiai imaisyti isplaktus daltymus. File pasudyti, papipirinti ir apslakstyti citrinos sultim..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir silkių mišrainė

Bulvės ir agurkas supjaustomi plonais griežinėliais, silkė nuplaunama, išskrodžiama, nulupama, išimami kaulai ir supjaustoma mažais gabaliukais. Svogūnas smulkiai sukapojamas. Viskas užpilama majonezu ir lengvai sumaišoma, kad nesutrupėtų bulvės. Viršus užbarstomas kietai virtu kap..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir silkių mišrainė

Bulvės ir agurkas supjaustomi plonais griežinėliais, silkė nuplaunama, išskrodžiama, nulupama, išimami kaulai ir supjaustoma mažais gabaliukais. Svogūnas smulkiai sukapojamas. Viskas užpilama majonezu ir lengvai sumaišoma, kad nesutrupėtų bulvės. Viršus užbarstomas kietai virtu kap..

Recepto vertinimas: 4

Makaronai su faršu 2

Faršą pakepinti aliejuje su nesmulkiai supjaustytu svogūnu,berti prieskonius pagal skonį.Faršas neturi sukepti i gabalą, jį reikia nuolat maišyti.Kai faršas šiek tiek apkepa, o svogūnas suminkštėja, dėti kubeliais supjaustytus agurkus ir pasmulkintus konservuotus pomidorus.Išvirtus m..

Recepto vertinimas: 5

ŠVILPIKAI SU BALTU PADAŽU

Virtas ataususias bulves sutarkuoti burokine tarka, imusti kiausinius, sudeti krakmola, druskos pagal skoni ir suminkyti. Tesla iskocioti 0.5 cm storio ir supjaustyti 2cm plocio 4cm ilgio kubeliais. Gautus svilpiku pusgaminius kepti gerai ikaitintoje keptuveje arba fritiurineje kol paruduos.Padazui ..

Recepto vertinimas: 3

Troškintas triušis

Triušį apipjaustyti, kad jis tilptų į troškintuvą, ir kepti įkaitintuose riebaluoe, kol apsitrauks šviesiai rusva plutele. Paskui įpilti karšto sultinio ar vandens ir uždengus dangčiu troškinti. Kiek patroškinus supilti vyną, sudėti prieskonius ir prieskonines daržoves. Ištroškin..

Recepto vertinimas: 2

Vištiena, kepta tešloje

Vistienos file supjaustome ruozeliais. Pasigaminame tesla: isplakti kiausiniai, prieskoniai, majonezas, dalimis sudetas krakmolas. Tesla ismaisome iki blynu teslos tirstumo. I sia tesla sudedame supjaustyta vistiena ir palaikome siame marinate 10-15 min. Kepame keptuveje ar orkaiteje apverciant kol ..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies ir bulvių užkepėlė

I dubeni sudeti sviesta ir ji istipdinti.Supilti cukru, imusti kiausini, sudeti grietine, kepimo miltelius, miltus. Uzminkyti tesla, ja iskocioti, isspausti formeles ir kepti miltais pabarstytoje skardoje. Iskeptus sausainius atvesinti ir pertepti dzemu. Virsu tepti glajumi(apibarstyti kokoso drozle..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies ir bulvių užkepėlė

I dubeni sudeti sviesta ir ji istipdinti.Supilti cukru, imusti kiausini, sudeti grietine, kepimo miltelius, miltus. Uzminkyti tesla, ja iskocioti, isspausti formeles ir kepti miltais pabarstytoje skardoje. Iskeptus sausainius atvesinti ir pertepti dzemu. Virsu tepti glajumi(apibarstyti kokoso drozle..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies kotletai

Žuvį be odos ir kaulų 2 kartus sumalame su piene iÅ¡mirkytu batonu, įmuÅ¡ame kiauÅ¡inius, įberiame druskos, pipirų, supilame grietinėlę ir viską gerai iÅ¡maiÅ¡ome. Formuojame kotletus, apvoliojame kiauÅ¡inių plakinyje, paskui džiuvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje apie 10 minuÄ..

Recepto vertinimas: 0

Kastinys su varške

Sviestas gerai išsukamas. Varškė pertrinama pro sietelį. Į išsuktą sviestą dedama po šaukštą grietinės, pieno, varškės ir labai gerai išsukama. Baigiant sukti, pasūdoma, įberiama nuplikytų kmynų ir išmaišius sudedama į dubenėlį. Valgoma su lupenomis virtomis bulvėmis. ..

Recepto vertinimas: 4

Krabų lazdelių salotos

Mėsą iÅ¡virti pasÅ«dytame vandenyje ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Krabų lazdeles smulkiai supjaustyti. Agurkus supjaustyti Å¡iaudeliais. Susmulkinti salotas (kelis lapus palikti) ir virtus kiauÅ¡inius. Bulves iÅ¡virti su lupenomis, nulupti ir supjaustyti kubeliais. Viską sumaiÅ¡yti, uÅ..

Recepto vertinimas: 1

Keptos kalakuto šlaunelės

Šlaunelės įtrinamos druska su pipirais, dedamos į įkaitintą aliejų ir apkepinamos orkaitėje. Paskui ant jų užpilama sultinio, sudedamas nuluptas, supjaustytas obuolys bei svogūnas ir uždengus troškinama 1 valandą. Ištroškintos šlaunelės išimamos, likęs padažas pertrinamas, įpi..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto krūtinėlė su Bešamelio padažu

Kalakutų krūtinėlę supjaustome plonais gabalais, apvoliojame miltuose, sumaišytuose su druska ir pipirais. Keptuvėje ištirpiname 90 g sviesto, dedame kalakutų krūtinėlių gabalus, kiekvieną pusę kepame po 5-6 min. Kepimo indą ištepame sviestu ir sudedame apkeptus pjausnius. Į keptuv..

Recepto vertinimas: 3

Kugelis su varške

Bulves sutarkuokite. Nusunkę užpilkite karštu ištirpintu sviestu. Įmuškite 2 kiaušinius, pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Varškę permalkite mėsmale, įmuškite likusį kiaušinį, įberkite šiek tiek smulkintų mėtų lapelių, pagardinkite druska ir taip pat gerai išmaišyk..

Recepto vertinimas: 4

Karalienės pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių . Sumaišyti kefyrą , cukrų , miltų bei sodos miltelius , ištirpintą sviestą , vanilinį cukrų ir druską . Išpilti tešlą ant kepamuoju popieriumi padengtos orkaitės skardos . Sumaišyti uogas , cukrų bei krakmolą ir išpilti ant tešl..

Recepto vertinimas: 4