12 rezultatų ieškant "kriausiu"

Kriaušių pyragas

1.Minkštą sviestą su cukrumi išsukti iki purumo. 2.Vieną po kito įmaišyti kiaušinius. 3.Supilti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. 4.Du trečdalius tešlos nuimti ir sumaišyti su degtine. 5.Į paruoštą formą supilti baltą tešlą. 6.Išmaišyti kakavą, 2 valg. š. cukraus ir pi..

Recepto vertinimas: 5

Kriaušių kompotas

Kriaušes nulupkite ir supjaustykite. Jei odelė plona, galite nelupti. Vandenį užvirinkite, suberkite cukrų, citrinos rūgštį, įdėkite kriaušes, indą uždenkite ir leiskite ataušti. Prieš patiekdami įpilkite vyno. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 5

Kriaušių ir bruknių uogienė

Bruknes užpilkite cukrumi ir virkite ant mažos ugnies apie 10 minučių. Tada nupilkite susidariusias sultis ir į jas suberkite kubeliais supjaustytas kriaušes. Virkite, kol kriaušės suminkštėja. Sudėkite bruknes, prieskonius, užvirinkite ir karštą uogienę sukrėskite į stiklaini..

Recepto vertinimas: 4

KRIAUŠIŲ SKILTELĖS SIRUPE

Kriaušes nuplauname, nulupame ir supjaustome skiltelėmis. Skilteles 2 min. pamerkiame į parūgštintą karštą vandenį. Iš cukraus ir vandens išverdame sirupą. Į jį suberiame kriaušių skilteles. Verdame, kol skiltelės tampa skaidrios. Baigiant virti įmaišome prieskonius ir citrinų r..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių kompotas

Kriaušes nulupti, supjaustyti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius. Cukrų užpilti actu, dviem stiklinėm vandens, įdėti gvazdikėlių ir cinamono, užvirinti. Marinatą ataušinti ir užpilti ant kriaušių, palaikyti maždaug 8 val. Tada marinatą nupilti ir užvirinti. Kriaušes sudėti į ..

Recepto vertinimas: 4

Žirnių ir kriaušių salotos

Žirnius išverdame. Sviestą pakaitiname ant labai silpnos ugnies, sudedame supjaustytas kriaušes ir pakaitiname 5 min., kol suminkštėja, bet neištyžta. įmaišome džiovintus peletrūnus. Nuvarviname žirnelius ir suberiame į kriaušes, pasūdome, įberiame pipirų ir atsargiai viską suma..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių, pankolių ir graikinių riešutų salotos

Paskrudinkite graikiškus riešutus 180 laipsnių karštumo orkaitėje 5-8 minutes, kol pasidarys traškūs. Nulupkite gorgonzolos sūrio luobelę, sūrį sutrupinkite pirštais. Trečdalį jo sudėkite į dubenėlį su raudonojo vyno actu. Po truputį įplakite aliejų, kad padažas sutiršt..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių ir bruknių pyragas su cinamonu

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Nulupti kriaušes, išimti sėklalizdžius ir jas supjaustyti mažais kubeliais. Perrinkti bruknes. Sviestą arba margariną išplakti su cukrumi, cinamonu bei gvazdikėliais. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Juos..

Recepto vertinimas: 4

Kriaušių tortas „Mousse au chocolat“

Orkaitę įkaitinti iki 180-200°C temperatūros. Tešlai kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su 2-3 šaukštais karšto vandens išplakti iki purios masės. Persijoti cukraus pudrą ir plakant po truputį berti į trynių masę. Baltymus su druska išplakti iki standžių putų ir dėti ..

Recepto vertinimas: 1

Kriaušių kubelių uogienė (Ramunės)

Kriaušes nuplauname, nulupame, pašaliname sėklalizdžius. Kriaušes supjaustome kubeliais ir pamerkiame į pasūdytą vandenį 2 min. Tuomet kubelius išgriebiame ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti. Į puodą nupilame susidariusias sultis ir užverdame. Suberiame kriaušių k..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių skiltelės sirupe (Ramunės)

Kriaušes nuplauname, nulupame ir supjaustome skiltelėmis. Skilteles 2 min. pamerkiame į parūgštintą karštą vandenį. Iš cukraus ir vandens išverdame sirupą. Į jį suberiame kriaušių skilteles. Verdame, kol skiltelės tampa skaidrios. Baigiant virti įmaišome prieskonius ir citrinų ..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių kompotas su cinamonu (Ramunės)

Kriaušes nulupti, supjaustyti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius. Cukrų užpilti actu, dviem stiklinėm vandens, įdėti gvazdikėlių ir cinamono, užvirinti. Marinatą ataušinti ir užpilti ant kriaušių, palaikyti maždaug 8 val. Tada marinatą nupilti ir užvirinti. Kriaušes sudėti į..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kriausiu