Bulvės, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/37

Bulvienė

Nuskustos bulvės supjaustomos skiltelėmis ir apverdamos pasÅ«dytame vandenyje. Paskui sudedamos stambiai tarkuotos morkos ir verdama, kol jos suminkÅ¡tės. Jei skysčio per daug, dalis jo nusemiama. Tada supilamas pienas ir kaitinama, kol užvirs. Norint sriuba paskaninama sviestu (6—8 g Ä..

Recepto vertinimas: 0

Bulvienė

Nuskustos bulvės supjaustomos skiltelėmis ir apverdamos pasÅ«dytame vandenyje. Paskui sudedamos stambiai tarkuotos morkos ir verdama, kol jos suminkÅ¡tės. Jei skysčio per daug, dalis jo nusemiama. Tada supilamas pienas ir kaitinama, kol užvirs. Norint sriuba paskaninama sviestu (6—8 g Ä..

Recepto vertinimas: 0

Švelni moliūgo sriuba (Ramunės) (foto)

Daržoves supjaustome kubeliais. Ä® puodą dedame morkas ir bulves, pilame vandens, dedame sultinio kubelius ir verdame apie 20 min. Sudedame moliÅ«go kubelius ir dar paverdame apie 10 min. Viską sutriname. Keptuvėje pakepiname svogÅ«ną ir iÅ¡pjovos Å¡iaudelius, supilame į sutrintą sriubÄ..

Recepto vertinimas: 0

Saldus cukinijų apkepas

Cukinija nuplauname, nulupame, pasaliname seklas ir sutarkuojame bulvine trintuve.Kiausinius suplakame su cukrumi, vaniliniu cukrumi, citrinos zievele bei sultimis. imaisome krakmola, cinamona ir sutarkuota cukinija. Gauta mase sukreciame i sviestu patepta kepimo forma. Kepame 200-220 C temperaturos..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su sūrio plutele

Mėsą nuplauname, nusausiname ir apkepiname gilioje keptuvėje iš visų pusių 2 šaukštuose įkaitinto sviesto. Tada supilame vyną ir neuždengę troškiname valandą. Mėsą išimame, padedame šiltai. Po troškinimo likusį skystį perkošiame, sumaišome su bulvių koše, smulkiai supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos gabaliukų troškinys

Kiaulieną supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apkepti iš visų pusių keptuvėje su aliejumi, kepti apie 15 minučių, bekepant pabarstyti druska ir pipirais (pagal skonį). Nuskusti bulves, nuplauti ir supjaustyti gabaliukais panašaus dydžio kaip ir mėsa, tą patį padaryti su morkom..

Recepto vertinimas: 0

Folijoje keptos bulvės

Bulves gerai nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje.Išvirusias bulves suvyniojame į foliją ir kepame ant grilio grotelių 20-25 min.Svogūną, česnaką, papriką susmulkiname ir pakepiname svieste.Pomidorus supjaustome kubeliais, suberiame ant svogūnų ir 2 min. pakepiname.Pupeles nusu..

Recepto vertinimas: 0

Daniškos bulvės

Mažas bulves išvirti pasūdytame vandenyje, nulupti.Keptuvėje pašildyti kiaulienos taukus, pridėti cukraus pudros, sudėti bulves ir kepti, kol cukrus ims karamelizuotis.Pabarstyti bulves druska, į miltus sutrintais muskato riešutais.Patiekti karštas, apibarstytas smulkiai kapotais petražo..

Recepto vertinimas: 0

Folijoje keptos bulvės

Bulves gerai nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje.Išvirusias bulves suvyniojame į foliją ir kepame ant grilio grotelių 20-25 min.Svogūną, česnaką, papriką susmulkiname ir pakepiname svieste.Pomidorus supjaustome kubeliais, suberiame ant svogūnų ir 2 min. pakepiname.Pupeles nusu..

Recepto vertinimas: 0

Daniškos bulvės

Mažas bulves išvirti pasūdytame vandenyje, nulupti.Keptuvėje pašildyti kiaulienos taukus, pridėti cukraus pudros, sudėti bulves ir kepti, kol cukrus ims karamelizuotis.Pabarstyti bulves druska, į miltus sutrintais muskato riešutais.Patiekti karštas, apibarstytas smulkiai kapotais petražo..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių sriuba su sūriu

Uzverdame sultini. I ji suberiame kubeliais supjaustytas bulves ir svoguna. Paverciame 5 minutes. Pomidorus nulupame, supjaustome skiltelemis ir sudedame i sriuba. Baigiant virti suberiame susmulkintus salieru lapus ir cesnako skilteles. Patiekdami i kiekviena lekste iberiame sutarkuoto fermentinio ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės įdarytos sūriu

Bulves perpjauti pusiau, šaukšteliu išduobti minkštimą. Su varške ir rokforo sūriu sumalti jį mėsmale, įdėti šaukštą sviesto, druskos, pipirų ir svogūnlaiškius. Visus komponentus ištrinti iki lygios, vientisos masės. Bulvių puseles įdaryti šia mase ir sudėti po 2. Kepimo skar..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena slyvų padaže

Kopūstų lapus nuplaukite, supjaustykite šiaudeliais. Giliame inde įkaitinkite aliejų, sudėkite supjaustytus kopūstus ir patroškinkite 2 – 3 minutes. Padėkite šiltai. Veršienos nugarinę supjaustykite griežinėliais, pakepinkite aliejuje. Likusiuose r..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės įdarytos sūriu

Bulves perpjauti pusiau, šaukšteliu išduobti minkštimą. Su varške ir rokforo sūriu sumalti jį mėsmale, įdėti šaukštą sviesto, druskos, pipirų ir svogūnlaiškius. Visus komponentus ištrinti iki lygios, vientisos masės. Bulvių puseles įdaryti šia mase ir sudėti po 2. Kepimo skar..

Recepto vertinimas: 0

Kepta plekšnė su grybais, svogūnais ir raugintais agurkais

Nuvalytas žuvis pasÅ«dyti, apÅ¡lakstyti actu, valandą palaikyti ir, apvoliojus miltais, iÅ¡ abiejų pusių apkepinti. PamuÅ¡tus grybus supjaustyti gabalėliais, svogÅ«nus skridinėliais, agurkus plonais griežinėliais. Viską atskirai pakepinti riebaluose. Ä® dubenį dėti vieną sluoksnį keptÅ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis su migdolų padažu (Pescado almendrado)

Žuvies filė nuplaukite ir nusausinkite. Išspauskite žaliosios citrinos sultis. Žuvies filė įdėkite į dubenį. Apšlakstykite ½ žaliosios citrinos sultimis, pasūdykite, pabarstykite pipirais. Uždengę pastatykite į šaldytuvą, kad įsigertų. Migdolus sumaišykite su Crème fraîche ..

Recepto vertinimas: 0

Airiška aviena

Aviena supjaustome nedideliais kubeliais, sudedame i puoda, iberiame druskos, pipiru, sudedame didesne dali supjaustytu svogunu, lauru lapeliu, ciobreliu. Mesa uzpilame vandeniu, kad apsemtu ir uzdenge verdame ant nedideles ugnies.Kai mesa pasidaro minksta, sudedame bulves ir likusius svogunus. Verd..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos filė su garstyčių padažu svogūnais ir grybais

1. Supjaustykite riekutėmis pievagrybius. Nulupkite svogūnus, pakepinkite riebaluose ir išimkite iš keptuvės. Supjaustykite filė 2 cm storio gabaliukais. Apkepkite juos riebaluose, pabarstykite druska ir pipirais. 2. Sudėkite į keptuvę svogūnus bei pievagrybius kartu su mėsa, supilkite g..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių troškinys

Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais. Lašišą supjaustyti gabaliukais, sudėti sluoksniais su bulvėmis į riebalais išteptą formą. Išplakti grietinėlę. Ją sumaišyti su grietine, druska, pipirais ir smulkintais krapais. Užpilti ant viršaus. Kepti orkaitėje 40-50 min. 20..

Recepto vertinimas: 0

Suomiška žuvienė

Žuvis išskroskite, nupjaukite galvas, išimkite kaulus, nulupkite odeles. Pakepinkite supjaustytą svogūną. Žuvų galvas ir odeles sudėkite į puodą, užpilkite 1,5 l vandens. Suberkite kepintus svogūnus, lauro lapelį, kvepiančiuosius pipirus, pasūdykite. Virkite apie 20 min. ant mažos ..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių troškinys

Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais. Lašišą supjaustyti gabaliukais, sudėti sluoksniais su bulvėmis į riebalais išteptą formą. Išplakti grietinėlę. Ją sumaišyti su grietine, druska, pipirais ir smulkintais krapais. Užpilti ant viršaus. Kepti orkaitėje 40-50 min. 20..

Recepto vertinimas: 0

Jūrų ešerys su pankoliais

1. Žuvį nuplauname ir nusausiname ant sugeriamojo popieriaus. Vidų ir išorę pašlakstome citrinų sultimis. Truputį pasūdome, pabarstome pipirais. 2. Susmulkiname svogūną, lauro lapelį padalijame į keturias dalis. Svogūnais su lauro lapeliu įdarome ešerį. 3. Kepimo indą (jame ir pat..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies suktinukai su bulvių salotomis (Jūratės)

Žuvies filė supjaustyti gabalėliais po 80-90g porcijai. Paruošti įdarą: sutarkuoti sūrį, susmulkinti petražoles ir česnakus, mažais kubeliais supjaustyti moliūgą ar obuolius. Visus šiuos komponentus sumaišyti, dėti ant žuvies gabalėlių ir formuoti suktinukus. Juos pavolioti plak..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies suktinukai su bulvių salotomis (Jūratės)

Žuvies filė supjaustyti gabalėliais po 80-90g porcijai. Paruošti įdarą: sutarkuoti sūrį, susmulkinti petražoles ir česnakus, mažais kubeliais supjaustyti moliūgą ar obuolius. Visus šiuos komponentus sumaišyti, dėti ant žuvies gabalėlių ir formuoti suktinukus. Juos pavolioti plak..

Recepto vertinimas: 0

Grybų padažas su svogūnais

Grybus, svogūnus ir petražoles išvirti 4 stiklinėse vandens.Užvirus vandenį nukošti per sietelį. O grybus smulkiai supjaustyti. Išlydžius sviestą, jame pakepinti miltus ir supilti vandenį kuriame virė grybai. Sudėti smulkiai supjaustytus grybus, grietinę, pagal poreikį pagardinti pr..

Recepto vertinimas: 0